Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ayyy ben senii yerim yerrr
Karşımda annem var sandim birden,
Ama o haspam görecek bunun cezasını vallahaa icim rahat etmez

Anladım canım eve davet etmedizinizi ama ne olursa olsun teklif sizden çıkıyor.
İyi alışmış kardeşi bile, para bastığınızı falan sanıyor sanırım.

Eşinin yapısı değişir mi bilemem canım bu saatten sonra. Aaa pardon bir kazık yediğinde gözü açılır. Benim eşim evlenmeden senin eşin gibiydi. Evlenirken o yedirdiği dostlarının hatta kardeşim dediği dayısının bile yanımızda olmadığını görünce anladı yani.
Bedavacı insanlara sinir oluyorum.
Malesef her insanında hayatında oluyorlar.

Evet Özgecim Borç yiğidin Kamçısıymış
Allah sizede kolaylık versin.
Maaşın çok azmış canım yaa. 300 TL maaş mı olurmuş? Yoksa beşyoldaki Sevgi bişeyleri adınıda hatırlayamadım orayamı gidiyordun?

ceatttin kreşi :)) normal bi kreş yani ama dini eğitimde veriliyo ccuklara peygamber efendimizin güzel ahlakıyla yetişiyo cocuklar ben normal reştede çalıştım öyle kreşte de hiç bir fark yok yılalrca baan okutulan fruyt şunu dedi piaget bunu dedi die öğretilen bilgilerin hepsini asırlar önce peygamber efendimiz hem uygulamış hemde nasihat etmis kuranı kerim ögreniyo 5-6 yaşında cocuklar hemde eglenerek görsen görseniz imrenirsiniz guslun farzları,namazın farzları diger farz lar ömarjlarla şarkılarla öğretiliyo , oyunalrla ögretiliyo,hikayelerle,faliyetlerle.... hem cocukların okul öncesi eğitimi,hemde dini eğitimi daha cok beyinlerini kullalanmalarını sağlıyo ben öğrencilerimin nasıl zeki oldugunu gördüm cok faydası oluyo ben sadece çocuk gelişimi derslerine giriyodum hoca larda dini egitimlerine giriyolardı tabi görmeden size tuhaf gelebilir bende olsam yadırgardım o yaşta cocuk sıkılır felan derdim ama istersen öyle bi okulu seni gezdirebilirim çocunu vermen için demiyorum yani fikrin olur diye diyorum

medikal parkın orda reyhan pazarında sevimli yumurcakalrdada çalıştım sen nerde okul istiyosun yardımcı olmayada çalışırım beşevlerde lale bahçesi var istmezsen dini egitimde almayabilir cocugun ben istemiyorum dersin sevgi dersi diyolar dini derslere o derslere girmeyebilir öyle cocukalrda var yani hiçbişey zorla değil gönülle

Ayyy ben senii yerim yerrr
Karşımda annem var sandim birden,
Ama o haspam görecek bunun cezasını vallahaa icim rahat etmez

sevgi çiçeklerini biliyorum ama yok orası değil alemdardaydı bizimki 4 sene çalıştım ensonda geçen yaz reyhanda sevimli yumurcakalrda çalıştım orası cemaat yeri değil ama

18 yaşındayıım ben. Lise bitti üniversite tercih dönemindeyim ataevlerde oturuyorum :) Bu forum çook yakın geliyor bana :) sizleri gördüm daha yakın geldi :)

ay küçükmüşsün

biz evli mutlu bazıları cocuklu bazıları cocuksuz bayanalrız ama senin muhabbetinede uyarız merak etme

puanın iyimi bakalım cimcime istedin biyeri seçebilicekmisin???

ne istiyosun:44:

ay annen gbmi konuştum

Hiç sorun değil :)) tercihleri cuma günü yapıcam iyi puanlarım çok şükür bakalım ne olucak :)) sadece annem değil bu ara herkesten duyuyorum bunları genç yaşlı :))

Kod:
Bende büyük oğlumu 3,5 yasindayken kelebek kreşe vermiştim..O ben züccaciyenin hemen alt tarafındaydi şuan özel yedirenkli ilk, öğretim okulunun içinde,,
Namaz duasından sofra duasına kadar hepsini öğrendi 5 yasından sonrada Kur'an dersi almaya başladı..
Hangi anne baba çocuğunun Kur'an eğitimi almasını istemezki,
Şuandada özel Nilüfer Yıldırım ilk. Gidiyor oraya vermemin sebeplerinden biride,
Kur'an dersi almasıydı haftada bir gün etütte kalıyorlar 2,5 saat Kur'an eğitimi alıyorlar..

