Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
İyiakşamlar hepinize bende Bursadan.Haksever okadar konuştuk seninle Bursadan olduğunu bilmiyordum valla negüzel tesadüf

İyiakşamlar hepinize bende Bursadan.Haksever okadar konuştuk seninle Bursadan olduğunu bilmiyordum valla negüzel tesadüf

hoşgeldin canım bursalılarla burdayız altın günü yapıyoz

benim kayınvaldem mudanyada , görümcem gemlikte, biz bursa osmangazideyiz üç köşedeyiz ama hep beraberizdir yani
Canım benim kayınvalidende burgazda ama atada bizde de bir hafta kadar kaliyor malesef:)).
Bizde bu hafta sonu ankarada görümcemdeydik kocasinin ve onun asık suratını çektim 2gün boyunca
Çok şükür ki evimdeyim,hangi yüzle bana gelip kalacaklar merak ediyorum suratsız şeyler..

Bi Kocaeli lafı geçti sankiii?? Kocaeliden geldim ben Bursaya o yüzden dikkatimi çekti.

hahhaaa asık yüzlü insanada sinir olurum benndeeevur kafasına kafasına

Hakseverciğim öncelikle Allah mesut etsin canımKader kısmet Allah ne yazmışsa o oluyor bende evlendikten belli bir müddet sonra kapandım eşim hep isterdide asla baskı yapmadı ben bir sahur gecesinde içimden gelerek kapanmaya karar verdim.Zaten baskıdan hoşlanan biri değilim.İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bebeğin olur canım benimde yok henüz biliyorsun.Biz hemen düşünmedik ama düşünüyoruz inşllh artık Rabbim hayırlısını versin.Bebişin olsa nerde gezicen ayyy evde oturtur seni vallaAman olsunda birazda evde otur boşverİnşallah bebeklerimiz olurda onlarda arkadaş olur belki bakarsın

Mutlu sabahlar kızlar

Ya ben bu aralar boncuk işleme, kurdele nakışı, elbise süsleme gibi konulara ilgi duymaya başladım. Deryanın Dünyasında -pek izlemem öyle geçerken bi gözüme çarptı- motif makinesiyle birşeyler yapıyorlardı gayette güzeldi. İYi hoş da ben bu zımbırtıları Bursada nerede bulabilirim mesele burada işteee GÖzümün önüne direkt İzmitte alabileceğim yerler geliyor, sonra a yok ben Bursadayım diyorum

Günaydın canım keşke bu konuda yardımcı olabilsem bende nerde olduğunu bilemiyorum.Bilen arkadaşımız sana bilgi verir mutlaka.

Hoşgeldin bahar27
Bursalı mısın evlenerek mi geldin ne zamandır Bursadasın canım

Hoşbulduk canım aslen bursalıyımda adanada doğdum ben annemler mersinde bende en sonunda asıl memleketime geldim yani Bursaya gelin olarak 2008 den beri burdayım.Ama Bursaya yabancı degilim bekarkende geliyordum yaniBursayı çok seviyorum maneviyatı olan bir şehirSendemi gelin geldin yoksa nerelisin?

2008den beri baya alışmışsındır o zaman canım:)

Bursayı bende severdim cidden bekarken ama buraya evleneceğim hiç aklıma gelmezdi Aslen Trabzonluyum, doğma-büyüme Kocaeliliyim, 2 ay önce Bursaya evlendim canım:) Kaç yaşındasın ve burcun nedir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…