Bütün kızlar toplansak ya

bizimkinin dedesine gidicez akşam. balik yapariz dedik ama benim dahiyane fikrimle balığı da pişmiş alcaz
nerde o eski hamarat gelinler diyebilir dedesi ama napayim
Abbowww ne tembelsin yaaa bana şükürler olsun ic sesimle konuşuyorum

ahahahaha yaa bizim adamda da iş yok ki balığı pişmiş alalim diyorum tamam hanım diyo ben anlamadım höyt de sen pisireceksin kadın de. ama nerde
ben de bu durumu kullanıyorum
Ahahaha benim eşim de bazen diyor

Ben sayıyorum şunu dedim yapmadin bunu dedim dinlemedin karı olcan yaptircan der ben neyim diyorum demek ki ugrasmamissin diyor

Esin sana karşı yumuşak işte daha ne istiyorsun :)

Bugun cok yogundum ozet geciyorum sabah 07.30 uyandim ytaklari topladim kahvalti hazirladim makinaya camasr atyim 8.30 oglumi okula biraktim eve geldim 9.00 kizima kahvalti yaprirdim ardindan mutfagi temizledim 10.30 kizimi iyuttum.ardindan evi suourdum toz aldim cikan camsrlasi astim kurulari katladim kizm uyandi 12.00 esim yemege geldi aksamki yemekten yedi az durdu gitti. Sonra wc yikadim balkonu yikadm 13 30 oglumu almaya gityim beraber pazara gittik once disarxa biseyler yedik sonra pazar gordum 15.30 eve geldim kizi uyuttum.Yemege koyuldum yesil fasulye pilav tavuk corbasi yaotim sonra oglumla araba konusturmacilik oynadim kizim uyandi doyurdum az cizgifilm izledik sonra camasrlari topladim daha katlamadim 18.35 esim geldi yemek yedik masayi kaldirdim makinaya dizdim simdi kizkmi uyutuyorum sonra oglumu uyutucam ve sonra esimle bas basa kalip uyuklicazzz

Oyyy oyy ben nereler gideyim

Maşallah okurken yoruldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…