- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ooo tam sevilcek zamanı...
çok güzel oluyorlar o zamanlarda...
Vallahaa demem:18:ne dedin kız merak ettim
Yok yavrum ya okadarda iyi değilben şu sözü çok severim.
Kocam küserse şeyim dinlenir.
Komşum küserse eşyalarım dinlenir.....
amaaaaaaaaaannnnn benim olsa umrum olmaz küsse diye dört dönerim gene küsmez benim adam gene küsmezsen de bulmuşsun bir fırsat tamam Koy lafını ortaya özrünü dile baktın hala donuk sende ağır ol :))))
Bi daha da yapma madem kadıncağız iyiymiş günah yahu biz ölelim o zaman....
Vallahaa demem:18:
Yok yavrum ya okadarda iyi değil
Zamanında cok çektirdi bana çokk
Şimdi okadar değil karşılık veriyorum yeri geldiginde,
Annesini haksız yere savununcakoptum bende
Senin kızının da maşallahı var :) Allah bağışlasın seninkini de.
Evet yaa canım yavrum benim çok masum çok sabi...
Her gün yeni bir cümleyle şok ediyor beni...
Sevcancim bekliyorum faceni
ne biliyim iyi mi kötü fazla naz aşık usandırır onu bilirim de :))
Çok uzun sürerse küslük :) iki çocuk verdim, saçımı süpürge ettim den başlarsın dayanamaz merak etme :)
ben şu sözü çok severim.
Kocam küserse şeyim dinlenir.
Komşum küserse eşyalarım dinlenir.....
amaaaaaaaaaannnnn benim olsa umrum olmaz küsse diye dört dönerim gene küsmez benim adam gene küsmezsen de bulmuşsun bir fırsat tamam Koy lafını ortaya özrünü dile baktın hala donuk sende ağır ol :))))
Bi daha da yapma madem kadıncağız iyiymiş günah yahu biz ölelim o zaman....
sağol Sevcan
benimkininde şimdilerde bilmiş zamanı
babasıyla benim ağzımızın payını veriyor vallahi...
ne biliyim iyi mi kötü fazla naz aşık usandırır onu bilirim de :))
Çok uzun sürerse küslük :) iki çocuk verdim, saçımı süpürge ettim den başlarsın dayanamaz merak etme :)
Sevcancim bekliyorum faceni
Daha dogrusu facesi olanları:)))
allah iyiliğini versin ağlıyodum güldüm
allah iyiliğini versin ağlıyodum güldüm
ooo Sevcan sendede güzel taktikler var....
hayırdır Özge ne oldu neden ağlıyorsun?
diğer topiğimde birine cvp yazarken aglıcam geldiiyi değilim aslında ben okuyup okuyup rahatlamaya calışıyorum sadece
görümcemin 2. bebegi oldu ablamın 2. oldu bunlar beni çok yıprattı neler yaşadığımı herkez anlayamaz herkez hamile herkez cocuklu kıskanmak yada baska vbişi değil olmayınca boynum bükük kalıyorum işte heryerde cok kötüyüm bu sıralar..tam toparlanıyorum başka bi habergeçen bi sürü misafirim var eşimin hala kızı msj attı naber die misafir var dedim oda kötüyüm yazmış noldu dedim hamileyim ya ondan dio bana .. bu kişiyle aglıyodum 2 hafta önce nasıl üzüldüğümü biliyo ben onu arkadaş ortamıma soktum yakınımıza evlendi köyden canı sıkılmasın die... eşyalarımı verdim.. herşeyimi kapımı gönlümü açtım bana yaptına bakın bikaç gündür onun üzüntüsü var üstümde ..cvpta veremedim.(sence ben hamile avutcak teselli etcek naz cekcek havamda mıyım )) yazcaktım dedim şimdi kıskanıyo derler hiç bişey dmedim sabah namazında balkonda kıldım boğazım düğümleniyo namaz kıalrken dua ederken eşim görmesin die gelmiş gördü ağğladığımı secdede sarıldı bana oda agladı
canımın cananı aglıyo onun göüznden akan bi damlaya ölürüm bendayanamıyorum cok zormuş
Canım Allahtan gelen herşey de bir hayır yok mudur? İlla ver demek olmaz Hayırlısını istemek en güzeli.
Biliyorum bu lafları çok duyuyorsun ama
İnan günün birinde olacak, ve diyeceksin ki neden üzüldüm neden yıprattım ki kendimi de eşimide.
daha tüp bebek şansın var bak namaz kılıyorsun, ne olur Rabbimize isyan gelmesin bunlar.
Zor, çok zor biliyorum ama hayırlısı de nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?