- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 44
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.981
ayyy, şekerim çıktı yine : ))Nie öyle diyorsun ya o yıllardır bekleyipte bulamadığımız beyaz atlı prensimizSalınacak tabi orta yerlerde...
Hiç şüphen olmasın canım.İnançlı insan,Allah'a inanan insan Onun adaletinden de,merhametinden de,gazabından da ümidini kesmez.Kuluna merhamet etmeyene,Allah da etmezmiş merhamet...sizin sözleriniz o kadar rahatlatıyorki içimi
fazlası değil ben ne çektiysem aynısını yaşasın üzülsün yerlerin dibini onlar da görsün
Bana da fenalık basıyor o adamı görünce,O da bilmem kaç evli bir sadakatsiz,Allah böyle erkeklerden uzak tutsun bizleri...Allah rızası adına ali ağaoğlu kompleksi için bir tedavi şekli bulunsun
vallahi dayanamıyorum.
Ne mutlu ki mağduruz,ya mağdur eden biz olsaydık...of bu sözden tirstim simdi :18:
Yüce Allah pişman olanlara merhamet edermiş,bu pişmanlığı duyman bile ne kadar insan olduğunun göstergesi,sabırla sıramızı bekliycez...17 yasindayken birisinin ahini fena aldim :18: bir genc adamin o 27 yasdindaydi aramizda 10 yas vardi beni seviyordu ama ciddi anlamda ya cok sevildim ama cocuk kafam anlamadim.. onu sevmedigim halde umutlandirdim cünkü ilgi görmek hosuma gitmisti.. sevgili olmadik ama mesafede koymadim.. hep üzdüm.. aglattm.. sanirim onun acisini cektim ben.. halen ara ara gelir aklima..
Sultan'cım konunu okumuştum,gerçekten sen de çok ağır imtihan edilmiştin sevginle.Aslında bakıyorum da bu kadar insanız,enkazımızın arasında bir tane bu sevgiye değer adam yok ne acıKizlar hepimiz birbirimize neden bukadar benziyoruz ???
BU yazdiklarini ben yazmis olabilirdim
Aylardir ilgisiz sevgisiz, uzak soguk,
ama sorsan seviyor, sadece kafasi karisik, yada sorunlari var,
ama gözden cikarmis aslinda..
of nebileyim ya aptallar, bizi cok ariyacaklar ben bundan eminim !
Nevcim neler olmus öyle ???
Kapina gelmis resmen,
oturmus konusmussunuz aslinda iyi olmus, simdi biraz kafan karisik ama sonra rahatliyacaksin emin ol
bende öyleydim,
ayrildim, bütün baglari kopardim,
ve 1bucuk-2 ay komple sessizlik vardi, citi cikmadi, haber almadik birbirimizden,
sonra bir aradi, benim dünyam batti sanki yeniden,
ne oldugumu nerden geldigimi sasirdim, hayatimin shokunu gecirdim cünkü beklemiyordum,
o an kafam öyle karisiiktiki, ne yazacagimi bilmiyordum ne diyecegimi bilmiyordum, nasildim? bilmiyordum,
o an sorsan adimi söyliyemezdim o derece tuhaflasmistim aptallasmistim,
ama sonradan daha iyi oldum,
artik sokaga cikarken saga sola bakmaktan kurtulmustum, karsimami cikacak diye arabalarini görürüm diye etrafa bakmaktan kurtuldum,
otobüse binerken, bizim gölün kenarindan gecerken (hep orda otururduk) otobusun sol tarafina geceyimde orayi görmiyeyim, bakmiyayim diye yer secmekten kurtuldum,
kafamdaki deli sorulardan kurtuldum,
cok sükür daha iyiyim artik,
insallah hepiniz iyi olursunuz, sende nevcim,
dön diyemem sana, cok zor seyler yasadin ve güvenini cok sarsti, konunu iyi biliyorum,
sans da ver diyemem, bu senin gönlünün ve mantiginin bilecegi is,
iyice herseyi tart ölc bic,
ama herseyden önemlisi, sevgisinden emin olmalisin,
eger birgün gercekten sevgisinden emin olursan, iste ozaman birakmassin
ama emin olmak hic mümkün olacakmi onuda bilmiyorum tabi..
neyse kizlar size bu sarkiyi armagan etmek istiyorum, neseniz yerine gelsin :) biraz bizi anlatiyor
Selim Gülgören - Tarihe Gömdüm (2012 Orjinal) - YouTube
Hiç şüphen olmasın canım.İnançlı insan,Allah'a inanan insan Onun adaletinden de,merhametinden de,gazabından da ümidini kesmez.Kuluna merhamet etmeyene,Allah da etmezmiş merhamet...
