- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
UMUTLUUU duy sesimi bana olumlamayla ilgili örnek verir misin ben tam bilmiyorum da..
kızlar ben çıkıyorum...benim bağlantı gelip gidiyor sanırım bi sorun var nette...kaç defa modemi kapattım yahu!!!
tam msj yazıyorum pat bağlantı kopmuşsabote ediyor başlığımızı bu bağlantı
hepinizi öpüyorum...inşallah yarın bugünden daha güzel olur...diliyorum Allah kalbinizdeki sızıyı yarın daha da hafifletmiş olsun....:119:
iyi geceler....
tamam canım veriyorum bizim bukadar acı çekmemize neden olan şey ilk şunu bilin kendimizi sevmemek ciddi anlamda kendimizi sevmediğimiz için bukadar acı çekildi...
bu yüzden bununla başladım ve geçmişi özgür bırakmayla başladım :) 21 gün bunları okuyup bilinç altıma iyice yerleştiriyorum 21 günde etkiyi gösteriyor bunun yanında kendini sevmek özgüven telkinleri dinliyorum şimdi kimse inkar etmesin hepimizin özgüveninde sarsılma oldu BİRDE ŞUNUN BİLİNCİNE VARMAK LAZIM KARŞINIZDAKİ DEĞİL SUÇLU BİZİM İÇİMİZDEKİ KORKULAR BUNLARI TESPİT ETMEKTE GEREK MESELA FAZLASIYLA KAYBETME KORKUSUMU YAŞADIK BAĞIMLILIK MUHATÇLIK MI NEYDİ BUNU ÖĞRENMEK GEREK
olumlamalara gelince canım;
kendimi bütünüyle olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum
gün geçtikçe daha çekici hal alıyorum
mutlu ve başarılı olmaya hazırım
ben güçlü sevgi dolu yaratıcı bir varlığım
ben sevgiyim
ben sevgi olduğumu biliyor ve inanıyorum,
ben artık ışık saçan bir enerji ile doluyum
kendimi nasıl hissedersem hissediyim ben güzelim ve SEVİLMEYİ HAKEDİYORUM
kendimi seviyor ve doğal olarakta hayatıma sevgi dolu ilişkiler çekiyorum
huzur ve sükunet içindeyim
ben kendimi tam olduğum halimle onaylıyorum
ben yaptığım ve yaşadığım herşeyi onayllıyorum
ben bütün yaşadıklarımı yaşanması gerektiği gibi yaşadım
geçmiş görevini yapıp sona erdi ben artık özgürüm
şimdi tüm olumsuz düşünceleri sınırlayıcı inançları terk ediyorum
artık onların benim üzerimde hiç biretkisi yok
artık hayatımda ki herkesi bağışlıyor ve serbest bırakıyorum artık hepimiz özgür ve mutluyuz
birikmiş tüm kırgınlıklarımı suçluluk duygularımı kızgınlıklarımı düş kırıklıklarımı salıveriyorum
şimdi arınmış ve özgürüm
kendimi bütünüyle ifade etme ve yaşamın tadını çıkarmama engel olan herşey yok oldu
benim tüm olumlamaları yazdım canım bunları sırayla okuyorum sabah akşam öğlen kendimi kötü hissettiğimde :) 21 gün sonra bilinç altına tam anlamıyla yerleşmiş olacak
kızlar ben çıkıyorum...benim bağlantı gelip gidiyor sanırım bi sorun var nette...kaç defa modemi kapattım yahu!!!
tam msj yazıyorum pat bağlantı kopmuşsabote ediyor başlığımızı bu bağlantı
hepinizi öpüyorum...inşallah yarın bugünden daha güzel olur...diliyorum Allah kalbinizdeki sızıyı yarın daha da hafifletmiş olsun....:119:
iyi geceler....
hemen gerekli notları alıyorum ve yarın başlıyorum.. okurken şimdiden içim açıldı diyebilirim.. teşekkür ederim..
iyi geceler elif zeynep..
yarın görüşmek üzere :)
kızlar.. yok mu bana bşeyler diyecek olan..
size ne kdr garip geldi degilmi.. bide benim ezildiigm yükü düşünsenize kızlar..
kendimden nefret eder oldum..
size ne kdr garip geldi degilmi.. bide benim ezildiigm yükü düşünsenize kızlar..
benim de enerji gitti yine
herkese iyi geceler:101:
canım ama sakın bir gün bile bırakmıycaksın bir gün bıakırsan tekrar başa sarıp 21 gün devam ediyorsun :) acayip uyuku bastırdı beni :) erken kalktığım için şimdi çıkıyorum konsantre olamıyorumm
sabah kalkar kalkmaz birde güne başlama olumlamamı yazacağım buraya :) günede onunla başlarsınız
bu arada gece yatarken yarın tam benim için bir gün
sabah kalktığınızda bugün tam benim için birgün diyin :)
hayatta yaşadığınızı fark edin :) öpüyorum hepinizi iyi geceler :):)
tam da söylediğin gibi olacağını biliyorum evet. zaten yolunda gitmeyen bir ilişki zaten beklentilerimi(özlemlerimi, hassasiyetlerimi) karşılamayan bir adam vardı, şimdi aynı adam dönünce hiçbir gelişme olmayacağı gibi her şey daha da yozlaşacak.ben daha beter olacağım. bunu çok iyi biliyorum. ama hayatımda ilk kez böyle duygularla savaşıyorum. onun benim için kesinlikle yanlış bir insan olduğunu biliyorum. evlenseydim en fazla 3 ay sonra boşanacağımı da çok iyi biliyordum. herşeyi biliyorum bilmesine de, hala onu deliler gibi özlemekten ve istemekten kendimi alamıyorum. şimdi arasa - ben zaten açmıcam o ayrı:)))- tek isteğim onun da bensiz canının yandığını bilmek, çünkü o zaman hiç değilse boşa yaşanmamış bu ilişki, karşılıklıymış diyebilicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?