Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bu zamana kadar hazir olmadigin icin evlenmemissin. Simdi vakti geldiyse ve karsina evlenebilecegin biri cikarsa evlenirsin insallah. Ama insan birini, biriyle beraber olmayi kesinlikle kendine amac edinmemeli. Hayatta koydugun her hedef kendinle alakali olmali, baskalarindan bagimsiz.. Oyle oldugu zaman, hayatta baskalariyla yasanilan hic birsey bi zaman kaybi sayilmaz. Senin hedefin kendinle ilgiliyken, hayatina renk katan seyler olur diger insanlarla olan iliskilerin sadece. Direk senin iliskine baktigimda kotu bi tecrube goruyorum, ne iliskide ne de bittiginde mutlu olmus gibi gorunmuyorsun. Kotu olmus keske boyle olmasaydi. Ama ben kendi biten iliskim icin ayni seyleri dusunmuyorum. Daha onceden iliskilerim oldu ama ilk defa biriyle bu kadar yogun gorustum.. Ve mutluydum da.. iliski boyunca mutluydum, egleniyorduk, guluyorduk cok, aramizda muthis bi cekim vardi.. Belki ilk defa bunlari yasadigim kisi oldugu icin bu kadar uzun surdu etkisini atlatmam.. ama guzeldi yasanilan. zamanimdan bir kayip degildi.. ne onunla, ne de ondan sonra kendim icin koydugum hedeflerden vazgecmedim. Belki de bu yuzden iliskim bitti ama elimden birsey gelmez.. kendimden fedakarlik yapacagima iliskilerimden fedakarlik yapmayi tercih ederim. Mutlaka bir yerlerde yasami, dusunceleri, ve kendisi bana uygun biri vardir. O kisiyi bulurum veya bulmam, bulursam ne guzel.. Ama bulamazsam da dunyanin sonu degil.. Kendime daha coook sekillendirmem gereken simdilik kaba taslagi cizilmis yoldan yurumeye devam ederim ((=

su yazdiklarini okurken senin exin yerinde kendim oldugumu farkettim... Aceba bu cok suclandigim icin mi yoksa gercekten mi boyleyim aceba bende Hep bazi hatalarimi goruyorum degistirdim diyorum ya da ugrasiyorum fakat konu ayni yerde takildiginda bende bi degisiklik yok... Kendime cok kiziyorum her Zaman cok gururluydum o Hep savasirken Ben koseye cekiliyordum... Ben korkuyorum Ben ailesinden cekiniyorum... Aslinda hatalarimin cogunu gordum de ama ona gidecek kisi benmiyim aceba???

Sen onun yasadigi yerde yasamayi dusunmez misin?

Bende benim ex seninle herseye varim dese, gelse de barissak diyorum bu gece yine ozlem sardi

Olduğum şehire gelse derken konuşmak için gelse yani (zaten evlilik olsaydı brkaç sene onun olduğu şehirde yaşayıp sonra benim memleketime taşınacaktık oda burayı çok seviyodu) yüzyüze konuşmak böyle salakça mesajlaşmadan bin kat iyidir herkes söyleyeceği herşeyi söyler ve konu ne olacaksa o an bi sonuca varırdı ama bunu bile akıl edemeyen bir insan karşımdaki.. En son zaten mayısta görüşmüştük düşünebiliyo musunuz?
Ki ayrı değildik o zaman normal ilişkide mayısta geldi 1 ay sonra tekrar gelicem dedi gidiş o gidiş neredeyse 1 senedir görmüyorum bu kadar anormallik olamaz ya..

Canım sen ne yaptınki?
Onun suçu iş bulmaya çalışmaması ve başkalarını daha çok önemsemesi.. Arada yaptığı aptal hatalarda cabası sen bunları mı yaptın?

onu ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da vazgeçeceksin. değişmeye çalışsa hatta bir süre değiştiğini zannetsen bile maalesef insanın özü neyse o yine eski haline dönüyor, aslında belki onun da kabahati değil yaradılış gereği mücadele etmiyorsa, herşeyi savsaklıyorsa yine aynı olacaktır. aynı şeyleri yaşamaya rağmen onunla birlikte olmak ister misin bence kendine bu soruyu sormalısın.

o yalvarsın ben kaçayım psikolojisi de insanı çok yoruyor bir noktada o da kendini geri çekecek ve ya sen üstüne gideceksin ya da boşluğa düşeceksin çünkü şu anda ondan bir adım gelmesine alıştın ama bu da sonsuza dek sürmeyecek. umarım kendin için en doğru kararı verirsin en kısa sürede...

