Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Dogru ama bu yapilan buyuk haksizlik..
iliskiyi beraber yasiyoruz ama acisini ben cekiyorum..
aman neyse nerden aklima geldiyse
basim agriyo biraz belki ondandir

ben de bunun büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. sevdiğin birini kaybettiğinde acı çekersin insana özgü bir duygudur acı. genelde birbirini seven insanlar da birbirinden kopamaz ancak ölüm ayırır yolları ve acıyı da haliyle beraberinde getirir ( hoş evlilik programlarına 6 ay önce eşim öldü diye gelen eş arayanlar da var, nasıl insanlar olmuşuz ben anlamıyorum ya da bende sahiden ciddi bir sorun var) evli olan çiftleri mercek altına alsak flört dönemlerinden sonrasına dek eminim ikisinin de onlarca katlanılmaz yanı olduğunu saptarız ve bir çok sorunla mücadele ettiklerini ama bir arada kalırlar yine de çünkü ilişkiler aşk ve sevgi değil bence "katlanabilmek" üzerine kuruludur. sevgi ve aşk ilişkiyi başlatır ama yürütmek için fedakarlık gerekir. insanlar kariyerleri için, mal mülk için o kadar cefa çekerken belki de anlamlı olan tek tahammül sevdiğine gösterilendir. bu yüzden işte bizden geçmiyor ve bu bizim suçumuz olmasa gerek. adam sanıp yola çıkıyoruz sonra bir bakıyoruz yapayalnızız. bu ne güçsüzlük ne de acizlik bence insan olmakla ilişkili bir durum. benimkinin mesela bir gün olsun üzüldüğüne inanmıyorum. zaten aksi olsaydı o kadar kadın peşinde de koşamazdı. şimdi o mu normal yoksa ben mi? insan olmak herkese nasip olmuyor maalesef.

"Seni seviyorum ve bu benim verdigim en zor kararlardan biriydi.. Seni mutlu edebilmek icin kendi standartlarimin ustunde bi hayat yasamam gerektigine inaniyorum. Ve bu uzun vadede seni de beni de mutsuz eder. Senin hayallerin cok farkli ve ben sana mani olmak istemiyorum. Boylesi ikimiz icinde en iyisi" diyerek cikti benim hayatimdan.. Yani onun pes ettigi basindan beri belliydi. Ayrildiktan 4 ay sonra onunla konustugumuzda ona sormustum, hic mi uzulmedin ayriligimiza dedim. "cok uzuldum ve bazen hala dogru bi karar alip almadigimdan emin olamiyorum" demisti.. Ben onun yerinde olsaydim ayrilamazdim.. ama o ayrildi.. ben hala onu ozluyorum, ama o artik coktan unuttu galiba.. sebepleri bilmek benim duygularimi bastiramiyor artik..

Seninle tamamen ayni fikirdeyiz.. Simdi ben ex'ten ayrildim diye uzuldum ya, hala uzuluyorum ya, hayal kirikligina ugradim ya bunlarin hepsi benim ondan daha guclu oldugumu gosteriyor. O aci cekti veya cekmedi bilmiyorum, ama cekmedigini varsayiyorum, o benden daha mi guclu yani? Tam tersi.. O vazgecti, pes etti.. Ben onu dedigin gibi adam sanip onunla bir yola ciktim ve o beni yariyolda birakti.. Bir iliskiyi baslatmak devam ettirmekten cok daha kolay.. Ben bir iliskiyi devam ettirebilirdim, ben iliskide ustume duseni yapar, iyi gunde kotu gunde yaninda olurdum.. Ama onlar olamazlarmis, cunku onlar aciz ve gucsuzler. Burda kaybeden taraf biz degiliz. Neyi kaybettik ki? Gucsuz, her hangi bi sorunda basip gidecek kisilerden kurtulduk. Onlar guclu karakterleri kaybettiler.. Onlar iyi gunde kotu gunde savasacak kadinlari kaybettiler. Bu onlarin aptalliklari.. Helal olsun bize, yasadigimiz askin arkasinda durduk. Zerre kendimden suphem yok, pismanliklarim yok.. Ne yaptiysam iyi yaptim. Ne saglam biri oldugumu gordum. insallah sizde farkindasinizdir bunlarin..

