- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.561
Deli gibi uykum var uyuyamiyorum konusacak birisi yok elim telefona gidiyo yazmak istiyorum bana neden yalan soyledin diye evlilik filan yok karsiliginda cevabini bile duymak istemiyorum aslinda o kadar ezberlemeisim ki onu :) oylesine vazgecmisim ki ondan oylesine sogumus hissediyorum ki buz gibi gelmesini de istemiyorum artik sevmesini de sadece unutmak biran önce kurtulmak üzülmüyorum da... Ya face sapiklarim bile yok bu ara canim sadece birisiyle konusmak istiyo bos bos oylesine kim oldugunun önemi de yok
belki de bu kadar yıkılmamızın nedeni hepimizde gözlemlediğim ( jerry seni dışında tutuyorum) suçluluk psikolojisi. farkında olmasak da onlar tarafından suçlandığımızda özgüvenimizi de yitirdik galiba ve hep kendimizi gözlemledik ilişkiyi kurtarmak adına bu nedenle onların hatalarını, kusurlarını ya da sevgi eksikliklerini görmeye bile fırsatımız olmadı.
Deli gibi uykum var uyuyamiyorum konusacak birisi yok elim telefona gidiyo yazmak istiyorum bana neden yalan soyledin diye evlilik filan yok karsiliginda cevabini bile duymak istemiyorum aslinda o kadar ezberlemeisim ki onu :) oylesine vazgecmisim ki ondan oylesine sogumus hissediyorum ki buz gibi gelmesini de istemiyorum artik sevmesini de sadece unutmak biran önce kurtulmak üzülmüyorum da... Ya face sapiklarim bile yok bu ara canim sadece birisiyle konusmak istiyo bos bos oylesine kim oldugunun önemi de yok
Niye disliyorsun beni? :105:
O beni suclamasa bile biliyorsun ben kendi kendimi suclayip durdum.. Yok onun ilgisine ayni derecede cevap veremedim, yok onu kirdim dokdum bilmem ne.. Dun gece bunu dusundum (bu arada araya baska stres unsurlari da eklenince berbat bi gece gecirdim, toplamda 2 saat uyumamisimdir) Adam olan bir erkek iliskisinden vazgecmez.. ben boyle gordum boyle yetistim.. Yasli insanlarin ciftlerde takildigi bazi seyler var bilirsiniz.. "iyi bir aileden mi gelmis?" yasadikca bunlarin bosa takintilar olmadigini goruyorum.. Benim ex hic iyi bir aileden gelmiyordu..
Babasi, benim ex 2 yaslarindayken intihar etmis.. Annesi ondan sonra 2 evlilik daha yapmis.. Suan en son kocasiyla evli.. Yani benim ex'in onunde saglam bir erkek figuru hic bir zaman olmamis.. Babasi zamaninda sorunlardan intihar yoluyla kacmis.. Yani o iliski icin savasmak nedir hic gormemis bilmemis.. Ama benim onumde bi baba figuru var. Annem babam hala beraberler ki iliskileri cooookkk kez sinandi. ama babam annemi hicc birakmadi. benim iliskide gorup bildigim budur.. ama o bunu bilmiyor.. erkek rolunu gormemis, bilmiyor, bilmeyen bi adama ogretmen mi olacagim?
Boyle bir iliskinin icinde oldugumu dusundum tekrar. Kizlar cidden benim bir daha bu kisiyle bir araya gelebilmem imkansiz sanirim.. Dusunebiliyor musunuz sorunlardan kacan biri var karsimda.. Mumkun degil bir daha ona guvenemem. Kavga etmeye korkarim basip gidecek diye.. Benim erkekte gordugum bu degil ki. Benim bildigim kavga dahi edilse, erkek adam birakip gitmez. ama onda bu yok. Kiz gibi bunu idare mi edicem? Erkek rolunu ben mi ustlenicem? Ben iliskide ondan guclu olan taraf olursam bu beni ne kadar tatmin edecek? Karakteri ve iliskideki durusuyla ben daha gucluysem, daha da onemlisi ona guvenemiyorsam mumkun degil onunla mutlu olamam..
