Buyrun...Terapi Grubumuz :))

umarım oyle olur pişman olmaktan korkuyorum biraz ama yasanılanlara, insanların yaşadıklarını görünce benimkininde düzgün olacağını zannetmıyorum , umarım sizinde herşey gönlünüze göre olmuştur.çok teşekkür ederim gerçekten şuanda okadar rahatladımki Allah herşeyi gönlüne göre versin :)

Umut olayını bitirip, onun dönmesi beklentisini de iptal edince ohh ne rahatım. Dönsün dönmesin umurumda değil o defteri kapattım demek kadar rahatlatıcı bir şey yokmuş. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyordur. Kafamızdan silip atalım. İşlerimde yoğunlaştı zaten. Aklıma ara ara geliyor ama acı çekme yok eskisi gibi.

yaa kızlar benimde akla fikre çok çok ihtiyacım var şu sıralar. ünide bi çocuk var 6 7 aydır tam olarak tanıdığım. yan, 6 7 ay önce kendini hissettirdi bana. twitterdan takip etti faceden ekledi diğer sosyal yerlerden ekledi. ama ben zaten okulun başından beri tanıyorum bunu sadece isim soyisim olarak. bizimbölümde ikinci öğretim. bende birinci öğretimim. her neyse bi gün bu bana ders çalıştırır mısın dedi aramızda o kadar muhabbetimiz olmamasına rağmen çalıştık falan. yaz tatilinde de faceden iki kere falan konuştuk. okul başladı aslında nedense bana hal hareket bakışları benden hoşlanıyo gibi geliyodu ama bu çocuk çok dengesiz ya. arkadaşlarımda yaptıklarını görünce evet evet hoşlanıyo diyolar ama çocuktan hiç ses seda yok. 6 7 aydır bekliyorum hani gelsin konuşsun diye ama yok. birazda bu çok futbol düşkünü hani bunu kimse aşk meşk işleriyle uğraşmaz diye biliyolar. yani böyle aşklı meşkli bişeyler yazınca oo şeycim sen böyle şeyleri bilir misin diyolar sürekli. biraz bu konularda utangaç falan diyorum kendi kendime ama bi yere kadar. kızlar bunu ne zaman görsem böyle ne bilim kötü oluyorum ya arkadaşlarım unutcaksın onu falan diyolar ama ne yapacağım bana bi akıl veriin yaa.

Ünide yenimisiniz canım ikinizde ?
Gerçekten dengesiz insanla uğraşmak zor
Yani tavırlarından napmak istediğini anlayamıyosan bence uzak dur

Ünide yenimisiniz canım ikinizde ?
Gerçekten dengesiz insanla uğraşmak zor
Yani tavırlarından napmak istediğini anlayamıyosan bence uzak dur

yok benim ikinci onun üçüncü senesi. ama ikimizde 2.sınıfız. geçen senenin sonlarında tanıştık. ya sosyal ortamlarda falan konuşuyo baya geçen gün maça gittik onların gurubuyla geldi yanıma baya ilgilendi. ama yani hala napmaya çalıştığını anlayamıyorum.

Gerçekten zor bir durum ya.
Sen hoşlanmıyosan hiç üstünde durma bence
Ama bişeyler hissediyosun belli ki onun sana açılması bekle benim fikrim

Gerçekten zor bir durum ya.
Sen hoşlanmıyosan hiç üstünde durma bence
Ama bişeyler hissediyosun belli ki onun sana açılması bekle benim fikrim

başlarda hoşlanmıyodum ama artık çok geç :) baya kaptırdım ben kendimi. açılmasını bekliyorum işte tabi oda açılabilirse.