Onunda neler yaşadığını bilemeyiz.. Belki seni aramayı çok istedi ama sil baştan aynı şeyler yaşanacağı için ve bu iki tarafa da zarar vereceği için vazgeçti.. Zamana bırakmışa olabilir.. Bunların hiçbirini bilmiyoruz tabi.. Yeni birine aynı duyguları hissetmedikçe de bu duyguların tamamen geçmeyecek demekki..

seninkinin yaşını bilmiyorum ama erkeklerin büyük bir bölümünün sorumluluk almak ve olgunlaşmak için epey zamana ihtiyacı olur bazılarında ise ileri yaşlarına rağmen sorumluluk hissi hiçbir zaman gelişemiyor. onun hayata bakışını kabullenemem ama bir yerde anlıyorum, sen duygusal bakansın bu durumda ben ise dışarıdan bakan bir göz. mantık çerçevesinde hareket ettiğine inanıyor oysa sevdiği kişiyle hayatı paylaşmak onun için birşeylerden feragat etmek bence mantıksal açıdan da en doğru olanı uzun vadede düşündüğünde. kendi çevresinden biriyle olsa bile, tüm koşullar uygun bile olsa gerçek bir sevgiyi yaşamadan, o sıcaklığı duymadan neye yarar? onun ilerleyen zamanda pişmanlığı olacağını düşünüyorum ama kendi içindeki çatışmayı çözüp de sana gelebilmesi onun için epey zor olsa gerek. yine de sana en azından saygı duymuş ve bir açıklama yapmış. belki seninle gelseydi kendi hayatı da daha güzel olurdu, kozasını delerdi, kendine ait bir hayat kurardı ve mutlu olurdu, o bu fırsatı kaçırdı ve elimize her zaman böyle fırsatlar da çıkmıyor maalesef. sen ise o fırsatı değerlendirmek, sürekliliğini sağlamak için elinden geleni yaptın artık sana düşen bir görev kalmadı, özlem de olsa içinde huzur bulman lazım güçlü duruşun için.

ben ise sorumlarıma bir yanıt aradım yalnızca aylarca aldığım cevap " dengesiz biriyim ben, gezemedim, sen şunu yaptın bunu yaptın, kadınlara bakmak normal yazmak normal kabul etseydin sende vs" ötesinde bir yanıt olamadı. bizim aile konusu epey sorundu annesiyle yaşamam gerekiyordu bunu kabul etmeyeceğimi söylemiştim başta o zaman bile bırakmadı beni çözüm bulacağım dedi elbette ki çözüm falan bulmadı ben aşık olunca ona dayatmaya başladı ayrıldık da o dönemlerde ama sonra düşündüm, annesi yalnız bu onun suçu değil eğer onu seviyorsam ailesi de ailemdir ve hayat her zaman dört dörtlük gitmez o halde onunla yaşamak da bizim bir sınavımızdır ve onu seviyorsam bunu kabullenmeliyim dedim. ailemin çok tepki göstereceğini düşünüyordu, oysa beklediğimiz tepkilerin hiçbirini görmedik mucize gibi gerçekleşti herşey. tüm bunlar bir yana adam bana gezemedim diyor şimdi. ne denilebilir ki... mantıklı tek bir yönünü bulsam bu sözünün inan ki acım dinecek ama ona asla arkadaşlarınla görüşme eğer görüşürsen biter bu ilişki de demedim oysa bize birçok yönden zarar da veriyorlardı eski sevgilisini bile başımıza sarıyorlardı düşün buna rağmen onlara karşı da hep sıcak yaklaştım nefret etmem gerekirken. tek bir mantıklı neden... keşke olsaydı. birine mi aşık oldun yazıştıkların arasından diye bile sordum kıyameti kopardı geçen ay adam sanki bana aşkından ölüyor da birinin hayatında olması çok imkansız bir durum. nasıl biriyle olduğunu düşünebilirmişim... o zaman neden ayrıldık? yanıt yok. yanıtsız sorular insanı delirmenin eşiğine sürüklüyor.

benzeri seyleri benimki de giderken soylemisti simdi okuyunca tekrar hatirladim oyle inandim Ki Beni dusunerek gittigine aylarca kendimi sucladim ve aylar sonra yine ayni seyler sen benimle olunca mutsuz oluyorsun ailelerimiz bizi rahat birakmayacak falan filan hep ayni zirvaliklar aylarca aci cekmis hala keske biseyler farkli olsaydi diye dusunuyormus ama icraat sifir.. Ben aylardir aceba ben mi haksizim neyi degistirseydim derken farkina vardigim birsey var erkeklerin hepsi ayni duygulari bittiginde ya da artik bizimle mutlu olmadiklarinda bahaneleri ayni sen mukemmel insansin mutlu olmayi hakediyorsun ben Sana aci cektiriyorum.... Kim hakli aceba biz kendimizden vazgecip cok seviyoruz herseye katlanmaya haziriz onlarda biz mutlu olalim diye gidiyolar...

