- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Geçmiş olsun ,geldi mi gitmk bilmiyor o grip :/grip oldum bulaşmasın sana
İyi geceler canım ❤Hatunlar ben yatar altibicikda servis geliyo cocuklari almaya gud nayt❤
ayy teşekkür ederim şimdiden5 kere değiştirme hakkı var evet :) link görmüştüm ,bulursam tekrar yollarım.
Yok kız ev ahalisi uyudu :)Yok canisi burdayiz henuz
Amcalar filan demiştin sankim sohbette tam hatırlamıyorum hani nisan olayının üzerine dyince korkutma dedim ayi falan diye konuşuyorduk yaKız geçen sen bana niye beni korkutma dedin bakım:))))
Ahahahhajaha yok kız olmadım kovaya takılmak için yazdımGeçmiş olsun ,geldi mi gitmk bilmiyor o grip :/
Amcalar filan demiştin sankim sohbette tam hatırlamıyorum hani nisan olayının üzerine dyince korkutma dedim ayi falan diye konuşuyorduk ya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChangeayy teşekkür ederim şimdiden
Sirtimizi yaslayamicaz bundan sonra teyze diyorum emmi çıkıyor :)
Ay ben gerçek sandımAhahahhajaha yok kız olmadım kovaya takılmak için yazdım
AhahaSirtimizi yaslayamicaz bundan sonra teyze diyorum emmi çıkıyor :)
Travma oldu herkeste resmen. İki geyik yapsa,fake konu açsa üzülmezdi herkes bu kadar. Neyse ki anlaşıldıEşimin gözünün içine bakıyorum valla kabusum oldu bı gün biri yanlışlıkla nisan der aylardan bahsetse Filan icim hoplar kabus resmen
Geç oldu güç oldu ama şükür anlaşıldıTravma oldu herkeste resmen. İki geyik yapsa,fake konu açsa üzülmezdi herkes bu kadar. Neyse ki anlaşıldı
Aynen canım :) şükürGeç oldu güç oldu ama şükür anlaşıldı
Ahahahahah ben kadınımSirtimizi yaslayamicaz bundan sonra teyze diyorum emmi çıkıyor :)
Ahahaha sağolAy ben gerçek sandımiyi ins olmazsın diyeyim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?