- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.501
Herkes nerelerde :) umarim guzel zamanlsr geciriyorsunuzdur acilarin uzerini kalemle cizdigimi anladim gecen sene bu zamanlarla simdi arasinda ne kadar fark var Allahim nasil bi sabir vermissinde atlatmisim o gunleri simdi ne kadar huzurluyum :)) herkese nasip olsun insallah hersey geciyor
bizim bu topic bir senelik ben bir kac arkadad gediklisiyiz :)) cok sukur unuttuk acilarimizi o ilk zamanlara gore cooook iyi durumdayiz burayada ruh hallerimizi aktariyoruz konuya basindan itibaren bakan bizim yasadigimiz aciyi yasayanlar teselli olsun diye. guzel guzel haberler paylasmak su noktadan sonra amacimiz:))
"Belki de şu an yaşadığından habersiz olduğumuz bir insan, 1 ay sonra hayatımızın olmazsa olmazı olacak" faceden alıntı bir söz hoşuma gitti ne dersiniz :)) Hepsi öyle degil miydi yaşadıklarından bile haberdar degildik bakalım hayat bize ne süprizler verecek..
Benzer bir durum bende de var o kadar korkuyorum ki. Yaşadıklarımdan sonra özellikle ilk günlerde o yaşlarda karşı cinsten birini görünce midem bulanmaya başlıyordu. Bugünlerde aştım sanırım bunu. Umarım hepimiz için iyi olur herşey.kimbilir belki de cok guzel bi sozmus bu... AMA dedigin gibi digerleri de oyle degilmiydi.... Dusunuyorum da Ben kendi dunyamda yasayip gidiyordum ne gerek vardi Ki birde o Kadar zaman ugrasti Beni kendine inandirmak icin icimde masum bi ask hevesi vardi öldürdü gitti simdi yine hayalini kursamda artik ask bana o Kadar masum gelmiyo her nekadar kendimi tersine ikna etmek icin ugrassam da icimde Ki isyan o Kadar büyük Ki hayatima kimseyi alasim bile gelmiyo cok hoslandigim bi cocuk var bahsediyorumda surekli hep hayali gulusu aklimda o da bos degil belli ama ben korkuyorum tekrar seviyorum ve bu Beni ürkütüyo bi yandan onun hayatimda olmasini cok istiyorum diger yanim o Kadar temkinli davraniyo Ki ayni seyleri tekrarlamaktan korkuyorum aslinda biliyorum aynisi olmayacak ben bu kez acemi degilim olmazsa olmaz demiyorum ama icimde Ki korkuyu bastiramiyorum
Artık omzunda başkası uyuyacak, o kokuyu başkası içine çekecek öyle mi ? Kafayı yemek üzereyim. O kıza da sevgilim diyo seni seviyorum diyebiliyo yani şu an. Allah'ım sabır ver.
Bende aynı şekilde ah almadım içim çok rahat o açıdan. Şu an tek istediğim onun kötü olduğunu görmek ama aksine çok mutlu. Görsem rahatlayacağım. Bi de en sevmediğim huyum ama çok kinci bi insanım. Şu an öldüğünü duysam üzülmem öyle bi kin. O duygu beni mahvediyo.O da bişey mi evleniyor benim ki. Aile olacak yuva kuracak çocukları vs olacak. Ben ise böyle işte evde oturuyorum. Belki bu cümleleri üc dört ay önce kursam içim acırdı ama şu an öyle bir şey yok. Kendi yaşamımı düşünüyorum gerçekten günlük huzurlu mutlu hissettiğim zamanlar var ama haricinde hayat cidden zor o stresler gerilimler hayır aşk vs değil bildiğimiz günlük stresler. Şimdi ben rahatım şükür kimseye birşey yapmadım ahını almadım kırmamaya çalıştım bilmeden kırdıysam Allah affetsin. Ama o ve sizinkiler buyuk ah aldı. Günlük sıkıntılarının yanında bi de bizim ahımız olacak yanlarında. Asıl hayat onlara zor. Olumsuz enerjiye inanıyorum eskilerimizin ah dediğine ben kendim için mutluluğu istiyorum. Onun hayatı nasıl olacak vs ona endeksli bir hayat yaşamak istemiyorum.
Bende aynı şekilde ah almadım içim çok rahat o açıdan. Şu an tek istediğim onun kötü olduğunu görmek ama aksine çok mutlu. Görsem rahatlayacağım. Bi de en sevmediğim huyum ama çok kinci bi insanım. Şu an öldüğünü duysam üzülmem öyle bi kin. O duygu beni mahvediyo.
Evet beklentiden dolayı oluyor bence de. Kin giderse hallolur gibi geliyo ama bilmiyorum. Uzakta zaten görme şansım çok düşük. Haber alacağım ortak arkadaslar vardı onlar da ayrıldılar. Beklediğim haber gelse de duymam zaten. O yüzden önümüze bakmak en iyisi galiba. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Bende kinciyim işte bir seneden beri özellikle dört beş ay önce kendi iyiliğim için kinimi nefretimi atmaya çalıştım. Bu affetme uygulamarı var serbest bırakma filan onlardan yaptım. Affettim dedim uzaklara gönderdim. Kolay olmadı ama şu an içim rahat. Ha başına bişey gelirse aynen senin gibiyim içim buz gibi çünkü. Aslında ona birşey olması degil de hata yaptılar ve bunun karşılığını görmek istiyor insan. Ama bi bakıyorsun o gayet mutlu hayatına devam ediyor işte orda insan takılıyor. Herşeyin bir zamanı var kaderin çarkları yavaş döner. Biz böyle beklentiye girdiğimiz için görmüyoruz. Halbuki kendi hayatımıza devam etsek unutsak etsek kader karşımıza işin sonunu getirecek sadece kendimizi bırakmamız lazım azad etmeliyiz o kin agırlığından..
Artık omzunda başkası uyuyacak, o kokuyu başkası içine çekecek öyle mi ? Kafayı yemek üzereyim. O kıza da sevgilim diyo seni seviyorum diyebiliyo yani şu an. Allah'ım sabır ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?