- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.557
- 698
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Sanırım hippoya demiş hipo da üyelik iptali istiyorduBence buralardabirine yazmış geri geleceğim,gelemezsem bile obadan takip edeceğim saplantılı aşıklar gibin
Yaa ben şüphe ettim konularına baktım spiral filan dedim acaba ben mi bu kadar sevisme bağımlısı değilim meğer ben normalmisimVhalla...seks seks diye diye rahmetli oldu adamcağız
Evet evet ona demiş. Sınavı varmış o yüzden bir süreliğine gidiyormuş.Sanırım hippoya demiş hipo da üyelik iptali istiyordu
Kim demis ne demis banada anlatin yahuEvet evet ona demiş. Sınavı varmış o yüzden bir süreliğine gidiyormuş.
Kim demis ne demis banada anlatin yahu
Heee annadim
Niye bagiriyon ki
Hani anlamayanlara birde bağırarak söylerler ya o zaman anlaşılır ondanNiye bagiriyon ki
bende giderm o zaman
bence hiç biryerden başlama sal gitsintemizlik yapmam gerek ama o kadar heryer heryerde ki nerden başlicam bilmiyorum
bence hiç biryerden başlama sal gitsin
Aynı durumdayım cnm yaklaşık bir aydır supirgem yok yeni süpürge rastirma asamasindayin herkes Rowenta öneriyor napsam bilemedimtemizlik yapmam gerek ama o kadar heryer heryerde ki nerden başlicam bilmiyorum
he la valla hatta kapak yapacam bunu acaip tuttum
ben bir görünür bir kaybolurum tamam mıAynı durumdayım cnm yaklaşık bir aydır supirgem yok yeni süpürge rastirma asamasindayin herkes Rowenta öneriyor napsam bilemedim
Gel gel_MAJESTE_ kıyamam gel sen gelir birazdan ev sahibi
Götürüyor zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?