- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.561
aynen canım o geri dönmemde bana ne sözler vermişti herşey güzel olacak, sensiz olmuyor o yüzden bende kendimi düzelticem daha neler neler.. hepsi palavra..
siz şimdi ayrı mısınız canım?
Aaaa bugun adam resmen burnumda tutuyor yahu, elleri gozleri, gulusuu fln
olsada yesek
:3
Değiliz ama aramız limoni. Ayy bugün herkeze üstüme geliyo ya Allahtan bir kadın beğeniyolar laf söyletmiyolar töbe ya
bugün kötü günündesin anlaşılan :)
Hayır nerdeyse dövcekler beğenmiyorum diye. Görende onlara laf söyledim sanır
Evet canım sürekli imada bulunuyo bunu gerçekten yaptınmı ettinmi bu niye böyle gibisinden o buluşup konuşmak isityo ama bakalım.
kızlar benimki sürekli face den imalı paylaşımlar yapıyor ya benide seven bulunur sen beni çok ararsın gibisinden nette bi söz buldum bende onu paylaştım az önce facede:
"Hayatınızdan çıkardığınız biri size ''Benim gibisini bulamazsın'' derse ona şöyle diyin; -Amaç bu zaten..."
kızlar benimki sürekli face den imalı paylaşımlar yapıyor ya benide seven bulunur sen beni çok ararsın gibisinden nette bi söz buldum bende onu paylaştım az önce facede:
"Hayatınızdan çıkardığınız biri size ''Benim gibisini bulamazsın'' derse ona şöyle diyin; -Amaç bu zaten..."
merhaba...
aşktan yana benzer acılar yaşayan bayanlar olarak, hem dertlerimizi hem de bunun için neler yapabileceğimizi buradan paylaşarak devam edelim...
bu acıyı atlatan veya fikri olan arkadaşları da aramıza bekliyoruz....
valla bu cok süpermis, kesinlikle hemen yaz facene görsün :)
adamin ettigi laflara bak ya, kendini bulunmaz bursa kumasi saniyor herhalde
Kızlar benim ki yakında evleniyormuş( Haberini aldım. Ya ben hala şu içimdeki acıyı atıp özgürleşemedim. Birşeyler yapmam lazım ne yapayım. Ağlayamıyorum da ağlayabilsem keşke (
seni de birgün boş bırakmaya gelmiyornoldu bize hani feminist olmuştuk:113: :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?