Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Osmangazi olmasinin sebebi tayin icin cok fazla secenek olmasiydi zaten.Yoksa Niluferde oturmak istiyorduk.Ama su anda iyiki niluferde degilim diyorum cunku diger arkadaslar sabah 6 bucukta yola cikiyorlar.Benim evim su anda okuluma 5 dk yurume mesafesi.Kent meydanina oldukca yakiniz.Orayi biliyorum baya.

Bir süre sonra alışırsın

Oralar merkezi ama biraz köhne olabilir yerine göre

Okula yakın olması güzel

Ben Ankara yolunda Belediye ye yakın çalışıyorum mesela

Biz teleferik tarafında oturuyoruz işyerim Nilüfer’de eşim bırakıyo arabayla yoksa zor bnm gitmem

Bir süre sonra alışırsın

Okula yakın olması güzel

Bursada oturan arkadaşlar isterse tanışabiliriz alışmak adına

Bir süre sonra alışırsın

Okula yakın olması güzel

Tabi tabi kentsel donusum alani iste buralar.Bir de evi aldik burdan.Ilerisi icin yer degisikligi yapariz diyoruz nilufer tarafina.Ihsaniyeyi muhit olarak sevdim mesela.Neyseki araba var diyorum.Sık sık mudanya,tirilye ye gidiyoruz.Buralilarin canlari sıkıldıkca dağ tarafina gitmeleri anlamsiz geliyor,deniz varken dağ diyorum mesela :) ona bile alismaya calisiyorum.
Ulu cami tarafi falan carsiya gitmek te iyi geliyor alisveris icin.

Biz teleferik tarafında oturuyoruz işyerim Nilüfer’de eşim bırakıyo arabayla yoksa zor bnm gitmem

Bilmiyorum inan neresi teleferik tarafi.Simdi gordum daha 1 hafta olmus neredeyse.Acele etme.Isyerinde rahatin yerinde ? Oncelik bu olsun.Ben cok korkuyordum bir de is huzurum olmazsa diye ama sukur en azindan okulda rahatim yerinde diyorum.

ben de 7 sene önce istanbula geldim ve ailem başka şehirde ben de ailemi şehrimi özlüyorum ama sırf bu yüzden şehir değiştirmeye gerek yok. insan zamanla alışıyor ama özlem hep içinde kalıyor. ilk yıllar daha yoğun sonra gittikçe azalıyor.

Bilmiyorum inan neresi teleferik tarafi.Simdi gordum daha 1 hafta olmus neredeyse.Acele etme.Isyerinde rahatin yerinde ? Oncelik bu olsun.Ben cok korkuyordum bir de is huzurum olmazsa diye ama sukur en azindan okulda rahatim yerinde diyorum.
İş yerinde 1 haftam gecti pek bişey anlamadım acıkçası teleferik yıldırım tarafında kalıyo balkonum ormana bakıyo diyebilirim :)) evi kaca aldınız Özel değilse canim

Umarım bende alışırım

İş yerinde 1 haftam gecti pek bişey anlamadım acıkçası teleferik yıldırım tarafında kalıyo balkonum ormana bakıyo diyebilirim :)) evi kaca aldınız Özel değilse canim

Ne guzel iste yesile bakiyor evin huzur verici.Sanslisin :) 355 e aldik ev biz.Buyuk degil ama simdilik yetiyor.

110 m2,2+1 ev.Mevkiye gore buraz yuksek ama sifir ev dedik.Nisanliyken cok bakmistik ev.Mantigimiza en uygun burasi oldu.Ailesi yardimci oldu esimin bir miktarda krediyle alabildik.
Çokta küçük sayılmaz cnm bnmkide 120 m2 2+1 ama büyük odaları bizimkide kaba insaattı eşimin ailesinden kalma sıfırdan yaptık bizde içini

Tabi ki bursa istanbul da 2 sene kadar yaşadım kalabalığı resmen eziyetti. Teleferik aslında çarşıya yakın sayılır biz küçükken yürüyerek bile giderdik canınız sıkılınca gezebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…