Hiç sorun değil :)) tercihleri cuma günü yapıcam iyi puanlarım çok şükür bakalım ne olucak :)) sadece annem değil bu ara herkesten duyuyorum bunları genç yaşlı :))

hım maşallah sana o zman başka neler aparsın:44:

çook sevindim bunu duydugumaa analtırken nasıl anlatcamı bilemiyorum da bazı insanalr karşı böyle şeylere ama dinimizden korkutmuşlar herkezi bize nannemiz babamız allah yaakr öle yapma cehennemde yanarsın şöyle yapam dini korkularla yaşattılar ama kreşte ben dinin gzelliklerini peygamber efendimizin ne kadar mükemmele bi insan olduğunu öğrendim çocukalrla birlikte öğrendim o bütün duları onlarla öğrendim sevdim herşeyi ...hem hiç kötü bişi yok cehennem ,şeytan gb kelimeler yasak hatta o kadar düşünceli davranılıyoki anlatamam tek amaç çocuklar dinimizi peygamberimizi allahü tealayı sevsin tek amaç bu meyveleride alınıyo çok güzel şeyler çok güzel eğitimler alınıyo seni tebrik ediyorum bu güzel düşüncelerin için

kızlar ben çıkıyım kocacım geldi az ilgilenim yazık kuzum su gb olmuş yaa cok sıcak rabbim çalışanlara kolaylık versin

görüşürüz kızlar

Son düzenleme:
Ben de kızımı Allah nasip ederse böyle bir yere göndermeyi düşünüyorum ileride. Ahlak eğitimi alması çok güzel. Birde dediğin gibi okul öncesinde Kuranı kerimi öğrenmesi gelecekte zihnini açıyor çocuğun. Ben öğrenemedim çocuğumun öğrenmesini istiyorum.
Ayrıca alemdarda kaç tane öyle kreş var bilmiyorum ama geçen yıllarda merve gitmişti bir tanıdığımızın kızı.
Bu yılda yine bir tanıdığımızın kızı gitti oraya.

Merhaba canım maşallah iyi olmasına sevindimiyi olsunda boşver toparlarsın
Çocuğu yetiştirmek çok zahmetli olmalı her yaşında bişeyler öğreniyor tuvalet alışkanlığıda lazımlıkla başlıyor yavaş yavaş öğreniyor iyi en azından tuvaleti gelince söylemesi güzel
OTE=kaderim;25656661]2,5 yaşında oğlum fakat çişe alıştıramıyorim
Neler yaptimsa olmadı ama halıya ikinci tuvaletini yaptı çok düşünceli genelde çişini kapı arkasına yapıyorrr
Klozet aparati aldık, ordan su geliyor diye yapmıyorrr:18:
Esim gecen hafta ikinci lazimligini aldı, hani şu müzikli olandan,
Benim yapasim geldiAma işe yaramadı oyuncağa çiş yapılmaz diyor,,
Yok bezlicem yine temizliğe başlıcam,
Büyük oğlum hemen alışmıştı ama Arda kök sökturuyor bize,
Fikirleriniz varsa alabilirim...[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun canım alışır zamanla merak etme
Bizdede öyle canım ağır yemekler yapmıyorum ben birde diyetteydim ramazan oluncada çok ağır yemek yapmak istemedim yeri gelir karpuz peynir yemeye bile razıyım
Bende Bursalıyııım.Ama Antalya da oturuyorum.Size katılayım dedim
Hoşgeldin aramıza
İyi gezmeler canım.Haklısın valla kolay değil aynen sana katılıyorum.Pintilik değil ama insanın imkanıda okadarsa mecbur kalıyorsun çok harcamamaya.Çünkü hadi sen evinde yeri gelir geçiştiriyorsun ama misafir gelince öyle olmaz aminn canım Allah herkeze hayırlı iş bol helal kazanç versin
Güle güle oturun borç çoğumuzda vardır inan herkezin kendine göre sıkıntısı var işte.Yoksa tatil tabiki güzel olur ama oraya ver buraya ver derken kendmizden fedakarlık ediyoruz.Allah sağlık versinde ileride artık.Bizde kiracıyız Allah nasip ederse şimdi çok zor olsada ileride inşllh ev alma şansımız olur kira vermek çok zorBende bu ramazan fazla kimseyi yemeğe alamıcam.Maddi sıkıntılar var biraz yoksa severim misafiri bereketttir misafir.Ama şu şartlardada insanlar anca kendini geçindiriyor.Allah yardımcımız olsun
selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...
A.s canım nasılsın umarım kötü birşey yoktur :44:
Eşinin anlayışlı olması lazım tabikide.Ama başkası için huzurunu bozma eşine anlat konuş hoşlanmadığın şeyi zorla yaptırcak değil.Takma kafana yani güzellikle konuşursun bir şekilde
Durunn ben bir koşu bir derdimvar topiğine açıp geleyim

Allah kolaylık versin canım darısıda bize olur inşllh ev konusu.Bizde kendi yağımızla kavruluyoruz kimsedende bi beklentimiz yok çoğu şeyi eşimle yapıyoruz zaten.Kimseden kimseyede fayda yok.Kendi annem çeyizimi vs yapacağını yaptı kadın sağolsun babam ben küçükken vefat etti.Oyüzden Allah sağlık versinde biz kendimiz yapalım
Allah'ta ona göre verir eşine ama biz bayanlar eşlerimize göre daha tutumluyuz sanırım.Doğanın kanunu böyle Misafir olayında eşimde bazen üsteler ama ben anlatmaya çalışırım sonra hak verir ortak karar alırızAllah muhabbetinizi artırsın canım salma boşver
Ellerine sağlık
Memleketlililerimi bulduum merhabalaar :)
Hoşgeldin aramıza
ayy buda koca delisi çık hadi :))
Nazar olmasın

ayy buda koca delisi çık hadi :))

bi uyumuşuz bi uyumuşuz beraber kocacım la 8e çeyrek geçe kalktık nasıl kurdum sofrayı bilemedim

bu merve hoca mı beşyolsa mı oturuyo ayss yoksa benim mervemmi o merve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…