Buyrun...Terapi Grubumuz :))

sizin sözleriniz o kadar rahatlatıyorki içimi
fazlası değil ben ne çektiysem aynısını yaşasın üzülsün yerlerin dibini onlar da görsün
Hiç şüphen olmasın canım.İnançlı insan,Allah'a inanan insan Onun adaletinden de,merhametinden de,gazabından da ümidini kesmez.Kuluna merhamet etmeyene,Allah da etmezmiş merhamet...

Allah rızası adına ali ağaoğlu kompleksi için bir tedavi şekli bulunsun
vallahi dayanamıyorum.
Bana da fenalık basıyor o adamı görünce,O da bilmem kaç evli bir sadakatsiz,Allah böyle erkeklerden uzak tutsun bizleri...

of bu sözden tirstim simdi :18:
Ne mutlu ki mağduruz,ya mağdur eden biz olsaydık...

Yüce Allah pişman olanlara merhamet edermiş,bu pişmanlığı duyman bile ne kadar insan olduğunun göstergesi,sabırla sıramızı bekliycez...

Sultan'cım konunu okumuştum,gerçekten sen de çok ağır imtihan edilmiştin sevginle.Aslında bakıyorum da bu kadar insanız,enkazımızın arasında bir tane bu sevgiye değer adam yok ne acı

Hiç şüphen olmasın canım.İnançlı insan,Allah'a inanan insan Onun adaletinden de,merhametinden de,gazabından da ümidini kesmez.Kuluna merhamet etmeyene,Allah da etmezmiş merhamet...

evet yapılanlar yanına kar kalmaz, allahım bundan sonra güzel günler göstersin inşallah
doğru insanla doğru zamanda karşılaşmayı nasip etsin hepimize

Cok agir imtihan edildigimi duymak bile icimi acitiyor biliyormusun ?
Cok agir seyler yasamissin dedikleri zaman icim aciyor,
ben bunlari haketmedim,
baskasina tercih edilmeyi haketmedim,
Cefasini ben cektim, sefasini baskasi sürüyor
bunca zaman beni oyaladi, kac kere bagirdim cagirdim, güzellikle söyledim,
beni oyalama dedim,
sevmiyorsan söyle anlarim dedim,
hic dürüst olmadi bana karsi
hic sevmemissin diyorum, sevdim cok sevdim diyor,
2 kisiyi birden sevmis güyya ahlaksiiz
ki ben onun 2 yillik sevgilisiyken,
giti 3 aydir tanidigi kiza degisti beni, onu tercih etti,
koynumda agladi ben gözyaslarini sildim,
ekmek yapip ben yedirdim ona,
koynunda yatip kokusunu ben cektim icime, benle yasadi o cogu seyi, benle paylasti, bende öyle tabi
ama bunlarin kiymetini bilmedi,
olmadi iste nebileyim amaan kismet degilmis :)
zaten evlenseydik mutlu olmazdik, bu yüzden ayrilmistim ondan zaten

neyse onu konusunca morelim bozuluyor, adi batasica :)

bu bayram ariyacak diye cok korktum,
allahtan aramadi, cok sükür

Canım benim,yarana değdim çok özür dilerim.Senin için ve hepimiz için diliyorum;Yüce Mevla önce bizlerin yarasını saracak en hayırlı insanları,sonra Onların pişmanlığını ve ilahi adaletin çıkışını göstersin bize.Bu bedellerin ödülleri hepimiz adına çok güzel olacak,yürekten inanıyorum...

Neler olmuş ya :S
Canım geç geldim ben anca gördüm zaten arkadaşlar yazılması gereken herşeyi yazmışlar
Rabbim yardımcın olsun kendimi yerine koyuyorum da ne kadar zor .s
Umarım en doğru kararı alırsın devam etsende etmesende hayırlısı olur inşallah

Vay.... dönenler mesaj atanlar bayram semresini vermiş

bir gelişme oldu akşam.bana bayram mesajı geldi ondan. ama toplu mesaj atmış, sonuna adını soyadını yazmış. sinirlerim bozuldu.sizce ne düşünmeliyim:26:

Yazdıklarınızı okudum da ne kadar sevgi dolusunuz ya imrendim kızlar size çünkü ben bu kadar sevgi dolu yaşayamadım aşkımı
Uzaktı bana :44:
Ama düşününce daha iyi olmuş diyorum şimdi nasıl olsa bitmeye mahkum bişeymiş yaşadığım

Allah hepinizin karşısına sizin gibi güzel yürekli insaları çıkarsın
Sevgiyi hakeden yürekleriniz var

bir gelişme oldu akşam.bana bayram mesajı geldi ondan. ama toplu mesaj atmış, sonuna adını soyadını yazmış. sinirlerim bozuldu.sizce ne düşünmeliyim:26:

