Bizde de akşam yemege misafir tartisması oldu
Eşimin çok arkadas cevresi var benimde tabi ama,
Akrabalar varken birde arkadaşları davet edersem yetişemem,
Tutturdu bana arkadasinı eşini yemeğe alalım diye bismilahhh
Esimin arkadasinı ve eşini 2 kez gördüm bu yemeğe almamı gerektiriyormu?
Eşimle ikimiz ortak arkadasımız var mesela onları her zaman alıyorum,
Birde daha 5 aydır arkadaşlar, ben buna evet dersem arkası kesilmez çünkü eşimi tanıyorum...
Bende misafir ağırlamayı seviyorum ama 2 kez gördüğüm bir aileyi davet etmek bana komik ve mantıksız geldi,
Neyse biraz önce aradı beni,,sen yrmeğe almıyorsan bende dışardan rezervasyon yaptırıcam dedi
Aksama hazırlık yapma dedi,
Bu aksamda oğlumun öğretmeni okulda iftar veriyor oğlumda oraya gidecek bugün,
Hem talha yok olmaz diyorum hayirr illa dediği olacak,
Yaa okul nerde gideceğimiz yer nerde,Çocuğu okula bırakıp sonra okuldan Nasıl alıcaz, yetişebilecezmi,
Adamm bunları hicçç düşünmüyor ya sınır etti beni, ayrıca arkadasida çok luabali birii gece 2' den önce evine girmeyen biri,,
Offf koca katili olabilirim..
selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...
Birde daha 5 aydır arkadaşlar, ben buna evet dersem arkası kesilmez çünkü eşimi tanıyorum...
Bende misafir ağırlamayı seviyorum ama 2 kez gördüğüm bir aileyi davet etmek bana komik ve mantıksız geldi,
Neyse biraz önce aradı beni,,sen yrmeğe almıyorsan bende dışardan rezervasyon yaptırıcam dedi
Yaa okul nerde gideceğimiz yer nerde,Çocuğu okula bırakıp sonra okuldan Nasıl alıcaz, yetişebilecezmi,
Adamm bunları hicçç düşünmüyor ya sınır etti beni, ayrıca arkadasida çok luabali birii gece 2' den önce evine girmeyen biri,,
ama sizin site bitti. vermeleri lazım bu kat mülkiyetini. ya kulağıma dedikodu çalındıda. bostanvı veremiyor diye dikkat edin diyorlar. oraları imara açıldı biliyorsun. dolayısıyla oturma iznini almaları lazım hemen. alamıyorsa belediyeyle bir problem olması lazım. sen ne kadar araştırdın bu konuyu canım.
Canım bende de aynı halsizlik var,havalardan salondan çıkmak istemiyorumselam kızlar
oyy oyy canım allah kolaylık versin. hazırlıkları yapan sensin. sana saygı duyması lazım bu konuda ama nerde işte demi erkek milleti bir güldürüyorsa birde ağlatıyorlar. ve hiç farkında bile değiller. kavga etsen huzursuzluk, etmesen için içini yer ve ezilirsin. önemli olan burda cocuğunuzun yemeği tabiki. öncelikle ona göre plan olmalı uymazsa diğerleri iptal edilmeli. en kötü ihtimalle bırak yalnız gitsin bakalım birdaha yapabilecekmi canım.
Erkeklerinde bazen gereksiz düşünceliliği tutuyor, niyeyse de başkalarına ama eşlerine karşı hiç değil.
Onlar sizi hiç çağırdı mı canım. Hani olurya sen gidersin ama davet edemezsin eşin mahçup olur, hiç sanmıyorum ama, öyle bile olsa günler çuvala mı girdi illa bu akşam mı olacak.
Bence kabul etme hoş şu saat olmuş amarezerv yapmıştır belki çoktan.
Erkeklerinde bazen gereksiz düşünceliliği tutuyor, niyeyse de başkalarına ama eşlerine karşı hiç değil.
Onlar sizi hiç çağırdı mı canım. Hani olurya sen gidersin ama davet edemezsin eşin mahçup olur, hiç sanmıyorum ama, öyle bile olsa günler çuvala mı girdi illa bu akşam mı olacak.
