Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

olucak canım seninde olacak.
"rabbim olduramayacağı şeyi kulundan istetmezmiş"
bak sen dualarındasın.dualarımızdasın.
olacak ama zamanı var demekki
sabrını sakın tüketme...

Csnim yazdiklarinin TAmamini okumadım zaten duygusalim bugün,
Allahım en kısa zamanda guzel hzber almani nasip eder inşallah..

amin canım amminnnn kusura bakmayın sizide bunaltmayayım ben boşverin burası onun yeri değil

olucak canım seninde olacak.
"rabbim olduramayacağı şeyi kulundan istetmezmiş"
bak sen dualarındasın.dualarımızdasın.
olacak ama zamanı var demekki
sabrını sakın tüketme...

saol canım allah razı olsun hepinizden

amin canım amminnnn kusura bakmayın sizide bunaltmayayım ben boşverin burası onun yeri değil

niye öyle diyorsun ki
burası tamda yeri bence
nasıl burda sevincimizi paylaşıyorsak
derdimizi sıkıntımızıda paylaşalım ki
sıkıntılarımız azalsın sevinçlerimiz çoğalsın...

niye öyle diyorsun ki
burası tamda yeri bence
nasıl burda sevincimizi paylaşıyorsak
derdimizi sıkıntımızıda paylaşalım ki
sıkıntılarımız azalsın sevinçlerimiz çoğalsın...

oyy saolun yaa inan burda anlatıp yazıp içimi dökmesem rahatlayamıcam zeten.... görümcem bizden 1 yıl sonra evlendi hamile kaldı eşimden küçük hani haliyle torun o verdi ailesine önce ablama aglıyodum onunda olsun benimde diyodum.. görümcem dogurdu..mevlidi cocuk görmesi kırk uçurmalar herşeyde mecbur bende oluyorum anlamıyolarki halinden üzülürmüsün özenirmisin die..sonra meger ablam 5 aylık hamileymiş üzülmüyeyim die söleyememiş bigün eşim gececiydi onalrda bıraktı beni o zman söyledi... gözümden yaşalr geldi yanlış anlama ablam dedim hayırlı olsun üzüldüğümden değil ama nolur anla dedim oda benle agladı.. hep böyle sonra görümcemin ki büyüyo ablam hamile görümcemle dertleşiyodum ablam doğum yaptı onun ilk günlerinde ben kaldım yanında hastanede ablamdan önce ben aldım yegenimi kucama kanlarıyla ben temisledim( görümceme yakınlaştım derimi açıyodum daha 1. 2 yasındayken gene hamile kaldı şimdi o doğum yaptı kimseyle paylaşamıyorum derdimi kime yakın olsam az ferahlıyım desem hamile anneme acamıyorum dinlemez ..kayınvaldem görümcemle zaten 2 cocuk ona yardım ediyo kendi kendime aglaya aglaya bi hal oldum işte

umrenizi Allah kabul etsin...

Amiiin

ne güzel yaa Allah hacılığı da nasip etsin. Tabi isteyen herkese de...
Amiin canım Allah razı olsun. Rabbim özenen herkese göstersin. haccımızıda yaptık elhamdülillah. canabıHak gidemeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasibetsin.

canım yaa sıkma o kadar canını Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasibetsin. seni benimkadar anlayan olmaz. o günleri hep geçirdik. ama diyorumya GEÇİRDİK
şimdi arkama baktığımda bir kıymık evlat için yaptığım duaları affım için yapsaydım diyorum.rabbim sana hayırlı bir evlat verir bu mutluluğu yaşatır inşaAllah

amin inşallah kayınvaldemler ilk umre yle gittiler bu sene onlar geldi nasıl gül kokusu sardı evi bide sabah namazı vaktinde geldiler seccadeleriyle kıldık namazı sarıldık sarıldık ağladık cok güzel hiç böyle hissetmemiştim allah bizede nasip etsin oraları ..aminn dualarınada krdeşin kardeşe duası kabul olurmuş allah sizlerinde duasını kabul etsin sağolun

ben çıkıyorum kızlar yarından sonra yokum mudanyada olucaz kalırız baya herelde kendinize iyi bakın allaha emanet olun dua edin banada bu mubarek günlerin hürmetine herkezin hayırlı dualrı kabul olsunnn

ben çıkıyorum kızlar yarından sonra yokum mudanyada olucaz kalırız baya herelde kendinize iyi bakın allaha emanet olun dua edin banada bu mubarek günlerin hürmetine herkezin hayırlı dualrı kabul olsunnn

Hadi canım Allaha emanet. Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa Hayırlısı ise onu versin...

ay ben yatıp uyuyacaktım güya.
Berra yı yıkadım doyurdum o uyuyor.
bende buraya dalınca kaldı...
akşamada iftara davetliyim.
eşim yok işte olacak
ne güzel olurdu yatmak ama
sizle sohbette güzeldi

ay ben yatıp uyuyacaktım güya.
Berra yı yıkadım doyurdum o uyuyor.
bende buraya dalınca kaldı...
akşamada iftara davetliyim.
eşim yok işte olacak
ne güzel olurdu yatmak ama
sizle sohbette güzeldi

:) ohh birazda siz gidin dimi...
kime gidiyorsunuz iftara.
Bizde davetliyiz iftara, kayınvalidem dışarıda iftar veriyor :)

:) ohh birazda siz gidin dimi...
kime gidiyorsunuz iftara.
Bizde davetliyiz iftara, kayınvalidem dışarıda iftar veriyor :)

ohhh ne güzel kayınvaliden var öyle

bizde eşimin dayısının eski eşine gidiyoruz
dayısıyla yıllar önce ayrılmışlar (13 sene)
ama k.validemler hiç bırakmamışlar birbirlerini
arada çocukta olunca
kısmetse ona gideceğiz bu akşam...

hee melektir melek :))

ayy ne güzel :) böyle olmalı işte. Düşman olunmamalı. Tebrik ederim kayınvalidenleri. Bunu yapabilmek herkesin harcı değil.

Tamda yeri her zaman Anlat rahatla biz seni dinleriz canım..

Bundan sonra İnan bana dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…