Bence bunun iki tane anlamı olabilir
1.Gerçekten toplu mesaj atmıştır ve hala listesinde kayıtlısın
2.Mış' gibi yapmıştır . Yani toplu mesaj sanmanı istemiştir , sebebide senden bir tepki almak olabilir

Ben olsam cevap vermezdim

Yok canim hic önemli degil alistim bu duruma, sadece kanima dokunuyor, agrima gidiyor, ama böyle imtihan edildim iste, allaha sükür yinede, daha büyük bi imtihan degildi,
zordu evet cok zordu ama sükür anlimin akiyla atlattim sanirim

Canim iste kendini hatirlatmis sana, ama caktirmadan yapmak istemis :) tipik erkek halleri
hani sen gicik olsan, sert tepki versen dicekki, iste toplu mesaj attim kusura bakma sanada gitmis, görmedim diyecek
ama iyi tepki versen, aha iste ilk adimi ben attim diyecek :) anlatabildimmi??

Allah razı olsun canım,güzel yüreklerinizden gelen dualarınızda beni de unutmayın olur mu...

Canım inan ki o toplu mesaj değil.Aynı şeyi geçen bayram benim sevdiğim de yapmıştı.Sonuna adını soyadını yazmıştı.Ben de sonuna adımı soyadımı yazarak göndermiştim ayna tutup yaptığına.Sonra itiraf etti.Cevaplamasaydın toplu atmışım havası verecektim diye.Cevaplayınca itiraf etti...Nabzını ölçüyor yüksek ihtimal.Zaten bayramın 2. günü atması da düşünüp atıldığının bir göstergesi.Bayramın ilk günü zaten listesine atmıştı bence...Ne düşünüyorsun,yazacak mısın cevap...

kızlar buhranlardayım, geçmiyo geçmiyo geçmiyo
oturduğum yerde oturamıyorum içim kuduruyo resmen
fırtınalar kopuyoooooooo

Canım konunu şimdi okudum
Bence hiç üzülme eden bulur gerçekten
Bu laflar iyice klasikleşti belki de ama sabret göriceksin elbet
Hem hakkında hayırlısı buymuş demek ki sen giden yıllarına acıyosun ama çok daha kötüsünden kurtuldum belkide
Toparlayamadım cümleleri ama senin için dua edicem inşAllah acıların hafifler bir an önce :26:

inanmiyorum yaa su yazdiklarina altina imzami atarim vallahi kendi iliskime ne kadar da benziyor. ailesiyle arasi hep kotuydu ve huzuru aski ben de bulmustu guya..
sonra mutsuz olucaz,anlasamiycaz, diyerekten terkedildim.onun sayesinde ne kadar sefkatli, merhametli oldugumu da anladim, sag olsun valla
sonra napti? ipini salmisim gibi, facebooktan eklenenler silindi, yeni insanlar eklendi, fotolar begenildi, ortamin dibine vuruldu..
sevgi acligi cekti doyurdum, simdi ellere yar olsun beni istemesin. vay bee

bilmiyorum emin olamadım geçen bayram herkese toplu mesaj atmıştı. ama bayramın ilk günü ve öğlen. şimdi ikinci gün ve akşam atıyor eğer gerçekten toplu mesajsa içim acıdı.

Bir kere daha inandım:''Gözlerimiz ne rek olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk...''Ama asıl garibime giden sevgi,ilgi,merhamet ve sevme şekillerimizin birçoğumuzda aynı oluşu.Biz hata yapmışız,hem de çok büyük bir hata.Hz.Mevlâna'nın dediği gibi:"Dibini görmediğin suya atlamadığın gibi, sonunu bilmediğin sevgiye de teslim etme kendini.''

Son düzenleme:

evet ben de öyle düşündüm. geçen bayram toplu mesaj atmıştı ama ilk gün. şimdi niye ikinci gün ve akşam?? kesinlikle cevap vermeyeceğim.

bilmiyorum emin olamadım geçen bayram herkese toplu mesaj atmıştı. ama bayramın ilk günü ve öğlen. şimdi ikinci gün ve akşam atıyor eğer gerçekten toplu mesajsa içim acıdı.

Yok toplu mesaj olmasına imkan yok bence ilk gün ayrıntısını atlamışım bayram mesajı illk gün atılır normal olarak :26:
Bilerek ve isteyerek atılmış toplu süsü verilmiş bir mesaj bu erkekler niye böyle ya

black swan anladın sen onu ne yapacaksın ben boş mesaja ne yaptıysam onu yapıp sessiz kalacaksın tabi ki, benimki yanlışlıkla boş mesaj gönderiyor seninki yanlışlıkla (!) toplu mesaj gönderip tesadüfen(!) sana da o sayede yazmış oluyor... kanmamak lazım bunlara

Boş mesaj nasıl bir oyundur ya,nasıl komik bir çaresizliğin göstergesidir...Adam acınacak halde bence Atlantis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…