Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Biliyormusunuz bunları birinden duysam çok kızardım. Nasıl anlaşılmaz derdim, nasıl bu noktaya gelir insan. Ama benim iyi niyetim aynı ortamda olmamız onun boş durmaması bana karşı boş olmaması bu igrenç hale getirdi.. İlk etapta bunları yazmak istemedim çünkü onu böyle tanımak onun böyle oldugunu anlamak benim için en büyük hayal kırıklığı, ilk mesajlarımda sadece kendi hissettiklerimi yazdım farkındaysanız.. Şu kavgaya bir dur diyebilsem içimde, incecik bir ip var onu bir koparabilsem.
Basarabilirim biliyorum.. Sadece braz zaman..

hatun bir bakim dedim ne alemdesin diye.
yazılarını gördüm.
yavru bu adamdan köy kasaba bucak nahiye hiçbirşeycik olmaz.
koca/sevgili dediğin dağ gibi olacak sırtını güvenle yaslayacaksın.
bu adama sırtını yaslarsan ensenede göz koyman lazım.
sen şöyle etrafına bak güzel insanlarla ol.

anam ya çöküvercem gırtlagına ya da gizlice nikahı bascam adama imzayı çakıp tövbeler olsun gözümü döndürdü aklımı basımdan aldı.. olmadı tükenmedi bi türlü... oda sağolsun bunun için ugrastı ztn. ben herseyin farkındayım inan ki ben yasıyorum nasıl olmam farkında.. şu anda kimseyi istemiyorum anacım etrafımdakiler daha bi manyak.. biri zorla tanıstırmak ister ama aklındaki insan yoook istemem evlenmcem der sonra gelir bana anlatır. öteki aman elini cabuk tut der. resmen kafayı yemek üzereyim .. inan güven tek derdim öyle güçsüz hissediyorumki onların karsısında tek içimi yakan iş yerindekiler sussun birine güveneym artık ...

gazozuna ilaç at kötü emellerine alet et onu .
şok fotoğraflarını çekip evlenmesi için santaj yap.
kışa girerken doğalgazın yanında kocaya da mı zam geliyormuş.
adammı tükenmiş.
yaşın kaç başın kaç.
millete neymiş hem.

kafasına bi tokmak bayılttımmı iş tamamdır tövbeler olsun..
anam ben anneme yeni kavusmusumm
okul var
iş var - inan masamın üstünde bomba bırakıp geldim desem yeridir - 5 dk durmadan calısıorum ne zamandır hatta geçen hafta cumartesi pazarda gittik
anam dur bi azcık kendime geleyimmm .. dur sen daha neler neler olacak ta işte ben sabrediyorum.. ne milleti anacım bunlar baş kaynana bıdı bıdı bıdı
bide millete bişey caktırmamak var iyice huyum değişti..
içimde bi tiyatro sanatcısı yatıyormus ta haberim yokmuş ne oyunlar ne oyunlar

NEGATİF ENERJİLERDEN KURTULMA

” Tamamen pozitif enerjilerle çevrelenmeyi ve bana zarar veren bütün negatif enerjileri hayatımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Kendimi olumlu enerjilere açmayı ve güzel enerjiler üretmeyi kabul ediyorum. Bana zarar veren tüm olumsuz enerjileri şimdi kendimden uzaklaştırmaya ve bu enerjilerden korunabileceğim çok
güçlü bir enerji kalkanına sahip olmaya hemen şimdi bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

OLUMLU DEĞİŞİM İÇİN

” Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum. Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını kabul ediyorum. Hayatımın iyi ve güzel bir şekilde hızlı olarak değişmesine bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

Kaynak:
Negatif Enerjilerden Kurtulma ve Olumlu Değişim için Niyet Örnekleri - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi

öncelikle, yine çok doğru söyledin. hepsine katılıyorum, belki şu hariç: demişsin ya bazı insanlar diğerlerine göre daha az sevebilme kapasitesine sahip, öyle olsa inan içim yanmazdı, bu kadar içime işlemezdi acısı. hikayemin belli noktalarını bilmediğin için öyle düşündün haklısın.yazması acı veriyor o yüzden tek cümleyle açıklıycam, benden önce nişanlanıp ayrılmış ve o kızı deliler gibi sevmiş seninle birlikteyken de hala aşık mıydı diyceksin? ben önceleri hissetmedim, zaten üstünden birkaç yıl geçti demişti. ama sonraları hep bir kıyaslama başladı bende. öyle sevilmediğimi hissettim. dünyada insanı bu kadar tüketen başka bir duygu daha tanımıyorum. seni onun gibi sevemeyeceğini bilmek.. neyse

