İyi mi yanı :)
İns zamanla keşfedeceğimBence evet. Bursa kalabalik ama her yonden cok zengin. Yaz olsun git denize sahile.. kis olsun git uludaga.. alisveris imkani cok tekstilin gobegi istanbul derler ama aslinda Bursadir. Yemek yonundende cok zengin.. insani ceken manevi atmosferiyle insana huzur veren yesil Bursa
Bu daha geçer yahu :)))Ya sabır derken bir an önce bitsin duygusu oluyorsa sabırsızlık yapar bu da geçer yahu diyip alaya almakta fayda var
Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
İns tek dileğim alışmakAslında her haftasonu gidebilirsin hızlı tren direk gidiyo 2 satte? Kendini üzmeye gerek yok kı. Bende çok zorlanmıştm ailemdn ayrılınca ama insan alışıyor sende alışırsın kuzum merak etme
18 saatte baya uzun ben mi çok düşkünüm acaba ailemeAslında her haftasonu gidebilirsin hızlı tren direk gidiyo 2 satte? Kendini üzmeye gerek yok kı. Bende çok zorlanmıştm ailemdn ayrılınca ama insan alışıyor sende alışırsın kuzum merak etme
Tabiki Bursa..Alışınca çok seveceksin
Bursada evimiz var istanbulda olursak kirada olacağızBen Bursa’dan İstanbul’a gelin geldim, ilk yıllar inanılmaz zorlandım,hep Bursa’nın samimiyetini aradım açıkçası ama şuan dön deseler sanırım gitmem.
Bursa sevimli,maneviyatı yüksek,yeşil..Merkezde miydiniz bilmiyorum ama yürüyerek çok yeri gezebilmek çok güzel.Ama gidince denizi aramıyor değilim.
İstanbul’un da büyüklüğü,çeşitliliği cezbediyor..Buradaki kaostan yorulduğumda Bursa’da sakinleşmek istiyorum.
Pahalılık,ev kiraları,trafik durumu hemen hemen aynı geliyor bana.
arkadaşım bursaya taşındı eşi yeni iş kurdu çocuklarıyla orda daha mutlu.Ben mesela eşimle nereye olsa giderim önemli olan onunla mutlu olmamdır.Ama bazıları ailesinden 2 saat bile kalsa üzülebiliyor bence ulaşım raha tgider gelirsin hiç de üzme canını
Bursa'yı sevmediğim halde söylüyorum; İstanbul'a göre daha tercih edilebilir bir şehir yiğidi öldürüp hakkını yiyemem. Bir İzmir'den gelmiş olsaydınız hiç alışma şansınız yoktu da İstanbul'la aynı kefeye dahi koyamam. Kesinlikle Bursa daha iyi.Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Herkez öyle diyoda ne bilim 27 yaşındayım çocuk gibi ağlıyorum her günBursa'yı sevmediğim halde söylüyorum; İstanbul'a göre daha tercih edilebilir bir şehir yiğidi öldürüp hakkını yiyemem. Bir İzmir'den gelmiş olsaydınız hiç alışma şansınız yoktu da İstanbul'la aynı kefeye dahi koyamam. Kesinlikle Bursa daha iyi.
Bursayı hiç sevmezdim..
Sonra 5 yıl üniversiteyi orada okudum,hazırlıktayken kalamam burda diye ağladıgımı hatırlıyorum.sonra çok alıştım,mezun olunca dönmek istemedim.istanbul'dan sonra daha az karmaşık ve sakin gelmişti.hatta bir süre iş aradım.Kükürtlü,Nilüfer, FSM,Görükle,Ataevler eksenindeydim genelde.
Vehasılıkelam iş bulamayınca maddi sebeplerden istanbula geri döndüm.hala bana büyülü gelir bursa.Yani bursayı gerçekten keşfedebilirsen orada cok rahat yaşayabilirsin artık
Sanki Ağrıya gitmiş gibi bahsediyorsunuz.. Hiç okumak için Vs ailenizden, çevrenizden ayrılmadınız mı? Bu kadar üzülüyorsanız, eşimle dönmeli miyiz dediğinize göre dönme imkanınız var, dönün o zaman..
Bende bursadayım.. Ailem istanbulda bu arada.. Hiç öyle zorlanmadım.. Çünkü başka şehirde üniversite okumuştum.. Buraya da evlendiğim içim geldim.. Zira bura çoğu insanın yaşamak için isteyebileceği güzel bir şehir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?