Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
nereye gidicen peki diyetisyene karar verdinmi

sen biraz yediklerine dikkat edip birde yürüyüş yapsan çok rahat verirsin..hergün heykelden kent meydanı yürü bak bakalım kalıyormu kilo :) ben yazın heraksam yürüdüm hiç diyetsiz farkında olmadan yaz boyunca sadece yürüyüşle kilolar gitti

nilüfer dedir kesin dimi diyetisyen hayat o tarafta valla kesin oda ordadır :)

nilüfer dedir kesin dimi diyetisyen hayat o tarafta valla kesin oda ordadır :)
aynen canım nilüferde diyetisyen. canım ben sporu bıraktım ( sakatlandım ) bu sebeple bolllca kilo aldım ki zaten kilo venim genetiğimde var ben 6.5 kilo doğmuşum şiu anda 72 kg yim zayıf olduğumu 36 beden olduğumu hiç bilmem. bünyem spora yürüyüşe falan çok alışık. lisanslı sporcuydum ben. ama gel gö r ki bir beslenme düzenim yok nasip se eğer onu kurmak istiyorum. evde koşu bandım var her gün koşuyor yürüyorum ama bana mısın demiyor :S ayrıca kent meydanı olmasa bile fomaraya en az iki defa inip çıkıyorum daha doğrusu demirtaşpaşa ya yediklerime dikkat etme özürlüyüm ben ya kendimi öldürüyorum aç kalıyorum yada tam tersi yedikçe yiyorum. düzenim yok. diyetisyene gitsem biliyorum ki benm gün içinde yediklerimin iki katını yazıcak bana ama en azından düzenli olucak. amacım annemi ve benimkini da ortak etmek buna yoksa onlara kalsa ben hiiiç kilo vermöeyeyim gelinliğide böyle şişko giyeyim valla parasını peşin aldım herifimden :) önce para istedim sağolsun sormadı napcan diye aldım parayı ben diyetisyene gitcem bu parayla dedim biraz mırın kırın etti ama oda biliyor ben böyle mutlu değilim sonunda razı oldu

Kızz boşver erkeklere kalsa her halinle güzelsin derler ama gözler heryerde :) rahatsız oluyorsan kesin git bak bana 50 kilo hhehe ben senin resimlerde göründüğü kadarıyla çok iyi ama kilolu durmuyosun yada göstermiyosun ne bilim Kocacık götürsün seni ısrarcı ol.gelinlik resimleri hayatın boyunca hatıra unutmaaaa :)

kesinlikle zaten gelinliğin sırtını neredeyse kalçama kadar açık yaptırıcam bu yüzden muazzam bacaklar ve sırtım olmalı. resimdeki halim 65 kg cnm şuanda 5 kg daha fazlam var. ama benm avantajım kaslarım fazla ve heryandan alıyorum kiloyu sabit göbekten yada kalçadan değil yani o yüzdençok göstermiyorum kilomu. ama ne olursa olsun yinede vericem o 55 bnm olacak. evlendikten sonra 58 max. kilom olmalı bnm zaten kemikli vücudum var hemencecik zayıflarım ben

günaydın kızçeler cimcim16 bak bende gündüz girdim bu akşama kına var arkadaşımın onun için hazırlancam yarın öğlene de düğünü var yarın gece ankara yolcusuyum nasipse gidip diplomamızı alıp sgk ya evrakları verip gelcez bir kaç gün yokum yani. salı akşamına geri bursadayım ama

İyi yolculuklar şekerim güle güle git gel :)

evime döndüm sonunda hafta sonu diye gittik mudanyaya hastalıklar çığlıklar bi hafta kaldık evime geldim bu gecede misafirim vardı yarın dinlenmeyi ümit ediyorum :))

evime döndüm sonunda hafta sonu diye gittik mudanyaya hastalıklar çığlıklar bi hafta kaldık evime geldim bu gecede misafirim vardı yarın dinlenmeyi ümit ediyorum :))
Geçmiş olsun cnm kızın iyi olmuştur inş. Baya yoğunum valla Mudanya'ya yerleşti resmen ☺

selam kızlar.
Haksevercim umarım kızından müsade olurda dinlenirsin canım benim.
Seni görmek çok güzeldi. Tekrar görüşürüz inşallah.

senide canım z<eynebin bişeyi yokmouş cabuk geleyim diye öyle demiş kayınvaldemde yüregim agzımda gittim tuvalete girmedim sıra var diye donlara yapcaktım koca bayırı cıktım bittim ama surat yaptım özür dilediiii durdu töbee töbeee
Geçmiş olsun cnm kızın iyi olmuştur inş. Baya yoğunum valla Mudanya'ya yerleşti resmen ☺

saol canım :)) iyileşti huysuzluguna huysuzluk eklendi :))

İyi yolculuklar şekerim güle güle git gel :)
gittim aldım diplomamı geldim :)

hadi geçmiş olsun canım maşallah :) sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…