Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Aaa öylemi sevindim gelmene görüşürüz inşallah canım beklerim öpüyorum seni.Çok sıcak Allah yardım etsin :18:

canı on dakkada bi özel msj atabiliyomuşum atamadım ufukta geldi yarın yazıcam cvp

medikal parkın orda reyhan pazarında sevimli yumurcakalrdada çalıştım sen nerde okul istiyosun yardımcı olmayada çalışırım
aaa belkide karşılaştık
ben ara sıra uğrarım oraya
hmyr çok sevdiğim bir kardeşim
ihsn beyde öyle hatta cuma günü onlarda iftardayız

Şezlongta uzanıp güneşlenmek tatile gelenler için ideal, evin varsa işler bitecekte gitcen güneşlencen....

Sorular ahiret sorusu gibi olmuş

Burda üniversite okudum evlendim kaldım.Kpss sonuçlarımı bekliyorum, yani şimdilik işim diplomalı ev hanımlığı

yaşımda 24

aaa belkide karşılaştık
ben ara sıra uğrarım oraya
hmyr çok sevdiğim bir kardeşim
ihsn beyde öyle hatta cuma günü onlarda iftardayız

aaaaaaaasöleme beni sakın kıss

Günaydın kızlar :)
umarım hepiniz iyidir.
Ben dün sabah rahatsızlandım işe gelemedim.
Bir önceki günde uyuyamamıştım dün gece de uyumayınca sanırım beynim yerinden fırlıcaktı. Tansiyonum çıkmış, çok fenaydım.
Dinlenince geçti çok şükür... Bugün sizlerleyim artık....

Allah yardımcın olsun canım alışır zamanla merak etme

Bizdede öyle canım ağır yemekler yapmıyorum ben birde diyetteydim ramazan oluncada çok ağır yemek yapmak istemedim yeri gelir karpuz peynir yemeye bile razıyım

Hoşgeldin aramıza

İyi gezmeler canım.Haklısın valla kolay değil aynen sana katılıyorum.Pintilik değil ama insanın imkanıda okadarsa mecbur kalıyorsun çok harcamamaya.Çünkü hadi sen evinde yeri gelir geçiştiriyorsun ama misafir gelince öyle olmaz aminn canım Allah herkeze hayırlı iş bol helal kazanç versin

Güle güle oturun borç çoğumuzda vardır inan herkezin kendine göre sıkıntısı var işte.Yoksa tatil tabiki güzel olur ama oraya ver buraya ver derken kendmizden fedakarlık ediyoruz.Allah sağlık versinde ileride artık.Bizde kiracıyız Allah nasip ederse şimdi çok zor olsada ileride inşllh ev alma şansımız olur kira vermek çok zorBende bu ramazan fazla kimseyi yemeğe alamıcam.Maddi sıkıntılar var biraz yoksa severim misafiri bereketttir misafir.Ama şu şartlardada insanlar anca kendini geçindiriyor.Allah yardımcımız olsun

Çok Saol canım. Allah sizede nasip etsin. Hemde daha güzellerini... Bu dünyada istediğim en fazla 2. şeydi. Nasip oldu Artık dualarımız ödeyebilmemiz üzerine.

A.s canım nasılsın umarım kötü birşey yoktur :44:

Eşinin anlayışlı olması lazım tabikide.Ama başkası için huzurunu bozma eşine anlat konuş hoşlanmadığın şeyi zorla yaptırcak değil.Takma kafana yani güzellikle konuşursun bir şekilde

Allah kolaylık versin canım darısıda bize olur inşllh ev konusu.Bizde kendi yağımızla kavruluyoruz kimsedende bi beklentimiz yok çoğu şeyi eşimle yapıyoruz zaten.Kimseden kimseyede fayda yok.Kendi annem çeyizimi vs yapacağını yaptı kadın sağolsun babam ben küçükken vefat etti.Oyüzden Allah sağlık versinde biz kendimiz yapalım

Allah'ta ona göre verir eşine ama biz bayanlar eşlerimize göre daha tutumluyuz sanırım.Doğanın kanunu böyle Misafir olayında eşimde bazen üsteler ama ben anlatmaya çalışırım sonra hak verir ortak karar alırızAllah muhabbetinizi artırsın canım salma boşver

Ellerine sağlık

Hoşgeldin aramıza

Nazar olmasın[/QUOTE]

ayyy Nasıl yazacağımı bilemedim Kusura bakma yazdıklarımı bulabilirsin umarım Bahar.

Son düzenleme:

Allah muhabbetinizi arttırsın :)

Canım gecmis olsun, bu havalardada hic çekilmez hastalık,,

Günaydın hatunlar
hayırlı cumalar hepinize...

Sevcan geçmiş olsun.neyseki dinlenince düzelmişsin.
vücut arada bir şarj istiyor...

Canım gecmis olsun, bu havalardada hic çekilmez hastalık,,

Günaydın hatunlar
hayırlı cumalar hepinize...

Sevcan geçmiş olsun.neyseki dinlenince düzelmişsin.
vücut arada bir şarj istiyor...

çok teşekkürler kızlar.. Allah daha beterlerinden korusun.

Semihacım sen nasılsın? bayadır konuşamadık.

iyi diyeyim iyi olayım Sevcancım.ne olsun işte.bu sıralar biraz maddi manevi gerginim.canım onada sıkılıyor biraz işte...

Canım ev alınınca ekstra ödemelerde çıkıyor İnan bu süreç geçici,
sağlık olsun hepsi geçer,üzülme
Unutma her cefanın bir sefası olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…