- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.969
- 548
Gemlik denmiş Teleferik denmiş... Oralardan tabii Bursaya alışamayıp sevmemeniz normal.
Bursayı insanlara yanlış tanıtmayalım lütfen :)
Şehirleri sevdiren biraz da insanlar, o nedenle de alışamamanız normal.
İstanbul'u yaşanacak şehir olarak görmüyorum ama alternatifi Bursa olmamalı.
Daha yeni evlenmişsiniz biraz süre verin kendinize baktınız olmadı taşının imkan varsa.
1 yıl sonra dönebiliriz ama o da uzun bi zaman napıcağımı bilmiyorum18 yıldan fazladır Bursada yaşıyorum hayatımda hiç Teleferik e gitmedim diyebilirim. Arkadaşım evlenince oraya taşındı o yüzden de irtibatımız koptu. Yıldırım merkez olarak gözükse de aslında Bursanın gezilip, yenilip içilecek mekanlarına çok uzak. Araba olması güzel olmuş en azından ulaşım sıkıntınız olmaz. Bana arabayla 20 dk dan uzun süren yer çok uzak geldiği için de bu kadar gömmüş olabilirim tabi :) Özlem her türlü olur, özlemeniz güzel bir şey ailenizi sevdiğinizi gösterir ama artık eviniz buradaysa buradan anılar biriktirip sevmeye başlayın. Sürekli eskiye dönük yaşanmıyor.
Gemlik denmiş Teleferik denmiş... Oralardan tabii Bursaya alışamayıp sevmemeniz normal.
Bursayı insanlara yanlış tanıtmayalım lütfen :)
Evet yaşadım maalesefBursada yaşadınız mı benim geri dönmem 1 yıl en az o da şuan çok uzak geliyor bana istanbula en yakın yer Bursa alternatif düşünemiyorum şuan
İnş bende bu duyguları hissederim yoksa Bursa bana dar gelicek sürekli kacıcam cok zormuş şehir değiştirmek ülke değiştiremezmişim heralde ben saygıyla eğiliyorum onlara valla bana göre hiç değilmiş alışkanlıklardan kopmak
1 yıl sonra dönebiliriz ama o da uzun bi zaman napıcağımı bilmiyorum
Evet yaşadım maalesef
Yani mecburiyet olunca yapacak bir şey yok ama sevmemenizi anlıyorum ve sizin gibi sevmeyen çok kişi var. Doğma büyüme oralı olan arkadaşım bile sevmiyor yapacak bir şey yok.
Sorunum Bursa’yla değil ailemden uzak olmakbence siz istanbul değil, ailenizden kopamamışsınız.ailem bursada olsa daha kolay alışırım diye yazdınız bir ara galiba.
bursayı daha cok tanımaya gezmeye çalıştınız mı?
İns alışırım yoksa çok başım ağrıyacakBursa’da kalabalık şehir siz şehir değiştirdiniz için ve uzaklaştığın için tuhaf geliyor. Alışırsın zamanla. Bursa’da oturuyorum Bursa Mudanya ya gelin gittim arası 20 dk oraya bile yeni yeni alışıyorum. :)
Bursa da yeşillik kaldı miBence evet. Bursa kalabalik ama her yonden cok zengin. Yaz olsun git denize sahile.. kis olsun git uludaga.. alisveris imkani cok tekstilin gobegi istanbul derler ama aslinda Bursadir. Yemek yonundende cok zengin.. insani ceken manevi atmosferiyle insana huzur veren yesil Bursa
Bursa da yeşillik kaldı mi
Ben bursalıyım da yeşile hasretiz artık
Eski Bursa dan bahsediyorumO konuda katılamıcam bnm oturduğum yer ormanın Dibi o konuda sıkıntı yok :)
Öyle ama istanbuldan daha iyi bence yeşil konusundaEski Bursa dan bahsediyorum
Eski Bursa, yeşil Bursa kalmadı
Bence bursa bende İstanbul u sevmiyorum ama insan alıştığı yerden kopması zor olur derler yaöyleKızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?