sen kimsin arkadasım
ebrusenin avukatamısın
ben siyasi görüşümü burada acıklamayacagım ama en antı tayyipci nede antichpci filian değilim bende aşırılık yok
müslüman müslümanın ayıbını örter işinize gelince işinize gelmeyince kocalarımız 2.3 eşi alır demiş
insanları aptal yerine koymasın o konular bal gibide onun
ayretten ben bıle ebrusenın cocugunun zor oldugunu bılıyorum o actıgı dıger konularda bu var da o konumu onun degıl siz karşınızdakini aptal zannediyorsunuz sanırım
sizede tavsiyem merve hanım bilip bilmeden kimseyi savunmaya gecip günaha ortak olmayın
ebrusenin bu konusunu kimse yüzüne vurmuyorsa oda bir zahmet haksever gibi tedaviden sonra bebeği olmuş yeni anneye ;
seni pppbebek cok yoruyor ondan agresifsin deme terbiyesizliği kendine hak görürse böylede hatırlatırlar insana işte
sen kimsin arkadasım
ebrusenin avukatamısın
ben siyasi görüşümü burada acıklamayacagım ama en antı tayyipci nede antichpci filian değilim bende aşırılık yok
müslüman müslümanın ayıbını örter işinize gelince işinize gelmeyince kocalarımız 2.3 eşi alır demiş
insanları aptal yerine koymasın o konular bal gibide onun
ayretten ben bıle ebrusenın cocugunun zor oldugunu bılıyorum o actıgı dıger konularda bu var da o konumu onun degıl siz karşınızdakini aptal zannediyorsunuz sanırım
sizede tavsiyem merve hanım bilip bilmeden kimseyi savunmaya gecip günaha ortak olmayın
ebrusenin bu konusunu kimse yüzüne vurmuyorsa oda bir zahmet haksever gibi tedaviden sonra bebeği olmuş yeni anneye ;
seni bebek cok yoruyor ondan agresifsin deme terbiyesizliği kendine hak görürse böylede hatırlatırlar insana işte
Arkadaşlar ben yeni üye oldum yazdıklarınıza üzüldüm açıkcası insanın siyasi görünüşüne saygılı olmak gerekiyor insan olmanın meziyetlerinden biride bu senin doğrularınla karşıdakinin doğrusu bir olucak diye birşey yok siyasi konuların yeride burası değil bende akpli değilim ama çoğu arkadaşım da akpli koyu tartışmalarımızda olur onlarla ama saygı çerçevesinde üslup bozmadan kalp kırmadan belden aşağı vurmadan yoksa herkes aynı düşüncede ve çizgide olucak diye birşey yok
Sana diye bilecek hiç bişeyim yok aslında kavga etmeyede çok ihtiyacım var içimde biriken okadar çok olumsuzluklar var ki. dediğin gibi keşke avukat olsaydım kendini bilmezleri kendine getirmek için ama mahlesef değilim.hee milletin namusuyla hakseverin bebeğine seni çok yoruyo ondan sinirlisin demesini aynı kefeye koymuşsun ahhh keşke benimde bebeğim olsada herkez bana böyle bir hakarette bulunsaafbuyrun ama size çok sinirliyim insanın sizin gibi dosttu olmasın mazallah ilk tartışmada bütün kirli çamaşırlar ortalığa serili verir.
Ben seni tanimam etmem sen benim cocugumun olmadigini nerden biliyorsun.sen kimsinde bana buladar hakaret dolu yazi yazıyorsun namusuma laf söylüyorsun cocugum tedaviyle oldu veya olmadi sanane merveye gunaha ortak olma diyorsun sen benim gunahimi almiyormusun yanimdamiydin sen benim parti yüzünden olanlara bak ne haliniz varsa gorun merve avukatligimi yapmis sen haksever in avukatkigini yapmadinmi nerden geldinde karistin konuya ahlaki senden mi ogrenicem ak partili degilim diye gunahkarmiyim ben edebinle yaz aksamdan beri uzuntumu ben bilirim yapmadigim biseyle yargilayamazsin beni
siyasetten konu açlımş..bize koyun diyen millet koyduk işte daha ne istiyorsunuz..
ampülü patlatacaz dediniz ampül oldu avizee..
facede paylaştığım yazıyı alıntı yapayım anlamayanlar bidaha oksuun..
İster üzerinize alının, ister alınmayın, ister hakaret edin, ister susup oturun bu bir Zaferdir. 7. seçimden tek başına iktidar çıkan bir hükümettir, Liderdir. Biz bunları her seçimden önce ve sonra duyduk hile var, yanlış var, sandık gitti, mühür bozuldu vs. vs Sizin elinize hakikaten öyle bir koz geçse memleketi ne hale getireceğinizi gördük misal ağaç, çocuk cenazesi.. Üstüne üstlük yeri gelince vatansever olduğunuz ülkenin yarısına ettiğiniz hakareti küfürleri kışkırtmaları da biliyoruz. Buna rağmen hala bıkmadan usanmadan konuşuyor olmanız öfkenizin ne boyutta olduğunu gösteriyor ve bu hakikaten sandığınız gibi değil acınılası bir durum. Ortada ki hakikati göremeyecek kadar kör oluşunuz ayrıca üzücü. Öfke kusmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecektir aksine çaresizliğinizin ne boyutta olduğunu gösteriyor. Savunduğunuz ideoloji ne olursa olsun yiğidi öldür hakkını yeme demek zor değil, çamur at izi kalsın tutumunuzdan vazgeçin ve kabul edin etmeyin bu seçim bir Zaferdir ve biz bununla gurur duyuyoruz. Saygılarr..
