Buyrun...Terapi Grubumuz :))

aynen canım o geri dönmemde bana ne sözler vermişti herşey güzel olacak, sensiz olmuyor o yüzden bende kendimi düzelticem daha neler neler.. hepsi palavra..
siz şimdi ayrı mısınız canım?

Değiliz ama aramız limoni. Ayy bugün herkeze üstüme geliyo ya Allahtan bir kadın beğeniyolar laf söyletmiyolar töbe ya

Evet canım sürekli imada bulunuyo bunu gerçekten yaptınmı ettinmi bu niye böyle gibisinden o buluşup konuşmak isityo ama bakalım.

kızlar benimki sürekli face den imalı paylaşımlar yapıyor ya benide seven bulunur sen beni çok ararsın gibisinden nette bi söz buldum bende onu paylaştım az önce facede:
"Hayatınızdan çıkardığınız biri size ''Benim gibisini bulamazsın'' derse ona şöyle diyin; -Amaç bu zaten..."

Çok güzel bir söz köşeye yazayım

Kızlar benim ki yakında evleniyormuş ( Haberini aldım. Ya ben hala şu içimdeki acıyı atıp özgürleşemedim. Birşeyler yapmam lazım ne yapayım. Ağlayamıyorum da ağlayabilsem keşke (

valla bu cok süpermis, kesinlikle hemen yaz facene görsün :)
adamin ettigi laflara bak ya, kendini bulunmaz bursa kumasi saniyor herhalde

Unutsun beni demişsin, bu bana imkansız geliyor. Çünkü unutmam için önce seni hatırlamam gerekiyor. -Özdemir Asaf-
:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…