Aynen bende oğlmu yıkadım uyumayı düşündüm amaay ben yatıp uyuyacaktım güya.
Berra yı yıkadım doyurdum o uyuyor.
bende buraya dalınca kaldı...
akşamada iftara davetliyim.
eşim yok işte olacak
ne güzel olurdu yatmak ama
sizle sohbette güzeldi
:) ohh birazda siz gidin dimi...
kime gidiyorsunuz iftara.
Bizde davetliyiz iftara, kayınvalidem dışarıda iftar veriyor :)
Kızlar kocamı bağladım gibi,
Annemde kalicam bu aksam demesinden sonra
Bir dramatiğe bağladımki sormayın çektiğim mesajları görseniz,
Ramazanda olurmu töhbe töhbe derdsiniz
Hala inat ediyor ayy bende adamı fena yapmışim ki
Hala küs
Annesinde kalırsa bittim ben hemen arayıp ne oldu ki kocan bana geldi diye sorar..
Burgazda kendisi,
Ama esim orda kalsa bile asla ağzına laf vermez,
Ayfer annesine gitti benimde canım sıkıldı geldim der, annesi cok üstelerse
Baskı yaprsa, ne oldu var bişey sizde anladım dese Ozamanda kapıyı çarpıp gelir,
Eşimi çok iyi tanıyorum asla annesinin ağzına laf vermez..
Ama inşallahta gitmez
Neyse ben biraz daha mesajlara devam:))
Seviyorumm ulennn
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalarda çok sıcak malum:18:Günaydın kızlar :)
umarım hepiniz iyidir.
Ben dün sabah rahatsızlandım işe gelemedim.
Bir önceki günde uyuyamamıştım dün gece de uyumayınca sanırım beynim yerinden fırlıcaktı. Tansiyonum çıkmış, çok fenaydım.
Dinlenince geçti çok şükür... Bugün sizlerleyim artık....
Allah yardımcın olsun canım alışır zamanla merak etme
Bizdede öyle canım ağır yemekler yapmıyorum ben birde diyetteydim ramazan oluncada çok ağır yemek yapmak istemedim yeri gelir karpuz peynir yemeye bile razıyım
Hoşgeldin aramıza
İyi gezmeler canım.Haklısın valla kolay değil aynen sana katılıyorum.Pintilik değil ama insanın imkanıda okadarsa mecbur kalıyorsun çok harcamamaya.Çünkü hadi sen evinde yeri gelir geçiştiriyorsun ama misafir gelince öyle olmaz aminn canım Allah herkeze hayırlı iş bol helal kazanç versin
Güle güle oturun borç çoğumuzda vardır inan herkezin kendine göre sıkıntısı var işte.Yoksa tatil tabiki güzel olur ama oraya ver buraya ver derken kendmizden fedakarlık ediyoruz.Allah sağlık versinde ileride artık.Bizde kiracıyız Allah nasip ederse şimdi çok zor olsada ileride inşllh ev alma şansımız olur kira vermek çok zorBende bu ramazan fazla kimseyi yemeğe alamıcam.Maddi sıkıntılar var biraz yoksa severim misafiri bereketttir misafir.Ama şu şartlardada insanlar anca kendini geçindiriyor.Allah yardımcımız olsun
Çok Saol canım. Allah sizede nasip etsin. Hemde daha güzellerini... Bu dünyada istediğim en fazla 2. şeydi. Nasip oldu Artık dualarımız ödeyebilmemiz üzerine.
A.s canım nasılsın umarım kötü birşey yoktur :44:
Eşinin anlayışlı olması lazım tabikide.Ama başkası için huzurunu bozma eşine anlat konuş hoşlanmadığın şeyi zorla yaptırcak değil.Takma kafana yani güzellikle konuşursun bir şekilde
Allah kolaylık versin canım darısıda bize olur inşllh ev konusu.Bizde kendi yağımızla kavruluyoruz kimsedende bi beklentimiz yok çoğu şeyi eşimle yapıyoruz zaten.Kimseden kimseyede fayda yok.Kendi annem çeyizimi vs yapacağını yaptı kadın sağolsun babam ben küçükken vefat etti.Oyüzden Allah sağlık versinde biz kendimiz yapalım
Allah'ta ona göre verir eşine ama biz bayanlar eşlerimize göre daha tutumluyuz sanırım.Doğanın kanunu böyleMisafir olayında eşimde bazen üsteler ama ben anlatmaya çalışırım sonra hak verir ortak karar alırız Allah muhabbetinizi artırsın canım salma boşver
Ellerine sağlık
Hoşgeldin aramıza
Nazar olmasın
Hayırlı cumalar canımGünaydın hatunlar
hayırlı cumalar hepinize...