ben saygısızlık etmedim herkesin kendi düşüncesi kendi bileceği sey verdiği saygısızca cvp vermedim bana saldıranlar utansın
yok canım sen sımdı koseye sıkıstın dıye mazlumu oynuyorsun
sen gayet tabı bel altı vurdun okuyoruz buarada bızde ne yazdıgını
ayrıca dıger konuda benım degıl benım degıl dıyıp durma ıstersen burada bunları okuyanların buna yorum yapmama sebebı senınle gene bır dıyologları oldugu ıcın , benım gıbı dusunmedıklerı ıcın degıl yanı aksamdan berı uzuntulu olman gereken tek konu
vicdan
Ne oluyiii burdaa yaw
Özele gel :) boşver burada olanları yazdıgım kısı anladı burada ne oldugunu ınsanlara aptal muamelesı yapmaması gerektıgını anladı
kızlar ben geldim evimi yerleştirdim taşınma aşaması sona ermiştir çok şükür ama bu hafta daha evimde kalmıyorum havalrdan dolayı..haftaya inşallah evimdeyim ve haksevercim ben gelemdim sana inşallah sen gelirsin kırk uçurmaya yoksa zeynebin kıyafeti küçük kalacak:)))
sanamı sorucam ben hangı olguyu savunacagım
bende ak partılı deıglım
ak partıyede oy vermedım ben sana bu yuzden laf souylemedım bırıne bıseye laf soylerken kendı gecmısını unutup yazdıgın ıcın sana yazxdım
ben bu forumda 2006'dan berı varım o yzuden acılan bır cogu konuyuda okudum esının sperm sorunlarını daha sonra o bahsettıgım konunu s onrada hamıle oldugun konuyu hatta bır doktoru cok savundugunuda ne yanı sız buarada yazıyorsunuz kımse okumuyormu zannedıyhakaret etmefim z gayet tabı okunuyor ve t akıp edılıyoruz benıde eden bırılerı vardır mutlaka
ben sana hakaret yollu yazmadım senı kendıne getırdım cunku merve demıs keske benımde bebeıgm olsada bana bırı boyle dese , sen onu ıyılık hosluk olsun dıye soylemedın haksevere kötü manada söyledin
ayrıca bence siyasetten bahsetmek ıkı koyun dedın dıye akp karsıtı yapmaz senı bıraz daha oku bılınclen baskasının veya facebookta donen kelımelerle ınsanların ustune gelme komık oluyorsun
Sen artık çok fazla oldun sen nasil konuşuyorsun benimle köşeye sikistin falan merveye kötü anilirsin arkadasini iyi sec ne demek bunlar sen 2006dan beri burda olabilirsin ama ben degilim ilk kez 2012de doktoragittm ben parti icin bel alti nasıl vurulur anlamadim ben sen bana hakaret etmeye devam edeceksen bu işi mahkemeye tasuyacagim haberin olsun ben cok şükür namusluyum beni birilerinin kendime getirmesine ihtiyacim yok gerçekten çok yazik insanin snin gibi arkadasi olmasin haksevere hakaret etmedim ben 2cift kelime yazdim olanlara bak o bana sert çıktı siniflisin dedim bi doktoru cok savundugum yer burasi burda savundum sen artik suss beni dsha fazla rencide etme allah kuru iftiradan korusun diye boşuna dememisler
ben sana iftira atmıyorum senın yazdıgın kıonuyu sana hatırlatıyorum
partı ıcın ınsanlara soyledıkelrını bır kac sayfa arkada goruyoruz
mahkleme vermekten bahsetmişin ben senin yazdıgını sana soyleıdm uzerıne eklmememı yaptım namusuna lafmı soyluyorum dedım yoksa namusuna laf soylemıyorummu dedım ıyıoku yoksa bende senı benı tehdıt etmekten mahkemeye verırım gorursun o zaman o konuyu ogrenenler sadece buradakıler olmaz
susup sumayacagımıda bana sen soyleyemezsın ıstersen kazene mesaj at o konuyu atan senmısın degılmısın ıp sorgulasınlar ve yazı tıpıne seklıne harflerın kullanımlarınada baksınlar madem ben sana senın nıck name ıle actıgın konudan ıftıra atıyorsam( buna da kim inanır) sende tam aksini ispatla bende sana kusura bakma bacım derim
Sen artık çok fazla oldun sen nasil konuşuyorsun benimle köşeye sikistin falan merveye kötü anilirsin arkadasini iyi sec ne demek bunlar sen 2006dan beri burda olabilirsin ama ben degilim ilk kez 2012de doktoragittm ben parti icin bel alti nasıl vurulur anlamadim ben sen bana hakaret etmeye devam edeceksen bu işi mahkemeye tasuyacagim haberin olsun ben cok şükür namusluyum beni birilerinin kendime getirmesine ihtiyacim yok gerçekten çok yazik insanin snin gibi arkadasi olmasin haksevere hakaret etmedim ben 2cift kelime yazdim olanlara bak o bana sert çıktı siniflisin dedim bi doktoru cok savundugum yer burasi burda savundum sen artik suss beni dsha fazla rencide etme allah kuru iftiradan korusun diye boşuna dememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?