diğer topiğimde birine cvp yazarken aglıcam geldiiyi değilim aslında ben okuyup okuyup rahatlamaya calışıyorum sadece
görümcemin 2. bebegi oldu ablamın 2. oldu bunlar beni çok yıprattı neler yaşadığımı herkez anlayamaz herkez hamile herkez cocuklu kıskanmak yada baska vbişi değil olmayınca boynum bükük kalıyorum işte heryerde cok kötüyüm bu sıralar..tam toparlanıyorum başka bi habergeçen bi sürü misafirim var eşimin hala kızı msj attı naber die misafir var dedim oda kötüyüm yazmış noldu dedim hamileyim ya ondan dio bana .. bu kişiyle aglıyodum 2 hafta önce nasıl üzüldüğümü biliyo ben onu arkadaş ortamıma soktum yakınımıza evlendi köyden canı sıkılmasın die... eşyalarımı verdim.. herşeyimi kapımı gönlümü açtım bana yaptına bakın bikaç gündür onun üzüntüsü var üstümde ..cvpta veremedim.(sence ben hamile avutcak teselli etcek naz cekcek havamda mıyım )) yazcaktım dedim şimdi kıskanıyo derler hiç bişey dmedim sabah namazında balkonda kıldım boğazım düğümleniyo namaz kıalrken dua ederken eşim görmesin die gelmiş gördü ağğladığımı secdede sarıldı bana oda agladı
canımın cananı aglıyo onun göüznden akan bi damlaya ölürüm bendayanamıyorum cok zormuş
Csnim yazdiklarinin TAmamini okumadım zaten duygusalim bugün,
Allahım en kısa zamanda guzel hzber almani nasip eder inşallah..
olucak canım seninde olacak.
"rabbim olduramayacağı şeyi kulundan istetmezmiş"
bak sen dualarındasın.dualarımızdasın.
olacak ama zamanı var demekki
sabrını sakın tüketme...
amin canım amminnnn kusura bakmayın sizide bunaltmayayım ben boşverin burası onun yeri değil
amin canım amminnnn kusura bakmayın sizide bunaltmayayım ben boşverin burası onun yeri değil
niye öyle diyorsun ki
burası tamda yeri bence
nasıl burda sevincimizi paylaşıyorsak
derdimizi sıkıntımızıda paylaşalım ki
sıkıntılarımız azalsın sevinçlerimiz çoğalsın...
umrenizi Allah kabul etsin...
Amiin canım Allah razı olsun. Rabbim özenen herkese göstersin. haccımızıda yaptık elhamdülillah. canabıHak gidemeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasibetsin.ne güzel yaa Allah hacılığı da nasip etsin. Tabi isteyen herkese de...
canım yaa sıkma o kadar canını Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasibetsin. seni benimkadar anlayan olmaz. o günleri hep geçirdik. ama diyorumya GEÇİRDİKdiğer topiğimde birine cvp yazarken aglıcam geldiiyi değilim aslında ben okuyup okuyup rahatlamaya calışıyorum sadece
görümcemin 2. bebegi oldu ablamın 2. oldu bunlar beni çok yıprattı neler yaşadığımı herkez anlayamaz herkez hamile herkez cocuklu kıskanmak yada baska vbişi değil olmayınca boynum bükük kalıyorum işte heryerde cok kötüyüm bu sıralar..tam toparlanıyorum başka bi habergeçen bi sürü misafirim var eşimin hala kızı msj attı naber die misafir var dedim oda kötüyüm yazmış noldu dedim hamileyim ya ondan dio bana .. bu kişiyle aglıyodum 2 hafta önce nasıl üzüldüğümü biliyo ben onu arkadaş ortamıma soktum yakınımıza evlendi köyden canı sıkılmasın die... eşyalarımı verdim.. herşeyimi kapımı gönlümü açtım bana yaptına bakın bikaç gündür onun üzüntüsü var üstümde ..cvpta veremedim.(sence ben hamile avutcak teselli etcek naz cekcek havamda mıyım )) yazcaktım dedim şimdi kıskanıyo derler hiç bişey dmedim sabah namazında balkonda kıldım boğazım düğümleniyo namaz kıalrken dua ederken eşim görmesin die gelmiş gördü ağğladığımı secdede sarıldı bana oda agladı
canımın cananı aglıyo onun göüznden akan bi damlaya ölürüm bendayanamıyorum cok zormuş
Amiiin
Amiin canım Allah razı olsun. Rabbim özenen herkese göstersin. haccımızıda yaptık elhamdülillah. canabıHak gidemeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasibetsin.
canım yaa sıkma o kadar canını Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasibetsin. seni benimkadar anlayan olmaz. o günleri hep geçirdik. ama diyorumya GEÇİRDİK
şimdi arkama baktığımda bir kıymık evlat için yaptığım duaları affım için yapsaydım diyorum.rabbim sana hayırlı bir evlat verir bu mutluluğu yaşatır inşaAllah
ben çıkıyorum kızlar yarından sonra yokum mudanyada olucaz kalırız baya herelde kendinize iyi bakın allaha emanet olun dua edin banada bu mubarek günlerin hürmetine herkezin hayırlı dualrı kabul olsunnn
ay ben yatıp uyuyacaktım güya.
Berra yı yıkadım doyurdum o uyuyor.
bende buraya dalınca kaldı...
akşamada iftara davetliyim.
eşim yok işte olacak
ne güzel olurdu yatmak ama
sizle sohbette güzeldi
:) ohh birazda siz gidin dimi...
kime gidiyorsunuz iftara.
Bizde davetliyiz iftara, kayınvalidem dışarıda iftar veriyor :)
ohhh ne güzel kayınvaliden var öyle
bizde eşimin dayısının eski eşine gidiyoruz
dayısıyla yıllar önce ayrılmışlar (13 sene)
ama k.validemler hiç bırakmamışlar birbirlerini
arada çocukta olunca
kısmetse ona gideceğiz bu akşam...
ben çıkıyorum
iyi akşamlar hepinize...
Tamda yeri her zaman Anlat rahatla biz seni dinleriz canım..amin canım amminnnn kusura bakmayın sizide bunaltmayayım ben boşverin burası onun yeri değil
ben çıkıyorum kızlar yarından sonra yokum mudanyada olucaz kalırız baya herelde kendinize iyi bakın allaha emanet olun dua edin banada bu mubarek günlerin hürmetine herkezin hayırlı dualrı kabul olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?