- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Aynen öyle cnm
45 liyiz olacak tabisi
Plaka45 ? Bilmiyorum da ne demek
Slm cnm nasılsınMerhaba kizlar
As canım iyiyim sukur sen nasılsınSlm cnm nasılsın
Şükür bende aynı devam hayata yaşıyoruz şükürler olsunAs canım iyiyim sukur sen nasılsın
Bizde aynı canım çocuklar nasıl büyüdü mu bebekŞükür bende aynı devam hayata yaşıyoruz şükürler olsun
Aleykum selam canım nasılsınSelam kizlar
Artık kendi kendine oturuyor şükür baba dan sonra hadi hadi demeye basladik benim çocuklar anne baba dededen sonra hadi yi öğreniyor çok kullanıyorum sanırım :)Bizde aynı canım çocuklar nasıl büyüdü mu bebek
HoşgeldinSelam kizlar
Hehhe güzelmiş :)) op benim için kizmiydiArtık kendi kendine oturuyor şükür baba dan sonra hadi hadi demeye basladik benim çocuklar anne baba dededen sonra hadi yi öğreniyor çok kullanıyorum sanırım :)
Aleykum selam canım nasılsın
Bende çok şükür iyiyim evde oturuyorum ışte ne yemek yapsam diye dusunuyorum.=)Hamd olsun siz
Bende çok şükür iyiyim evde oturuyorum ışte ne yemek yapsam diye dusunuyorum.=)
Allah kabul etsin canım sucuklu makarna nasıl güzel oluyor mu:) bende taze fasulye pilav oğluma ne çorbası yapayim diyorumBenim dünden vardı bide sucuklu makarna yaptım orucum çok ugrasamicam
Yoğurt çorbası yapAllah kabul etsin canım sucuklu makarna nasıl güzel oluyor mu:) bende taze fasulye pilav oğluma ne çorbası yapayim diyorum
CalismoyormusunBende çok şükür iyiyim evde oturuyorum ışte ne yemek yapsam diye dusunuyorum.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?