- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.381
vardır atalarımızın bir bildiği değil mi:)) haklısın hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim hepimizi.
Sevgini kendi içinde yaşa canım.
Ona belli etme.
Ben eski derken o hani eski kız arkadaşına dönmüş ya ondan hayır olmaz demiştim :) Ama sonuçta olsa da senin de eskin oldu salla gitsin yeniye yeni umutlara yer aç :))
anladım canım o yüzden dedim ben de bir bildikleri vardır diye doğruluğu ispatlanmı kaç kez..:) bir şey önceden bittiyse bitmesi gerektiği için bitmiştir...
İlişkiye kaldığın yerden degil kırıldığın yerden devam ediyorsun :) Bak hani ayrılırsın ama araya birileri girmez hani süreç öle gerektirmiştir sonra dönersin tmm da araya başkasını sokmuş adam bi de hala devam ediyor kurlaşmaya filan yok onun ilişkisinden hayır gelmez o adamdan da hayır gelmez.
Icimden bi ses sadece nasilsin ya da bi selam yaz ona diyo ama karsiliginda alacagim cevap belki de beni yine yerle bir edecek susuyorum aylar sonra bu his nerden girdi icime bilmiyorum... ama bu sese kulak tikayip devam etmek zorundayim... onunla tekrar irtibata gecmek beni mahveder biliyorum denedim gördüm.... bosver hayat guzelliklerle dolu
Kimse arkasına dönüp bakmasın.
Eğer hakedicek insanlar olsalardı zaten bu tarz olaylar olmazdı.
Herkes durumuna şükredip, gelecek güzel günler için umutla baksın.
aynennnnngelecek güzel günler elbet
Hayatımda güzel şeyler olurken geçmişte ki o şahıs bana o kadar uzak ki. Gönlüm yol aldı o limandan uzaklara doğru gidiyorum :) Umudum var herşey güzel olacak ki oluyor.. O anlarda zamanlarda evet çok zordu aşmak zaten bir anda unutmayı da beklemiyordum acımı da yaşadım yeri geldi hüzünlendim yeri geldi hasret çektim üzüldüm özledim kıskandım kin besledim neler neler yaşadım ya. Tüm duygu türlerini dibine kadar yaşamışım :) Hani ateşli bir hastalık geçirirsiniz o ağrı sızı ateşler icinde yanarsınız sonra birden bir rahatlık gelir hastalıktan sonra işte ben de o ayrılık sonrası nakehat dönemini yaşıyorum.. Hissiz ama huzurlu ..
Tabiki gelicek canım.
Buna inanmalıyız.
Allah vermiyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.
ne zaman yüreğimin sesini dinlesem beni yanlışasürükledi hislerim...üzülen ben oldum yine...gelip geçici bu hisler emin ol..ve sen de yazmışsın karşıdakinin egosunu yükseltmekten başka bir işe yaramıyor bunlar..hayat güzelliklerle dolu hem de çokkkk....
Arkana bakma çünkü o tarafa doğru ilerlemiyorsun...
Inaniyorum sukurler olsun ki Allah icime boyle bi inanci verdi yoksa nasil cikardim bu isin icinden bilmiyorum...
Hersey cok guzel olacak zamanla biliyorum ve sabirla bekliyorum
ne zaman yüreğimin sesini dinlesem beni yanlışasürükledi hislerim...üzülen ben oldum yine...gelip geçici bu hisler emin ol..ve sen de yazmışsın karşıdakinin egosunu yükseltmekten başka bir işe yaramıyor bunlar..hayat güzelliklerle dolu hem de çokkkk....
Arkana bakma çünkü o tarafa doğru ilerlemiyorsun...
Hayatımda güzel şeyler olurken geçmişte ki o şahıs bana o kadar uzak ki. Gönlüm yol aldı o limandan uzaklara doğru gidiyorum :) Umudum var herşey güzel olacak ki oluyor.. O anlarda zamanlarda evet çok zordu aşmak zaten bir anda unutmayı da beklemiyordum acımı da yaşadım yeri geldi hüzünlendim yeri geldi hasret çektim üzüldüm özledim kıskandım kin besledim neler neler yaşadım ya. Tüm duygu türlerini dibine kadar yaşamışım :) Hani ateşli bir hastalık geçirirsiniz o ağrı sızı ateşler icinde yanarsınız sonra birden bir rahatlık gelir hastalıktan sonra işte ben de o ayrılık sonrası nakehat dönemini yaşıyorum.. Hissiz ama huzurlu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?