Canım benim,yarana değdim çok özür dilerim.Senin için ve hepimiz için diliyorum;Yüce Mevla önce bizlerin yarasını saracak en hayırlı insanları,sonra Onların pişmanlığını ve ilahi adaletin çıkışını göstersin bize.Bu bedellerin ödülleri hepimiz adına çok güzel olacak,yürekten inanıyorum...Cok agir imtihan edildigimi duymak bile icimi acitiyor biliyormusun ?
Cok agir seyler yasamissin dedikleri zaman icim aciyor,
ben bunlari haketmedim,
baskasina tercih edilmeyi haketmedim,
Cefasini ben cektim, sefasini baskasi sürüyor
bunca zaman beni oyaladi, kac kere bagirdim cagirdim, güzellikle söyledim,
beni oyalama dedim,
sevmiyorsan söyle anlarim dedim,
hic dürüst olmadi bana karsi
hic sevmemissin diyorum, sevdim cok sevdim diyor,
2 kisiyi birden sevmis güyya ahlaksiiz
ki ben onun 2 yillik sevgilisiyken,
giti 3 aydir tanidigi kiza degisti beni, onu tercih etti,
koynumda agladi ben gözyaslarini sildim,
ekmek yapip ben yedirdim ona,
koynunda yatip kokusunu ben cektim icime, benle yasadi o cogu seyi, benle paylasti, bende öyle tabi
ama bunlarin kiymetini bilmedi,
olmadi iste nebileyim amaan kismet degilmis :)
zaten evlenseydik mutlu olmazdik, bu yüzden ayrilmistim ondan zaten
neyse onu konusunca morelim bozuluyor, adi batasica :)
bu bayram ariyacak diye cok korktum,
allahtan aramadi, cok sükür
Evet canlarım,yeni gelişmeler oldu.O mesajı yazdıktan (arefe günü şiddetli tartışmamızdan sonra bir bayram mesajı bile atmadı dedikten) birkaç saat sonra telefonum çaldı.Baktım O.Açmadım.Daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum;biz aynı ilde,fakat arası 40 km olan iki farklı ilçede çalışıyoruz.Ardından mesaj geldi.-Evinin karşısındaki parktayım,pencereden bakarsan göreceksin-diye.Mesaj attım hemen-git burdan,bayram mübarek kalbini kırmak istemiyorum-dedim.-Lütfen,yaşadıklarımızın hatrına bana verecek 5 dk'n da mı yok-dedi.Eski sevgilim değil,düşmanım da gelse kapıma geri çevirmezdim.Çeviremem,benim yapım bu.Düşmanımın bile bana attığı adımı tepemem,kıyamam inanın.Giydim eşofmanlarımı indim aşağı.Parka gittim.Yüzüm asık aslında ama,4 aydır görmemiş olmanın öyle deli bir özlemi var ki dizlerim titredi.Karşı karşıya durduk böyle,ne bir -merhaba-,ne bir -iyi bayramlar-ikimizin de tek kelime çıkmadı ağzından.Sonra bana sarıldı,karşı koyamadım.Koymadım.Oturduk parkta bir banka;tam 3 saat boyu O anlattı ben dinledim,ben anlattım O dinledi.Arefe günü söylediklerinin benim dönmeyişimin acısıyla söylediğini,o kızları sırf bana öfkesinden eklediğini anlattı.(Ben O'na birbirimizden ümidimiz kesilsin diye başka biriyle başladığımı söylemiştim 2 ay önce).Günah çıkardı tabiri caizse.Ama bunlar bahane değil,mazeret değil benim için.Diyelim ki ben gerçekten başkasıyla başlasaydım bile,senin internetteki en hafif kızlara meyletmen için geçerli bir sebep olamazdı.Konuştuk,yine bir yere varamadık.Sanki dünden de daha karmaşığım.Ne yapıcam bilmiyorum.O'nsuz olmuyor,O'nla olmuyor;Allahım yardım et...
benim eski dangalak yazmisbu ne cesaret onca olaydan sonra yauuu!!!
dalga gecer gibi yazdigi smsde su: artik hic konusmicez mi?
