Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar bende bir bursalı olarak aranıza katılmak istiyorum

Aynen eskiler gitti hic tanisilmamis hic bisey paylasilmamis gb :)

Bursanın fıstılari Nerede yahuuu :) Haksever gözün aydın cnm 2. Bebisss

Hayırdır plansizmi oldu :) bu arada bende 5 haftalik hamileyim sonundaaaa :) doktor bakiyom kime gidion sen suan :)
Aaa cok sevindim plansizdi tabi canim zeynep cok kucuk kismet iste :) cok sevindim rabbim kucana almayi nadip etsin saglikla... ben bahara guler hanima gidiyorum zeynepte 9 ay medikale ahmet yilmaza gittim son anda hastane doktor degistirdim bahara gittim hafta sonu planli dogum diye rentipta yaptim cok memnun kaldim simdide guler hanima basladim

Amin cnm hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza ben rutin muayeneler için bahar da özlem hnm a gidiyordum hep ama şimdi gebelik diye bende medical Ahmet bey diye düşündüm sen gitmişsin bilirsin Ahmet bey iyimi

Cnm bide ben daha keseyi görmedim sabrediyorum biraz daha alttan bakmasınlar diye sen kaçıncı hafta gittin ve karındanmı baktı güler hnm kese için

Amin cnm hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza ben rutin muayeneler için bahar da özlem hnm a gidiyordum hep ama şimdi gebelik diye bende medical Ahmet bey diye düşündüm sen gitmişsin bilirsin Ahmet bey iyimi

Canim guler hanima git citi piti guler yuzlu iyi bi doktor cok aciklayici konusuyo soru sormaya bile gerek kalmiyo istedini sorabiliyosun seker biri.

Ahmeet beye gelince ben 2009 dan beri hastasiydim muananesine bile bin kere gittim bisuru para yedirdim asilama yaptirdik detayli utrasyonuna felan muananesine gittik 9 ay ona gittim her gittimde tanimiyodu bastan bole soguk soguk usten usten konusuyodu esim im isi dolayisiyla hep son 6 :30 randavusuna gittikbitkin yorgun oluyo ondan midir nedir sonir ediyodu beni ama riskli gebelikler uzmani diye birakmadim utrasyonu renkli her muanen detayli utrasyon gb oluyo ten rengiyle renkli goruyosun bebegi beyininden sifsidik torbasina her sefrinde butun organlarini parmaklarina kadar gosteriyo. Dogum yaklasinca zam geldi ozellete 1, 5 milyara olcam dogum oldu 4/5 milyar guya ozel dogum odalari 2 kisi tek istersen 500 arti ver. Epidural arti 750. Bana dedi sen bastan geldin zam olmaz iyi son hafta dedim zamli vermicez dimi bananabanane ister bedavaya yap ben karismam dedi sap gb kaldik 30. Haftadan beri sezeryan dedi cogu hastasi sezeryan normal dogum yaptirmiyo diyolar. Ole son gun doktor degistirdim ona kalsa 37. Haftadogurcaktim 38+4 te dogum yaptim. Guler hanim ren tip harikaydi medikale bin basar bebeklede harika ilgilendiler hic bize dusmedi hemsireler burnunu temizlediler ustunu degistirdiler isteyince. Tuvaletime bile doktor geldi goturdu hasta bakici altimi bile degistirdi refakatcina bile is dusmuyo cok ilgililer. Ben cok memnun kaldim tek oda olmasi icindeki tuvalet banyo son model ben cok begendim dogimdan sonra 1 aya kadar 3 kere zeynebe cocuk doktoru bakti dogumda kontrol edrn hemde yani ben ikincimide orda yapicam. Dikislerimden hic cekmedim cok rahattim yani bole

Cnm bide ben daha keseyi görmedim sabrediyorum biraz daha alttan bakmasınlar diye sen kaçıncı hafta gittin ve karındanmı baktı güler hnm kese için

Benim zeynepte ilk 3 ay fakultede alttan baktilar kese gorunmesi lazimdi benim kese karnimdan gozuktu kalp atisi duyulmadi alttan baksa gogorunurdu. Ben alttan muanede zeynebi 5 haftalik kalbinide duymustum. 7 haftalik karnimdan gordu gorumceminde 5 haftalik karnindan ksseyi gorduler o dusuk yapti gecen hafta ama

Ayyy cnn dur arim Güler hnm bakalim randevu varmi özlem hmm da iyidi çok kibar davranıyodu ben muaynelerde çok zorlanıyodum smear alırken falan fazla panik oluyorum beni çok iyi sakinleştiriyodu ama işte çok yoğun açıklama çok yapmıyo hep ayakta konusuyo o huyunu sevmiyorum işte

Yuhhh valla aradım taaa hazirana randevu var güler hanıma
Evet en yogun guler hanim arayinca az lekem var felan de ara randevu al. Ben aradimbi hafta sonra ara randevu verdiler dedim lekelenme var hemen gelin yasemin mi ne bakar dedi gidince guler hanimin sekreterine dedim benim doktorum dogumda da o girdi o gorsun dedim iyi bekle dediler 8 bucukta gittik 10 bucukta aldi muaneye öl e yap ara rerandevu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…