Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ne Zaman iyi oldugumu yurekten hissetsem iki gun sonra sanki hersey basa donmus gibi oluyo kendimi iki gundur hic iyi hissetmiyorum belki de onunla alakasi bile yok tamamen yanlizliktan sikildigim icin boyleyim ama kimseye acilamiyorum ki... Cok hoslandigim cocuk var o da hoslaniyo kesin ama bi adim atmiyo Ben galiba cok mesafeli davraniyorum ona karsi... Bi tarafim Hala o kadar kirikki hayatima birisi girsin bile istemiyorum... Bu Ara kendime yardim edemiyorum kizlar varmi bana önerileriniz... Hayat sanki ustume ustume geliyo

O kırık kırgınlığı bende hissediyorum. Gidene duygularım kalmadı ama kabullenemeyen bir tarafım hala var. Hala kendimde biraz hüzün hissediyorum neden bilmiyorum. Geçen sene bu zamanlara göre çok şükür çok çok iyiyim ama gidişini değil gidiş şeklini hala sindiremedim en ufak bir gün içerisinde boşlukta sıkıntı halinde aklıma geliyor profiline bakma gereği duyuyorum. Hayırlısı inşallah bunlarda geçecek elbet her geçen şey gibi.

gececektir eminim de Gel birde bana sor... Ne adini duymak istiyorum ne profiline bakmak istiyorum goreceklerimden korkuyorum belki artik onun icin gozyasi dokmekten usandim oyle canimi yakti ki... Aslinda bitmesini isteyen de bendim ama Boyle basit olusunu kabullenmek zormus Benden bu kadar kolay vazgecmesi aska olan inancimi sarsiyo yasadiklarimiz kolay olmasa da arkasini donup baskasiyla evlenmesi bana oyle bi darbe oldu ki artik beni Kim onun kadar severse korkacagim inanamayacagim gibi geliyo benden aglayarak vazgecipte baskasini esi olarak hayatina almasinin bana Gore hic bi aciklamasi yok... Cok derin dusunuyorum yine hayati aslinda geldigi gibi almak lazim Kader kismet deyip gecmek lazim ama bu Ara yapamiyorum iste

Zaman böyle anlar olacaktır bunlarda geçer bakalım önümüze... Herşeyin hayırlısı.

+1
Oyle cok kirildik ki, bi tarafimiz hep eksik kaldi sanirim. Veya alismak icin coook zamana ihtiyacimiz var. ilk askimdan biliyorum unutmasi 2.5 sene surmustu. bir sene oldu. eskiyle kiyaslanamayacak kadar iyiyim, ama dusununce hala sindiremedigim seyler var. Ayrilik seklimiz gibi, terk edilmek gibi.. ne bileyim, kendimi kandirilmis gibi hissediyorum. veya aptal yerine konmus gibi hissediyorum. Ben orda seviyorum seviliyorum diye dusunurken bey efendi beni terk etmeyi planliyormus

Şimdi düşünüyorum sınırlı miktar bir ömrüm var kronometrem hep geri sayımda şu anda. Yani şu sınırlı vakitte tamam ona kin duyup felaket haberini almaya endekslesem elime ne geçecek ya da mutluluk haberini duysam benden ne eksilecek. Sonuçta dönmesini istemiyorum uygun değiliz o zaman nedir yani onu düşünmekle ayırdığım bir dakika bile benim için zarar kendim için kullanmak varken güzel düşünüp belki onunla olmaktan çok daha hayırlı olabilecek şeyler gelecekken neden ziyan edeyim ki vaktimi geçmişe takılıp. Hayırlısı bakalım azaldığını hissediyorum kontrollü biçimde azalıyor hislerim bu da bir deneyim tecrübe geçti gitti.

benden de +10 kullanilmislik hissi aldatilmislik hissi yari yolda birakilmak bunlar kolay seyler degil hemde deli gibi sevip sevildigini dusunurken aramizda kopmayacak bi bag var zannederdim gozlerime bakip ne dusundugumu anlayan Adam... Aklim almiyor hicte almayacak galiba...

