allah evladınla kıvandırsın canım,sende haklısın olmadan karsıdan konuşması kolay ama olmamasıda çok zor gecen ben gecen hafta düşük yaptım yıneartık yaz sonu uludağ unıversıtesınden haber cıkmazsa kendım tup bebek yaptırıcam yaş gecınce içinne bır korku sarıyor...
ŞEYMACIM HAYIRDIR NEYIN VAR YAZALI BAYA OLMUS AMA BEN ANCA GÖRDUM DORUK DEYINCE AKLIMA HEMEN BEBEK GELDI
evet canım bebek için :) testler temiz çıktı şükür, Ziya Çetine başladık işte, folik asit fln verdi. şimdilik onları içiyorum, bünyemi hazırlıyorum bakalım kısmetse bizde niyetine girdik.
sanada geçmiş olsun bu arada, yanlış okumadıysam düşük durumu olmuş. inşallah kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım..
haksevercim sende yoktun, hoşgeldin :)
evet canım bebek için :) testler temiz çıktı şükür, Ziya Çetine başladık işte, folik asit fln verdi. şimdilik onları içiyorum, bünyemi hazırlıyorum bakalım kısmetse bizde niyetine girdik.
sanada geçmiş olsun bu arada, yanlış okumadıysam düşük durumu olmuş. inşallah kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım..
haksevercim sende yoktun, hoşgeldin :)
Selam kızçelerim. Nasılsınız?
KIZLAR SELAM.
haksevercim hoş geldin :)
Bu cumartesi kısmetse semihaya gidicez. Orda konuşuruz kızlarla, sen gelebilecekmisin? ona.
Şeymacım hayırlı uğurlu olsun işten çıkman.
selam kızlar...
haksevercim protestomu ediyorsun sende hiç girmemişsin buraya.... Ama haklısın ne diyim canım benim...
Bi akşam sana gelicez Ayferle konuştuk. En kısa zamanı kolluyoruz :)
Ayferin evine gittim cuma günü Tam bi Saray diyebilirim, Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin gerçekten müthiş güzel....
Bu arada Cutemom bana geliyor cumartesi günü oğluyla birlikte İstanbuldan, çok heycanlıyım inşallah güzel ağırlarım güzel misafirlerimi
Benden haberler böyle. Facedeki fotolarınızıda gördüm kendinizi parka pikniğe vurmuşsunuz :) iyide etmişsiniz lohusa psikolojisinden kurtulursun bari. Kızın değişmiş maşallah canım serpilmişseçilmiş. Özledim bebeğimi ya. En kısa zamanda görüşelim vallahi.
teşekkür ederim canım, işten çıktığımdan beri evle uğraşıyorum. çalışırken üzerinden yapıp geçiyormuşum meğer, dip köşe temizliğe başlayınca zor hakkından geldim evin. çok şükür bugün bitti.:) işyerime geldim yardıma, oradan yazıyorum şimdi.
haksevercim hiç kimse olmasa sen olurdun burada, ne sessiz kalmış ortalık
gel cnaım beklerim tam yimelik oldu kuzumbende snein kızın vidyolarına resimelrine baktım ugur böcüğüm yerim onu maşlallah ya cok begendim kıyafetleride 10 numara cok yakışmış süperrr
kendi kendime konuşmaktan sıkıldım sanırım canım ne güzle herşeyimizi paylaşıyoduk herkez sıkıldı başka alemlerdeler elden bişi gelmiyo
Saol canım benim. okullda kapanıcak artıkne yapıcaz bilmiyorum...
Selam canlar.. Evdeym ders çalışıyorum arkadaşlarıma bi bakayım dedim..
Haksevercim senden başka gelip giden yok buralara :)
bende evime internet alayım buraya eskisi gibi ağırlık vereceğim..
Sen napıyorsun bebiş nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?