O ısrar etsin ben kaçayım, o çabalasın ben kılımı kıpırdatmayayım istiyorum galiba.. Çünkü son 1 senem hep benim çabamla geçti benim yüzümden bu kadar uzadı bu iş hala daha bana derdi ki o zamanlar işte x le y neden ayrılmadılar şimdiye kadar biliyo musun? (x kız y erkek) çünkü y ne kadar sorumsuz olursa olsun x çabaladı o ilişkide ve o ayakta tuttu bu ilişkiyi.. Yani o zamanlarda da ben hala bi mücadele verdiğim halde onun bana verdiği örneğe bak.. Bana teşekkür edeceğine, sen çok fedakarsın senin yüzünü kara çıkarmicam diyeceğine gelmiş ne demiş ya bende bi tepki vermemişim kendime hayret ediyorum..
Şimdide elime fırsat geçmişken onu yormak ve hayal kırıklığının ne demek olduğunu göstermek istiyorum ben.. Evet tam anlamıyla bu sanırım duygularımın özeti..
Hiç peşimden gelmeseydi son bi haftaya kadar, ben gerçekten iyiydim.. Gayet mutluydum ama şimdi bi huzursuzluk içindeyim..

yok cnm Ben ailesine karsi cok soguktum benim hatam buydu o Hep cabalrdi annesi ve kiz kardesi ile anlasabilmem icin Ben onlarin tavirlari yüzünden yaklasamadim hic benim hatam buydu ve cok cbk pes ettim

yok cnm Ben ailesine karsi cok soguktum benim hatam buydu o Hep cabalrdi annesi ve kiz kardesi ile anlasabilmem icin Ben onlarin tavirlari yüzünden yaklasamadim hic benim hatam buydu ve cok cbk pes ettim

Tamam da hem anne hem kız kardeş karşıysa çok çok zor olurdu herşey.. O anlaşabilmenizi sağlamak için önce kendi ailesini ikna etmeliydi onlar sana tam olarak kucak açacaktı ki sende bi adım atacaktın.. Yoksa çekinmen çok normal..
Bak bizde ayrıldık bi keresinde, 1 aya yakın konuşmadık diye annesi gidip kız arayışlarına girmişti düşünebiliyo musun? Üstelik benimle tanışmaya can atan kadındı bu.. Tanıştığımızın ertesi günüde yakınlarını telefonla arayıp sonunda anzerle tanıştım işte sevdim vs vs demiş.. Ama ilk ayrılıkta yaptığına bak.. Bide o ayrılıkta oğlu gidip içti, eve sarhoş geldi diye bana kızmış.. Sanki oğlu süperdide ben şımarıklık yapıyomuşum gibi.. Çok soğumuştum bu davranışlarından dolayı..

ya benimkinin annesi benim yuzume soyledi benim oglum istese basbakanin kizini alirim ama seni secmis kabul etmem lazim diye sok olup kaldim. 4 yilin sonra Boyle yaparak sonunu hazirladilar benim ki her Zaman tarisirdi zaten annesi ve kardesine de soylermis Hep bana biraz daha yakin davranmalarini ama zorunlu oldugu icin tabi bana yansitiyorlardi... Bi kez anneannesi icin hediye almistim kadin bana resmen al bunu ailende lazim plan birisine verirsin dedi... Onun yaninda bisey soyleyemezlerdi bana... Sonra bana Hep derdi bize Gel annemlerle daha cok Zaman gecir filan diye annesi birgün yine bulusmada bana kizima kötü örnek oluyorsun gelme dedi... Ben nasil isinayim ki hem bi yuzuk takmadilar okul bahanesiyle hemde Ben kotu oluyordum... Neyse iste bahaneydi hepsi simdi huzurlu uyuyorlardir eminim

hırçınmenekşe o kadar olumsuzluk yaşıyorsun en ufak bir kabahatin bile yok ve hala ben pes ettim, yeterince mücadele etmedim mi diyorsun... neden hep kendimizi suçluyoruz, onlar yaptıkları hatalar için bile önce vicdanlarını sustururken ve herşeyi hakları sayıp olmayınca da sonunda napalım canım kader değilmiş diyecek kadar umursamaz davranırlarken neden hep biz yükleniyoruz kendimize. senin hatan yok, bu kadar katlanman bile onun için lütuftur.

Ben yine onu ozledim ya :s
ruyamda onu gordum, calistigim yere staj basvurusu icin gelmisti.. Biraz sohbet ettik, sonra ben dayanamadim onun saclarini oksadim :/ Ama bana cok simarikca konusmustu :/ uff .. onunla bir daha hic konusmayacakmiyiz ya

ya galiba fazla kör asiktim... Birde ailesi onunda uzerine cok gidiyordu bana farkettirmemeye calisiyordu ve o cabalarken Hep olacak biz basaracagiz diye bakarken Ben neden ona destek olamadim diye kiziyordum kendime... Ama benim gucum bu kadardi baska turlu bilmiyordum ki... Istenmedigin ya da zorla kabullenildigin her defasinda yuzune vururken insan nasil davranir ki ?? Ben sadece onun omzuna basimi koyup hzur istedim... Bi taraftan bitmesi cok hayirli oldu diyorum ama yarim kalan hayallerimiz vardi iste ne bileyim ikimiz cok uyumluyduk aslinda sadece bunlar canimi acitiyo.... Ask biterek bitmis olsa ya da keske bana yanlislar yapsaydi degmezmis diyebilseydim... Simdi sadece kader deyip gecmek cok zor geliyo

