Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ne dedin kız merak ettim
Vallahaa demem:18:
Yok yavrum ya okadarda iyi değil
Zamanında cok çektirdi bana çokk
Şimdi okadar değil karşılık veriyorum yeri geldiginde,
Annesini haksız yere savununca koptum bende

Vallahaa demem:18:

Yok yavrum ya okadarda iyi değil
Zamanında cok çektirdi bana çokk
Şimdi okadar değil karşılık veriyorum yeri geldiginde,
Annesini haksız yere savununca koptum bende

ne biliyim iyi mi kötü fazla naz aşık usandırır onu bilirim de :))
Çok uzun sürerse küslük :) iki çocuk verdim, saçımı süpürge ettim den başlarsın dayanamaz merak etme :)

Senin kızının da maşallahı var :) Allah bağışlasın seninkini de.
Evet yaa canım yavrum benim çok masum çok sabi...
Her gün yeni bir cümleyle şok ediyor beni...

sağol Sevcan
benimkininde şimdilerde bilmiş zamanı
babasıyla benim ağzımızın payını veriyor vallahi...

allah iyiliğini versin ağlıyodum güldüm

ne biliyim iyi mi kötü fazla naz aşık usandırır onu bilirim de :))
Çok uzun sürerse küslük :) iki çocuk verdim, saçımı süpürge ettim den başlarsın dayanamaz merak etme :)

cok fena bu kadın milleti

Sevcancim bekliyorum faceni
Daha dogrusu facesi olanları:)))

benim bi facem bilem yok kocacım izin vermiyooooooooooooo madurum da madurummmmmmmmmmmmmmmm

hayırdır Özge ne oldu neden ağlıyorsun?

diğer topiğimde birine cvp yazarken aglıcam geldi iyi değilim aslında ben okuyup okuyup rahatlamaya calışıyorum sadece

görümcemin 2. bebegi oldu ablamın 2. oldu bunlar beni çok yıprattı neler yaşadığımı herkez anlayamaz herkez hamile herkez cocuklu kıskanmak yada baska vbişi değil olmayınca boynum bükük kalıyorum işte heryerde cok kötüyüm bu sıralar..tam toparlanıyorum başka bi haber geçen bi sürü misafirim var eşimin hala kızı msj attı naber die misafir var dedim oda kötüyüm yazmış noldu dedim hamileyim ya ondan dio bana .. bu kişiyle aglıyodum 2 hafta önce nasıl üzüldüğümü biliyo ben onu arkadaş ortamıma soktum yakınımıza evlendi köyden canı sıkılmasın die... eşyalarımı verdim.. herşeyimi kapımı gönlümü açtım bana yaptına bakın bikaç gündür onun üzüntüsü var üstümde ..cvpta veremedim.(sence ben hamile avutcak teselli etcek naz cekcek havamda mıyım )) yazcaktım dedim şimdi kıskanıyo derler hiç bişey dmedim sabah namazında balkonda kıldım boğazım düğümleniyo namaz kıalrken dua ederken eşim görmesin die gelmiş gördü ağğladığımı secdede sarıldı bana oda agladı

canımın cananı aglıyo onun göüznden akan bi damlaya ölürüm ben dayanamıyorum cok zormuş

öle işte bana bakmayın ben pek iyi değilim bu sıralar

yarın kayınvaldeme gidicem bi süre olmucam haberiniz olsun kızalr görümcemde orda 2 cocuğuyla coks eviyorum hepsini eşimin ailesinide ama işte onun bebeği daha 20 günlük biz herşeyi onun cocukalrında gördük eşim ilk banyosunu,ilk adımını,ilk kelimeler ned emek yegenlerinden öreniyo onalrla oynuyo seviyo bende seviyorum ama onu öyle görünce boğazımda bi düğüm...öyle işte yazdıkça ağlayasım geliyo yaa

Canım Allahtan gelen herşey de bir hayır yok mudur? İlla ver demek olmaz Hayırlısını istemek en güzeli.
Biliyorum bu lafları çok duyuyorsun ama
İnan günün birinde olacak, ve diyeceksin ki neden üzüldüm neden yıprattım ki kendimi de eşimide.
daha tüp bebek şansın var bak namaz kılıyorsun, ne olur Rabbimize isyan gelmesin bunlar.
Zor, çok zor biliyorum ama hayırlısı de nolur.

illa olsun demiyoruz aslaa hep hayırlısını istiyoruz eşimle biz inançlı insanalrız asla öyle dua etmem sakat olur,hayırsız olur daha iyimi rabbim vermiyosa tabiki vardır bi hayır biz dua ediyoruz sadece salih,saliha evlat hayırlı,saglıklı evlat versin die...asla illaa olsun dmedik demeyizde...rabbim nefsimize uydurup isyan edenlerden etmesin..dayanıyoruz başka çaremiz yok..sadece üzülüyorum işte eşimi üzülmesin ona hiç kıyamıyorum bu sıralar oda aglıyo bazen dayanamıyorum ona

Csnim yazdiklarinin TAmamini okumadım zaten duygusalim bugün,
Allahım en kısa zamanda guzel hzber almani nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…