Kutlu olsun canim

Dilimize sakiz olmus, ezbere soyledigimiz sozlerin ne manaya geldigini bugunlerde cozmeye basladim. Derdim ki "ilerde bu gunlerde bu kadar cok uzuldugume uzulecegim," ama bunu soylerken zannederdim ki "Amma da uzulmusum be, amaaan hic de degmezmis, salla gitsin" modunda olacagim. Ama simdi bir sene sonra, o eski hallerimi dusununce, ozellikle eylul ve ekim aylarini gercekten o zamanlar o kadar cok uzuldugume icim aciyor. O hallerim aklima gelince..

Gercekten o zamanlar uzuldugume, oturup uzuluyorum bildiginiz. Yahu bu gonul neler yasamis, helal olsun hala sapasaglam atiyor.

Ne cektik be kardesim zamaninda..

Ah ah geçen sene bu zamanlar ne üzgündüm hala bekliyordum gelecek filan diye bir de. Şimdi o devam ediyor yoluna. Etsin canım sağolsun:) Ama şu tamam sevgi filan neyse de şu aklıma gelmese arada bakma ihtiyacı duymasam. Hani nasıl diyeyim düşünce olarak canın yandığını yaptığının cezasını filan çektiği düşünceleri olmasa harika olacağımda bilmiyorum ne zaman geçer gider hayırlısı bakalım.

Aynen canim cok iyi anliyorum. Gelecek sene bu zamanlar biter gider heralde tamamen

Offff ya 3 yildir gorusmedigim bi arkadasim nedense birden benimle gorusmek istedigini yazdi gorusmez olaydim canmi yakmak icin sanki hepsi sozlesmis bu kizin annesi ve benim exin annesi arkadas dolayisi ile onunla ilgili herseyi biliyo ya ben konuyu kapattikca o yine donup dolastirip konuyu ona getirdi suan evlenmis is yeri aciyo filan ben tabi ki bozmadim kendimi ama aklim yine karmasik hersey yasananlar tükedilen sözler aklima geliyo yine zaten adet donemim duygusaliktan kurtulmaya calisiyorum bu da ustune tuz biber oldu kafami toparlayamiyorum ayni seyler tekrarlanip duruyo beynimde bi sinirleniyorum bi gozlerim doluyo Allahim ya neden hayir istemiyorum demedim ki neden bulustum biliyordum konunun oraya gelecegini... daha atlatamamisim hala dokunuyo bana ne yapicam ben boyle bilmiyorum sinirlerim bozuluyo yapilan haksizliklar deli ediyo beni ((

Üzülme evet ayrılık uzun süre önce oldu ama evliliği çok taze. Dolayısıyla öyle hissetmen çok normal. İçinde ona karşı olan herseyi sonuna kadar yaşa. Bu mesajını okuyunca bende bakim bi benimkinin facesine belki evlenmiştir filan diye evlenmemiş ama onun resmini gördüğümde çok şey hissetmiyorum hatta bakmadığımı farkettim yanındaki kıza bakıyorum benim sahip olamadığım mutluluğa sahip olmuş mu diye ama herkes normal hayatında geçip gidiyorlar işte:) Takılma çok öle arada gelen giden olur.

