Buyrun...Terapi Grubumuz :))

çok üzüldüm keşke bu yazdıgını herkes okusada hrkese örnek olsa kimse yapmasa bidaha

bence taviz verme.. sen kabl ettikçe o daha çok üstüne gelcek..
böyle bişey arkadaşımında başına geldi.. çocuk arkadşımı kaçırdı polisler sonra anda kızı kurtardı falan..
çocukta arkadaşımın resimlerini nişanlısana gösterdi.. sarmaş dolaş düşün.. neyseki sorun olmadı.. sen bilirsin artık.. bende ALLAH a sıgın ve bol bol dua et

aile istemiyorsa o işte vardır zaten bir şey, bence bilöf yapıoy sana böleleri anca tehdit yapar baskada hiç bir sey yapmaz. benım kıde kendimi öldürücem diyo ama sadece bana acı cektirerek yada pişmanlıkla kendine döndürmeye calışıyo , korkma bence ama yinede ailenden birilerine söylemende fayda var

ayyy zihniyete bak adamdaki !
resimler okadar da açık değilse ( ne boyuttta oldugunu bilemeyiz )
korkma bence yani.
havlayan köpek ısırmazmış

kızlar bugün nasılız bakalım..
terapi gurubumuz artık pek takılmıyor buraya..ama bu iyi bişey artık terapiye ihtiyacımız
yok demekki

beynim nasil susacak 3 hafta oldu ses yok ümidimi kesemedim hala

canım kesin bitmişse eger beklemnin bir mantığı yok kendini yıpratırsın sadece düşünmemeye çalış ya tek ayrılan acı çeken sen değilsin alışanlarda var sende sabret alışırsın her şey yoluna girere canım hakkında hayırlısı

benimde 1 ay olcak çıt yok..
ama elmi yaman beymi görcez..inada inat hadi bakalım..
çoooooooooook bekler aramamı hahahaha

Sevdiğini belli et , gizlemek başkalarına fırsat vermektir.

Necip Fazıl Kısakürek

yine tuttu bu edebi söz arayışlarım Allahım

Veeeeeeee facebookumu kapadimmmmmmmmmm

yuppiiiiiiiiiiii!! artik ne onu gorucem, ne o beni gorucekk, cani cehennemeeeeeee

ay cok seincliyim, sanki cok buyuk bi adim atmis gibi hissediyorum kendimi

Veeeeeeee facebookumu kapadimmmmmmmmmm

yuppiiiiiiiiiiii!! artik ne onu gorucem, ne o beni gorucekk, cani cehennemeeeeeee

ay cok seincliyim, sanki cok buyuk bi adim atmis gibi hissediyorum kendimi

Dün bende kapatıım ve aynı senin hissettiklerini hissediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…