Bütün kızlar toplansak ya

Sabah 8:20 kalktım apar topar çocukları okula bıraktın geldim azıcık Toto yaydim sonra kahvaltı hazırladım

Hazırlarken rutin anne abla tel görüşmesi

Sonra kahvaltıdan sonra oğlana öğle yemeği götürdüm küçüğü de okuldan aldım eve geldim makinaya çamaşır attım

Biraz kk da takıldım sonra yemek fasli yemek hazirladim

Yemekler pişerken yine kk daydim

Yemek pisti yemek yedik kaldırdım daha bulasikar atmadan makinaya yine buraya geldim bu arada adamda işte tabi öğlen gitti
.10 da çocukları uyuturum sonra işlerimi yaparım

1 de adam gelecek malum ertesi güne uyanmak üzere ins uyucam

Neler yaptın bak ben anlattım ende anlat sonra sıra Akaba da

Gece fatih 1 gibi uyuduğu için sabah 10 da uyandı tabi o zamana kadar gece 1. 2, 2bucuk saatte bir beslenme için uyaniyo uykudan bi halt anlamıyoruz neyse 10 kalktık fatih i besle altını al biraz yatakta gül oyna sonra etrafı toparladım ( oruç olduğum için ) kahvaltı yapamadım çamaşır attım makinaya topladım sonra öğlen oldu yeni tül diktirmistim onu alıp geldik oglusumla tülleri yıkadım astım orucumu açtım evi süpürdum sildim fati in odasının halisini sildim ara vermek zorunda kaldim fatih i yikadim besledim şuan uyuttum birazdan halıları silmeye devam etcem yemegim var allahtan tekrar çamaşır ascam makinaya atcam kocis gelir yemek yer bulaşıkları makinaya atarim etrafı toparlar sonra ölürüm

bende burdaydim aşağı yukarı her girdiğimde bildirimde sende vardın ne ara yaptın bu kadar işi

Allah kabul etsin canim oruc olsam sadece cocuklarla ilgilenir bir de yemek yapardim sana maasallah diyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…