Bence kabul etme hoş şu saat olmuş amarezerv yapmıştır belki çoktan.[/
Mesaj tekrarı
Canım bende de aynı halsizlik var,havalardan salondan çıkmak istemiyorum
Gider vallahaa ama çok ayıp etmiş olurum esime arkadaşına değilde,
Arkadasinın eşine ayıp olur, kadın bin türlü şey düşünür
Oğlumuda bırakıp alırız,,ararız ögretmenide biz gelmeden okuldan çıkma deriz diyor,
Hepsimi aynı bunların..
Canım bende de aynı halsizlik var,havalardan salondan çıkmak istemiyorum
Gider vallahaa ama çok ayıp etmiş olurum esime arkadaşına değilde,
Arkadasinın eşine ayıp olur, kadın bin türlü şey düşünür
Oğlumuda bırakıp alırız,,ararız ögretmenide biz gelmeden okuldan çıkma deriz diyor,
Hepsimi aynı bunların..
ya canım yanlış anlama lütfen amacım seni yargılamak değil sadece bakış yazacağım. benimki öyle bişey yapmaya cesaret bile edemez. ne kadar rezil olursa olsun benim damarımı bilir. en baştan biraz sert çıkmak lazım bunlara. ipler gittimi gidiyor inan. ben elimden geldiğince bilinçli davranıp bayrağımı yere düşürmüyorum. oda bunun farkında. ama herşeye rağmen yapan adamlar varsa burda adamda büyük problem var demektir. burdada kadına sabır dilemek lazım. bu akşam git böyle düşünüyorsan ama gece muhakkak tartışmasını yap sert bir şekildeki bir daha cesaret edemesin. birdaha böyle bir tartışma yaşamamak adına 2 kere düşünebilsin.
Hayır canım evleri nerde onu bile bilmiyorum,,,
3 hafta önce kahvaltıya davet etmişti esim orada birlikteydik,
Ondan oncede Eşimle çay icmeye gitmiştik dag yoluna,eşimin arkadaşı aradı nerdesin napıyorsun diye, çay icmeye çağırdı ilk orda tanıştık,
Adamdan hoşlanmamışsın zaten, oğlunun vesilesiyle yemeği yer kalkarsınız eşine de iki çift laf sokarsın sonrasında, olur biter işine gelmiş olur canım boşver.
Aynen canım tatlıyı yemeyi bile beklemicem ona göre dedim..
O anladı başına gelecekleri yumuşadi iki oldu arıyor:18:
Bende Talha'mi düşünüyorum,,rahat ol yetişecez diyor
Hepte siz davet etmişsiniz anladığım kadarıyla. hoş sık sık olmuş onlara fırsat kalmamış ama.
eşine neden hep biz davet ediyoruz onlar görüşmek istese bizimle, onlarda davet eder. Birkez de onlar çağırsın, sanki zorla getirtiyor gibi olmayalım desene. Belki eşinde biraz geri çekilir bundan sonra.
Ay hakkaten canım yaa... davet etmek ağırlamak birşey değilde dediğin gibi tuzlu oluyor. Yılda bir belkide çağırabiliyoruz gerçi helali hoş olsun tabikide... Bende tatlı yapıyorum örneğin eşim karpuzla dondurma da alıyor. Alma dememe rağmenTabi yemeği etli yada köfteli yapmasan olmuyor.
misafirler giderken öldürdünüz bizi diye söylene söylene çıkıyor evden
Bizde yeni taşındıkya borcumuzda var düşünmek zorundayız aslında ama geçenlerde izine çıktım ya bir hafta, tatile gitmedik para gitmesin diye. Ama Allah razı olsun o kadar çok gelenim gidenim olduki 600 TL harcadık evde.sadece 1 haftada... Olmayan paraları saçıp duruyoruz napalım. Olsun misafir bereketiyle gelir derler yine de çok mutluyum evim dolup taştığı için.
aminn canım. kolaylık versin allah. tek maaşlamı geçiniyorsunuz siz şimdi. bizde belki yakında tek maaşa düşeceğizde sorayım bakalım nasıl oluyor. çok zorlarmı. ya birde özge sen kreşte öğretmenlikmi yapıyordun. eğer öyle ise sana akıl danışmam lazım. bu konuyu ayrıca görüşelim senle canım.
ya canım sen gezme tatil yapma aynı para evde gitsin. zor vallaha. sizde evi kredi ilemi almıştınız canım ya. birde sana soracağım hep unutuyordum siz tapunuzu aldınızmı yoksa hala kat ittifakımı var elinizde. içimde şüphe uyandı. problem olmaz demi bu durum.
