- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.581
poffffffff
televizyonu actim..
karsimda onunla sinemada seyrettigimiz ilk film...
ilk defa onun omzuna basimi koyusum..
o sinemanin gurultusunde onun kalbini duyusum..
onun titreyen ellerini ilk defa benim koluma koyusu..
hay lanet olsun ya
aşk romanı yazsak yane güzel betimliyoruz onlarla yaşadığımız anları, bizim kadar yaşadığı ilişkiyi kutsayan, anlara anlam yükleyen insan azdır vallahi adam benim önerdiğim kitapları okuyup başka kadınlara onları satma derdinde ah atlantisle bu kitabı okuduk, onun kitabıydı bu demiyor biz her anı yüceltiyoruz hala içimizde aferin bize
ben de geçen gün kürk mantolu madonnayı görünce öyle demiştim, sahilde kitap okuyorduk beraber, ben omuzuna yaslanıyordum önce ben okurdum sonra oşimdi kimbilir kürk mantolu madonnası kim olmuştur, hey gidi hey
o videoyu hemen siler misinseni yarı yolda bırakıp gitmeyen, zorunluluktan ayrıldığın insanlarla anılar saklanır böylesiyle değil bir dahaki sefere yanlışlıkla elini kırarsan görürsün
kapadim dosyayi falan
aylardir acmiyordum.
sanirim ayrildigimizdan beri ikinci kez bir videomuzu seyrettim
hala bu videolari duygusuzca izleyebilecegim seviyede degilmisim onu test ettim
bi daha da acmam. yaa ben bu kadar ufak tefek seylerle duygulaniyorum, o kalpsiz, o vicdansizzz, o hain hic mi dusunmuyor yahu!!!
o hic mi duygulanmiyor!
Allahim! gidip arabasinin tekerliklerini patlatip, camlarini kirip, kopegini calasim var!
bence ilişkiyi ve sevgiyi kutsal kılan iki kişinin ortak oluşturduğu o alandır. sen elbette değerli birisin, hislerin de değerli ama senin değerli olman değersiz birine değer katacağın anlamına gelmez. bugün bir başkasına aşık olsan ve evlensen emin ol onunla yaşadığın kutsal duyguları değil onun ne kadar yanlış biri olduğunu düşünürsün sadece. bu hepimiz için geçerli. yoksa o anları hala içimizde yüceltirsek başkasına aynı duyguları hissetmemiz de çok güçleşir. zaten aşkı da sevgiyi de bir insana yüklemişiz yeni insan bize ne verebilir ki ya da biz ona? benimkiyle kavga ettiğimiz bir zaman diliminde geçtiğimiz aylarda dedi ki " ben sevgini hak etmiyormuşum madem git o zaman hak edecek insanı sev" bana hala laf sokuyor bakar mısın ben terk etmişim gibi... sanırım en doğrusu onun dediğini yapmak şu saatten sonra...
Bi an yanlizliktan canm sIKILdi buna mesaj attim musaitsen biraz konusabilirmiyiz diye ne oldu diye cevap verdi ök.. Herif ben aslinda sadece özür dileyecektim :))) cok cocukca davrandigim icin sonra dedim bi an ne özürü o yalanlarina dengesizliklerine özür diliyo mu ki cok salak gibi hissettim kendimi :)))) hic yasiyon mu diye merak ettim sadece yazdim kapattim.... Konusacak bisey bile bulamiyorum icimde hersey bitmiste birakmaya korkuyorum sadece bu da nedir anlamadim galiba onu düsünmeyi birakinca düsünecek biseyim kalmayacak diye korkuyorum
Ah ah benim exim akrep burcuydu( Akrepler icin boğa tamamlayıcı olur, yengeç balık burçları tavsiye edilir. Başak ve oğlaklarda anlaşabilir. Ama asıl kişi bazında kadınlar icin mars ve juno burcu önemli oluyor. Yengeç burçları icin oğlak tamamlayıcıdır. Balık akrep burçları ile iyi olur. Yengeç burçları bu sene hazirandan sonra jupiter yengeç burcuna girecek şans gezegenidir güzel şanslar verir. Hayata karşı daha pozitif bakmayı sağlar. İstedigin hedeflediğin hayallere ulaşabilmek icin fırsatların olacak 2014 haziranına kadar :)
Boyle buz gibi cevaplar verince, insan daha cabuk soguyor..
Cevap atti mi?
Suan da onun ne hissettiginin bi onemi varmi aylarca onlarin arkasindan yas tuttuk agladik öldügünü farzet artik o bisey düsünemiyo hissedemiyobende bunu kabullenmeye basladim artik
Dogru ama bu yapilan buyuk haksizlik..
iliskiyi beraber yasiyoruz ama acisini ben cekiyorum..
aman neysenerden aklima geldiyse
basim agriyo biraz belki ondandir
biz niye bu aciya sadik kalip kendimizi yalniz birakiyorsak
ama atsak kendimizi elalemin kollarina, gider onlari da severiz, sonra al basina belayi hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?