Buyrun...Terapi Grubumuz :))

poffffffff
televizyonu actim..
karsimda onunla sinemada seyrettigimiz ilk film...
ilk defa onun omzuna basimi koyusum..
o sinemanin gurultusunde onun kalbini duyusum..
onun titreyen ellerini ilk defa benim koluma koyusu..
hay lanet olsun ya

aşk romanı yazsak ya ne güzel betimliyoruz onlarla yaşadığımız anları, bizim kadar yaşadığı ilişkiyi kutsayan, anlara anlam yükleyen insan azdır vallahi adam benim önerdiğim kitapları okuyup başka kadınlara onları satma derdinde ah atlantisle bu kitabı okuduk, onun kitabıydı bu demiyor biz her anı yüceltiyoruz hala içimizde aferin bize

ben de geçen gün kürk mantolu madonnayı görünce öyle demiştim, sahilde kitap okuyorduk beraber, ben omuzuna yaslanıyordum önce ben okurdum sonra o şimdi kimbilir kürk mantolu madonnası kim olmuştur, hey gidi hey

Birsey denedim..
fotograflarimizi sakliyorum onunla hala hatiralar sonucta..
bakmak rahatsiz etmiyor, cok bakmiyorum gerci.
ama bir de videolarimiz var..
bana gitar calarken onu cektigim bi video yu actim seyrettim simdi..
Ne hissettigimi bilmiyorum. Allahtan evde kimse yok cunku ufak capli bi ciglik attim :d
sonrada yeri yumrukladm yanlislikla elim hala aciyor.
aylar sonra ilk defa sesini duydum.. gitar calarken sarki soyluyor..
video sonu bana gulumsuyor..

Ozlemisim
simdi skici hayatima geri donebilirim

o videoyu hemen siler misin seni yarı yolda bırakıp gitmeyen, zorunluluktan ayrıldığın insanlarla anılar saklanır böylesiyle değil bir dahaki sefere yanlışlıkla elini kırarsan görürsün

Son düzenleme:

Hakkaten simdilik boyle icimize duygulari yukluyoruz yukluyoruzz... Bir an gelecek ve bu duygulari atmaya baslayacagiz. 2. sezen aksu olabiliriz belki

ne romantikmisiz biz megerrr ((=
Ama atlantisim ne yapayim.. Benim yasadigim duygu gercekti.. Bizim yasadigimiz duygular kutsaldi.. Onlar degerini bilemedi diye ben o anlari cope mi atayim.. benim icin hala kutsal, hala degerli.. malesef..

o videoyu hemen siler misin seni yarı yolda bırakıp gitmeyen, zorunluluktan ayrıldığın insanlarla anılar saklanır böylesiyle değil bir dahaki sefere yanlışlıkla elini kırarsan görürsün

kapadim dosyayi falan
aylardir acmiyordum.
sanirim ayrildigimizdan beri ikinci kez bir videomuzu seyrettim
hala bu videolari duygusuzca izleyebilecegim seviyede degilmisim onu test ettim
bi daha da acmam. yaa ben bu kadar ufak tefek seylerle duygulaniyorum, o kalpsiz, o vicdansizzz, o hain hic mi dusunmuyor yahu!!!
o hic mi duygulanmiyor!
Allahim! gidip arabasinin tekerliklerini patlatip, camlarini kirip, kopegini calasim var!

bence ilişkiyi ve sevgiyi kutsal kılan iki kişinin ortak oluşturduğu o alandır. sen elbette değerli birisin, hislerin de değerli ama senin değerli olman değersiz birine değer katacağın anlamına gelmez. bugün bir başkasına aşık olsan ve evlensen emin ol onunla yaşadığın kutsal duyguları değil onun ne kadar yanlış biri olduğunu düşünürsün sadece. bu hepimiz için geçerli. yoksa o anları hala içimizde yüceltirsek başkasına aynı duyguları hissetmemiz de çok güçleşir. zaten aşkı da sevgiyi de bir insana yüklemişiz yeni insan bize ne verebilir ki ya da biz ona? benimkiyle kavga ettiğimiz bir zaman diliminde geçtiğimiz aylarda dedi ki " ben sevgini hak etmiyormuşum madem git o zaman hak edecek insanı sev" bana hala laf sokuyor bakar mısın ben terk etmişim gibi... sanırım en doğrusu onun dediğini yapmak şu saatten sonra...

benim de sen böyle yazınca çok fena bilgisayarını çalasım ve tüm bilgisayar satan firmalarla görüşüp onun yeni bir bilgisayar edinmesini engelleyesim geldi

Tabii ki de! Ayriliklar yasamin sonu degil! Normal sekilde ayrilmis olsaydik simdiye kadar coktan atlatmistik bu durumu.. Elbette yeniden sevecegiz, sevilecegiz.. Benim icin o hatiralar degerli, cunku o an hissettigim sey sevgi ve guvendi.. O insan degerli degil, arada fark var. Ben kendi duygularimi ozluyorum, kisiyi degil. Bu ayni kisi bugun gelsin bana, benim onunla tekrar ayni duygulari tadabilmem mumkun degil.. o an onun hisleri yalandi veya degildi ben isin o kisminda degilim, o an benim hislerim cok guzeldi.. sadece onu biliyorum. Bu birsey degistirmiyor elbette.

Hayatima bir gun bir baskasi girecek.. Ben onun sevgilisi olacagim, o beni birakip gitmedigi surece, gecmisteki herkesten daha degerli olacak benim icin. Hele ki iyi birine denk gelirsem, suanda ozlemini yasadigim, hayalini kurdugum beraberlik sayesinde cok guzel bir iliski de yasayabiliriz. Allah hepimize o gunleri gostersin insallah.

