oy maşallah güzel kızımıza pekte bi sakin akıllı duruyo halbuki
bu arada dedecikte çıkmış arka fotoda D:
hi sorma yemek oldumu pek uslu masallah
ne var ne yok bacım :)
merak etme test' yaptim yok bisi bacim
Saol canim hayirli olur insallah :)Bursanın fıstılari Nerede yahuuu :) Haksever gözün aydın cnm 2. Bebisss
Hayırdır plansizmi oldu :) bu arada bende 5 haftalik hamileyim sonundaaaa :) doktor bakiyom kime gidion sen suan :)Saol canim hayirli olur insallah :)
Aaa cok sevindim plansizdi tabi canim zeynep cok kucuk kismet iste :) cok sevindim rabbim kucana almayi nadip etsin saglikla... ben bahara guler hanima gidiyorum zeynepte 9 ay medikale ahmet yilmaza gittim son anda hastane doktor degistirdim bahara gittim hafta sonu planli dogum diye rentipta yaptim cok memnun kaldim simdide guler hanima basladimHayırdır plansizmi oldu :) bu arada bende 5 haftalik hamileyim sonundaaaa :) doktor bakiyom kime gidion sen suan :)
Amin cnm hepimiz sağlıkla alalım kucagımızaAaa cok sevindim plansizdi tabi canim zeynep cok kucuk kismet iste :) cok sevindim rabbim kucana almayi nadip etsin saglikla... ben bahara guler hanima gidiyorum zeynepte 9 ay medikale ahmet yilmaza gittim son anda hastane doktor degistirdim bahara gittim hafta sonu planli dogum diye rentipta yaptim cok memnun kaldim simdide guler hanima basladim
Cnm bide ben daha keseyi görmedim sabrediyorum biraz daha alttan bakmasınlar diye sen kaçıncı hafta gittin ve karındanmı baktı güler hnm kese içinAaa cok sevindim plansizdi tabi canim zeynep cok kucuk kismet iste :) cok sevindim rabbim kucana almayi nadip etsin saglikla... ben bahara guler hanima gidiyorum zeynepte 9 ay medikale ahmet yilmaza gittim son anda hastane doktor degistirdim bahara gittim hafta sonu planli dogum diye rentipta yaptim cok memnun kaldim simdide guler hanima basladim
Amin cnm hepimiz sağlıkla alalım kucagımızaben rutin muayeneler için bahar da özlem hnm a gidiyordum hep ama şimdi gebelik diye bende medical Ahmet bey diye düşündüm sen gitmişsin bilirsin Ahmet bey iyimi
Cnm bide ben daha keseyi görmedim sabrediyorum biraz daha alttan bakmasınlar diye sen kaçıncı hafta gittin ve karındanmı baktı güler hnm kese için
Evet en yogun guler hanim arayinca az lekem var felan de ara randevu al. Ben aradimbi hafta sonra ara randevu verdiler dedim lekelenme var hemen gelin yasemin mi ne bakar dedi gidince guler hanimin sekreterine dedim benim doktorum dogumda da o girdi o gorsun dedim iyi bekle dediler 8 bucukta gittik 10 bucukta aldi muaneye öl e yap ara rerandevu alYuhhh valla aradım taaa hazirana randevu var güler hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?