kocaeliye gitmiştim bebekimmm
geldim vurma ama yaaa
tmm cnm nese ben bnm topiğe geçiorum kızlarla sohbet edioruz
tmm kuzum çok öptümmmmmmmmmm
İyiakşamlar hepinize bende Bursadan.Haksever okadar konuştuk seninle Bursadan olduğunu bilmiyordum valla negüzel tesadüf
Canım benim kayınvalidende burgazda ama atada bizde de bir hafta kadar kaliyor malesef:)).benim kayınvaldem mudanyada , görümcem gemlikte, biz bursa osmangazideyiz üç köşedeyiz ama hep beraberizdir yani
Canım benim kayınvalidende burgazda ama atada bizde de bir hafta kadar kaliyor malesef:)).
Bizde bu hafta sonu ankarada görümcemdeydik kocasinin ve onun asık suratını çektim 2gün boyunca
Çok şükür ki evimdeyim,hangi yüzle bana gelip kalacaklar merak ediyorum suratsız şeyler..
Bi Kocaeli lafı geçti sankiii?? Kocaeliden geldim ben Bursaya o yüzden dikkatimi çekti.
hoşgeldin canım bursalılarla burdayız altın günü yapıyoz
biz uzağız canım maşşallah ama hiç ayrılmıyoruz çok seviyorum ben kayınvaldemi allah razı olsun annnemden daha çok ilgilenir sever beni bende onu görümcemle eşimden önce tanışıyodum zaten görümcem kuran hocamdı:44: bana herşeyi örettti teseddürüde ondan örendim :26:sonra bayabi ayrı kaldık ama telde görüşüyoduk sonra ben görümcemi kardeşimin sünnetine davet ettim oda sünnet günü gelemedi sonra abisi getirmişti sünnete diye eh yemek felan yemiştik bizde annesi abisi görümcem sonra bunar eve gittti bi tel geldi tuba abla görümcem yani şey dedi şeyyy ne dedim şeyy işte anla dedi anlamadım dedim meğer abisi bana göz koymuş hhahahhaaaaaaa telini verim mi dedi ver bali dedim:))ama dahaben 17 eşim 25 yaşındaydı öle kandırdı beni küççüktüm zaten yani anlıcan önce görümceme sonra kayınvalideme en son aşkıma aşık oldum için onları hiç kıramam acuk gezmeyi seviyolar nabayım bende uymaya çalışıyorum onlara bi bebişim olsa daha rahat gezerim ya tek derdim bebiş gittimiz her yerde ya hamile ya çocuklu insanlar muhabbet illa bizim olmamasına geliyo üzülüyorum ondan gezmek istemiyorum ama bebiş bi olsaaa oo rahat rahat gezicem bende
selam kızlar
merhaba kızlar yeni gördüm topiği
baharcım selam cnm burda buldum seni
Mutlu sabahlar kızlar
Ya ben bu aralar boncuk işleme, kurdele nakışı, elbise süsleme gibi konulara ilgi duymaya başladım. Deryanın Dünyasında -pek izlemem öyle geçerken bi gözüme çarptı- motif makinesiyle birşeyler yapıyorlardı gayette güzeldi. İYi hoş da ben bu zımbırtıları Bursada nerede bulabilirim mesele burada işteeeGÖzümün önüne direkt İzmitte alabileceğim yerler geliyor, sonra a yok ben Bursadayım diyorum
Günaydın canım keşke bu konuda yardımcı olabilsem bende nerde olduğunu bilemiyorum.Bilen arkadaşımız sana bilgi verir mutlaka.
Hoşgeldin bahar27
Bursalı mısın evlenerek mi geldin ne zamandır Bursadasın canım
Hoşbulduk canım aslen bursalıyımda adanada doğdum ben annemler mersinde bende en sonunda asıl memleketime geldim yani Bursaya gelin olarak 2008 den beri burdayım.Ama Bursaya yabancı degilim bekarkende geliyordum yani Bursayı çok seviyorum maneviyatı olan bir şehir Sendemi gelin geldin yoksa nerelisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?