Bir kez daha aklim basima geldi cok sukurozledigim seyin sadece eski hatiralar oldugunu fark ettim. ben boyle birini sevemem.. benim sevecegim ADAM figuru boyle birsey degil... hayalimde kendime, yanima yakistirdigim kisi bu kesinlikle degil
senin kendini suçlaman sayılmaz onun senin suçlaması gerekirdi ondan dışlıyoruz seni
ben de bunun bir insana yapılan büyük bir haksızlık olduğunu düşünürdüm: ailesiyle onu yargılamak... çok hümanistim ya kucaklayıcı olayım derdim hep, hem de acı çekmiş o kadar, kıymetini daha fazla bilir dediydim sevgininbenimkinde de baba yoktu, baba rol modeli yoktu, aile bağları kopuktu, insanlarla diyalog kurmakta, bağlanmakta ya da onları sevmekte sorun yaşıyordu. aslında baba figürü eksikliği elbette kişide bir takım sorunlara neden olur ama kendini çok iyi yetiştiren babasında bulamadığı ilgiyi yalnızca çocuklarına vermek isteyen de öyle adamlar var ki insan bunu düşününce genelleme yapmaktan da kaçınıyor demek ki bizim şansımıza kötüleri denk gelmiş:44:
hepimiz farklı kültürlerde yetişsek de aileye bakışımız ve dolayısıyla aile yapımızın aynı olduğu kanısındayım. başka türlü olsaydı bu kadar acı çekmezdik çünkü acımızın kökeninde bağlılık var demek ki biz bağlılıkta ve sevgide sorun yaşamıyoruz. terk edildiğimizde garipsiyoruz aklımıza yatmıyor tavırları. herkesin böyle olduğunu sanmak ise büyük yanılgı benimkini düşünsene adam gezemedim, canım sıkıldı ayrıldım ne var bunda diyor keza ailesi de bunu soğukkanlılıkla karşılıyor ne büyük bir fark bakış açısından kaynaklanan.
benim annemle babamın öyle bir hikayesi var ki çoğu kişi cesaret edemezdi bir araya gelmeye. aileden kaynaklanan sorunlar vs. genç yaşta evlenmişler üstelik ve öyle bir aşk varmış ki ne aile ne de başka sorunlar onları ayırmaya yetmiş, şükür ki sonradan tüm sorunlar da hallolmuş ben bunun da bir sınama olduğu inancındayım. sevgin sınanmadan asla gerçekliğinden emin olamazsın. biz de bu sayede doğru düzgün sevilmemekle birlikte karşımızdaki adamların da karakterini iyice öğrenmiş olduk.
biz neden bizden vazgeçmeyen insanların ardından yas tutmadık ve geldiklerinde o mutlulukla ilişkilerimize devam etmedik de en umursamazları uğruna aylarımızı heba ettik bak o da iyi bir soru bence
Off bugün iyice garip oldum. Nasıl bir atak evresidir bu anlamadım. Geçsin gitsin artık ya( Neyi ispat etmeye çalışıyorum acaba sürekli onu aklıma getirerek.
Cunku dige iliskilerimizin bitmesinde katkilarimiz buyuktu
zaten hersey kotu giderken en sonunda "yeter artik" deyip de bitirmek gibi olmustu benimkiler.
iki gun oncesinde, seni cok ozledim, cok seviyorum! kendine dikkat et, tekrar senin kollarinda olacagim an'i iple cekiyorum!! deyip de sonradan "ay ben yapamiycaamm galiba, iliskimiz sorunlu ayol" diyip yan cizmedik.
Tam gaz iliski devam ederken terk edildim ben.. Terk edilmeye veya iliskinin bitmesine hazir degildim. Gitti ve butun enerjimi de yaninda goturdu.. Benim sebebim budur.
bugun pazartesi, ise gidersin ve kafan dagilir diye dusunmustum :26:
ben ilişkimi unutmuştum ama zaten aylardır da kopuktuk, en sonunda fenalık geldi içime onun çalışma ritminden bitsin dedimbitiş o bitiş ama en az 3 ay görüşmemiştik bile ve benden kaynaklı bir sorun değildi.
"ayol" dedi mi sahiden( biliyorum o replik bize ait olacaktı )
ben evlenirken terk edildim, ondan sanırım bu halde oluşumsevgililikten eşliğe geçeceğim aşamada kendimi yapayalnız buldum
maviaşk hayatımızda güzel bir insan olana dek bu ataklar sürecek, elimizi çabuk tutmamız lazım anlaşılan
Yok o "ayol"u ben ekledimTerk etmenin hic adamliga sigmayan bi hareket olduguna inanmaya basladigimdan ve benim ex gozume "kiz" gibi gorundugunden onun sozlerinin sonuna bir "ayol" iyi gider diye dusundum
yani bizim onceki iliskilerimiz bitmisti zaten.. Yani bizim tarafimizdan.. Ama ben onceki iliskilerim de bitmesin diye ugrastim, baya denedim, biterken her gun soyluyordum kotu bi yolda oldugumuzu veeee bitirmeye kararliyken de hic bi zaman ona gelecek hayali kurdurmuyordum. Oyle cok ozledim seviyorum, ben senin icin yaratildim falan demiyordum. Durusttum, insancildim, iyiydim her evresinde!
