- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
dedigim gibi beyza bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba,
sana unutmak düser
adamin sevgilisi var ve senle konusmasi etrafinda dönmesi hic hos degil
resmen aldatiyor sevgilisini,
aldatmaya calisiyor seninle !
ilerde evlendigin zaman seni aldatmiyacagi ne malum ??
belki hamurunda var?
kendini sogutmaya calis,
insallah basarirsin
Annemmm electra gelmişşşşşş
ılınıpırtınıtoplayıp kaçansmili:
bitanem sus nolur.. sen bişey deme.. gecenin bu vakti hepten uykusuz kalacagım...
biliyorum hepsini.... ama hepsine rağmen işte...
hiç tanımadıgım insanlara içimi dökmek iyi geliyor...
saatlerce kusasım var.. belki o zmn biter bu olay..
hatun bir bakim dedim ne alemdesin diye.
yazılarını gördüm.
yavru bu adamdan köy kasaba bucak nahiye hiçbirşeycik olmaz.
koca/sevgili dediğin dağ gibi olacak sırtını güvenle yaslayacaksın.
bu adama sırtını yaslarsan ensenede göz koyman lazım.
sen şöyle etrafına bak güzel insanlarla ol.
anam ya çöküvercem gırtlagına ya da gizlice nikahı bascam adama imzayı çakıp tövbeler olsun gözümü döndürdü aklımı basımdan aldı.. olmadı tükenmedi bi türlü... oda sağolsun bunun için ugrastı ztn. ben herseyin farkındayım inan ki ben yasıyorum nasıl olmam farkında.. şu anda kimseyi istemiyorum anacım etrafımdakiler daha bi manyak.. biri zorla tanıstırmak ister ama aklındaki insan yoook istemem evlenmcem der sonra gelir bana anlatır. öteki aman elini cabuk tut der. resmen kafayı yemek üzereyim .. inan güven tek derdim öyle güçsüz hissediyorumki onların karsısında tek içimi yakan iş yerindekiler sussun birine güveneym artık ...
gazozuna ilaç at kötü emellerine alet et onu.
şok fotoğraflarını çekip evlenmesi için santaj yap.
kışa girerken doğalgazın yanında kocaya da mı zam geliyormuş.
adammı tükenmiş.
yaşın kaç başın kaç.
millete neymiş hem.
senin çizdiğin profile göre - ki benimkine de benzetiyorum birçok yönüyle - zaten o insan pek mutlu olamaz. bazı insanlar sanırım diğerlerine göre daha az sevebilme kapasitesine sahip ben de birçok şeyi anlamakta zorlanıyorum, ya da biz acılarımızı bir anda yaşayıp sonra atlatıp yolumuza bakıyoruz, bugün değerimizi bilmeyenlerde zamana yayılıyor belki de yıllar sonra pişmanlık duyuyorlar, kırdıkları bir kalp için, acaba nasıl olurdu sorusu belki çok uzun zaman sonra hasıl oluyor ama bu da seni ilgilendirmemeli artıkkimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa etme derdinde değiliz ben seni çok iyi anlıyorum sadece kocaman bir soru var zihninde herşey yalan mıydı, boşa mı yaşadım... seni yok saymasın istiyorsun, inkar etmesin, hiç olmamışsın gibi hayatına devam edemesin. ama yaşanan herşey insanda bir iz bırakır, dokunduğumuz her hayatta izlerimiz kalır, bir şekilde illaki o da kendi içinde hesaplaşacak, belki şimdi belki daha sonra. bu düşünceyi de at kafandan. aslında bu düşünce bile yine bir ilişki olabilir mi acaba aramızda sorusunun uzantısı... kendimize bile itiraf edemesek de. çünkü hesaplaşsa da, acı da çekse o değişmeyecek! sensizken acı da çekse sen olduğunda yine aynı umursamaz, sorumsuz biri haline gelecek...
bu düşünceyi de aştığında, artık canının yanıp yanmadığı da umrunda olmadığında o zaman kurtulacaksın bu kısır döngüden. aynı süreçlerden geçtik. kendine bir hayrın var mı şu anda dersenyok. birşey itiraf etmeliyim bütün gece telefon elimde bekledim belki arar diye! yine sanki onun yörüngesinde dönmeye başlamış gibi kendimi aciz hissettim. ama çabuk toparlandım. sakın buna izin verme, ararsa da sakın... farkında olmasan da en azından alışıyorsun yokluğuna, her sabah onun sesiyle uyanırdım, 2 ay çok acı çektim ama dün sabah onun telefonuyla uyanmak sanırım en fazla canımı acıtan kısmıydı. çünkü 2 ay yoktu, sabahları beklentim de yoktu, ama aradığında ister istemez eski alışkanlıklarına dönmek istiyorsun kendini bile bile ateşe atmak gibi. sigarayı bırakıp yıllar sonra tek bir nefes çekip başlayan insanlar var. en güzeli o nefesi hiç çekmemek, ben artık güçlendim birşey olmaz demeden önlemi almak...
