Mesela bu Osmangazi neresi
Heykel in bir bölümü de Osmangazi, demiryolu altı da Osmangazi, Kent meydanı da Osmangazi, Emek korupark da Osmangazi Yunuseli de
Benim işyerim Osmangazi de evim Nilüfer de sabah 1 saatten fazla sürüyor gitmemiz araba ile
Yani İstanbul gercekten cok zor bırde kira olursa baya zor olur ama denemek gerekir bence bı ıkı sene bekleyin
Alışırım inş diyorum ailemi görmeye geldim şuan psikolojim çok iyiAlışamam derseniz alışamazsın
Alışırım diye başla milyonlar alıştı sen niye alışamayasın
Osmangazi olmasinin sebebi tayin icin cok fazla secenek olmasiydi zaten.Yoksa Niluferde oturmak istiyorduk.Ama su anda iyiki niluferde degilim diyorum cunku diger arkadaslar sabah 6 bucukta yola cikiyorlar.Benim evim su anda okuluma 5 dk yurume mesafesi.Kent meydanina oldukca yakiniz.Orayi biliyorum baya.
Biz teleferik tarafında oturuyoruz işyerim Nilüfer’de eşim bırakıyo arabayla yoksa zor bnm gitmemOsmangazi olmasinin sebebi tayin icin cok fazla secenek olmasiydi zaten.Yoksa Niluferde oturmak istiyorduk.Ama su anda iyiki niluferde degilim diyorum cunku diger arkadaslar sabah 6 bucukta yola cikiyorlar.Benim evim su anda okuluma 5 dk yurume mesafesi.Kent meydanina oldukca yakiniz.Orayi biliyorum baya.
Biz teleferik tarafında oturuyoruz işyerim Nilüfer’de eşim bırakıyo arabayla yoksa zor bnm gitmem
Bir süre sonra alışırsın
Oralar merkezi ama biraz köhne olabilir yerine göre
Okula yakın olması güzel
Ben Ankara yolunda Belediye ye yakın çalışıyorum mesela
Evimiz var orda kendimizin canim kiraya çıkmak istemedik eşimin iş yeri ihsaniyedeEşinin işi nerede orada eviniz mi var
Neden işe ters bir yerde oturuyorsunuz
Bir süre sonra alışırsın
Oralar merkezi ama biraz köhne olabilir yerine göre
Okula yakın olması güzel
Ben Ankara yolunda Belediye ye yakın çalışıyorum mesela
Biz teleferik tarafında oturuyoruz işyerim Nilüfer’de eşim bırakıyo arabayla yoksa zor bnm gitmem
Tabi tabi kentsel donusum alani iste buralar.Bir de evi aldik burdan.Ilerisi icin yer degisikligi yapariz diyoruz nilufer tarafina.Ihsaniyeyi muhit olarak sevdim mesela.Neyseki araba var diyorum.Sık sık mudanya,tirilye ye gidiyoruz.Buralilarin canlari sıkıldıkca dağ tarafina gitmeleri anlamsiz geliyor,deniz varken dağ diyorum mesela :) ona bile alismaya calisiyorum.
Ulu cami tarafi falan carsiya gitmek te iyi geliyor alisveris icin.
İş yerinde 1 haftam gecti pek bişey anlamadım acıkçası teleferik yıldırım tarafında kalıyo balkonum ormana bakıyo diyebilirim :)) evi kaca aldınız Özel değilse canimBilmiyorum inan neresi teleferik tarafi.Simdi gordum daha 1 hafta olmus neredeyse.Acele etme.Isyerinde rahatin yerinde ? Oncelik bu olsun.Ben cok korkuyordum bir de is huzurum olmazsa diye ama sukur en azindan okulda rahatim yerinde diyorum.
Umarım bende alışırımben de 7 sene önce istanbula geldim ve ailem başka şehirde ben de ailemi şehrimi özlüyorum ama sırf bu yüzden şehir değiştirmeye gerek yok. insan zamanla alışıyor ama özlem hep içinde kalıyor. ilk yıllar daha yoğun sonra gittikçe azalıyor.
Bursada yaşıyorum ve hiç bir yere değişmem canım tabikide bursa diyorum ben
İş yerinde 1 haftam gecti pek bişey anlamadım acıkçası teleferik yıldırım tarafında kalıyo balkonum ormana bakıyo diyebilirim :)) evi kaca aldınız Özel değilse canim
Ooo 355.000 pahalı değil mi canim Bursa için kaç metrekareNe guzel iste yesile bakiyor evin huzur verici.Sanslisin :) 355 e aldik ev biz.Buyuk degil ama simdilik yetiyor.
Ooo 355.000 pahalı değil mi canim Bursa için kaç metrekare
Çokta küçük sayılmaz cnm bnmkide 120 m2 2+1 ama büyük odaları bizimkide kaba insaattı eşimin ailesinden kalma sıfırdan yaptık bizde içini110 m2,2+1 ev.Mevkiye gore buraz yuksek ama sifir ev dedik.Nisanliyken cok bakmistik ev.Mantigimiza en uygun burasi oldu.Ailesi yardimci oldu esimin bir miktarda krediyle alabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?