- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.801
En son döndüğünde bırakmasamıydım diyorum beni de bazen bu düşündürüyor :26:
Bu sefer ben çaba vermedim değişirmi diye beklemedim , ondan kurtulmak istedim resmen
Beynim kötü anıları silemedi malesef
Yine kendimi suçlayacak bir şey buldum ne güzel
Bu sefer ben çaba vermedim değişirmi diye beklemedim , ondan kurtulmak istedim resmen
İşte bu sebeplerden senin suçun değil olmaması onların suçu.. Erkek arkadaşında salak değil ya biliyordur sana nasıl davrandıklarını işine gelmiyodur sen onları boşver demek.. Onun yerine seni zor durumda bırakmak daha kolay olmuştur onun için..
Jerry rüya insanları kötü etkiliyor.. Ex i iyi şekilde görsende kötü şekilde görsende sabaha kafan karışmış uyanıyorsun..
suan da Boyle olmasi gerekiyormus demekki ya gercekten dogru insan degil ya da gelmesinin zamani degil... Kendimi suclama konusunda ustume tanimiyorum :))
henuz yerleri dolmadi diye boyle hissediyoruz!
Allah yardimcimiz olsun ve en kisa surede yerleri dolsun da kurtulalim su gecmisten sonsuza dek insallah!
evet maalesef ama nedense kendimi yeyip bitiriyorum aceba ne Zaman kafam tam olarak anlayacak herseyin aslinda benim yararima oldugunu
Aslinda hayatta mutsuzluklar kadar mutluluklarda var Ben suana kadar hayata odaklanabilseydim... öylesine alismisim ki ona Hala onu dusunmezsem kendimi boslukta gibi hissediyorum aslinda bu kadar buyutmesek olaylari herseye normal bakabilsek hayat daha kolay olacak ... tamam bi iliski yasandi ve bitti bu kadar basit aslinda aylarca bu kadar yogun bi sekilde dusunmenin ne yarari oldu ki diyorum kendime neden bu kadar yipratiyorum kendimi... Aslinda hersey beyinde bitiyo iste bi kez alistirsam kendimi tamam yeter artik diyebilsem... Zamanla olacak iste heralde bilmiyorum
Ya en azından bu acı öldürmüyo Jeryy yaşanabilir bir düzeyde artık kendimi böyle motive ediyorum
Uçsuz bucaksız bir yola çıktım , önceden baksam sonu bile gözükmüyordu
Ama artık yolun sonunda ki ışığı görebiliyorum sadece bu kadar yürümek yordu beni hepsi bu
Yolu çoktan yarıladım herşey benim elimde mutlulukta mutsuzlukta
İnanıyorum ki bundan sonra daha güzel şeyler olucak
(Keşke edebiyatçı olsaydım)
Aslinda hayatta mutsuzluklar kadar mutluluklarda var Ben suana kadar hayata odaklanabilseydim... öylesine alismisim ki ona Hala onu dusunmezsem kendimi boslukta gibi hissediyorum aslinda bu kadar buyutmesek olaylari herseye normal bakabilsek hayat daha kolay olacak ... tamam bi iliski yasandi ve bitti bu kadar basit aslinda aylarca bu kadar yogun bi sekilde dusunmenin ne yarari oldu ki diyorum kendime neden bu kadar yipratiyorum kendimi... Aslinda hersey beyinde bitiyo iste bi kez alistirsam kendimi tamam yeter artik diyebilsem... Zamanla olacak iste heralde bilmiyorum
merhaba arkadaşlar yazılarınızı uzun süredir okuyorum :) benim sormak istediğim o kişiden ayrılalı 2 ay olacak nerdeyse ben onu faceden silmiştim ama arkadaşımda ekliydi bıyerlere giince felan etiket yaptıgımızda göruyordu yani ama dün arkadaşimi silmiş. görmeye dayanamadığı için mi gercekten tamamen görmek istemediği için mi yoksa yeni bi ilişkiye başladığı için mi silmiş olablr ? en son duyduguma göre bı kızla tam sevgili olmamış ama konuşuyormuş