Bu salaklar bizim kadar iyi degiller
onlara burdan teessuf ediyorum
Evet atlantis ne güzel unuttum hatırlamıyorum dedim. İşte insan bazen hatırlıyor. Ama önceki hatırlamalarım gibi de degil bu garip birşey. Hani istiyorum cümle icinde fiil var ama nesnesi zihnimde oluşmuyor. Yani aslında onu degil sadece o zaman ki günlere dönme istegi sanırım. Çok nostaljik bir insanım. O günler geri gelsin istiyorum sanki. tomvejerry işe gittim ve de haftanın da en yoğun günüydü onu hatırlamayı nasıl başardım ben bile bilmiyorum. Ama astrolojik olarak bakarsak 21:50 de balık burcunda yeniay olacak. Yorumlara göre bu eskileri kusmanın son demleri olacak diye okumuştum. İnşallah öyledir. Yeni bir dönem için hazırlık ama yeni olması için eskinin ölmesi gerekiyor. Dün astroloji cok iyi bilen eğitimini alan arkadaşa danıştım neydi bu aldatılma vs. Dediği o senin sınavın duygusal açıdan gelişmek icin gerekliymiş. Bir de haritama göre karmada geçmiş yaşamda üzdüğüm biriymiş ve hesabı kapatmış. Karmik bir bağ olmuş benim için. Şu anki ona olan takıntım da haritamdaki akrep yoğunlu ve akrep kini. Başak burcu olmama rağmen akrep kini var intikam isteğinden dolayı unutmuyormuşum ama dersimi iyi alırsam bu ilişkiden ancak o zaman kurtulabilirmişim.
Evet atlantis ne güzel unuttum hatırlamıyorum dedim. İşte insan bazen hatırlıyor. Ama önceki hatırlamalarım gibi de degil bu garip birşey. Hani istiyorum cümle icinde fiil var ama nesnesi zihnimde oluşmuyor. Yani aslında onu degil sadece o zaman ki günlere dönme istegi sanırım. Çok nostaljik bir insanım. O günler geri gelsin istiyorum sanki. tomvejerry işe gittim ve de haftanın da en yoğun günüydü onu hatırlamayı nasıl başardım ben bile bilmiyorum. Ama astrolojik olarak bakarsak 21:50 de balık burcunda yeniay olacak. Yorumlara göre bu eskileri kusmanın son demleri olacak diye okumuştum. İnşallah öyledir. Yeni bir dönem için hazırlık ama yeni olması için eskinin ölmesi gerekiyor. Dün astroloji cok iyi bilen eğitimini alan arkadaşa danıştım neydi bu aldatılma vs. Dediği o senin sınavın duygusal açıdan gelişmek icin gerekliymiş. Bir de haritama göre karmada geçmiş yaşamda üzdüğüm biriymiş ve hesabı kapatmış. Karmik bir bağ olmuş benim için. Şu anki ona olan takıntım da haritamdaki akrep yoğunlu ve akrep kini. Başak burcu olmama rağmen akrep kini var intikam isteğinden dolayı unutmuyormuşum ama dersimi iyi alırsam bu ilişkiden ancak o zaman kurtulabilirmişim.
ben önceki ilişkimde ona aşık olduğumu bile söylememiştim zaten o istemişti beraberliği de küçüksün dedim onu dedim bunu dedim vs. ama ısrarları sonucu başlamıştık. evlilik için ümit verdim mi 4 yıl yanındaysam elbette ama bunun da zaten acısını yeterince çektiğimi düşünüyorum sonuçta o gitti ben kabul edemesem de ayrılmak istemedim ya da beni alıp karşısına ya evlenelim ya da bitsin demedi o da öfkesine yenildiydisonraki pişmanlığı da bir işe yaramadı işte yahu bana en ufak ilgi duyan insanla ben irtibatımı kesiyorum yanlış anlamasın ümitlenmesin diye, belki adamın umrunda bile olmaz benimle birliktelik yaşamasa ama ben bu kadar hassasken diğer insanlara karşı bunlarınki nedir çözemiyorum. biz mayısta evlenecektik, balayı otelimiz bile belliydi, düğün yeri arıyordu beni terk etmeden sadece 3 gün önce hatta bulmuştu gider bakarız diyorduk bir insan bu ani değişimlere karşı nasıl ayakta durur anlamıyorum ama "insan" duramaz tabi
hele ki şu kader olayı, en fenası o jerry, adam bana son güne dek kader bu diyor, ayrılırsak ikimiz de çok mutsuz bir hayat yaşarız. buna öyle inanmışım ki isyan ediyorum kimi zaman benim "kaderim" niye böyle oldu diye. kimseden etkilenemeyince de diyorum acaba sahiden "kaderim" oydu ve ömrümün sonuna dek mutsuz mu olacağım. bana çok aşık olan hiçbir erkek arkadaşım bile bunu fizikötesine bağlamamıştı sadece aşk vardı sevgi vardı kader kısmetti bu işler konuşmalarımız hep bu çerçevede olurdu. benim bu kadar sarsılmamın bir de bu yönü var maalesef.
