- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.585
- 698
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Neler yaptın bak ben anlattım ende anlat sonra sıraBenim neler yaptığımı yazmaya halim kalmadı çok yorgunum
Yaz kiz yaz masaj yapcam parmaklarin sozBenim neler yaptığımı yazmaya halim kalmadı çok yorgunum
Yattım,yattım ve yattımNeler yaptın bak ben anlattım ende anlat sonra sıraAkaba da
Ben yaymadigim halde çok kiloluyum sen kaç kilosun ?Yattım,yattım ve yattımarada bacak egzersizi dışında hiç bir şey yapamıyorum ki ,iyileşemedim hala. Bugün uzun zaman sonra yemek yaptım kocacığıma o kadar :/
ÇokBen yaymadigim halde çok kiloluyum sen kaç kilosun ?
Neler yaptın bak ben anlattım ende anlat sonra sıraAkaba da
Gece fatih 1 gibi uyuduğu için sabah 10 da uyandı tabi o zamana kadar gece 1. 2, 2bucuk saatte bir beslenme için uyaniyo uykudan bi halt anlamıyoruzneyse 10 kalktık fatih i besle altını al biraz yatakta gül oyna sonra etrafı toparladım ( oruç olduğum için ) kahvaltı yapamadım çamaşır attım makinaya topladım sonra öğlen oldu yeni tül diktirmistim onu alıp geldik oglusumla tülleri yıkadım astım orucumu açtım evi süpürdum sildim fati in odasının halisini sildim ara vermek zorunda kaldim fatih i yikadim besledim şuan uyuttum birazdan halıları silmeye devam etcem yemegim var allahtan tekrar çamaşır ascam makinaya atcam kocis gelir yemek yer bulaşıkları makinaya atarim etrafı toparlar sonra ölürüm
Yazsanıza kaç kilosunuz ben veremiyorum sanki ya sanki değil veremiyorum zatiÇokama iyileşince gidecekler ins
Allah kabul etsin canim oruc olsam sadece cocuklarla ilgilenir bir de yemek yapardim sana maasallah diyorunGece fatih 1 gibi uyuduğu için sabah 10 da uyandı tabi o zamana kadar gece 1. 2, 2bucuk saatte bir beslenme için uyaniyo uykudan bi halt anlamıyoruzneyse 10 kalktık fatih i besle altını al biraz yatakta gül oyna sonra etrafı toparladım ( oruç olduğum için ) kahvaltı yapamadım çamaşır attım makinaya topladım sonra öğlen oldu yeni tül diktirmistim onu alıp geldik oglusumla tülleri yıkadım astım orucumu açtım evi süpürdum sildim fati in odasının halisini sildim ara vermek zorunda kaldim fatih i yikadim besledim şuan uyuttum birazdan halıları silmeye devam etcem yemegim var allahtan tekrar çamaşır ascam makinaya atcam kocis gelir yemek yer bulaşıkları makinaya atarim etrafı toparlar sonra ölürüm
Nasil olsu bacagin akbaba artik hareket ettirwbikiyor musunÇokama iyileşince gidecekler ins
Allah hepinize kolaylık versin kızlar
bende burdaydim aşağı yukarı her girdiğimde bildirimde sende vardın ne ara yaptın bu kadar işi
Allah kabul etsin canim oruc olsam sadece cocuklarla ilgilenir bir de yemek yapardim sana maasallah diyorun
Iste normal.degilsin de ondan tırlak üyeAmin canisi sağol ben orucken daha iyi iş yapıyorum
Iste normal.degilsin de ondan tırlak üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?