- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.961
Yerden göğe kadar haklısın.Keşke bu gerçekleri bu kadar canımız yanmadan anlayabilseydik.Biz Onlara kıyamadıkça Onlar bize kıydılar ve çok doğru bir tespit kimisi terk ederek geçmişten intikamını aldı senin örneğindeki gibi,kimi de zulmederek intikam aldı bende olduğu gibi.Sanırım bilinçaltı bir kıskançlık bile olabilir,sanki bizler sağlıklı ailede büyümenin suçlusuymuşuz gibi bedel ödüyoruz.Merhametle şefkatle yetiştirilmişiz,kıyamıyoruz.Aman diyene kılıç kaldıramıyoruz.Sonra ne oluyor,kaybediyoruz.Ama görünürde,perdenin bilinmeyen yüzünde neler olacak bilemiyoruz...Ki ben buradaki engin yürekli tüm kadınların,bir gün buraya gelip en büyük mutluluklarının o karanlıklardan sonra geldiğini anlatacaklarına inanıyorum...farkında mısınız bilmiyorum hepimizde sevgi ve aşkın yanında yoğun bir şefkat duygusu da var, benimkinin de babası küçük yaşta ailesini terk etmiş ardından da vefat etmişti. ağlardı başlarda beni bırakma diye, bir de sen terk edersen kaldıramam derdi, başlarda korkardım çok karanlık gelirdi hayata bakışı buna rağmen bırakıp gidemedim, gitmek istediğimde de hep durdurdu beni gözyaşları ile. aradığı / istediği tek şey sevgiydi, annesiyle arası kötüydü, kardeşleri ondan kopuktu, hiç kimsenin onu sevmediğini, ben eğer onu seversem yaşamak için bir nedeni olacağını söyler Allah'ın beni karşısına bir mucize olarak çıkardığından söz ederdi. ben de sevdim işte, ailesi bile ilgilenmezken onunla işinden doktoruna, psikolojik sorunlarından yiyip içtiğine dek ilgilendim, merak ettim hastalandığında koştum kısacası anne şefkatiyle yaklaştım ve terk etti. 1.5 yıl varlığıma şükreden adam bir günde biz mutsuz oluruz, huzur arıyorum, sen bana güvenmiyorsun diyerek gitti... sanırım onların aradığı aşk değil yaralarını saracak biriydi ve sevilip o yaralar da iyileşince tamamlandıklarını düşünüp yeni sulara yelken açmayı uygun gördüler. sevgiyi aşkı da geçtim emeğime karşılık yaptığı çok büyük bir nankörlük gibi geliyor. kendisini terk eden babasından nefret ederken ve onun gibi olmamaya yeminler ederken aynı onun gibi sevgiyi, aşkı, bir ömür sürecek bir mutluluğu elinin tersiyle itti, sadece facebookta birkaç kadına yazabilme uğruna... yine duygularını sömürecek ne kadar yalnız ve aciz olduğunu anlatıp şefkat göreceği insanları bulabilmek uğruna... benimki özelinde konuşursam eğer sanırım hayattan intikam alma yöntemiydi bu da, belki de herkes onu terk ederken, terk etmenin hazzını yaşamak istedi, belki de o sevgiyle varolmayan özgüveni çarpık bir biçimde gelişip kendine hayranlığa ve egosunun tavan yapmasına neden oldu. tek söyleyebildiğim şu noktada iyilikten maraz doğarmış. ne kadar acı ki hep şuna inanırdım bir insanın yaraları varsa, sevgi açlığı çekiyorsa sevildiğinde o sevginin de kıymetini en iyi o bilir, yanılmışım...
Allah yardımcın olsun.İmkan varsa bi ılık duş al,bi dua oku kendini rahatlatmaya çalış lütfen...kızlar buhranlardayım, geçmiyo geçmiyo geçmiyo
oturduğum yerde oturamıyorum içim kuduruyo resmen
fırtınalar kopuyoooooooo
kızlar buhranlardayım, geçmiyo geçmiyo geçmiyo
oturduğum yerde oturamıyorum içim kuduruyo resmen
fırtınalar kopuyoooooooo
Allah yardımcın olsun.İmkan varsa bi ılık duş al,bi dua oku kendini rahatlatmaya çalış lütfen...
arada geliyolar işte çok şükür ilk günlere göre iyiyim detam olarak neyin var??
anlatmak ister misin?
evet öyle yapacağım birazdan
bu günler geçecek ve bu yaşadıklarımızı allah görüyor , onun adaleti var
zor geçiyo bazen kimseye anlatamıyosun bunu , herkes yeter artık daha aynı konu mu diyo gözleriyle
iyiki varsınız kızlar
üzülme demek kolay biliyorum... bende yasadim birdaha yasamak aslaaa istemem.. ama eden bulur!!
Konunu şimdi okudum canım.Zerre şüphen olmasın ki yaptıklarını ödüyorlar.Kalpler Allah'ın eviymiş,kıran-yıkan-yağmalayan iflah olur mu hiç...arada geliyolar işte çok şükür ilk günlere göre iyiyim de
bak benim konum bu :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...mak-dibe-batmak-tekrar-hataya-donebilmek.html
Konunu şimdi okudum canım.Zerre şüphen olmasın ki yaptıklarını ödüyorlar.Kalpler Allah'ın eviymiş,kıran-yıkan-yağmalayan iflah olur mu hiç...
Konunu şimdi okudum canım.Zerre şüphen olmasın ki yaptıklarını ödüyorlar.Kalpler Allah'ın eviymiş,kıran-yıkan-yağmalayan iflah olur mu hiç...
Allah rızası adına ali ağaoğlu kompleksi için bir tedavi şekli bulunsun
vallahi dayanamıyorum.
ne olacak peki bundan sonra? seni en hassas noktandan yakaladı. onu nasıl sevdiğini de biliyor. bu görüşmeden sonra daha da bırakmaz peşini. kendimi yerine koyuyorum hikayelerimiz de çok benzediği için, bu şekilde bir dönüş ruhuma çok iyi gelirdi, bütün içimin zehiri akar giderdi, ne kadar beklemişliğim özlemişliğim yıpranmışlığım varsa hepsi bir anda biterdi, onu böyle karşımda görmek, beni bırakma demesi, ama ya sonra? sana bir şey diyeyim mi, ben de bir kez duydum bu cümleyi ondan. beni bırakma. beni çok yaralayan , bizi bitirme noktasına getiren bir davranışından sonra ilk kez gerçekten ayrılma kararı aldığımda karşımda ağladı. sağolsun, bir kez ağladı benim için! ne kadar içtendi o an bilmiyorum, ama inandım. inanmak istedim. saçlarından öptüm onu. ben de ona hep söylerdim, seni çocuğum gibi seviyorum diye. hep saçlarından öperdim saçlarını okşardım. ellerimle yemek yedirirdim kalabalıklarda dahi olsak. ona birşey olacak diye hep ödüm kopardı. neyse.. sonuçta döndüm. sonra ne oldu, öncekinden daha da kötü. hiçbir şey iyiye gitmedi. ilgisizliği sevgisizliği iliklerime kadar hissettim. gitmek istediğimde izin vermeyen, sevmiyorsan söyle diye haykırdıığımda seviyorum diyen ama gözümün içine bakmayan artık beni gözden çıkarmış bir insandı sonlara doğru. biten bir şey yeninden başlamıyormuş bunu öğrendim. iyi düşün. nasıl içinin kavrulduğunu tahmin ediyorum. ama lütfen iyi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?