hüzün dönemi kapandı yine öfke nöbetleri başladıdiyorsunuz ya şunu yapsaydım, şurda hatam var, şurda eksik kaldım vs. ben hepsini yaptım. düşünüyorum da başta çok farklıydım içten içe işlemiş bana beni bambaşka birine çevirmiş yine yaranamadım. 1 yıl annesiyle oturmaya beni ikna etmeye çalışan ve kabul ettiğimde ( ki çok karşıydım ilk günden tavrım da netti ikimiz de üzülmeyelim diyecek kadar da dürüsttüm ve o hep halledeceğim dedi oyaladı bağlandıktan sonra ona bunu dayattı) şükretmek bir yana bu kez de ben yeterince gezemedim dedi ve gitti. insanın niyeti olduğunda olmayacak şeyi olduruyor, niyeti yoksa da böyle abuk subuk bahanelerin ardına gizlenip sonra da uygun değiliz diye muğlak, kaypakça bir neden ortaya atıyor ve gidiyor. iyi ki kendinizden taviz vermemişsiniz. verseydiniz de değişen hiçbir şey olmazdı emin olun. hele ki aile konusu... herkes karşıydı adam dengesizdi arada kaldım ne yapacağımı bilemedim kıyameti kopardı bizim hayatımız bu ailen sana karışamaz, kaçarız vermezlerse de vs. diye. istedi 1 hafta sonra gitti. kendimi resmen enayi gibi hissediyorum.
kizlar size komik bi haber vermek istiyorum..
Bu is yerindeki ex'in ikizi cuma gunu kizla ayrilmis.. Ama sanirim kiz kavga edip, ayrilmak istemis. Bu da karari dogru buldugunu ve biseyleri duzeltmek icin konusmak istemedigini falan soyledi. Ama bence barisirlar yine. Yani cok kesin bi ayrilik gibi gorunmedi gozume.. kavgayla ayriliklar ayriliktan sayilmaz da bu cocuk simdiden o kizdan ex diye bahseder olmus
Ben pazar- persembe arasi calisiyorum..
Neyse bugun onunla en uzun sure konustugum gundu.. Isi bitince benim oldugum yere geldi ve baya konustuk. Oyle surekli hayatimi, goruslerimi, hobilerimi, ilgi alanlarimi sordu durdu. Ama ona arkadas gozuyle bakiyorum artik. Arkadasim olmasi daha guzel..
De bazi seyler tuhafima gidiyor iste..
Garip...
hüzün dönemi kapandı yine öfke nöbetleri başladıdiyorsunuz ya şunu yapsaydım, şurda hatam var, şurda eksik kaldım vs. ben hepsini yaptım. düşünüyorum da başta çok farklıydım içten içe işlemiş bana beni bambaşka birine çevirmiş yine yaranamadım. 1 yıl annesiyle oturmaya beni ikna etmeye çalışan ve kabul ettiğimde ( ki çok karşıydım ilk günden tavrım da netti ikimiz de üzülmeyelim diyecek kadar da dürüsttüm ve o hep halledeceğim dedi oyaladı bağlandıktan sonra ona bunu dayattı) şükretmek bir yana bu kez de ben yeterince gezemedim dedi ve gitti. insanın niyeti olduğunda olmayacak şeyi olduruyor, niyeti yoksa da böyle abuk subuk bahanelerin ardına gizlenip sonra da uygun değiliz diye muğlak, kaypakça bir neden ortaya atıyor ve gidiyor. iyi ki kendinizden taviz vermemişsiniz. verseydiniz de değişen hiçbir şey olmazdı emin olun. hele ki aile konusu... herkes karşıydı adam dengesizdi arada kaldım ne yapacağımı bilemedim kıyameti kopardı bizim hayatımız bu ailen sana karışamaz, kaçarız vermezlerse de vs. diye. istedi 1 hafta sonra gitti. kendimi resmen enayi gibi hissediyorum.
Seni görünce ondan vazgeçmesi de kolay oldu sanırım nasılsa yalnız kalmam diye düşünmüş olabilir
Artık erkeklere hiç bir konuda güvenim yok :S
Demek ki ilişkisine sahip çıkmayan bir insanmış aynı bizim ex'ler gibi yani
Jerry o çocukta ne kadar tuhafmış ya.. Valla soğudum bu erkek milletinden..
Şimdi sana takmış kafayı anladığım kadarıyla..[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?