Ben bugun o insandan ayrildim diye perisan ve mutsuz degilim ki. Ben bugun "o" kisiyi dusunup uzulmuyorum ki. Ben her gercegin farkindayim.. Ben duygularimin harcanmasina uzuluyorum. Yoksa bunun yanlis bir iliski oldugunun, bu kisinin beni uzdugunun ve beni mutlu edemeyeceginin bende farkindayim.. Ilerde hersey guzel olacak.. Bu videolar bana gecmis guzel gunleri hatirlatiyor. Henuz ayni kalitede gunler yasamadim. Ama ilerde mutlaka yasayacagim..

Bir kisi hayatimizda sorunlu cikti diye, sonsuza dek kendimizi yalniz birakacak degiliz ya?

Bi an yanlizliktan canm sIKILdi buna mesaj attim musaitsen biraz konusabilirmiyiz diye ne oldu diye cevap verdi ök.. Herif ben aslinda sadece özür dileyecektim :))) cok cocukca davrandigim icin sonra dedim bi an ne özürü o yalanlarina dengesizliklerine özür diliyo mu ki cok salak gibi hissettim kendimi :)))) hic yasiyon mu diye merak ettim sadece yazdim kapattim.... Konusacak bisey bile bulamiyorum icimde hersey bitmiste birakmaya korkuyorum sadece bu da nedir anlamadim galiba onu düsünmeyi birakinca düsünecek biseyim kalmayacak diye korkuyorum

Boyle buz gibi cevaplar verince, insan daha cabuk soguyor..
Cevap atti mi?

Kusura bakma o gün yazıp çıkmak zorunda kaldım hemen.. Birkaç gündürde giremedim.. Çok teşekkür ederim :)

Boyle buz gibi cevaplar verince, insan daha cabuk soguyor..
Cevap atti mi?

yok hayir atmadi dua ettim atmasin diye zaten :) ben artik kurtulmak istiyorum arada bi dengesizlik yapsamda bu da gececek nasil olsa artik daha kolay kabulleniyorum bittigini canm cok yaniyo ama kendime daha fazla yalan soylemenin geregi yok icime bagira bagira bitti artik kabullen diyorum

Diger iliskilerimin bitmesinin ustunden 8 ay gectiginde onlari hatirlamiyordum bile. umrumda degillerdi.. ne kadar dogru bi karar verdigimi dusunuyordum bir tek..
acaba simdi o da boyle mi hissediyor benim hakkimda? :/

Suan da onun ne hissettiginin bi onemi varmi aylarca onlarin arkasindan yas tuttuk agladik öldügünü farzet artik o bisey düsünemiyo hissedemiyo bende bunu kabullenmeye basladim artik

Suan da onun ne hissettiginin bi onemi varmi aylarca onlarin arkasindan yas tuttuk agladik öldügünü farzet artik o bisey düsünemiyo hissedemiyo bende bunu kabullenmeye basladim artik

Dogru ama bu yapilan buyuk haksizlik..
iliskiyi beraber yasiyoruz ama acisini ben cekiyorum..
aman neyse nerden aklima geldiyse
basim agriyo biraz belki ondandir

Dogru ama bu yapilan buyuk haksizlik..
iliskiyi beraber yasiyoruz ama acisini ben cekiyorum..
aman neyse nerden aklima geldiyse
basim agriyo biraz belki ondandir

haksizlik Olan ne aci cekmeyi istiyorsun istiyoruz biz istemesek cekermiydik onca aciyi? Hayir ..onlar da cekiyo aci ama care aramak dusunmek yerine kendilerini baska kollara atarak acilarini bastiriyorlar

biz niye bu aciya sadik kalip kendimizi yalniz birakiyorsak
ama atsak kendimizi elalemin kollarina, gider onlari da severiz, sonra al basina belayi hahaha

Jerry onun ne hissettiğini merak etmene şaşırdım çünkü bende birkaç gündür şunu düşünüyorum:"Hadi ben bazı olumsuz nedenlerden dolayı artık bıktım ve bir yerde pes ettimm. O neden aramıyor ve nasıl aramadan durabiliyor?"
Sonra buldum cevabını o aslında bende kötü bi özellik olduğundan değil sürekli ettiğimiz kavgalardan,ayrılıp barışmalarımızdan etkilendi.. Ve beni mutlu edemediğinden de emin olunca oda pes etti.. Bunun cevabını bulduğumda o kadar rahatladımki.. Çünkü bir cevap bulamasam ve ortada benden vazgeçmesine neden olacak bir gerekçe olmasa arada da olsa düşünürdüm bunu ben.. Bence sende yeterli bir cevap bulunca rahatlayacaksın..

biz niye bu aciya sadik kalip kendimizi yalniz birakiyorsak
ama atsak kendimizi elalemin kollarina, gider onlari da severiz, sonra al basina belayi hahaha

ben kendi Adima konusayim cok duygusalim cok ask filmi izleyip ask romanlari okudugumdan artik hepsinden nefret ediyorum...:))) bir de kúltúrúmúz kadinlara sadik kalmayi oyle guzel asiliyo Ki istesekte yapamayiz sayet yabanci arkadaslarima bakiyorum en fazla 3 ay acisini cekiyolar sonra yeni birisine aciveriyolar kalplerini tabi Ki dogru buldugumdan degil ama senin soruna verebilecegim cevp Boyle....

ben yine de kendimle gurur duyuyorum aslan gibi sevdim acisini da yasarim elbet zamani gelince nasil olsa unuturum alisirim bilmiyorum nasil olacak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…