slm ben bursanın mustafakemalpaşa ilçesindenim aranıza katılabilirmiyim bu sitenin eski üyesiyim fakat yeni kullanıcısıyımm pek bilgim yok
Sen hangi branş düşünüyorsun canım?
2006 da mustafakemalpaşaya evlendim. 1 yaşında bir kızım var... üniversite mezunu ev hanımıyımkamu yönetimi mezunuyum... Fakat yaşadığım yer küçük olduğu için iş bulamadım çevremde yok burda...
selammm bursanin sekerleriii
ben fatma nasilsinizz....
hoşbulduk canım ben yıldırımda oturuyorum nişanlıyım nişanlım askerde 26 yaşındayım inşaat şirketinde çalışıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
oooh bayanlar nede güzel anlaşıyorlar ya =))
Bu siteyede nasıl yolum düştü anlatayımm kızlar...ev aldık içinde baya tadilat var hayli borca gireceğiz bende netten evde nasıl para kazanabilirim diye araştırıyordum...bursa evlere iş gönderen firmalar varmış ben bılmıyorum belki bursada yaşayan bilir ve bana yardımcı olur diye düşündüm...4 yıllık kamu yönetimi mezunuyum 1 yaşında kızım var 5 yıldır evlıyım ...güzel yemek pasta börek yaparım mutfakla aram çok iyidir herkez elimin lezzetine bayılır acaba evde yemek börek pasta kurabiye yapıp satsammı...el işlerindede iim...yeni kurdele nakışı öğrendim...dantel örgüden anlarım...ahşap boyamada biliyorum...fakat pazarlaması sorun...internetten nasıl para kazanabilirim onu araştırıyorum eşime destek olmalıyım...kredimiz için...artık hayırlısı umarım rabbim arayışlarıma bir cevap verirr...
a.s tabiki hoşgeldinnnşimdi haksever olsa kendini biraz tanıt derdi istersen şimdiden tanıtabilirsin
hoşbulduk canım ben yıldırımda oturuyorum nişanlıyım nişanlım askerde 26 yaşındayım inşaat şirketinde çalışıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
kemal paşadada iş bulabilirsin evde yapılan işlerden pek para kazanılmıyo canım malesef bebişini kreşe verip çalışsabilirsin ama malesef aynı j-hesaba gelir aldığın parayı reşe verirsin bu bayanların işi ne zor ya allah kolaylık versin canım borçlarınız içinde rabbim kimseyi darda bırakmasın
oooh bayanlar nede güzel anlaşıyorlar ya =))
slm ben bursanın mustafakemalpaşa ilçesindenim aranıza katılabilirmiyim bu sitenin eski üyesiyim fakat yeni kullanıcısıyımm pek bilgim yok
Canım cumhuriyet cd. Has inci var birde çarşıda çiçek ızgaranın altındaki pasajda bulabilirsin umarimMutlu sabahlar kızlar
Ya ben bu aralar boncuk işleme, kurdele nakışı, elbise süsleme gibi konulara ilgi duymaya başladım. Deryanın Dünyasında -pek izlemem öyle geçerken bi gözüme çarptı- motif makinesiyle birşeyler yapıyorlardı gayette güzeldi. İYi hoş da ben bu zımbırtıları Bursada nerede bulabilirim mesele burada işteeeGÖzümün önüne direkt İzmitte alabileceğim yerler geliyor, sonra a yok ben Bursadayım diyorum
yakınlarda tuhafiye yokmu canım çarşıya çıkalım sizle kent meydanında felan buluşalım bigün yaa ne güzel olur kumpir yeriz felan ohhh
bende sık sık Burgaz'a kayınvalideme giderim,, buluşma fikri güzel,,Hayırlı yaşlar canım.Bende çok heryeri bilmem çarşıyı az çok bilirim ama.Mudanyada oturuyorum ama çarşıya gelmek kolay artık metroyla otobüsle kolay artık.İnşallah uygun birgün tanışma imkanımız olurda hepbirlikte görüşme şansımız olur.Eger kararlaştırırsanız gelirim bende güzel arkadaşlıklar kurmuş oluruz.
merhaba nersinden bursanın ben yıldırım
Bu siteyede nasıl yolum düştü anlatayımm kızlar...ev aldık içinde baya tadilat var hayli borca gireceğiz bende netten evde nasıl para kazanabilirim diye araştırıyordum...bursa evlere iş gönderen firmalar varmış ben bılmıyorum belki bursada yaşayan bilir ve bana yardımcı olur diye düşündüm...4 yıllık kamu yönetimi mezunuyum 1 yaşında kızım var 5 yıldır evlıyım ...güzel yemek pasta börek yaparım mutfakla aram çok iyidir herkez elimin lezzetine bayılır acaba evde yemek börek pasta kurabiye yapıp satsammı...el işlerindede iim...yeni kurdele nakışı öğrendim...dantel örgüden anlarım...ahşap boyamada biliyorum...fakat pazarlaması sorun...internetten nasıl para kazanabilirim onu araştırıyorum eşime destek olmalıyım...kredimiz için...artık hayırlısı umarım rabbim arayışlarıma bir cevap verirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?