Onunla guzel seyler yasadim. O iyi bir insandi. Ama bizim iliskimiz daha baslamadan sorunluydu. Onun iliskiyi bitirme nedenleri, benim basinda iliskinin baslamamasi icin gerekcelerimdi. O bir sekilde beni ikna etti, yapabiliriz falan dedi.. Ve sonuc bu.. Evet zamana ihtiyacim var Ve yeni birine

23 yasinda.. Atlantisim, su bana yaptigi aciklamayi disardan bir goz olarak okusam derdim ki "mantikli.. iki farkli dunyayi bi araya getirmeye calisacaginiza, ilerde kendinize uygun birilerini bulursunuz. zorlamaya gerek yok" ama bunu uzunca bir sure soyleyemedim bunku benim duygularim agir basiyordu.. Bak bunca aydir konusuyoruz, sacmaliklarin ikimiz de farkindayiz. Peki nasil mantikli olup, "zaten hersey cok sacma, en iyisi unutayim gitsin" diyerek, ertesi gun normal hayatimiza donemedik? Cunku insan birseyler hissedince duygulari mantigindan agir basiyor. Gercekler gun gibi karsinda olmasina ragmen yureginin sesini dinliyorsun. Benim ex bana cok mantikli bir aciklama yapti... Bu onun mantiginin duygularini bastirdigini gosteriyor. Ben bunun icin ona kizamiyorum cunku dedigim gibi basindan beri cok problemli bi beraberlikti bizimki.. Ben onun hevesini cok kirdim, ona cok degersiz davrandim. Sonu var mi yok mu belli olmadigindan, sonu yokmus gibi davraniyordum, bu da baglanma problemine sebep oluyordu. Sonu yok gibi gordugun birseyde baglanamiyorsun, baglanmak istemiyorsun, tahammulun dusuyor, ve sonunda da ayrilik oluyor. Ama ben bunlari yasadim diye artik kendimi suclamiyorum cunku cokkk yanlis bir zamanda karsima cikti.. Bundan iyisini yapamazdim. Kaderin bir oyunu diyorum. Mutlaka hayatima girmesinin vardir bir sebebi.. 8 ay sonra hala bunlari konusmak bile cok gereksiz.. Ben onunla hayatim boyunca bir kere daha konusacagimi bile zannetmiyorum. Mantik cercevesinde alinmis bir karardan gelecekte pisman olacagini pek zannetmiyorum. Eger suanda gozunde buyuyen seyler gelecekte normallesirse, belki o zaman. Ama ben suan ozgurum ve belki tr ye donerim, boyle bir durum olursa da verdigi kararin ne kadar dogru oldugunu dusunecektir. Ama bilmiyor ki benim icin herseyden degerliydi onunla beraber olmak, bunun farkina o zaman varamamistim ama ayrildiktan kisa bi sure sonra bunu anladim. Bi yararini da gormedim =D

Atlantis senin ex gercekten kotu adamlardan.. Yaptiklarina mantikli bir sebep ben de bulamiyorum. Icini rahatlatacak bir cumle ariyor, bulamiyorum. Tek soyleyebildigim bu kadar yalanci, seni aylarca uyutmus, sana gelecegin hayallerini kurdurmus, evleneceginize inandirmis, kaderiniz oldugunu soylemis, sonrada gitmis,yani basindan beri yalanci olan birinden kurtuldugun icin sevinmen.. Giden degerli biri degilmis, burdan bakinca oyle gorunuyor. Hatta normal standartlarin bile epey altinda kaliyor.. Giden huzursuz bi insanmis.. Seni huzursuz edecekmis, etmis. Gitmesi en hayilisi olmus gibi gorunuyor.. "neden boyle oldu" diye dusunup durdugunu biliyorum.. Ama oldu iste.. Meger o dengesizin tekiymis.. Evlenip ayni eve girdiginizde bu yaptiklarini yapsa bu defa kadinlar kulubunun "esinizle dertleriniz" bolumunde gorecektik seni. Normal olmayan bir adamla berabermissin. Sen iliskide ustune duseni yapmissin, o yapmamis. Keske boyle kotu bi deneyim edinmeseydin ama gecmis zamani geri almak ne mumkun.. Ama dedigim gibi gelecek hala bizim elimizde ve bugunlerde yaptigimiz seyler onu sekillendirecek.. Bugunlerde kendimiz icin guzel birseyler yapalim.. Gelecek guzel olsun, buna inanmak istiyorum zira hayatimin yaklasik son bir senesi duygusal sorunlarla gecti.. Gelecekte de bunlari yasamak istemiyorum. Allah hepimizi korusun!!

