Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Durunn ben bir koşu bir derdimvar topiğine açıp geleyim

selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...

oyy oyy canım allah kolaylık versin. hazırlıkları yapan sensin. sana saygı duyması lazım bu konuda ama nerde işte demi erkek milleti bir güldürüyorsa birde ağlatıyorlar. ve hiç farkında bile değiller. kavga etsen huzursuzluk, etmesen için içini yer ve ezilirsin. önemli olan burda cocuğunuzun yemeği tabiki. öncelikle ona göre plan olmalı uymazsa diğerleri iptal edilmeli. en kötü ihtimalle bırak yalnız gitsin bakalım birdaha yapabilecekmi canım.

Ben belediyeye tapuyu götürdüğümde herhangi birşey söylemediler. Bostancıyla ilgili.
Ben şöyle biliyorum inşaat başladığı tarihten itibaren 5 yıl içerisinde projeyi belediye onaylatması lazım. Bizim inşatta başlayalı 2 yıl oldu. kaldı 3 yıl eğer bu zaman içerisinde almaz ise yüklü miktarda ceza ödüyor müteahhit. Bunu göze alamaz ki. Evet geç alıyorlar biraz biliyorum, sorduğumda da bizimle alakası yok belediye de işlemler uzun sürüyor dediler.
Birde bankalar riskli evlere kredi kullandırmıyor benim o yüzden içim rahat canım. Umarım bir hile yoktur gerçekten.

Biz şuanda Asansörü kullanamıyoruz elektrik düşük geldiği için.
Bostancı evimizin yakınına bir trafo başvurusu yapmış tam 1 yıl önce uedaş tan hala ses yok ki 1 yıl içinde en geç yapılması lazım mış. Tipik devlet dairesi.

Son düzenleme:

Erkeklerinde bazen gereksiz düşünceliliği tutuyor, niyeyse de başkalarına ama eşlerine karşı hiç değil.
Onlar sizi hiç çağırdı mı canım. Hani olurya sen gidersin ama davet edemezsin eşin mahçup olur, hiç sanmıyorum ama, öyle bile olsa günler çuvala mı girdi illa bu akşam mı olacak.
Bence kabul etme hoş şu saat olmuş ama rezerv yapmıştır belki çoktan.

selam kızlar
Canım bende de aynı halsizlik var,havalardan salondan çıkmak istemiyorum

Gider vallahaa ama çok ayıp etmiş olurum esime arkadaşına değilde,
Arkadasinın eşine ayıp olur, kadın bin türlü şey düşünür
Oğlumuda bırakıp alırız,,ararız ögretmenide biz gelmeden okuldan çıkma deriz diyor,
Hepsimi aynı bunların..

Hayır canım evleri nerde onu bile bilmiyorum,,,
3 hafta önce kahvaltıya davet etmişti esim orada birlikteydik,
Ondan oncede Eşimle çay icmeye gitmiştik dag yoluna,eşimin arkadaşı aradı nerdesin napıyorsun diye, çay icmeye çağırdı ilk orda tanıştık,

Son düzenleme:

ya canım yanlış anlama lütfen amacım seni yargılamak değil sadece bakış yazacağım. benimki öyle bişey yapmaya cesaret bile edemez. ne kadar rezil olursa olsun benim damarımı bilir. en baştan biraz sert çıkmak lazım bunlara. ipler gittimi gidiyor inan. ben elimden geldiğince bilinçli davranıp bayrağımı yere düşürmüyorum. oda bunun farkında. ama herşeye rağmen yapan adamlar varsa burda adamda büyük problem var demektir. burdada kadına sabır dilemek lazım. bu akşam git böyle düşünüyorsan ama gece muhakkak tartışmasını yap sert bir şekildeki bir daha cesaret edemesin. birdaha böyle bir tartışma yaşamamak adına 2 kere düşünebilsin.

Adamdan hoşlanmamışsın zaten, oğlunun vesilesiyle yemeği yer kalkarsınız eşine de iki çift laf sokarsın sonrasında, olur biter işine gelmiş olur canım boşver.

Dediğim gibi gitmek durumundayim o kadına ayıp olur,
O bayanın yerinde kimse olmak istemez,
eşimlede ayrı bir görüşmem olacak

Hepte siz davet etmişsiniz anladığım kadarıyla. hoş sık sık olmuş onlara fırsat kalmamış ama.
eşine neden hep biz davet ediyoruz onlar görüşmek istese bizimle, onlarda davet eder. Birkez de onlar çağırsın, sanki zorla getirtiyor gibi olmayalım desene. Belki eşinde biraz geri çekilir bundan sonra.

Adamdan hoşlanmamışsın zaten, oğlunun vesilesiyle yemeği yer kalkarsınız eşine de iki çift laf sokarsın sonrasında, olur biter işine gelmiş olur canım boşver.

Aynen canım tatlıyı yemeyi bile beklemicem ona göre dedim..
O anladı başına gelecekleri yumuşadi iki oldu arıyor:18:
Bende Talha'mi düşünüyorum,,rahat ol yetişecez diyor

Aynen canım tatlıyı yemeyi bile beklemicem ona göre dedim..
O anladı başına gelecekleri yumuşadi iki oldu arıyor:18:
Bende Talha'mi düşünüyorum,,rahat ol yetişecez diyor

e iyi o zaman çok muhabbet olamıcak.
Ama bence sen tepkini sert koy sonrasında da. Bir daha emrivakilere kalkışmasın.