Ben bakmaya korkuyorum resimlerine bile bi an bosalacakmisim gibi geliyo bi görmedigim mutlu resimleri eksik kalsin o fazla gelir heralde ben daha icimden söküp atamadim onu evlendigini bildigim icin bastirmaya calisiyorum ona duygularimi artik evli bi adam o kendime bunu yediremiyorum evli bi adama biseyler hissetmek ne olursa olsun ne yasadiysak yasadik hersey silinmek zorunda.... Ben artik gercekten birisine asik olup yoluma devam etmek istiyorum... Ona olan icimdeki neyse bitsin gitsin artik yerini baskasi alsin artik kimse bu kisi ciksinda her boslugumda aklima gelmesin.... Kalbimi baskasina acabilirim artik hemde icim rahat bi sekilde gözüm arkada kalmadan artik bundan eminim... Bi kac ay öncesinde ondan baskasini hayal edemiyordum dahi hayatimda ufak tefek etkilendiklerim oluyodu ama bu kez cok farkli bu kez hazir oldugumu hissediyorum... Birisi ciksin istiyorum karsima icimi isitsin gözleri kalbime dokunsun bakislari aslinda böyle birisi var suan ama acilamiyorum cocukla konusamiyorum dahi ondan da bisey gelmiyo sadece bakisiyoruz sonrasi yok kendimi toparlayip konusayim diyorum biseyler engel oluyo sanki ondan bekliyorum bi adim atsa bana ben zaten hazirim onunla yeniden aski yakalayabilirim gibi geliyo bana bakalim bekliyorum

Ben özellikle baktım ilk başlarda bakmasaydım keşke demiştim ama iyi ki de bakmışım. Şimdi normal bir insandan farklı unuttum bilmem hani resimlere bakınca ilk zamanlarda kalbim sıkışıyordu acı hissediyordum şimdi yok öyle şeyler yavaş yavaş küçüldü gözümde. Bence bak resimlere ki tabu haline getirme elbet ilk gördüğünde bir acı filan hissedersin ama zamanla sıradanlaşır. Yeni birisi umarım çıkar ama öncekinin acısı içindeyken tam odaklanamayabilirsin. Bugünlerde aşılır.

bilmiyorum canm Ya ama dogru insan baktikca duygusuzlasiyo olabilir ama durup dururken canimi yakmakta istemiyorum ne bileyim

hakliymissin baktim dugun resmine bicak yarasi gibi bi his incecik bi siziydi kalbimde bi anlik... Mutlu gözküyordu resimde elele karisiyla... Icimden son bisey daha koptu Gitti sanki... Tamamen kopmus gibiyim ondan tamamen icimden atmis gibiyim hayallerimde kalan o ve resimde duran Adam bambaskaydi o an... Artik önüme bakma zamani geldigini anladim o mutlu yoluna devam ederken benim zorum ne kendime hayatima kastim mi var o benden azmi sevdi hayir madem o cani acimadan devam edebiliyosa karisiyla gülücükler sacabiliyosa benimle kurdugu hayallere onunla devam edebiliyosa benim derdim ne kendime bu eziyet neden... Icimde sanki daha güclü hayata daha Mutlu sarilan bi Ben var aklima artik her gelisinde gözümün önüne o resim gelecek ve beni ona olan nefretim daha güclü yapacak

İyi yapmışsın yoksa insan saplantı haline getiriyor. Beni ilk o şahısla olan fotograflar etkilemişti. Nişan fotosunu gördüğümde ilk an bi ne bileyim acı gibi birşey oldu ama hemen geçiverdi sonra bi baktım ıyk bu ne dana gibi olmuş dedim. O an ona olan o takıntım bağımlılığım bitti sonrası sadece merak hani facede bazı arkadaşlarımı da merak ederim filan onun gibi yoksa onla kendimi bağdaştıramıyorum.

Ya cok tuhaf bi his ama dedigin gibi galiba kendimi sartlandirdikca daha cok aci cekiyodum baktim görebilecegim en kötü manzaraydi bu benim icin artik bundan fenasi olamaz heralde :) artik korkularim bitti galiba tamamen umudum filan kesildi hani insan gözüyle görmeyince inanamiyor Ya Hep takilip kaliyo kafasinda yapamaz evlenemez beni cok seviyo dönecek... Ama karsinda gercekler tokat gibi carpinca yüzüne en dibe vurunca artik ayaga kalkmaktan baska caren yok... Iki gündür böyleyim... Son haftalarda tuhaftim biraz özler gibi oluyodum elimde bisey yoktu evlendigine dair aklima eskiler geliyodu... Ama simdi yüzlestim gerceklerle... Yine silkindim kendime geldim arada bi ruyadan uyandiracak seyler lazimmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…