Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ilk defa memleket disinda biryerde yasamiyorum.10 senedir hep farkli sehirlerdeydim.5 sene köyde 5 sene de ilcede yasadim ama sanirim hep bir gun donerim diyordum.Simdi burda kalici oldugum icin mi bilmiyorum bu his.
Yavas yavas ogreniyorum sehri.Ulasim hatlari ,alisveris,carsi,avm,hastane vs ama bir sey eksik.Sehre alisamamak mi bilemiyorum bu.Imkan acisindan 10 yildir olmayan her sey elimin altinda.Tek avantaji bu.Bununla yetiniyorum diyeyim.

Bursa’dan mı bahsediyorsunuz

Bursada nerdesiniz 6 ay baya uzun zaman alışamadıysanız ben daha yeniyim 10 gündür bursayadaydım

Osmangazideyim ben.Siz ? Alisamamak yukarida dedigim gibi cok rahat tek basima her isimi hallediyorum.Buna calismaya basladigimdan beri alisigim cunku.Ama seviyor musun derseniz burayi sevemiyorum.Bir an once istanbul-izmir otobaninin bitmesini bekliyorum.En azindan cok daha sık ve cabuk gidebilirim memlekete diye.

Kaç saatte gidiyorsunuz memleketinize ben 2 saatte gidiyorum çok rahat hatta şuan istanbuldayım yakın olmasa hiç yapamazdım

Daha cok yenisin alısacaksın biraz sabır bursada guzeldir. Gezılıcek yerleri İstanbul kadar olmasada var oyle oyle alsıırsın ya bi kere evlılıge alısmak zor insan bi bocalıyor
Evet eşim çok anlayışlı gideriz istiyorsan bir yolunu bulup diyo ama burda evimiz var istanbulda olsak kira olucak mantıklı diye böyle bi tercih yapmıştık

Mesela bu Osmangazi neresi

Heykel in bir bölümü de Osmangazi, demiryolu altı da Osmangazi, Kent meydanı da Osmangazi, Emek korupark da Osmangazi Yunuseli de

Benim işyerim Osmangazi de evim Nilüfer de sabah 1 saatten fazla sürüyor gitmemiz araba ile

Gecen hafta 5 saatte ama otobusle.Arabayla 3 bucuk saatte gittim.2 saat olsa her h.sonu giderdim ben :)
Ben 2 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum :)) istesem her heftasonuda giderim ama eşime haksızlık yapmak istemiyorum Onla ve evimlede ilgilenmeliyim

Bizde öyle düşünüyoruz 1 sene alışma süreci diye bakıyorum olmassa döneriz diyoruz ama işte İstanbul şartları çok zor ona katlanmamız lazım
Yani İstanbul gercekten cok zor bırde kira olursa baya zor olur ama denemek gerekir bence bı ıkı sene bekleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…