- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.261
Canım tam mevzunu bilmiyorum ama, şu mesajından anladığım kadarıyla senin için iyisi olmuş. İlişkide insanlar birbirlerini tamamlamalı sonuçta. Üzülme :/
erkekler kendilerine aşık sonra annelerine yer kalırsada arada bize yem atıolar işte
benıde alın aranıza kızlar..!!
yıne döndüm durdum yatagımda.. yarın sabah 5de kalkmam gerek ama ben halen uyuyamadım..eskı gerzek, koca kafalı öküzün bana yaptıklarını, kendımı ezdırdıgım dönemlerı düsünmekten... ah sımdı bır karsıma cıksa varya...
cok sınırlıyımm yaa nasıl gececek bu sınır bır gecmek bılmedı.. allahtan aglamalarım azaldı
Hoşgeldin esmerimsin
Hiç bir zaman bırakma kendini sabret bak ben bugün ne güzel kararlar aldım
İsteyince herkes yapabilir bence unutulmaz diye bir şey yok
Ki er yada geç yaptıklarını çekicektir buna emin olabilirsin
Sinirler ister istemez bozluyor ama geçiyor saman alevi gibi
hosbuldumm..hayırlı olsun kararın??
onu unuttum saten ask acısı cektıgım yok..sadece cok pısmanım yasadıklarımdan.. asırı derecede pısmanım kendıme o kadar cok kızıyorum kı..
keske hıc beraber olmasaydım onunla ..keskee söyle yapmasaydımm keske bunu deseydım dıye yedım bıttım kendımı
yaa kızlar benimde akla fikre çok çok ihtiyacım var şu sıralar. ünide bi çocuk var 6 7 aydır tam olarak tanıdığım. yan, 6 7 ay önce kendini hissettirdi bana. twitterdan takip etti faceden ekledi diğer sosyal yerlerden ekledi. ama ben zaten okulun başından beri tanıyorum bunu sadece isim soyisim olarak. bizimbölümde ikinci öğretim. bende birinci öğretimim. her neyse bi gün bu bana ders çalıştırır mısın dedi aramızda o kadar muhabbetimiz olmamasına rağmen çalıştık falan. yaz tatilinde de faceden iki kere falan konuştuk. okul başladı aslında nedense bana hal hareket bakışları benden hoşlanıyo gibi geliyodu ama bu çocuk çok dengesiz ya. arkadaşlarımda yaptıklarını görünce evet evet hoşlanıyo diyolar ama çocuktan hiç ses seda yok. 6 7 aydır bekliyorum hani gelsin konuşsun diye ama yok. birazda bu çok futbol düşkünü hani bunu kimse aşk meşk işleriyle uğraşmaz diye biliyolar. yani böyle aşklı meşkli bişeyler yazınca oo şeycim sen böyle şeyleri bilir misin diyolar sürekli. biraz bu konularda utangaç falan diyorum kendi kendime ama bi yere kadar. kızlar bunu ne zaman görsem böyle ne bilim kötü oluyorum ya arkadaşlarım unutcaksın onu falan diyolar ama ne yapacağım bana bi akıl veriin yaa.
Umut olayını bitirip, onun dönmesi beklentisini de iptal edince ohh ne rahatım. Dönsün dönmesin umurumda değil o defteri kapattım demek kadar rahatlatıcı bir şey yokmuş. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyordur. Kafamızdan silip atalım. İşlerimde yoğunlaştı zaten. Aklıma ara ara geliyor ama acı çekme yok eskisi gibi.
merhaba kizlar sorunu olan birtek ben degilmisim.
icim icimi yiyor. sevgilimden yaklasik 4 hafta önce ayrildim. ailem istemiyordu evlenmemizi. bana "kacalim" dedi kacmadim, artik bana tehdit ediyor ona gönderdigim acik resimlerle. o rsimleri gönderdigim icin cok pismanim.
ne yapsam diye düsünüyorum. annemle babamin o resimlerden haberi yok ama benim ex-sevgili "herkese göstericem seni ailene ve tanidiklarina rezil edicem, hatta ilerde esine o resimleri göstericem" diyor.
yardimci olun banada kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?