Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence ikisi de değil.

iki şehire de gezmeye gittim, ikisinde de birer hafta kaldım. bursa çok dağınık, istanbul çok kalabalık. ikisinde de yaşamak istemezdim asla.

İstanbul çok pahalı bir şehir. Fakat eşinin geliri buradaki gideri karşılayabilecek gibiyse neden olmasın?
Ayrıca ikiniz de burada iş bulabilecek misiniz? Bunu da düşünün.
Bursada evimiz var sıfırdan yaptırdığımız masraf yaptık baya istünbulda olursak kira ikimizde memuruz

tek başıma daha 21 yaşında atandım 15 saatlık şehıre.yapayalnızdım.küçücük apartta.artık suyla mı beslenıyorsun sen dıye soruyolardı..ağladığım nobet geçirdiğim geceler cabası.iş yerındekıler!!!!! ..tek başıma yınede kımseye ıhtıyaç duymadım.kocan var aılen yakında.neyın alışması.7 yıl oldu evden çıkalı halan daha uzaktayım.seneden seneye kardeş goruyoruz ana baba goruyoruz.kardeşlerime yuhh ne kadar değişmişsin,buyumuşşsün dıyorum.bence yakın yere gttiğin için mutlu ol.

Bursa'dan İstanbul'a gelin geldim ben de, Bursa'da doğdum büyüdüm ama ben bile alışamamıştım o şehre. Siz bir de teleferik taraflarında oturuyorsunuz alışamamanız çok normal. Bir yolunu bulup eşini ikna edip tekrar İstanbul'a gelmeyi deneyin bence.

İstanbul'dan gelen birisi için Bursa çok sıkıcı ve boğucu bir yer. Şehir yaşamıyor yaz kış çok durgun. Ama merkez taraflarına gelmeye çalışırsanız (Nalbantoğlu, Heykel, Atatürk Caddesi vs.) biraz daha rahat ederseniz gibime geliyor. Benim Bursa'da en çok alıştığım şey her yere yürüyerek gidip gelmem, en uzak mesafenin 30dk olmasıydı. İstanbul'da en yakın yer 1 saat uzaklıkta bu da çok yorucu aslında.

Sizin ki daha zormuş her insanın yapısı bir olmuyor malesef

İstanbula geliriz ama 1 sene sonra ama kirada olacağız o sıkıntı burayıda kiraya verme şansımız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…