Kızlar kimse yokmu yardımınıza ihtiyacım var
Hattımı değiştircem ben değiştirmeden önce son kez onunla konuşmak istiyorum mesaj atmak
Kötümü olur iyimi olur bilemedim :s
Durduramıyorum kendimi bugün özellikle bişeyler oldu bana .s

Canim sakin sakin yapma,
yani canin daha cok yanacak, iyi gelmiyecegini düsünüyorum hatta eminim
yinede sen bilirsin:26:

cecen bence de arama.. kesin olarak bitmesi gerektiğine inanıyorsan arama daha doğrusu.. yoksa kafanda bittiyse ama son kez sesini duyma şansını denemek istiyorsan aradığında havalanabilir.. sana kötü bişe söyleyebilir.. üzer vs vs.. yine de sen bilirsin ama ben seni kötü etkileyeceğini düşünüyorum..

Bu aptal düşüncelerden ne zaman kurtulcam ki ben
Ama haklısın canım yapmıcam
Yapmıcam kesinlikle

üzme canini cecem,
inan bize bile hala kac ay gectigi halde hala aklimiza gelebiliyor böyle sacma düsünceler,
ama inanki hicbir ise yaramiyor,
seni cok iyi anliyorum inan bana, icini dökmek istiyorsun, icindekilerini bir hisimla söylemek istiyorsun, bunu cok iyi anliyorum,
cünkü bende yakin zamana kadar öyleydim
cok sükür gecti sayilir :)

Haklısın Anzer vazgeçtim ....

Doğru ya ... hiç bir işe yaramıcak
Üzüldüğümle kalıcam
Of Of
Zaman ilaç olur inşAllah hepimize

Seytan mi durtuyor nedir bazen bana da oluyor, deli gibi onunla konusmak ona mesaj atmak istiyorum.
Ama karsimdaki adam benim mesaj atmak istedigim, sevimli, sevecen, asik sevdicegim degil ki.. Bir buz dagi, benden vazgecmis eski bir tanidik! Mesajim onun icin hicbirsey ifade etmiyor bile olabilir! O yuzden atmayin "naber nasilsin" mesaji. Aramayin. Denk gelirseniz bi yerde arkadasca naber nasilsin diye sohbet edebilirsiniz ama ozellikle onu merak ettiginizi, onu dusundugunuzu gormesine izin vermeyin!

Hepsi pislik bunlarin

Yok yok bugün benim miladım olucak 12.10.2012 bugün tam tamına 4 ay olmuş
Ben unutmak yerine iyice dibe batmışsam bu benim sorunum
Ben bu kadar aciz bir insan mıyım ki ?
Beni sevmeyen bana değer vermeyen bir kere bile arayıp sormayan bir insanı niye ve neden unutamayım ki
Hemde o insanın hayatında başka biri varsa ...

Bu zamana kadar onun için dökdüğüm gözyaşlarını bile haketmedi
Demek ki değmeyen bir insanmış yalanmış herşey
Artık bunu kabullenip yoluma bakmam lazım kafayı yemek istemiyorum çünkü :)

Zaten bizim ki ilişki değil di ki üzmece laf sokmaca, can sıkmaca
Altta kalanın canı çıksın gibi bir durumdu
Bütün bunların bilincindeyim ve kendimi kurtarma zamanım gelmiş de geçiyor bile

Arada böyle mesaj atma istekleri falan olur normal karşılayıp sabretmek lazım
Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler

Artı 3 ay daha ayrıydık ama iletişim kopmamıştı yani nerden baksanız 7 ay kızlar pehhh

Son düzenleme:
kızlar toparlanın güçlü oluyoruz..
aklımıza aramak geldiğinde en nalet duruşunu göz önüne getirelim
ve vazgeçelim..giden gitti yolumuza bakalım canlarım

kızlar toparlanın güçlü oluyoruz..
aklımıza aramak geldiğinde en nalet duruşunu göz önüne getirelim
ve vazgeçelim..giden gitti yolumuza bakalım canlarım

Bugün küllerimden doğmaya karar verdim
İçimi bir kağıda döküp sonrada onu yakıcam iyi geliyormuş bu

Canım tam mevzunu bilmiyorum ama, şu mesajından anladığım kadarıyla senin için iyisi olmuş. İlişkide insanlar birbirlerini tamamlamalı sonuçta. Üzülme :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…