bak sabah sabah yine bütün enerjim çekildi bunları yazınca:105: umarım sen bu sabah daha iyisindir. bak aradı aradı seni beklentiye soktu sonunda! yokluğunda ne güzel alışmıştın, evet belki çok özlüyordun ama kendini onsuzluğa bir şekilde adapte etmiştin. şimdi ne yaptı, bütün düzenini altüst etti. kattettiğin yolları yeni baştan yürümen gerekecek. ondan sana zaten yar olmaz bu saatten sonra. giden erkek biten erkektir. ben senin güçlü duruşlu bir insan olduğunu hissediyorum yazdıklarından. en zor kısımlarını geçmişsin, şimdi bunlar sana sinek vızıltısı gibi gelsin. baksana sinek gibi vızıldıyor etrafında zaten adamceğizzz

tam da enerjim düşmüştü, ilk olumlamayı yaptım bakalım. hadi hayırlısı

Başlığımız hayırlı olsun. Düzeleceğiz yollarımızı bulacağız. Hayat hergün yeni güzellikleriyle doğuyor. Yalnız bugün saat yaklaşık 17 :00 a kadar boşluk etkisi altında olacak. Kendinizi bırakmayın, yeni işlere başlamayın. Dinlenin ruhunuzu temizleme çalışmaları yapın çünkü o saatten sonra duygusal olarak kıpır kıpır olacaksınız :) Bir de yarın sabah saatlerinde dolunay etkisi var. Sert açılar gökyüzünde ve bu gerginliğe yol açabilir. Dolunay bitişler için iyi vakittir. Benim tavsiyem yarın sabah ona ait düşüncelerinizi acılarınızı hislerinizi yazın ve o kağıdı yakın. Bitirin zihninizde herşeyi.

canım dün cevap veremedim :) bencede tüm günü oturarak geçirme çünkü o zaman daha çok kafana takarsın.. :) ders çalış yürüyüş yapm kitap al oku :)
sende uygulamalısın :) ozaman isyan etmemek en güzeli çünkü mutlulukta Allah'tan bu sıkıntıda mutlu olduğumuzda şükrediyoruz ama sıkıntıdayken isyan ediyoruz bizim tek yardımcımıza sırtımızı dönüyoruz ne ayıp!

Allah'a dua edelim kızlar bizim için hayırlısını o bilir :) hayırlısını versin bize şer'deki görmediğimiz hayırları göstersin bize spor yapın mutlaka :):) kendi bedeninizi sevin :) pilates güzeldir mesela :)

aa ben dolunayda bunu yapıyorum :):) bi nevi topraklama :) kızgınlıklarımı yazıyorum hızlı hızlı sonra yakıyorum sadece ona değil kime öfkeliysem :)

teşekkürler bilgi için :)

aaa tamam ben de yapıcam kesinlikle:124: yazarken bir teknik kullanıyor muyuz yoksa içimizden geldiği gibi mi? yani öfkemizi kırgınlığımızı ya da sevgimizi yazıp sonra hangi dilekle bitiricez mektubu?

Dolunay yarın saat 06:19 da olacak. O zamana kadar içimizde bir gerginlik bir patlama hissi olabilir normaldir. Bunu bedenimizi yorarak ya da sakinleştirici etkinliklere azaltabiliriz. Müzik dinleyin, yürüyüş yapın ama bugun 17 e kadar yeni bi işe başlamayın:) Yeni bir karar almayın var olan halihazırda işlerinizi bitirin. Zaten dolunay bitişleri, sonlanmaları size gösterecek. Tabi son, bitiş deyince illa olumsuz anlam gelmemeli aklınıza hani şu zamana kadar uğraştığınız iş vs nin sonuçlanması bir karara bağlanmasını görebilirsiniz.

Hayır Anzer paylaştığım şeyin anlamı daha farklı.
Bilerek ve isteyerek kendine acı çektiren insanla bizim dururumuz bir olabilir mi?
Onlar hem kendilerine hem bize isteyerek acı çektiriyorlar
Karakter meselesi
Bir insan neyse odur
Yani korkarım o hayatına hep bu şekilde devam edicek bir ilişkinin üstesinden gelemeyerek
Ama biz ''ONLAR'' yüzünden üzelen taraf olduğumuz için mutluluğu bulduğumuzda değerini daha iyi anlayacağız
Fakat o insanlar mutluluğu bulsa bile yine onu hüzne çeviricekler çünkü yapıları böyle

Günaydın bu arada herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…