Canım kahvaltıya eve davet etmedik, onlarda bize ilk gelecekti,
Arkadaşı çok samimi Eşimle hergün görüşüyorlar..
Şunu söyleyim argo olacak ama herkezde benim eşim gibi enayi değil,
Kardeşleriyle çıkarız kasaya esim koşar..
bu hafta Eskişehir'e gittik arabayı esim fulladi tatlı alalım diyor eşim kaynim eltim susuyor,
Yemeğe gideriz esim öder iyi hoş kaynimin eli cebine girmez,
Eşimin peşinden bir dakika olsun ayrılmaz, işlerin bazı kısmına ortak yaptı kendini,
Offf arkadasım hangini anlatayım,
Diyorumya bir derdim var topiğine konu acmam gerek:)
Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin

canım eşimde bende işten aynı zmanalrda cıktık benim zaten pek bi amaşım yoktu yani nasıl anlatsam cemaatin kreşiydi ve 300tl alıyodum oda bana harçlık oluyodu anca kıyafete felan eşim renodaydı çıkalı 1 sene oluyo krediyle tır aldık gemlik kooperatifinde şöför kullanıyo onu eşim kayınpederimle kalebodur fayans işi yapıyo anlıcan bizde maaş yok çalışırsalar oluyo iş olmazsa olmuyo çok şükür yazın iş var aslında onalrın hep işi var kayın pederim yılalrdır bu işi yaptıgı için çevresi geniş şükür hiç zorluk yaşamadım ben ama eşimimn saçlar beyazladı eh koca araba krediside kocaman zorlanıyo ödemelerde ama sıkışınca hızır gb gelen paralar oluyo bikaç ayı atlatsak sonra tır kendi kendini ödücek hatta bizede bin 2bin tl verebilirmiş inşallah 4 senede borcumuz biticek ödeyebilirsek inşallah bi ev parası kadar malımız olucak başka türlü bişi edinilmiyo gelen gidiyo borca girmeden olmuyo BORÇ YİĞİDİN AMÇISIYMIŞ rabbim hepimize kolaylık versin evimiz kendimizin o yüzden iyiyiz şükür

konuşalım canım tabiki

Bez imalatı yapmak lazım vallahaa köşeyi doneriz..

selam kızlar

noldu canım öle yazmadan cıkma merak ederiz ama dök içini rahatla neyin var

canım nolcak ki eşini kırma ne güzel işte madem sen yapmıyosun dışarda yerizde demiş yeni insanalrla tanışmak güzel ama sen diyosanki herif beni rahatsız etti hoşlanmadım eşine bunu güzelce açıkla bu heriften hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum sen yanlız görüş eşli görüşmeyelimde bence anlayışla karşılar seni ramazanda kırmayın üzmeyin birbirinizi

e iyi o zaman çok muhabbet olamıcak.
Ama bence sen tepkini sert koy sonrasında da. Bir daha emrivakilere kalkışmasın.

kız gaz vermeyin

ne demek canım biz ne için varız burda kafamız kurban olsun sana

benim eşimde öyle çok cömert dua ederken öyle ediyorum allah elini bolluğu gb sana bolluk versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn die aminnnnnnnnnn dio oda

bende tam aksine kıyamam başkası için parama yegenlerime hediye almaya felan bayılırım ama alırken on kere düşünürüm elim titrer zor alırım

çok param olsa severim aslında hediye almayı felanda işte az olunca titrer elim

mesela ben öle büyük paralar bagış yapamam eşim çok cömert hiç kırpmaz gözünü allah kabul etsin sylenmez tabi böyle şeyler ama onun kalbi ve elinin cömertliğine çok hayranımdır canım kocam ya özledim hee bayadır görüşemedik misafirlerdende ramazanda girdi araya bu akşam salmıcam vala

töbe töbeee

bulaşıkları yerleştirdim makinadan cıkardım,ortalığı topladım,yemegi ocaga koydum,heryeri süpürdüm,odanın şagi halısı var sinir oluyorum silkelemeden cıkmıyo içindekiler onu silkeledim ay cok hamaratım

kafamız niye şişsin canım ya öyle düşünme lütfen. anlıyorum seni aynısı ablamın başında var. ve bir süre sonra insanlar onun bu tavrını bildiğinden direk kendilerini çekiyorlar. nasılsa o ödeyecek modunda herkes. ödencek yer var ödenmicek yer. çok zor. napcan herkesin bir huyu. bunu düzeltebileceğini sanmıyorum. düzeleni hiç görmedim. sende rahat olmaya çalışacaksın.

cemaat içinmi anlamadım. ben normal kreşlerde öğretmenlik yaptın anaokulu öğretmenisin sandım canım ya tavsiye edebileceğin kreşler varsa paylaş diyecektim. seneye selinayı gönderebilirim. şimdiden araştırmak istiyorum da. bilgin varsa yazarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…