ruyamda onu gordum, calistigim yere staj basvurusu icin gelmisti.. Biraz sohbet ettik, sonra ben dayanamadim onun saclarini oksadim :/ Ama bana cok simarikca konusmustu :/ uff .. onunla bir daha hic konusmayacakmiyiz ya

galiba su is yerindekinin sucu bu... Onun adam olmadigini gorunce eskiye ozlem duyuyorsun... Bende 4 gundur arka arkaya exi gordum ruyamda ama Ben son zamanlar cok dusunuyorum yine kesin ondan ruyalarima giriyo bu ara stress yapmiyorum kendime artik biraktim uzuluyorsam uzuluyorum dusunuyorsam dusunuyorum napiyim zamanla nasilsa kabullenirim ve kendiliginden durur eskisi gibi sahte mutlulukta sacmiyorum etrafa

evet o kisi cok hatirlatti bana benim ex'i. Bir de kiyaslamaya girince (benzerlikten dolayi insan kiyaslamadan edemiyor) hep ex'in ondan iyi taraflarini goruyorum. Ozlem sorun degil.. Ozlem hayatimin normal bi parcasi haline geldi ((= Dayanilmaz bir duygu degil artik. O benim icin yanlis yerde karsilasmis, yanlis zamanda beraber olunmus, ve muhtemelen yine benim icin yanlis biriydi.. Ama duygularim o kadar guzeldi ki, uzuluyor insan..

Söylememiştim ama bende gördüm ex'i rüyamda o kadar etkilendim ki ilk gün
Daha 2 gün önceydi bir mektup yazmıştı bana işte hatalarının farkında olduğu ne kadar pişman olduğuna dair
4,5 tane kolye yollamıştı içlerinden en güzelini seçip takmıştım
Uyandıktan sonra rüya tabirlerine baktım mektupla ilgili çok güzel şeyler yazıyordu , yakında güzel bir haber alacaksınız falan

Aynı günün akşamı onun bana yazdığı bir notu buldum , o kadar güzel şeyler yazmıştıki
Bu duyguları nasıl tükettik diye düşündüm

Hatta inanırmısın o gün arayabilceğini bile düşündüm , ama sonra noldu geçti
Geçmek zorunda

Tek merak ettiğim bir gün ya bir gün bile akıllarına geliyormudur
Onlarda diyomudur bir daha konuşamıcaz bir daha göremicez diye ...

Yada aklıllarına geldiğinde gülüp geçiyorlar mıdır acaba umursamadan
İnsanın hiç bir zaman cevap bulamayacağı sorularla başbaşa olması ne kadar yorucu

Son düzenleme:

Bu bizi etkileyen seyleri onlarinda gormesini o kadar cok isterdim ki..
Yahoo adresimde bir suru maili var, silemiyorum.. Ama girip okuyamiyorum da. Cunku okursam biliyorum ki cok duygulanacagim.. Dun arabama bindigimde arabamda olan bir koku bana yine onu hatirlatti.. Bunun gibi bir cok sey yasiyorum bana onu hatirlatacak ve onun da bunlari yasamasini cok isterdim..
onu bir daha gormek bi yere dursun, onunla yeniden hic konusacak miyim merak ediyorum. Biliyorum ona bir mesaj atarsam cevap verecek ama artik bunu yapmak istemiyorum kesinlikle..

Merak etmeyin kizlar dusunuyolarmis benimkiyle bulustugumuz da soylemisti hergun sabah kalktiginda aklina geliyormus aceba biseyleri degistirebilirmiydim hersey farkli olabilirmiydi diye... Demek ki onlarda dusunuyorlar ama mantiklari farkli calistigi icin bizim cozumler onlarinkiyle tutmuyo

benimki de soylemisti bazen hala dogru bi karar verip vermedigimden emin olamiyorum diye ayrildiktan 4 ay sonra ama simdi artik 8 ay gecti ve durum nasildir bilmiyorum

İşte bu sebeplerden senin suçun değil olmaması onların suçu.. Erkek arkadaşında salak değil ya biliyordur sana nasıl davrandıklarını işine gelmiyodur sen onları boşver demek.. Onun yerine seni zor durumda bırakmak daha kolay olmuştur onun için..

Jerry rüya insanları kötü etkiliyor.. Ex i iyi şekilde görsende kötü şekilde görsende sabaha kafan karışmış uyanıyorsun..

En son döndüğünde bırakmasamıydım diyorum beni de bazen bu düşündürüyor :26:
Bu sefer ben çaba vermedim değişirmi diye beklemedim , ondan kurtulmak istedim resmen
Beynim kötü anıları silemedi malesef

Yine kendimi suçlayacak bir şey buldum ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…