Sen yazinca fark ettim.. Ben basindan beri beni suclamiyordu diyordum ama iliskiden benim iyiligim icin vazgectigini soylemesi bile alttan alta bir mesaj aslinda.. Kendimi suclamam icin.. bende kendimi sucladim durdum bu zamana kadar. Artik suclamiyorum, zamani geri alsam, yine ayni seyler olurdu. Cunku zamanlama cok yanlisti.. Hic birsey bosuna yasanmiyor, bu yasadiklarimizin da vardir elbet bir sebebi..

Benim icin bi fark var bu ayrilikta.. Ben onun icin hic bi zaman kendimden vazgecmedim. Bizim iliskimizde fedakarlik yapacak taraf oydu.. Zaten iliskiyi bitirme bahanesine bakarsaniz da bunu gorursunuz. Benim hayallerim belliydi zaten bu yuzden hic bi zaman onunla iliskiye baslamak istemedim, ama o cok istedi, yapabilecegimizi soyledi, inanir gibi oldum, sonrada yari yolda beni yalniz birakti.. Ben fedakarlik yapip, kendimden vazgecmek istemedim ama uzlasabilirdim.. Boylesi daha iyi olmustur belki. Eskiden duygularim cok agir basiyordu. simdilerde bu duygusallik sadece eski anilara ozlem boyutunda. Simdi mantikli geliyor ayriligimiz. Yine de ozluyorum iste.. Bu ozleminde bitmesi icin yeniden onunla hissettigim gibi hissedebilecegim biri sart

(bitiremedik su gecmisi birinden ayrildiktan 8 ay sonra hala bunlari konusacagimi soyleseler, kesinlikle inanmazdim )

Gecmise baktigimda hayatimda acı, hatalar, ve kalp agrisi goruyorum.. Aynaya baktigimdaysa dayanma gucu, ogrenilmis dersler, kazanilmis tecrubeler, ve kendime duydugum saygiyi goruyorum

(facebookta ingilizce versiyonunu gordum, hemen cevirip sizinle paylasayim dedim )

Eskisi kadar neseliyim de, eskisi gibi mutlu degilim ya..
Yine guluyorum egleniyorum ama bi taraftan da sizlayan bir acim var gibi..
Allah hepimize bu durumdan en kisa surede kurtulmayi nasip etsin insallah!
Ne kadar cok isterdim eskisi gibi yarasiz, sapasaglam olmayii...
Daha ne kadar sureye ihtiyacimiz var acaba?

(kimse burda olmayinca kendi kendime konusuyorum )

Son düzenleme:

bunu bende dusunuyorum hep galiba yeniden birisinden hoslaninca azalacak sonra evlenip coluk cocuk olunca artik arada bir aklimiza gelecek guzel bi ani olarak gulumseyerek hatirlayacagiz en azindan ben Boyle hissediyorum

bunu bende dusunuyorum hep galiba yeniden birisinden hoslaninca azalacak sonra evlenip coluk cocuk olunca artik arada bir aklimiza gelecek guzel bi ani olarak gulumseyerek hatirlayacagiz en azindan ben Boyle hissediyorum

bana da onun yerine koyabilecegim biri hayatima girerse unuturum gibi geliyor. Ama bu ihtimal o kadar gozumde kucuk bi ihtimal ki.. Neden boyle dusundugumu bile anlamiyorum :d dunya uzerinde benim icin dogru insan yok gibi hissediyorum :S

bana da onun yerine koyabilecegim biri hayatima girerse unuturum gibi geliyor. Ama bu ihtimal o kadar gozumde kucuk bi ihtimal ki.. Neden boyle dusundugumu bile anlamiyorum :d dunya uzerinde benim icin dogru insan yok gibi hissediyorum :S

suan bende oyle hissediyorum... Kimbilir belki olacak belki de hic olmayacak hersey suanda bi soru isareti benim icin....Onunla tanismamiz ilk gordugum gun aklima geliyo... Uzaktan gormustum soyle bi bakip bu cocuk bana asik olsa filan diye gecirmistim icimden sonra kendi kendime sacmalama kendine gel filan demistim.... 5 yil once tam bu donemdeydi daha sIk gormeyi baslamistim ve icim kipir kipirdi hic bisey yiyemiyordum haziran ayi baslarinda cikmaya baslamistik ben karsisinda heyecandan titriyordum tirnagimdaki ojeleri Tek Tek kazimistim resmen :))) hic yuzune bakamiyordum:))) o Kadar tuhafti ki
... Galiba bundan daha fazla asik oldugum zaman onu unutabilirim ama bu ne zaman olur hatta olur mu aska bi kez daha sansim varmi bilmiyorum...