ahahahah mal yaa konusmicez
biraz sinirlerim zipladi ama sonra dedim aman degmez bosver.. ilgi bekliyor asalak sey .. fark edilmek istiyor cünkü tamamen silindi bu yürekten
bir gelişme oldu akşam.bana bayram mesajı geldi ondan. ama toplu mesaj atmış, sonuna adını soyadını yazmış. sinirlerim bozuldu.sizce ne düşünmeliyim:26:
Canım benim,yarana değdim çok özür dilerim.Senin için ve hepimiz için diliyorum;Yüce Mevla önce bizlerin yarasını saracak en hayırlı insanları,sonra Onların pişmanlığını ve ilahi adaletin çıkışını göstersin bize.Bu bedellerin ödülleri hepimiz adına çok güzel olacak,yürekten inanıyorum...
bir gelişme oldu akşam.bana bayram mesajı geldi ondan. ama toplu mesaj atmış, sonuna adını soyadını yazmış. sinirlerim bozuldu.sizce ne düşünmeliyim:26:
Allah razı olsun canım,güzel yüreklerinizden gelen dualarınızda beni de unutmayın olur mu...Neler olmuş ya :S
Canım geç geldim ben anca gördüm zaten arkadaşlar yazılması gereken herşeyi yazmışlar
Rabbim yardımcın olsun kendimi yerine koyuyorum da ne kadar zor .s
Umarım en doğru kararı alırsın devam etsende etmesende hayırlısı olur inşallah
Vay.... dönenler mesaj atanlar bayram semresini vermiş
Canım inan ki o toplu mesaj değil.Aynı şeyi geçen bayram benim sevdiğim de yapmıştı.Sonuna adını soyadını yazmıştı.Ben de sonuna adımı soyadımı yazarak göndermiştim ayna tutup yaptığına.Sonra itiraf etti.Cevaplamasaydın toplu atmışım havası verecektim diye.Cevaplayınca itiraf etti...Nabzını ölçüyor yüksek ihtimal.Zaten bayramın 2. günü atması da düşünüp atıldığının bir göstergesi.Bayramın ilk günü zaten listesine atmıştı bence...Ne düşünüyorsun,yazacak mısın cevap...bir gelişme oldu akşam.bana bayram mesajı geldi ondan. ama toplu mesaj atmış, sonuna adını soyadını yazmış. sinirlerim bozuldu.sizce ne düşünmeliyim:26:
kızlar buhranlardayım, geçmiyo geçmiyo geçmiyo
oturduğum yerde oturamıyorum içim kuduruyo resmen
fırtınalar kopuyoooooooo
farkında mısınız bilmiyorum hepimizde sevgi ve aşkın yanında yoğun bir şefkat duygusu da var, benimkinin de babası küçük yaşta ailesini terk etmiş ardından da vefat etmişti. ağlardı başlarda beni bırakma diye, bir de sen terk edersen kaldıramam derdi, başlarda korkardım çok karanlık gelirdi hayata bakışı buna rağmen bırakıp gidemedim, gitmek istediğimde de hep durdurdu beni gözyaşları ile. aradığı / istediği tek şey sevgiydi, annesiyle arası kötüydü, kardeşleri ondan kopuktu, hiç kimsenin onu sevmediğini, ben eğer onu seversem yaşamak için bir nedeni olacağını söyler Allah'ın beni karşısına bir mucize olarak çıkardığından söz ederdi. ben de sevdim işte, ailesi bile ilgilenmezken onunla işinden doktoruna, psikolojik sorunlarından yiyip içtiğine dek ilgilendim, merak ettim hastalandığında koştum kısacası anne şefkatiyle yaklaştım ve terk etti. 1.5 yıl varlığıma şükreden adam bir günde biz mutsuz oluruz, huzur arıyorum, sen bana güvenmiyorsun diyerek gitti... sanırım onların aradığı aşk değil yaralarını saracak biriydi ve sevilip o yaralar da iyileşince tamamlandıklarını düşünüp yeni sulara yelken açmayı uygun gördüler. sevgiyi aşkı da geçtim emeğime karşılık yaptığı çok büyük bir nankörlük gibi geliyor. kendisini terk eden babasından nefret ederken ve onun gibi olmamaya yeminler ederken aynı onun gibi sevgiyi, aşkı, bir ömür sürecek bir mutluluğu elinin tersiyle itti, sadece facebookta birkaç kadına yazabilme uğruna... yine duygularını sömürecek ne kadar yalnız ve aciz olduğunu anlatıp şefkat göreceği insanları bulabilmek uğruna... benimki özelinde konuşursam eğer sanırım hayattan intikam alma yöntemiydi bu da, belki de herkes onu terk ederken, terk etmenin hazzını yaşamak istedi, belki de o sevgiyle varolmayan özgüveni çarpık bir biçimde gelişip kendine hayranlığa ve egosunun tavan yapmasına neden oldu. tek söyleyebildiğim şu noktada iyilikten maraz doğarmış. ne kadar acı ki hep şuna inanırdım bir insanın yaraları varsa, sevgi açlığı çekiyorsa sevildiğinde o sevginin de kıymetini en iyi o bilir, yanılmışım...
