Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gemlik denmiş Teleferik denmiş... Oralardan tabii Bursaya alışamayıp sevmemeniz normal.
Bursayı insanlara yanlış tanıtmayalım lütfen :)

Teleferik kötü bi yer mi araba olduğu için heryere arabayla gidiyoruz biz özlem daha çok beni etkileyen yoksa tabiki güzel bi yer Bursa
 
Şehirleri sevdiren biraz da insanlar, o nedenle de alışamamanız normal.
İstanbul'u yaşanacak şehir olarak görmüyorum ama alternatifi Bursa olmamalı.
Daha yeni evlenmişsiniz biraz süre verin kendinize baktınız olmadı taşının imkan varsa.
 
18 yıldan fazladır Bursada yaşıyorum hayatımda hiç Teleferik e gitmedim diyebilirim. Arkadaşım evlenince oraya taşındı o yüzden de irtibatımız koptu. Yıldırım merkez olarak gözükse de aslında Bursanın gezilip, yenilip içilecek mekanlarına çok uzak. Araba olması güzel olmuş en azından ulaşım sıkıntınız olmaz. Bana arabayla 20 dk dan uzun süren yer çok uzak geldiği için de bu kadar gömmüş olabilirim tabi :) Özlem her türlü olur, özlemeniz güzel bir şey ailenizi sevdiğinizi gösterir ama artık eviniz buradaysa buradan anılar biriktirip sevmeye başlayın. Sürekli eskiye dönük yaşanmıyor.
 

Bursada yaşadınız mı benim geri dönmem 1 yıl en az o da şuan çok uzak geliyor bana istanbula en yakın yer Bursa alternatif düşünemiyorum şuan
 
1 yıl sonra dönebiliriz ama o da uzun bi zaman napıcağımı bilmiyorum
 
Gemlik denmiş Teleferik denmiş... Oralardan tabii Bursaya alışamayıp sevmemeniz normal.
Bursayı insanlara yanlış tanıtmayalım lütfen :)

Benim sehirle problemim asla yok.Esim sehrine aşık o derece.Ben alisamadim ya da belli bir yastan sonra alismak zor diyelim.Ama nilufer disinda baska bir alternatif te yok burda yasamak icin.2. Bir secenek cikmiyor.
 
Bursada yaşadınız mı benim geri dönmem 1 yıl en az o da şuan çok uzak geliyor bana istanbula en yakın yer Bursa alternatif düşünemiyorum şuan
Evet yaşadım maalesef
Yani mecburiyet olunca yapacak bir şey yok ama sevmemenizi anlıyorum ve sizin gibi sevmeyen çok kişi var. Doğma büyüme oralı olan arkadaşım bile sevmiyor yapacak bir şey yok.
 

bence siz istanbul değil, ailenizden kopamamışsınız.ailem bursada olsa daha kolay alışırım diye yazdınız bir ara galiba.
bursayı daha cok tanımaya gezmeye çalıştınız mı?
 
Bursa’da kalabalık şehir siz şehir değiştirdiniz için ve uzaklaştığın için tuhaf geliyor. Alışırsın zamanla. Bursa’da oturuyorum Bursa Mudanya ya gelin gittim arası 20 dk oraya bile yeni yeni alışıyorum. :)
 
İns alışırım yoksa çok başım ağrıyacak
 
Bursa da yeşillik kaldı mi
Ben bursalıyım da yeşile hasretiz artık
 
Bence bursa bende İstanbul u sevmiyorum ama insan alıştığı yerden kopması zor olur derler yaöyle
 
İstanbul çok pahalı bir şehir. Fakat eşinin geliri buradaki gideri karşılayabilecek gibiyse neden olmasın?
Ayrıca ikiniz de burada iş bulabilecek misiniz? Bunu da düşünün.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…