2008den beri baya alışmışsındır o zaman canım:)
Bursayı bende severdim cidden bekarken ama buraya evleneceğim hiç aklıma gelmezdiAslen Trabzonluyum, doğma-büyüme Kocaeliliyim, 2 ay önce Bursaya evlendim canım:) Kaç yaşındasın ve burcun nedir:)
Kader kısmet canım ayy daha yeni evlisin maşallah Allah mesut etsin.Bende 2 yıl oldu evleneli .Ben 28 yaşındayım kova burcuyum.Sen kaç yaşındasın sanırım benden küçüksün:)Nasıl alıştınmı Bursaya? Bursa merkezdemi oturuyorsun?
Amin sağolasın canım :)
1 hafta sonra 24 yaşımda olacağım inşallah , Oğlak burcuyum :) eve ve akrabalara alışmaya çalışıyorum canım dışarda pek bi yer bilmiyorum çünkü gittiğimiz yerlere otomobil ile gidiyoruz çoğunlukla, camdan seyrediyorum yani genelde, yürüyerek gezsem bi de şurası şu burası bu diye anlatılsa daha iyi öğrenirim. Bir-iki arkadaşım var, biriyle gezecektik ama o gün çok yağmur yağdı çıkamadık. Eşimde çalıştığı için güzel günlerde işten geldiğinde akşamları dolaşırdık bu aralar çıkamadık hiç. Osmangazide oturuyorum canım Tophane civarlarında bi yer:) Sen nerede oturuyorsun?
merhaba kızlar yeni gördüm topiği
baharcım selam cnm burda buldum seni
Mutlu sabahlar kızlar
Ya ben bu aralar boncuk işleme, kurdele nakışı, elbise süsleme gibi konulara ilgi duymaya başladım. Deryanın Dünyasında -pek izlemem öyle geçerken bi gözüme çarptı- motif makinesiyle birşeyler yapıyorlardı gayette güzeldi. İYi hoş da ben bu zımbırtıları Bursada nerede bulabilirim mesele burada işteeeGÖzümün önüne direkt İzmitte alabileceğim yerler geliyor, sonra a yok ben Bursadayım diyorum
Amin sağolasın canım :)
1 hafta sonra 24 yaşımda olacağım inşallah , Oğlak burcuyum :) eve ve akrabalara alışmaya çalışıyorum canım dışarda pek bi yer bilmiyorum çünkü gittiğimiz yerlere otomobil ile gidiyoruz çoğunlukla, camdan seyrediyorum yani genelde, yürüyerek gezsem bi de şurası şu burası bu diye anlatılsa daha iyi öğrenirim. Bir-iki arkadaşım var, biriyle gezecektik ama o gün çok yağmur yağdı çıkamadık. Eşimde çalıştığı için güzel günlerde işten geldiğinde akşamları dolaşırdık bu aralar çıkamadık hiç. Osmangazide oturuyorum canım Tophane civarlarında bi yer:) Sen nerede oturuyorsun?
merhaba kızlar bnde bursalıyım :)
merhaba nersinden bursanın ben yıldırımslm cnm bende bursadan
yakınlarda tuhafiye yokmu canım çarşıya çıkalım sizle kent meydanında felan buluşalım bigün yaa ne güzel olur kumpir yeriz felan ohhh
Hayırlı yaşlar canım.Bende çok heryeri bilmem çarşıyı az çok bilirim ama.Mudanyada oturuyorum ama çarşıya gelmek kolay artık metroyla otobüsle kolay artık.İnşallah uygun birgün tanışma imkanımız olurda hepbirlikte görüşme şansımız olur.Eger kararlaştırırsanız gelirim bende güzel arkadaşlıklar kurmuş oluruz.
merhaba nersinden bursanın ben yıldırım
İlerleyen zamanla olur inşallah
Ben Busmek e başlamak istiyorum bir de kızlar, giyim-kurdele nakışı yada yemek kursu filan düşünüyorum ama henüz netleştiremedim.
ayy bende istiyorumm beraber başlıyalım dicam ama herkez evinin yakinina gider dimi:44::44::44:
hoşgeldin aramızaa anlat kendini senide tanıyalım canımmm
hoşbulduk canım ben yıldırımda oturuyorum nişanlıyım nişanlım askerde 26 yaşındayım inşaat şirketinde çalışıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
Günaydın hepinize. canım aramıza hoşgeldin Allah kavuştursun nişanlına
selammm bursanin sekerleriii
ben fatma nasilsinizz....
selammm bursanin sekerleriii
ben fatma nasilsinizz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?