bugün olayları başka bir açıdan değerlendirdim ve beni suçladığı noktaların karakterimde olup olmadığını sorguladım. sizlerle de paylaşmak istedim kediye çevirdiğimi ve onu kısıtladığımı söylüyordu. çocuk yüzünden bir dönem kavga etmiştik sorun şuydu: o çocuğun kuran kursuna gitmesini daha 2-3 yaşlarında dini eğitim verilmesi gerektiğini savunuyordu oysa benim savunduğum çocuğun belirli bir yaşa gelince kendi iradesiyle inancını şekillendirmesiydi. eğer müdahaleci bir insan olsam çocuğuma da bu yönde bir gelecek tasarlamazdım sanırım ama onda şu vardı o çocuk ancak çok dindar olursa ( tabi dinde kendi tekelinde ya onun inanç çerçevesinde olacak inancı, yani her türlü yalan dolan olsun, kadınları kullansın arkalarından konuşsun ama namazından geri kalmasın ikisinin yeri ayrı nasılsa) ona sevgi verir aksi takdirde çocuk onun için sorun. bir başka konuşmamızda eski ilişkimde karşımdakinin ben ne dersem yaptığını ve tümkararlrı bana bıraktığı için rahatsızlık duyduğumu dile getirmiştim çünkü onun hobileri ya da kendine ait bir alanı olması beni geliştirirdi, diğer türlü yalnızca ben varlık gösteriyordum ilişkide o ise önceki sevgilisini sevmemesine hatta yanında durduğu zamanda sıkılıp bir an önce buluşma saatinin bitmesini beklemesine rağmen "kız o ne dese onu yaptığı ve yalnızca kendisinin dedikleri olduğu için" onunla birlikte olduğunu söylemişti. sanırım burada da ilişkiye bakışımızda kimin baskıcı ve egosunun denetiminde yaşadığını gösteriyor. bunu ilk kez bugün fark ettim. onun kafasında bir şablon var ona uyarsan eğer onun yanında kalırsın ama bir yere kadar... yine sıkılrı aldatır ve başka arayışlara geçer. çocuk, aile ya da eş ancak onun çizdiği sınırlarda varolabilir ama çizdiği sınırların kendisi bile dışındayken bunun farkına varamıyor. geçmişini onunla birlikte olmayı kabul etmem diye saklamıştı sözde birçok kadının da asla onaylamayacağı yaşanmışlıklar vardı buna rağmen onunla olmayı seçtim, güven vermemesine rağmen güvenmeyi, yalanlarına rağmen değişebileceğini düşündüm. beni suçladığı yerlerde bir haklılık payı olsaydı bu konuşmaların da hiçbiri geçmezdi sahiden derdi söyledikleri olsaydı da bunların gerçek olmadığını beni ve ilişkimizi hatırlayarak anlayabilirdi de. biz onca acıya rağmen hala umutları onları bekleyip kendimizi bazen kandırma uğruna aslında herşey güzel olabiliyor dediysek onun bunu yapması çok daha kolaydı en azından güvenini sarsacağım bir durum asla yoktu. böyle işte

Tomvejeryy senin ex'in ayrılma sebebine dair yazıyorum bunları bak dinle bakalım :)

Benim bir kuzenim var (örneklerimde kullanıyorum ama nazar değmesin ) bir ilişkisi var
Ama annesi öğrendikten sonra ilişkileri zehir oldu karşı çıktı
Karşı çıkmaklada kalmadı işte baban duysa kesinlikle istemez vermez seni başka bir şehire göndermez
Ne yap ne et ayrıl o çocouktan diye çok baskı kurdu kuzenimin üstünde
Kuzenimde daha fazla dayanamadı ve ayrıldı çocuktan

