Ben Bursa'ya geleli 13 yılı geçti
Aynı şeyleri Zaman'ında ben de dedim
Şimdi de Bursa'ya aşık vs değilim ama başka yere gitmek de cazip gelmiyor şu an alıştım her ihtiyacımı gideriyorum
İlk geldiğimde çorap nereden alınır onu bile bilmiyorum bu şehirde derdim
Bursadan İstanbula gelin geldim. O kadar zorlandımkı baslarda ama bir sene surdu alısmam alısıyor sun sadece biraz sabır.
Bursa’dan mı bahsediyorsunuzIlk defa memleket disinda biryerde yasamiyorum.10 senedir hep farkli sehirlerdeydim.5 sene köyde 5 sene de ilcede yasadim ama sanirim hep bir gun donerim diyordum.Simdi burda kalici oldugum icin mi bilmiyorum bu his.
Yavas yavas ogreniyorum sehri.Ulasim hatlari ,alisveris,carsi,avm,hastane vs ama bir sey eksik.Sehre alisamamak mi bilemiyorum bu.Imkan acisindan 10 yildir olmayan her sey elimin altinda.Tek avantaji bu.Bununla yetiniyorum diyeyim.
Bursada nerdesiniz 6 ay baya uzun zaman alışamadıysanız ben daha yeniyim 10 gündür bursayadaydım
Daha cok yenisin alısacaksın biraz sabır bursada guzeldir. Gezılıcek yerleri İstanbul kadar olmasada var oyle oyle alsıırsın ya bi kere evlılıge alısmak zor insan bi bocalıyorAlışırsam iyi ama alısamassam cok zor olucak şuan hiç sabrım yok((
Kaç saatte gidiyorsunuz memleketinize ben 2 saatte gidiyorum çok rahat hatta şuan istanbuldayım yakın olmasa hiç yapamazdımOsmangazideyim ben.Siz ? Alisamamak yukarida dedigim gibi cok rahat tek basima her isimi hallediyorum.Buna calismaya basladigimdan beri alisigim cunku.Ama seviyor musun derseniz burayi sevemiyorum.Bir an once istanbul-izmir otobaninin bitmesini bekliyorum.En azindan cok daha sık ve cabuk gidebilirim memlekete diye.
Evet eşim çok anlayışlı gideriz istiyorsan bir yolunu bulup diyo ama burda evimiz var istanbulda olsak kira olucakDaha cok yenisin alısacaksın biraz sabır bursada guzeldir. Gezılıcek yerleri İstanbul kadar olmasada var oyle oyle alsıırsın ya bi kere evlılıge alısmak zor insan bi bocalıyor
Bursa’dan mı bahsediyorsunuz
Kaç saatte gidiyorsunuz memleketinize ben 2 saatte gidiyorum çok rahat hatta şuan istanbuldayım yakın olmasa hiç yapamazdım
Belki çocuğum olunca alışırım diyorum aklımda bu var şuanEvet Bursa'dan.Gelmeden once cok farkli kisilerden Bursa guzellemelerini dinledim ama olmayinca olmuyor.
Bence bı sene falan bekle derim ha olmadı mutsuzsan donersınEvet eşim çok anlayışlı gideriz istiyorsan bir yolunu bulup diyo ama burda evimiz var istanbulda olsak kira olucakmantıklı diye böyle bi tercih yapmıştık
Osmangazideyim ben.Siz ? Alisamamak yukarida dedigim gibi cok rahat tek basima her isimi hallediyorum.Buna calismaya basladigimdan beri alisigim cunku.Ama seviyor musun derseniz burayi sevemiyorum.Bir an once istanbul-izmir otobaninin bitmesini bekliyorum.En azindan cok daha sık ve cabuk gidebilirim memlekete diye.
Ben 2 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum :)) istesem her heftasonuda giderim ama eşime haksızlık yapmak istemiyorum Onla ve evimlede ilgilenmeliyimGecen hafta 5 saatte ama otobusle.Arabayla 3 bucuk saatte gittim.2 saat olsa her h.sonu giderdim ben :)
Ben de oyle diyorum.Umarim oyle olur.Belki çocuğum olunca alışırım diyorum aklımda bu var şuan
Belki çocuğum olunca alışırım diyorum aklımda bu var şuan
Bizde öyle düşünüyoruz 1 sene alışma süreci diye bakıyorum olmassa döneriz diyoruz ama işte İstanbul şartları çok zor ona katlanmamız lazımBence bı sene falan bekle derim ha olmadı mutsuzsan donersın
Arkadaşım polonyaya gitti ülke değişirdi valla tebrik ettim şuan onu ben ülke içi sınır ilde zor duruyomBen de oyle diyorum.Umarim oyle olur.
Yani İstanbul gercekten cok zor bırde kira olursa baya zor olur ama denemek gerekir bence bı ıkı sene bekleyinBizde öyle düşünüyoruz 1 sene alışma süreci diye bakıyorum olmassa döneriz diyoruz ama işte İstanbul şartları çok zor ona katlanmamız lazım
Haklısınız ama panik yapıyorum alışamam diye galibaDaha 10 gün olmuş
İnsan 10 günde yeni aldığı ayakkabıya alışamıyor şehire vs alışmak için biraz daha zaman tanıyın kendinize
Haklısınız ama panik yapıyorum alışamam diye galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?