Sevcan geçmiş olsun.neyseki dinlenince düzelmişsin.
vücut arada bir şarj istiyor...
Kızlar eşime karsı saygısızlık yaptım dün aksam
Azımdan çıktı anlamadan beni affetmiyor
Çok fazla detaya giremiyorum,
Ama cok üzgünümtelefonlarımı acmıyor..
Kendimi öldürmek istiyorum
Annesine karsı söylediklerim yüzünden
Üzme tatlı canını olur bazen öyle eşinde çok fazla küs kalamaz barışırsınız yine merak etmeAnnesinin hakkında çok şey söyledim,
Biraz abarttım doğruydu söylediklerim ama eşim benim bu sinirime anlam veremedi
18 kere aramişim eşimi 18.inci aramamda açtı
Hayatım özür dilerim dedim, bittimi dedi hayır dinle derken suratıma kapattı
İnşallah semihacim seninde dediğin gibi olur..
Kızlar ben boğa eşimde koç erkeği anlayın gerisini:))
Affedecekte açığımı yakaladı ya haspam naz yapıyor aklı sıra,
ben şu sözü çok severim.
Kocam küserse şeyim dinlenir.
Komşum küserse eşyalarım dinlenir.....
amaaaaaaaaaannnnn benim olsa umrum olmaz küsse diye dört dönerim gene küsmez benim adam gene küsmezsen de bulmuşsun bir fırsat tamam Koy lafını ortaya özrünü dile baktın hala donuk sende ağır ol :))))
Bi daha da yapma madem kadıncağız iyiymiş günah yahu biz ölelim o zaman....
cok fena bu kadın milleti
benim bi facem bilem yok kocacım izin vermiyooooooooooooo madurum da madurummmmmmmmmmmmmmmm
Allah inşallah en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlat nasip eder size bize tüm isteyenlere.diğer topiğimde birine cvp yazarken aglıcam geldiiyi değilim aslında ben okuyup okuyup rahatlamaya calışıyorum sadece
görümcemin 2. bebegi oldu ablamın 2. oldu bunlar beni çok yıprattı neler yaşadığımı herkez anlayamaz herkez hamile herkez cocuklu kıskanmak yada baska vbişi değil olmayınca boynum bükük kalıyorum işte heryerde cok kötüyüm bu sıralar..tam toparlanıyorum başka bi habergeçen bi sürü misafirim var eşimin hala kızı msj attı naber die misafir var dedim oda kötüyüm yazmış noldu dedim hamileyim ya ondan dio bana .. bu kişiyle aglıyodum 2 hafta önce nasıl üzüldüğümü biliyo ben onu arkadaş ortamıma soktum yakınımıza evlendi köyden canı sıkılmasın die... eşyalarımı verdim.. herşeyimi kapımı gönlümü açtım bana yaptına bakın bikaç gündür onun üzüntüsü var üstümde ..cvpta veremedim.(sence ben hamile avutcak teselli etcek naz cekcek havamda mıyım )) yazcaktım dedim şimdi kıskanıyo derler hiç bişey dmedim sabah namazında balkonda kıldım boğazım düğümleniyo namaz kıalrken dua ederken eşim görmesin die gelmiş gördü ağğladığımı secdede sarıldı bana oda agladı
canımın cananı aglıyo onun göüznden akan bi damlaya ölürüm bendayanamıyorum cok zormuş
öle işte bana bakmayın ben pek iyi değilim bu sıralar
yarın kayınvaldeme gidicem bi süre olmucam haberiniz olsun kızalr görümcemde orda 2 cocuğuylacoks eviyorum hepsini eşimin ailesinide ama işte onun bebeği daha 20 günlük biz herşeyi onun cocukalrında gördük eşim ilk banyosunu,ilk adımını,ilk kelimeler ned emek yegenlerinden öreniyo onalrla oynuyo seviyo bende seviyorum ama onu öyle görünce boğazımda bi düğüm...öyle işte yazdıkça ağlayasım geliyo yaa
Gelirsin hafta içi bana iki kafadar dertleşiriz olurmuoyy saolun yaa inan burda anlatıp yazıp içimi dökmesem rahatlayamıcam zeten.... görümcem bizden 1 yıl sonra evlendi hamile kaldı eşimden küçük hani haliyle torun o verdi ailesine önce ablama aglıyodum onunda olsun benimde diyodum.. görümcem dogurdu..mevlidi cocuk görmesi kırk uçurmalar herşeyde mecbur bende oluyorum anlamıyolarki halinden üzülürmüsün özenirmisin die..sonra meger ablam 5 aylık hamileymiş üzülmüyeyim die söleyememiş bigün eşim gececiydi onalrda bıraktı beni o zman söyledi... gözümden yaşalr geldi yanlış anlama ablam dedim hayırlı olsun üzüldüğümden değil ama nolur anla dedim oda benle agladı.. hep böyle sonra görümcemin ki büyüyo ablam hamile görümcemle dertleşiyodum ablam doğum yaptı onun ilk günlerinde ben kaldım yanında hastanede ablamdan önce ben aldım yegenimi kucama kanlarıyla ben temisledim ( görümceme yakınlaştım derimi açıyodum daha 1. 2 yasındayken gene hamile kaldı şimdi o doğum yaptı kimseyle paylaşamıyorum derdimi kime yakın olsam az ferahlıyım desem hamile anneme acamıyorum dinlemez ..kayınvaldem görümcemle zaten 2 cocuk ona yardım ediyo kendi kendime aglaya aglaya bi hal oldum işte
Kızlar kocamı bağladım gibi,
Annemde kalicam bu aksam demesinden sonra
Bir dramatiğe bağladımki sormayın çektiğim mesajları görseniz,
Ramazanda olurmu töhbe töhbe derdsiniz
Hala inat ediyor ayy bende adamı fena yapmışim ki
Hala küs
Annesinde kalırsa bittim ben hemen arayıp ne oldu ki kocan bana geldi diye sorar..