şöyle kafasını geriye atıp gözlerini devire devire "gezemedim ben ayol, arkadaşları 2 ay göremedim nasıl kapatacağım bu açığı" diyen bir insan canlandı benim de gözümdeiyi geldi nedense ilişkideki erkek rolü bana ait sanki dediğimde ona ne var canım sen güçlü kızsın derdi, hiç mi rahatsız olmuyorsun değimde ise yööö diye cevaplayan biri.
ahahah ay koptummseninkinin sozlerine ayol pek guzel yakisti
Ay birak Allah askina atlantis. Kim kaderini onceden bilebilir ki? Konusa konusa inandirmis seni ama oyle birsey yok.. Senin kaderinde o insanin yeri sana birseyler ogretmek icinmis, geldi ve gitti.. Iyi ki de gitti, sen de kaderine durup durup isyan etmekten kurtuldunSimdi buna bu kadar zamaninda inanmis olman beni korkuttu, "hakikaten onsuz hayatim boyunca mutsuz mu olacagim?" diye korkularin var mi? Sakin buna inanma.. Senin mutsuzlugun gecici birsey.. daha hayatinin en guzel gunlerinin cogunu yasamamissindir bile..
maviask'a yazdigim gibi, gece gunduz bu insanlarin ne kadar asagilik birer mahluk olduklarini dusunup gozumuzde kucultmemiz lazim bunlari.. kendini de yucelt! Cok akli basinda bir insansin, guzel konusuyorsun, anlatma ve espiri kabiliyetin var, hobilerin var.. Kendine bu insani yakistirma!
evet böyle korkularım var sahiden. hatta son konuşmada bana neden kader vs. dedin dedim. ben biliyorum öyle olduğunu dedi hiç yalan söylemedim bu konudahala kader diyor yani sanki arada çok imkansızlıklar varmış gibi de adam kaderini bırakıp başkalarının peşinden gidiyor bu da Allahın onu sınaması zaar adam zaten inşallah seni aldatmam diyordu. yani aldatırsa yine topu ilahi bir güce atıyor onda irade yok ya. kafası epey güzeldi arkadaşın
Aa lutfen!
kaderinde boyle biri olmamali! senin icin dua etmem gerekiyorsenin gibi bir insani boyle iradesiz, kafayi bozmus, kendi soyledigi palavralara inanan, ve cogu seyi mantik yoluyla degilde ilahi yollarla aciklamaya calisan biri hak edemez!!
Senin yanina ben cok daha sahane bir adam dusunuyorum sahsenn
soyle isi gucu yerindee, karizmatik, kulturlu, cekicii, hobileri olan, az arkadasi olaannn
o kisiyi bulmaya calismali.. bu digeri tamamen bi zaman kaybi
anlattığın gibi biri çıktı karşıma eski sevgilimi unutamadım dedimne şanslı insanmış çok merak ettim dediydi ayrıntı vermedim tabi onun hakkında
bu gönül işleri çok zor be jerry, herşeyiyle kusursuz insanlar da çıkıyor karşına ama için ısınmadıktan sonra hiçbir faydası yok ki. güvenilir ve dürüst olsun seveyim sevileyim yeter ama öylesi de olmuyor iştearkadaş konusunda ise iyice paranoyak oldum, arkadaşı olan adam istemem gibi geliyor artık zaten en sevmediğim şey şu erkeklerin arkadaş bağımlılığıydı diğer korkum da aldatılmaktı maşallah tüm korkularımı yaşatmak için girmiş hayatıma. ve bunu bile muhtemelen ilahi bir yolla açıklıyordur kendi içinde.
bana eski sevgilim için öyle çocuğu nasıl bıraktın sen işi gücü de iyiymiş demiştioysa başlarda ona dönmeyeyim diye aylarca onu kötülerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?