Bez imalatı yapmak lazım vallahaa köşeyi doneriz..
selam kızlar
e iyi o zaman çok muhabbet olamıcak.
Ama bence sen tepkini sert koy sonrasında da. Bir daha emrivakilere kalkışmasın.
Canım kahvaltıya eve davet etmedik, onlarda bize ilk gelecekti,
Arkadaşı çok samimi Eşimle hergün görüşüyorlar..
Şunu söyleyim argo olacak ama herkezde benim eşim gibi enayi değil,
Kardeşleriyle çıkarız kasaya esim koşar..
bu hafta Eskişehir'e gittik arabayı esim fulladi tatlı alalım diyor eşim kaynim eltim susuyor,
Yemeğe gideriz esim öder iyi hoş kaynimin eli cebine girmez,
Eşimin peşinden bir dakika olsun ayrılmaz, işlerin bazı kısmına ortak yaptı kendini,
Offf arkadasım hangini anlatayım,
Diyorumya bir derdim var topiğine konu acmam gerek:)
Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
Memleketlililerimi bulduum merhabalaar :)
Canım kahvaltıya eve davet etmedik, onlarda bize ilk gelecekti,
Arkadaşı çok samimi Eşimle hergün görüşüyorlar..
Şunu söyleyim argo olacak ama herkezde benim eşim gibi enayi değil,
Kardeşleriyle çıkarız kasaya esim koşar..
bu hafta Eskişehir'e gittik arabayı esim fulladi tatlı alalım diyor eşim kaynim eltim susuyor,
Yemeğe gideriz esim öder iyi hoş kaynimin eli cebine girmez,
Eşimin peşinden bir dakika olsun ayrılmaz, işlerin bazı kısmına ortak yaptı kendini,
Offf arkadasım hangini anlatayım,
Diyorumya bir derdim var topiğine konu acmam gerek:)
Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
canım eşimde bende işten aynı zmanalrda cıktık benim zaten pek bi amaşım yoktu yani nasıl anlatsam cemaatin kreşiydi ve 300tl alıyodum oda bana harçlık oluyodu anca kıyafete felaneşim renodaydı çıkalı 1 sene oluyo krediyle tır aldık gemlik kooperatifinde şöför kullanıyo onu eşim kayınpederimle kalebodur fayans işi yapıyo anlıcan bizde maaş yok çalışırsalar oluyo iş olmazsa olmuyo çok şükür yazın iş var aslında onalrın hep işi var kayın pederim yılalrdır bu işi yaptıgı için çevresi geniş şükür hiç zorluk yaşamadım ben ama eşimimn saçlar beyazladı eh koca araba krediside kocaman zorlanıyo ödemelerde ama sıkışınca hızır gb gelen paralar oluyo bikaç ayı atlatsak sonra tır kendi kendini ödücek hatta bizede bin 2bin tl verebilirmiş inşallah 4 senede borcumuz biticek ödeyebilirsek inşallah bi ev parası kadar malımız olucak başka türlü bişi edinilmiyo gelen gidiyo borca girmeden olmuyo BORÇ YİĞİDİN AMÇISIYMIŞ rabbim hepimize kolaylık versin evimiz kendimizin o yüzden iyiyiz şükür
konuşalım canım tabiki
noldu canım öle yazmadan cıkma merak ederiz ama dök içini rahatla neyin var
canım nolcak ki eşini kırma ne güzel işte madem sen yapmıyosun dışarda yerizde demiş yeni insanalrla tanışmak güzel ama sen diyosanki herif beni rahatsız etti hoşlanmadım eşine bunu güzelce açıkla bu heriften hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum sen yanlız görüş eşli görüşmeyelimde bence anlayışla karşılar seni ramazanda kırmayın üzmeyin birbirinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?