- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
yamuk yumuk yürüyorum işte :/ yine de bin şükür,tekerlekli sandalye kullanıyorduk bi ara.Nasil olsu bacagin akbaba artik hareket ettirwbikiyor musun
yamuk yumuk yürüyorum işte :/ yine de bin şükür,tekerlekli sandalye kullanıyorduk bi ara.
Kısaca araba çarptı,dizdeki bağlar koptu. Ameliyat oldum,bacağımda pıhtı oluştu. Bacağım 3 misli şişti. Şu an daha iyiyim şükürNeyin varAkaba
Nomistuyamuk yumuk yürüyorum işte :/ yine de bin şükür,tekerlekli sandalye kullanıyorduk bi ara.
Amin canım,Allah razı olsun inshallah.Geçmiş olsun canim allah şifa versin
Çok geçmiş olsun cnm yaa bilmiyordumKısaca araba çarptı,dizdeki bağlar koptu. Ameliyat oldum,bacağımda pıhtı oluştu. Bacağım 3 misli şişti. Şu an daha iyiyim şükür
Sağol canım ,kabus gibi vallaÇok geçmiş olsun cnm yaa bilmiyordum
Şoför bozuntusu deyince bı gülme geldi bana bende 2 aydir araba sürüyorum yeni şoförün yani bendeSağol canım ,kabus gibi vallaneyse ki ayağım yerinde diye avunuyorum. Kaldırımda ezdi bir de şöför bozuntusu .
Cok sukur canim insallah gececek yavas da olsayamuk yumuk yürüyorum işte :/ yine de bin şükür,tekerlekli sandalye kullanıyorduk bi ara.
Şoför bozuntusu deyince bı gülme geldi bana bende 2 aydir araba sürüyorum yeni şoförün yani bende
Amin canım ya inshallah :* Bir bükülse şöyle,kazık gibi hala.Cok sukur canim insallah gececek yavas da olsa
Şikayetçi olsaydınKibariye'nin annesi geldi benim de aklıma şöfer şöfer ya bu genç erkek sürücü,ama kasap ayrıca ruhsuz. Özür bile dilemedi
Şikayetçi olsaydın
Ben haklı olduğum her konuda şikayetçi olurum mesela aldigim 10 liralık üründen tut beyaz eşya kılık kıyafet her neyse hele çocuğumun canını yakana hiç acimam şikayetçi olurum hemen o yüzde sevilmem
Heleki a101 e ters kapıdan girersem kasiyerler kaçacak delik arıyor yine geldi diye
Ürün iadesi için girişten girip koca marketi dolasmicam ondanNie ters kapıdan giryosun
Ürün iadesi için girişten girip koca marketi dolasmicam ondan
Hatta biri dedi ki ne senin kadar seri giremiyorum ters kapıdan alismissin dedi sizden gördüm dedim bendeAlemsin ya
Hatta biri dedi ki ne senin kadar seri giremiyorum ters kapıdan alismissin dedi sizden gördüm dedim bende
Mahkemeliğiz zaten. İlk önce şikayetçi olmadık,baktık hiç umrunda değil,biz de olduk. 11 Aralık'ta duruşma var bakalım,hayırlısı. Sen hakkını savun canım,sevmeyen kendine baksın.Şikayetçi olsaydın
Ben haklı olduğum her konuda şikayetçi olurum mesela aldigim 10 liralık üründen tut beyaz eşya kılık kıyafet her neyse hele çocuğumun canını yakana hiç acimam şikayetçi olurum hemen o yüzde sevilmem
Heleki a101 e ters kapıdan girersem kasiyerler kaçacak delik arıyor yine geldi diye
Aynen öyle cnmMahkemeliğiz zaten. İlk önce şikayetçi olmadık,baktık hiç umrunda değil,biz de olduk. 11 Aralık'ta duruşma var bakalım,hayırlısı. Sen hakkını savun canım,sevmeyen kendine baksın.
45 liyiz olacak tabisiSende de benim gibi bi deli damarı var galip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?