rica ederim canım :))
tatlım seni olumlama kraliçesi UMUTLUYA yönlendirelim :))))
NEGATİF ENERJİLERDEN KURTULMA
” Tamamen pozitif enerjilerle çevrelenmeyi ve bana zarar veren bütün negatif enerjileri hayatımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Kendimi olumlu enerjilere açmayı ve güzel enerjiler üretmeyi kabul ediyorum. Bana zarar veren tüm olumsuz enerjileri şimdi kendimden uzaklaştırmaya ve bu enerjilerden korunabileceğim çok
güçlü bir enerji kalkanına sahip olmaya hemen şimdi bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”
OLUMLU DEĞİŞİM İÇİN
” Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum. Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını kabul ediyorum. Hayatımın iyi ve güzel bir şekilde hızlı olarak değişmesine bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”
Kaynak:
Negatif Enerjilerden Kurtulma ve Olumlu Değişim için Niyet Örnekleri - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi
aman yarabbim cok guzel! Ben butun gunumu oturarak geciriyorum kizlar ya bunu degistirmekle ise basliyim meselaoturacaksam bile ders calisayim dimi
senin uyguladigin seylere bayildim! Artik isyanda etmiyorum Allah'a sukur. Her ne kadar bugun durduk yere aglasamda cok ustunde durmadim agladim sustum sonra disari ciktimderslerime siki siki sarilicam bol bol dua edicem sporuma tam gaz devam.
Yasadiklarim bana hayatimdaki herkesi affetmeyi ogretti. Kin tutmuyorum icimde kizlar. Allah'a sukurler olsun ki bunu ogrendim. Daha ne istiyim ki ben:114:
Başlığımız hayırlı olsun. Düzeleceğiz yollarımızı bulacağız. Hayat hergün yeni güzellikleriyle doğuyor. Yalnız bugün saat yaklaşık 17 :00 a kadar boşluk etkisi altında olacak. Kendinizi bırakmayın, yeni işlere başlamayın. Dinlenin ruhunuzu temizleme çalışmaları yapın çünkü o saatten sonra duygusal olarak kıpır kıpır olacaksınız :) Bir de yarın sabah saatlerinde dolunay etkisi var. Sert açılar gökyüzünde ve bu gerginliğe yol açabilir. Dolunay bitişler için iyi vakittir. Benim tavsiyem yarın sabah ona ait düşüncelerinizi acılarınızı hislerinizi yazın ve o kağıdı yakın. Bitirin zihninizde herşeyi.
Başlığımız hayırlı olsun. Düzeleceğiz yollarımızı bulacağız. Hayat hergün yeni güzellikleriyle doğuyor. Yalnız bugün saat yaklaşık 17 :00 a kadar boşluk etkisi altında olacak. Kendinizi bırakmayın, yeni işlere başlamayın. Dinlenin ruhunuzu temizleme çalışmaları yapın çünkü o saatten sonra duygusal olarak kıpır kıpır olacaksınız :) Bir de yarın sabah saatlerinde dolunay etkisi var. Sert açılar gökyüzünde ve bu gerginliğe yol açabilir. Dolunay bitişler için iyi vakittir. Benim tavsiyem yarın sabah ona ait düşüncelerinizi acılarınızı hislerinizi yazın ve o kağıdı yakın. Bitirin zihninizde herşeyi.
cecenn bu paylaştığın benim kafamı karıştırdı size de sormak istiyorum..
mesela bu son sevgilim bana hep "çok acı çekiyorum, hergün ağlıyorum" profili çizen bir adam yani oda mı çok mutlu olucak?? hayır bu profilin yanında hiçbir çaba da göstermeyen bir adamdı bu yüzden sormak istedim sizlere düşüncelerinizi?? yani anlatmalarına göre hergün ağlayan sızlayan amaaa diğer yandan bir adımda atmayan, barışsak bile bunu devam ettirmek için bi çaba harcamayan bi adam hayal edin.. nasıl bişey bu ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?