Aaa insallah bende cuma kalp atisi icin gigidicem :)Cnm ben medicalde özlem hnm başladım beğendim valla :) cuma bidaha gidicem kalp atışlarını duyarım inş :)
Dogum ucreti sorun degilse git tabi :) benim icin ucreti cok geldi ve hasraneyi begenmedim iki kisi dogum odasi mi olur bide tek kisi iatersem arti 500 tl dediler saka gb en luks 7 yildizli otelde kalsam o kadar degil :)) rentipa dabayildim alakalarindan temizliginden cok memnun kaldim saglikla kavusalim bebislerimize ins :)Cnm ben medicalde özlem hnm başladım beğendim valla :) cuma bidaha gidicem kalp atışlarını duyarım inş :)
Kızzz zahmet etmeyeydin çocuk doğacak nerdeyseAaa insallah bende cuma kalp atisi icin gigidicem :)
Cnm ben doğumu istanbulda yapıcam oyüzden sadece birkaç aylık ilgilenmesi yeterli benim için :)Dogum ucreti sorun degilse git tabi :) benim icin ucreti cok geldi ve hasraneyi begenmedim iki kisi dogum odasi mi olur bide tek kisi iatersem arti 500 tl dediler saka gb en luks 7 yildizli otelde kalsam o kadar degil :)) rentipa dabayildim alakalarindan temizliginden cok memnun kaldim saglikla kavusalim bebislerimize ins :)
Kızzz zahmet etmeyeydin çocuk doğacak nerdeyse
Doktor oyle cagirdi canim 7 haftalik duyulmadi kese gorundu
UOTE="cimcim16, post: 40918826, member: 464516"]Cnm ben doğumu istanbulda yapıcam oyüzden sadece birkaç aylık ilgilenmesi yeterli benim için :)
Yok renkli değil kap kara :):)) ben bahara gidince zeynebi taniyamamistim :)) sacini tirnagini hep gorunce karanlikta secemedim :))
eskiler kesin ev buluşmalarında o yüzden burası çıplak kalmış.Aynen eskiler gitti hic tanisilmamis hic bisey paylasilmamis gb :)
eskiler kesin ev buluşmalarında o yüzden burası çıplak kalmış.
kız özgee yoksa sen ikinci bebeğe mi hamilesin?aha da şok oldum?
Burdan saglam bi arkadaslik ciktiysa oda sevcanla oldu benim :) sag olsun arar sorar gelir bide pinarla ama o uzak oldugu icin sinirli kaliyo mudanyaya tasinirsam bigun onunlada sık lasir eminimHerkes kafasına göre 2 3 kişi buluyor sağlam arkadaşlık kurup kk yi terkediyor
Cnm zaten en fazla 2 yada 3 kişi olur boşver fazlası iyi değil zaten insanın guvenecegi içini açacağı evini açacağı çok insan olamaz diye düşünüyorum :)Burdan saglam bi arkadaslik ciktiysa oda sevcanla oldu benim :) sag olsun arar sorar gelir bide pinarla ama o uzak oldugu icin sinirli kaliyo mudanyaya tasinirsam bigun onunlada sık lasir eminim
Burdakiler faceye gidip bi sık i fiki oldu gunler bulusmalar sonra pufff oldu...Herkes kafasına göre 2 3 kişi buluyor sağlam arkadaşlık kurup kk yi terkediyor
Ben herkezle isterdim ama esim izin vermedi felan gidemedim uzuluyodum ama dedigin gb cokta sey degilmis yani :)Cnm zaten en fazla 2 yada 3 kişi olur boşver fazlası iyi değil zaten insanın guvenecegi içini açacağı evini açacağı çok insan olamaz diye düşünüyorum :)
Ayy yy masaallah cnm Rabbim saglik versin sanada bebisin ede :) bende gittim bebeğimin kalbini duydum ama bende bir aksilik var canimBurdakiler faceye gidip bi sık i fiki oldu gunler bulusmalar sonra pufff oldu...
Bu arada kalbini duydum bebiside gordum 8 haftalikmis onceki gittimde 6ymis duyulmamis... gec dollenmedir dedi ona gore hesapladi :))
Hayirdir canim ne var?Ayy yy masaallah cnm Rabbim saglik versin sanada bebisin ede :) bende gittim bebeğimin kalbini duydum ama bende bir aksilik var canim
Canım kesenin içinde yuvarlak birsey daha vardı doktor anlamadı ne olduğunu bebegimin kalbini duyduğum gün bu haberle ağlama krizlerine girdimHayirdir canim ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?