Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Cnm ben medicalde özlem hnm başladım beğendim valla :) cuma bidaha gidicem kalp atışlarını duyarım inş :)

Cnm ben medicalde özlem hnm başladım beğendim valla :) cuma bidaha gidicem kalp atışlarını duyarım inş :)
Dogum ucreti sorun degilse git tabi :) benim icin ucreti cok geldi ve hasraneyi begenmedim iki kisi dogum odasi mi olur bide tek kisi iatersem arti 500 tl dediler saka gb en luks 7 yildizli otelde kalsam o kadar degil :)) rentipa dabayildim alakalarindan temizliginden cok memnun kaldim saglikla kavusalim bebislerimize ins :)

Cnm ben doğumu istanbulda yapıcam oyüzden sadece birkaç aylık ilgilenmesi yeterli benim için :)

Kızzz zahmet etmeyeydin çocuk doğacak nerdeyse

Doktor oyle cagirdi canim 7 haftalik duyulmadi kese gorundu

UOTE="cimcim16, post: 40918826, member: 464516"]Cnm ben doğumu istanbulda yapıcam oyüzden sadece birkaç aylık ilgilenmesi yeterli benim için :)[/QUOTE]

Him tamam o zaman iyimus renkli mi ozlem hanimin utrasyonu ahmet yilmaza gideydin renkli o

Doktor oyle cagirdi canim 7 haftalik duyulmadi kese gorundu

UOTE="cimcim16, post: 40918826, member: 464516"]Cnm ben doğumu istanbulda yapıcam oyüzden sadece birkaç aylık ilgilenmesi yeterli benim için :)

Him tamam o zaman iyimus renkli mi ozlem hanimin utrasyonu ahmet yilmaza gideydin renkli o[/QUOTE]
Yok renkli değil kap kara :)

kız haksever yoksa sen ikinci bebeğe mi hamilesin?aha da şok oldummmm
eskiler kesin ev gezmelerindeler birbirlerine.burası ondan çıplaktır :)

Herkes kafasına göre 2 3 kişi buluyor sağlam arkadaşlık kurup kk yi terkediyor

eskiler kesin ev buluşmalarında o yüzden burası çıplak kalmış.
kız özgee yoksa sen ikinci bebeğe mi hamilesin?aha da şok oldum?

Onlarda bulusmuyolar sanirim yorgan gitti kavga bitti :)

SaNKi sen onlardan farklisin bi evlendin yok oldun hihh insan telden felan yazar onuda yapmadin ben yazinca bile sallamadin hihhhh

Sende hamilesin sanirim cok sevindim rabbim kucana almayi nasip etsin evet 2. Geliyo bizim...

Burdan saglam bi arkadaslik ciktiysa oda sevcanla oldu benim :) sag olsun arar sorar gelir bide pinarla ama o uzak oldugu icin sinirli kaliyo mudanyaya tasinirsam bigun onunlada sık lasir eminim

Burdan saglam bi arkadaslik ciktiysa oda sevcanla oldu benim :) sag olsun arar sorar gelir bide pinarla ama o uzak oldugu icin sinirli kaliyo mudanyaya tasinirsam bigun onunlada sık lasir eminim
Cnm zaten en fazla 2 yada 3 kişi olur boşver fazlası iyi değil zaten insanın guvenecegi içini açacağı evini açacağı çok insan olamaz diye düşünüyorum :)

Burdakiler faceye gidip bi sık i fiki oldu gunler bulusmalar sonra pufff oldu...

Bu arada kalbini duydum bebiside gordum 8 haftalikmis onceki gittimde 6ymis duyulmamis... gec dollenmedir dedi ona gore hesapladi :))

Cnm zaten en fazla 2 yada 3 kişi olur boşver fazlası iyi değil zaten insanın guvenecegi içini açacağı evini açacağı çok insan olamaz diye düşünüyorum :)
Ben herkezle isterdim ama esim izin vermedi felan gidemedim uzuluyodum ama dedigin gb cokta sey degilmis yani :)

Burdakiler faceye gidip bi sık i fiki oldu gunler bulusmalar sonra pufff oldu...

Bu arada kalbini duydum bebiside gordum 8 haftalikmis onceki gittimde 6ymis duyulmamis... gec dollenmedir dedi ona gore hesapladi :))
Ayy yy masaallah cnm Rabbim saglik versin sanada bebisin ede :) bende gittim bebeğimin kalbini duydum ama bende bir aksilik var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…