Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
slm ben bursanın mustafakemalpaşa ilçesindenim aranıza katılabilirmiyim bu sitenin eski üyesiyim fakat yeni kullanıcısıyımm pek bilgim yok

2006 da mustafakemalpaşaya evlendim. 1 yaşında bir kızım var... üniversite mezunu ev hanımıyım kamu yönetimi mezunuyum... Fakat yaşadığım yer küçük olduğu için iş bulamadım çevremde yok burda...

Bu siteyede nasıl yolum düştü anlatayımm kızlar...ev aldık içinde baya tadilat var hayli borca gireceğiz bende netten evde nasıl para kazanabilirim diye araştırıyordum...bursa evlere iş gönderen firmalar varmış ben bılmıyorum belki bursada yaşayan bilir ve bana yardımcı olur diye düşündüm...4 yıllık kamu yönetimi mezunuyum 1 yaşında kızım var 5 yıldır evlıyım ...güzel yemek pasta börek yaparım mutfakla aram çok iyidir herkez elimin lezzetine bayılır acaba evde yemek börek pasta kurabiye yapıp satsammı...el işlerindede iim...yeni kurdele nakışı öğrendim...dantel örgüden anlarım...ahşap boyamada biliyorum...fakat pazarlaması sorun...internetten nasıl para kazanabilirim onu araştırıyorum eşime destek olmalıyım...kredimiz için...artık hayırlısı umarım rabbim arayışlarıma bir cevap verirr...

Sen hangi branş düşünüyorsun canım?

bende kurdele işi ingilizce felan filan bisürü düşünüyoruma rkadaşım ev mefruşatına gitti oda güzel her iş yaptırıyolar genel bi branş oda

bende kemal paşalıyım orda doğup büyüdümm

hoşbulduk canım ben yıldırımda oturuyorum nişanlıyım nişanlım askerde 26 yaşındayım inşaat şirketinde çalışıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

oyy allah kavuştursun

kemal paşadada iş bulabilirsin evde yapılan işlerden pek para kazanılmıyo canım malesef bebişini kreşe verip çalışsabilirsin ama malesef aynı j-hesaba gelir aldığın parayı reşe verirsin bu bayanların işi ne zor ya allah kolaylık versin canım borçlarınız içinde rabbim kimseyi darda bırakmasın

hoşbulduk canım ben yıldırımda oturuyorum nişanlıyım nişanlım askerde 26 yaşındayım inşaat şirketinde çalışıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

bu arada nişanlında bursalı mı başka ile gitme evleninde heee

çok saol arkadaşım umarım öle olur...iş bakıyorum ama bulamıyorum..napim aldığımın yarısını kreşe versemde elimde kalan bana yeter diye düşünüyorum..ayrıca k.paşalı olmana sevındım..hemşeri sayılırız :) senin bebeğin varmı?

Canım cumhuriyet cd. Has inci var birde çarşıda çiçek ızgaranın altındaki pasajda bulabilirsin umarim

yakınlarda tuhafiye yokmu canım çarşıya çıkalım sizle kent meydanında felan buluşalım bigün yaa ne güzel olur kumpir yeriz felan ohhh

bende sık sık Burgaz'a kayınvalideme giderim,, buluşma fikri güzel,,

merhaba nersinden bursanın ben yıldırım

Son düzenleme:
Alıntı yaptım ama telden girdiğim için hepsi çıkmamış o kadarda yazmıştim :26:
Kumpir yemekten bahseden arkadaş beni canevimden vurdun kumpir için değil kent meydanı Mısır'a bile giderim
Bu arada anatolyumdaki kumpir kadar lezziz bir kumpir daha yemedim

Yeni gelen arkadaşlar olmuş bursalı hatunlar çogaliyoruz
Nişanlı bir arkadaş Vardi yildirimdandi sanırım bende Yıldırım ilçe olarak yani
Bu arada aranızda en büyük benim kanımca ve 2 çocuk annesi yok sanırım başka 11. Yaşında büyük oğlum digeri ise 2 ben ise sadece 30 buluşma olurda bensiz olursa bilemiyorum yani kimden başlarım :))

İyigeceler arkadaşlar ne güzel sayımız artıyor.İnşallah güzel arkadaşlıklar dostluklar kurarız.Buluşma düzenleyelim uygun bir zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…