- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.521
Hersey gecmis gibi artik aklima gelmiyo en sonunda kabullendim ve bitirdim Hersey suan cok guzel tatil yazin gunesin tadini cikariyorum yanlizligima bile takilmiyorum artik kendimle o Kadar mutluyum Ki... Galiba bunda en buyuk pay onunla kontakta olmamam onu hic gormemem artik faceden bakmiyorum bile merak dahi etmiyorum hayatin akisina oyle kaptirdim Ki kendimi... Suan bekledigim ve uzuldugum Tek sey saclarim o dengesizlikle yiprattigim ve kisacik kestirmek zorunda kaldigim... Tekrar uzamasini saglikli olmasini istiyorum... Hoslandigim cocuk gelip gidiyo bi an karmasayla asik mi oluyorum dedim ama hayir ask degil bu sadece hoslanti belki de bana Olan ilgisinden cok hoslandim belki de kalbimin tekrar kipir kipir olmasindan hoslandim fakat bi iliski icin hazir degil gibi hissediyorum kendimi... Daha basarmam gereken o Kadar sey varki bunlari kendime vermeden birisine tekrar kor kutuk baglanmak istemiyorum acikcasi... Karakterim dusuncelerim tamamen yerine oturmadan ne istedigimden emin olmadan birisini hayatima alma riskine giremem.. Acikcasi biraz da korku var galiba kendime bile itiraf edemedigim bisey bu... O lanet iliskiden oyle bi yorgunluk kalmis Ki ustumde hala toparlanamadim hala kendime gelemedim... Hayirlisi dogru zaman geldiginde olur elbet bakalim :) Hayat uzun nasilsa acelemiz yok :)
bu siteyi hep takip ediyordum ama ilk defa bugün bir şeyler paylaşacağım.Sizlerden yorum bekliyorum lütfen yardımcı olun.4 yıllık bir ilişkim vardı ben ailesiyle tanışmıştım ama kendi ailemle henüz tanıştırmamıştım,annemle tnaışmak istiyordu ben de acaba biraz daha mı beklesek diyordum ve bir gün tartışma çıktı aramızda ertesi gün ayrılmak istediğini söyledi ilk başta inanmamıştım ama durum iyice ciddiye bindi ablasıyla konuştum gurur meselesi yapmış sanırım dedi. Bana kendisi sadece ileride mutlu olamayız anlaşamıyoruz çok kavga ediyoruz dedi ama çok kavga eden insanlar değildik.Beni çok sevdiğini ama ileride zarar göreceğimizi filan söylüyodu ben çok fazla aramaya mesaj atmaya başladım ilk zamanlardaki sukunetini kaybetti ve bana sürekli bağırmaya beni suçlamaya geçmişte yaptığım ufak tefek hatalarımı yüzüme vurmaya başladı normalde çok sakindir ama ilk kez böyle öfkeli oldu ki ailesi de benimle ilgili konuşmak istediğinde onlara da aynı tepkileri veriyormuş.Hattını değiştirmesini istedim çünkü kendimi tutamıyordum arıyordum o da hattını değiştirdi.Bilmiyorum cidden ayrıldık mı, çok sinirliydi acaba sakinleşince bir şeyler değişir mi bilmiyorum ama yaşadıklarım kabataslak bu şekilde bilmem sizler ne söylersiniz?
annemle tanışmak istiyordu ben de onun kadar istiyordum tanıştırmayı fakat ailem bazı sebeplerden dolayı reddeder diye korkularım olduğundan tanıştrma konusunda çekimser davranıyordum bu sebepten tartışma çıkmıştı aramızda ertesi gün biz mutlu olamayacağız ileride pişman oluruz deyip ayrılmak istedi. İlk zamanlar beni kıracak hiçbir şey demedi ama sonra o bir süre arama dedikçe ben aradım mesajlar attım bu sefer agresifleşmeye bana kızmaya beni suçlamaya başladı.
Hmm bunda gurur yapıcak bişi göremedim. Hani en fazla kırılır ama ayrılmaya kadar gitmeyecek bi konu. Sanki biraz bahane olmuş gibi. Üstelik 3 yıl sürmüş bir ilişki. Sen çok üstüne giderek ona düşünme fırsatı vermemişsin ve oda şımarmış böylece.
bu konu aramızda sürekli konuşuluyordu benim çekindiğim sebepleri de biliyordu öncesinde hiçbir sorunumz yoktu aramız gayet iyiydi. Ailesine benim onu tanıştırmaktan çekindiğimi cesaret edemediğimi filan söylemiş zaten barışsak bile aileler konusunda yine çıkmaza gireceğiz demiş. Bana ise sürekli benim kavga çıkarttığımı, çok üstüne gittiğimi, kendisinin sürekli alttan aldığını söyledi haklı bu konularda evet ben son zamanlarda çok üstüne gittim biraz sorunlu davrandım ama bana konuşma fırsatı hiç vermedi. Ablası bile diyorki daha 2 gün öncesi seneye düğün yaparız diyordu şimdi bir anda nasıl böyle oldu kimse anlam veremiyor, ablasının bana tavsiyesi zamana bırak sinirleri yatışsın şimdi sağlıklı düşünemiyor dedi ama umutlanmaktan korkuyorum 4 yıldır beraberdik ve bunları yaşadığıma inanamıyorum.
Bence de zamana bırak. Bu yaptığı hiç doğru değil, yani seni yarı yolda bırakmış. Sen beklentide olma ve sessiz kal. Şu an yapabileceğin bişi yok çünkü. 3 yıldan sonra olmayacağınızı anlaması da ilginç doğrusu. :44:
evet herkes öyle diyor Allah hayırlısını versin ama cidden çok zor her şey. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.
merhaba canim
yalnizlik uzadikca kalici hale gelir derler. hayatinin toparlanmasini, dusuncelerinin netlesmesini bekliyorsun ama yalniz oldugun surece yine ask dediginde hep aklina o gelecek. suanda kurtulmus gibi hissetmene sevindim ama umarim en kisa surede korkularini yener ve o tasin altina yine elini koymaya cesaret edebilirsin.
yeni heycanlar cok iyi gelecek
Sanırım yine melankolik günlerime geri dönüyorum..
aaaa neden canım benim noldu :26:
Neyin hayal kirikligi Anzer? En son baktigimda sadece ilgi var mi yok mu diye sorguluyordun?
Son gelişmeyide yazdım canım bugün onun yanına gittimde..
Daha doğrusu o iş yerine gittim iş için..
Boşver canım ya. Ne güzel işte arada böyle ilgini çekecek kafanı dağıtacak tiplerde cıkacak ki eskileri tamamen unutabilesin. İnşallah sana layık olan birisiyle tanışırsın.
Yani onunla sohbet etmek bana iyi geliyor,ilişki anlamında değil arkadaş anlamında bu bile güzel birşey bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?