- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.541
bencede böyle yapalım artık kahrolsun bizi mutlu edemeyen erkekler :113::113::113:
vee
Gogsumun ustune bir fil oturmus gibi hissediyorum...
:105:
heheh bunu gormek iyi geldi
kahrolsunlar :113:
:113:
Pisliklerr :113::113:
dernek kurucam yakında ve genç kızları uyarıcam:" arkadaşlar sizi mutsuz edecek erkek tipleri şunlar şunlar.. bu sinyalleri alınca arkanıza bakmadan topuklayın yoksa bağımlılık yapar ve kopması daha zor olur.."
dernek kurucam yakında ve genç kızları uyarıcam:" arkadaşlar sizi mutsuz edecek erkek tipleri şunlar şunlar.. bu sinyalleri alınca arkanıza bakmadan topuklayın yoksa bağımlılık yapar ve kopması daha zor olur.."
hahah bence cok yerinde bi karar
bu mazosist miyiz neyiz, bu kadar aciya ragmen hala sevebiliyoruz ya onlari!!
3 bucuk ay oluyo ben hala onu ozlemekle mesgulum! hala seviorum! bu ne ya? ne zaman geccek bu tam olarak. sinir oluyorum. bazen iyiyim bazen kotu. hep ayni seyi yasasam keske. neyse.. 1 ay sonra hala boyle hissedersem arayip son bi defa gorusmek isteyebilirim (barismak icin degil) sadece canim ona sarilmak istiyo.. madem ne zaman istersem onu gorebilirmisim, mesaj atabilirmisim atarim heralde..
ama tabi en dogrusu su: :113:
Ya hepimiz biliyoruz ki aslında hangi erkek mutlu eder, hangi sinyal neye delalet eder ama görmezden geliyoruz, görmemeye çalışıyoruz, mutlu olmaya ah bu da geçer demeye çalışıyoruz ama karşı taraf bizim kadar çalışmıyor, takmıyor, sonra finish... Gerçi bunun benim durumumla bir ilgisi yok ama olsun ben yine de kızdım, iyi geldi
ahaha güldüm ya Allah seni iyi etsin
bunlar farketmeden sinyalleri veriyor biz bunları şak diye farkediyoruz ama aşk denen uyuşturucu maddeyi aldığımızdan kafamız güzel tam idrak edemiyoruz
bahane üretme giriyor devreye: işte düzelir, aman ondan nolcak vs vs sonrada görüyoruz ne oluyomuş..
gül geç zaten tatlım bırak :) kendini kraliçe elizabeth sanıyor sanırım çok ağrına gitmiş
Aaaa bugun adam resmen burnumda tutuyor yahu, elleri gozleri, gulusuu fln
olsada yesek
:3
Bacım siz niye ayrıldınız ya ben o kısmı kaçırdım
malesef canım.
kendi kendine sıkıntı etmiş bırak unut umursama.. hatta o olayı unutmuş gibi yap oda "ben bu kıza değerin kalmadı dedim ama demekki asıl ben bir hiçmişim" desin.. otursun aşa..
Tükürdüğümü yalamam diye bir laf vardır ya, yalamam anzercim o konuda şansını kaybetti hemde bu bir değil iki değil. Her zaman haksızken abşme gidip yalan yanlış şeyler anlattıktan sonra abimin bana bağırdığını bilirim. Neyse onun hakkında konuşmak istemiyorum Allah bildiği gibi yapsın.
İyiyim canım okulda iyi yeni yeni arkadaş ediniyorum pek konuşan bir tip olmadığım için
Sen neler yapıyosun yada seninki napıyo
bende ortaokul arkadaşlarımla buluşmaya gittim ama herkesin işi çıkmış bir tane erkek arkadaşım gelmişti bi
normalde benimki kızar birebir erkeklerle görüşmeme ama umrumda bile olmadı şahsen.. bi kere o bi kız arkadaşının (eskiden ona sevdiğini söyleyen bi kız) mesajına cevap vermişti ve biraz sohbet etmişlerdi bende "ben senle sevgili olduğumuzdan beri erkek arkadaşlarımla arama mesafe koydum mesaj bile atsalar kısa kısa yazdım birebir buluştuğum çok güvenilir arkadaşlarıma bile hep bahane uydurdum sen bir mesajı kestirip atamadın" demiştim oda bana "ben sana kimseyle arana mesafe koy demedimki" demişti.. ama işte "aliyle buluşucam" desem o günü bana zehir ederdi.. bir nevi ondan intikam aldım bugün
benimkinden ses yok en son pazar akşamı bana faceden konuşmak istemediğini söyleyip iyi geceler dedi ama 1 saat daha afacede kaldığı halde yazmadı.. benle konuşmak istemeyenede ben ne yazıcam.. facede de salak salak şeyler paylaşıyo.. yok benim gibi seven bulamazsın yok beni elbet seven bulunur.. iyice sıkıldım ya ama tamamen bitirmek için pazartesiyi bekliyorum buda ona yapacağım son kıyak olur zaten.. pazartesi buraya gelecekti çünkü bakalım yine kendi kendine vaz mı geçti naptı..
Seni kuzenime benzetiyorum ya onun gibi kendime yakın hissediyorum senikonuşmak şeklinde benziyo çünkü
Canım iyi yapmışssın halada şansını kullanamıyosa boşver gitsin. Seven erkek azıcık peşinden koşmalı.
Ama inada bindirmiş seninle inatlaşıyo anladığım kadarıyla hep senin adım atmanı bekliyo.
Sen onu terk etsende geri dönücektir emin ol
a sağol canım çok sevindim..bilmukabele..:13:
aynen tatlım, bi kere baya uzun ayrı kalmıştık anladı dönmeyeceğimi çok peşimden koştu yalvardı yine öyle olucak sanırım ama o ilk uzun ayrılıktı çok yalvardı değişti sandım döndüm.. demekki dönmemek lazımmış aynı hatayı yapmam bir daha.. o zaman inandım artık inanmam..
Bende aynı senin gibi döndüm çok pişmanım hiçbiri değişmiyo ya elinde olduğunu biliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?