Burgazda kendisi,
Ama esim orda kalsa bile asla ağzına laf vermez,
Ayfer annesine gitti benimde canım sıkıldı geldim der, annesi cok üstelerse
Baskı yaprsa, ne oldu var bişey sizde anladım dese Ozamanda kapıyı çarpıp gelir,
Eşimi çok iyi tanıyorum asla annesinin ağzına laf vermez..
Ama inşallahta gitmez
Neyse ben biraz daha mesajlara devam:))
Seviyorumm ulennn
Aynen bende oğlmu yıkadım uyumayı düşündüm ama
Hem kocadan hemde Burdaki güzel sohbetten vazgeçtim:)
Allahım bana niye böyle kayınvalide nasip etmedin yarabbim
Hayırlı iftarlar canım..
ne oldu Ayfer
sonuç nasıl
kadının fendi erkeği yendi mi ?
bol şans diliyorum canım sana...
Aynen eşim olsun yeter, bu aksam göreceğim k v.mi görümceme dzvetliyiz,Kayınvaldesi iyi olan nadirdir herhalde herkezte illaki bir sorun oluyor canım takma kafana eşinle mutlu ol
Olsun gidersin normal olarak konuşursun seviyeli şekilde çıkıp gelirsin evineAynen eşim olsun yeter, bu aksam göreceğim k v.mi görümceme dzvetliyiz,
Yani beni affetti aşkımm
Benide aranıza kabul edermisiniz..:80:
Hiç sorun değil :)) tercihleri cuma günü yapıcam iyi puanlarım çok şükür bakalım ne olucak :)) sadece annem değil bu ara herkesten duyuyorum bunları genç yaşlı :))
hoşgeldin.Bende yeniyim burda :)
bendee geldim kızlar bursadan misafir kabul edermisiniz
selam kızlar ben bursadan seda 26 yasındayım aranıza yeni katıldım :) hem acıktan okuyup hem de calısıyorum 5 senelık bır ılıskım var 3-4 ay ıcınde bıseyler olcak gıbı kısmetse :)
kızlar selam
ben de bursa da oturuyorum sohbetinize katılmak isterim
kaderim daha önce yanlış hatırlamıyorsam seninle sohbetimiz olmuştu
Hoş geldiniz kızlar..bendee geldim kızlar bursadan misafir kabul edermisiniz
Heykelde igs nin oradan yukarı çıkınca hemen sagda Köşede, şiir Kuaför var harika alıyorlar..Kızlar selam.. Kaşlarınızı nerede aldırıyorsunuz ? Setbaşı,heykel,altıparmak falan taraflarında..
Malum mezun oldum geldim, bir türlü güzel kaş alan yer bulamadım :26:
Hoş geldin canım..selam kızlar ben bursadan seda 26 yasındayım aranıza yeni katıldım :) hem acıktan okuyup hem de calısıyorum 5 senelık bır ılıskım var 3-4 ay ıcınde bıseyler olcak gıbı kısmetse :)
Hoş geldin canım sohbetimiz oldu evet hatta Antikada buluşmuştuk:)kızlar selam
ben de bursa da oturuyorum sohbetinize katılmak isterim
kaderim daha önce yanlış hatırlamıyorsam seninle sohbetimiz olmuştu
Hoşgeldin canım aramıza Bursanın neresinden
Günaydın kızlar...:)
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş Ne güzel. Hoş geldiniz aramıza.
Karamuk :) sende hoşgeldin canım. Nasılsın? tanıdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?