Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten (( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle

Son düzenleme:
Donmeli miyim derken evlendiniz degil mi? Bu durumda donmekten kastiniz bosanmak degil herhalde yani umarim degildir sirf sehir icin. Zamanla alisirsiniz. Evliliginizde problem varsa ayri tabi.

Donmeli miyim derken evlendiniz degil mi? Bu durumda donmekten kastiniz bosanmak degil herhalde yani umarim degildir sirf sehir icin. Zamanla alisirsiniz. Evliliginizde problem varsa ayri tabi.
Evliliğim cok iyi cnm sadece İstanbul’u ailemi özlüyorum iş yerimede pek alışamadım dönersek Eşimle dönerız tabiki

Evliliğim cok iyi cnm sadece İstanbul’u ailemi özlüyorum iş yerimede pek alışamadım dönersek Eşimle dönerız tabiki

Iyi olmasina sevindim ne kadarlik evlisiniz? Yeni evliyseniz ilk zamanlar bir alisma sureci oluyor zamanla gececektir.

İstanbul'da nerde olduğunuza bağlı yerinize göre Bursa'dan daha kısa sürede ailenizin yanında olabiliyorsunuz şehre alışmak zaman alır tabiki ama özlem için diyorsanız istanbulda iki kıta arası yer değiştirmekle deniz yolundan Bursa'dan geçmek kıyaslanamaz bile

İstanbulda yaşayıp hiç deniz görmemiş insanlar var. Oradaki hayatınıza, alışkanlıklarınıza bağlı adapte olma süreci.
Haftasonlarınızı daha güzel geçirebilirsiniz Bursada. Burada da trafik sorunu olmaya başladı ama bir İstanbul değil en azından. Gezmek için kaçıp gitmeye daha çok alternatif var.

Yeni evliyiz canım alışma süreci belki ama bazen alışamıcam diye düşünüyorum

Zamanla alisoyor insan canim merak etme ilk zamanlar hepimiz yasadik benzer duygulari ama insan esi ile mutlu ise evinde mutlu, huzurlu ise geri kalan hersey onemini yitiriyor. Aile elbet ozlenir ama sen de bir aile kurmussun artik.

6 ay gecti alisamadim Bursaya.Alisacak gibi de degilim.Gecen hafta Izmirdeydim.Insanin kendi memleketi gibisi yok.Nefes aldim resmen.Ailemleydim.Dondugumde 2 gun kendime gelemedim.Zaten yabanciyim buraya daha da yabanci hissettim kendimi.Yapacak bir sey yok.Yasamak zorundayiz burda.Ama sunu anladim burayi ne sevicem ne de buraya alisicam

Ben Bursa'ya geleli 13 yılı geçti

Aynı şeyleri Zaman'ında ben de dedim

Şimdi de Bursa'ya aşık vs değilim ama başka yere gitmek de cazip gelmiyor şu an alıştım her ihtiyacımı gideriyorum

İlk geldiğimde çorap nereden alınır onu bile bilmiyorum bu şehirde derdim

Ayni hesap gibi ailem Anadolu yakası orda olsam Avrupa yakasında oturacaktım

Bursada nerdesiniz 6 ay baya uzun zaman alışamadıysanız ben daha yeniyim 10 gündür bursayadaydım

Bursadan İstanbula gelin geldim. O kadar zorlandımkı baslarda ama bir sene surdu alısmam alısıyor sun sadece biraz sabır.

Bende öyleyim şuan hiç biyeri bilmıyorum yeni olduğum için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…