Bence bunun iki tane anlamı olabilir
1.Gerçekten toplu mesaj atmıştır ve hala listesinde kayıtlısın
2.Mış' gibi yapmıştır . Yani toplu mesaj sanmanı istemiştir , sebebide senden bir tepki almak olabilir
Ben olsam cevap vermezdim
Yok canim hic önemli degil alistim bu duruma, sadece kanima dokunuyor, agrima gidiyor, ama böyle imtihan edildim iste, allaha sükür yinede, daha büyük bi imtihan degildi,
zordu evet cok zordu ama sükür anlimin akiyla atlattim sanirim
Canim iste kendini hatirlatmis sana, ama caktirmadan yapmak istemis :) tipik erkek halleri
hani sen gicik olsan, sert tepki versen dicekki, iste toplu mesaj attim kusura bakma sanada gitmis, görmedim diyecek
ama iyi tepki versen, aha iste ilk adimi ben attim diyecek :) anlatabildimmi??
Bir kere daha inandım:''Gözlerimiz ne rek olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk...''Ama asıl garibime giden sevgi,ilgi,merhamet ve sevme şekillerimizin birçoğumuzda aynı oluşu.Biz hata yapmışız,hem de çok büyük bir hata.Hz.Mevlâna'nın dediği gibi:"Dibini görmediğin suya atlamadığın gibi, sonunu bilmediğin sevgiye de teslim etme kendini.''inanmiyorum yaa su yazdiklarinaaltina imzami atarim vallahi kendi iliskime ne kadar da benziyor. ailesiyle arasi hep kotuydu ve huzuru aski ben de bulmustu guya..
sonra mutsuz olucaz,anlasamiycaz, diyerekten terkedildim.onun sayesinde ne kadar sefkatli, merhametli oldugumu da anladim, sag olsun valla
sonra napti? ipini salmisim gibi, facebooktan eklenenler silindi, yeni insanlar eklendi, fotolar begenildi, ortamin dibine vuruldu..
sevgi acligi cekti doyurdum, simdi ellere yar olsun beni istemesin. vay bee
Canım inan ki o toplu mesaj değil.Aynı şeyi geçen bayram benim sevdiğim de yapmıştı.Sonuna adını soyadını yazmıştı.Ben de sonuna adımı soyadımı yazarak göndermiştim ayna tutup yaptığına.Sonra itiraf etti.Cevaplamasaydın toplu atmışım havası verecektim diye.Cevaplayınca itiraf etti...Nabzını ölçüyor yüksek ihtimal.Zaten bayramın 2. günü atması da düşünüp atıldığının bir göstergesi.Bayramın ilk günü zaten listesine atmıştı bence...Ne düşünüyorsun,yazacak mısın cevap...
bilmiyorum emin olamadımgeçen bayram herkese toplu mesaj atmıştı. ama bayramın ilk günü ve öğlen. şimdi ikinci gün ve akşam atıyor eğer gerçekten toplu mesajsa içim acıdı.
İşte cevap vermediğin zaman bozulmamak için toplu mesaj havası verdi.Nasıl hesapçılar yaevet ben de öyle düşündüm. geçen bayram toplu mesaj atmıştı ama ilk gün. şimdi niye ikinci gün ve akşam?? kesinlikle cevap vermeyeceğim.
Boş mesaj nasıl bir oyundur ya,nasıl komik bir çaresizliğin göstergesidir...Adam acınacak halde bence Atlantis...black swananladın sen onu ne yapacaksın ben boş mesaja ne yaptıysam onu yapıp sessiz kalacaksın tabi ki, benimki yanlışlıkla boş mesaj gönderiyor seninki yanlışlıkla (!) toplu mesaj gönderip tesadüfen(!) sana da o sayede yazmış oluyor... kanmamak lazım bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?