Sonra noldu çocuk peşini bırakmadı
Sen okumamışsın dedi çocuk okurum dedi
Ailem istemiyor seni dedi verene kadar kapılarından ayrılmam dedi
Senin olduğun şehre gelemem dedi ben senin olduğun şehre gelirim dedi çocuk

Ve sonunda bunlar barıştı kuzenim mevzuyu babasına açtı ve şaşılacak şekilde babası hiç tepki vermedi çağır tanışalım dedi

Bu olaydan ne anlıyoruz iş tamamen karakter de bitiyor
Kimisi mücadeleyi seçer kimisi vazgeçer
Herkesin mücadele şekli sevgi anlayışı farklıdır
Kimi sevdiği insan için herşeyi göze alabilecekken kimisi hiç bir fedakarlıkta bulunamaz

Bizler bizim gibi sağlam karakterli sevgisinin arkasında durabilecek insanlar istiyoruz
Bence mücadeleden kaçan bir insan bizi mutlu edemez bu apaçık ortada
Bundan sonra gelen insan mücadeleyi ve adrenalini seven biri olsun bi zahmet

İnan diyecek hiç bir şey bulamıyorum Atlantis okudukça şaşırıyorum böyle bir insanın varlığına
Bazıları dinle ilgisi olmasa bile dindar rolü yapabiliyor demek ki
Yada artık sapkınlık derecesinde dine düşkün olabiliyor(bazı tarikatlarda olduğu gibi)
Adnan Oktar geliyor aklıma yanlış anlama ama ...
Oda din adamı 'sözde' ...
Allah korumuş seni resmen bu adamdan ve sapkın düşüncelerinden

yine hüzünlenmiştim güldürdün beni cecenn neden yanlış anlayayım kendisi pek severdi zat-ı muhteremi videolarını anlata anlata bitiremezdi. zaten çokeşliliği de savunurdu:44: ama tabi iyi niyetinden, kadın nüfusu fazlaymış zavallı erkekler de 3-4 kadın almalıymış, hepsi kılıfına hazır anlayacağın dindar görünüp her türlü pisliği yapan insanları elbette hepimiz duyduk da insan birebir maruz kalmadığı durumlara pek de inanamıyor galiba. demek ki sahiden varmı. işin en kötüsü de her yaptığının kılıfını yine inanç çerçevesinde oluşturması. mesela dinden çıkarım yapıp kadınların "mantıklı" düşünemediğini, zaten "aşağı varlıklar" olduğu sonucuna varmıştı. çıldırmış olmalıyım bunlara katlandığım için

Gerçekten çok sabırlıymışsın ama o anki hislerinle bunları anlaman mümkün olmayabilirdi ...
İnsan uzaktan bakma fırsatı bulunca olaylara o zaman görüyor gerçekleri
Belki daha önce görmek istemediklerini mecbur kalınca görmeye başlıyor
Hüzün artık bizden uzak olsun ya :S
Bir kaç gündür bende aynı durumdayım o yüzden yazmadım buraya sizi etkilememek adına
Ama güzel haber piskologa gitmeye karar verdim önümüzde ki hafta içi büyük ihtimal bakalım nolucak
En azından bir kez gidicem yani kafama koydum ...

Son düzenleme:
çok doğru bir karar vermişsin ben de düşündüm ama istediğim özel bir isim vardı, terapi ücretleri epey uçuk olunca vazgeçmiştim:) düzenli gitmek gerekiyor çünkü. o da gitmişti benim ısrarım sonucu birşey değişmedi, iyi bir psikolog bulmak çok önemli umarım iyi birine denk gelirsin. tasarladıklarımı yapabilmek için bir güç bulsam kendimde ben de kendime geleceğim ama elim kolum bağlanmış, hayat durmuş gibi geliyor şu sıralar. kronikleşen ağrılarım var, stresten ve üzüntüden mi fiziksel bir nedenden mi bilemiyorum, gitmeye de korkuyorum doktora açıkçası ama bu aralar çok yoğunlaştı gitmem gerekebilir sanırım. üzüldüğüm için sağlığımı yitiriyorum, sağlığımı yitirip bunun için bir de üzülüyorum tam bir kısır döngü

Evet düzenli gitmek gerekir dimi :26:
Amannn Atlantis naptın sen sağlık bu şakaya gelmez
Klasik cümle fakat hiç bir şey senin sağlığından önemli olmamalı
Lütfen git doktora aksatma
En ufak bir grip bile olsam aman ne aşkı meşki diyip hayattan soğuyorum yemin ederim ...
Allah şifalarını eksik etmesin bizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…