büyük bir aşk, evlilik ve yıkılan hayaller

Oyle icten anlatmissin ki sanki cok yakinimsin gibi hissettim yasadiklarini. Butun dualarim seninle. Dilerim ki cok mutlu olsun geri kalan yasamin...

cok tesekkur ederim sagolun.. vicdan sahibi insanlardan okadar uzagim ki 1senedir, yorumunuz duygulandirdi.. duanizi eksik etmeyin.. Allah razi olsun

zaten balayi icin yola ciktgmz andan itbaren aramalari bitmedi turlu bahanelerle.. ve iki gun olmadan sevgili esimle agiz birligi ederek altin calma iftirasini attilar, benim hakkimda yalanlar uydurdular.. esim beyefendi de onlari susturmak yerine bana bagirdi cagirdi hakaret etti
allah selamet versin arkadaşım

Ah ahhh.keske bende senin gibi cesaretli olsaydim.sen de diyorsunya,ayrilirsam,pisman olurmuyum,onsuz yasarmiyim,dayanirmiyim..bende bunlari dusunmekten,omrumu yedim...gercek anlamda hic mutlu olamadim.guldugumde ise ardindan aglamak hemen geldi.bir gun gulduysem on gun agladim.
Mutsuzluktan,iyi bir anne bile olamadim.mutsuzlugumu onlara da yansittim.cocuklarimla yapmak istediklerimi yapamadim.
Ve dedim ki baba neden dovdun beniiiiii..sen dovmeseydin beni belki bununla evllenmezdim.

Ah ahhh.keske bende senin gibi cesaretli olsaydim.sen de diyorsunya,ayrilirsam,pisman olurmuyum,onsuz yasarmiyim,dayanirmiyim..bende bunlari dusunmekten,omrumu yedim...gercek anlamda hic mutlu olamadim.guldugumde ise ardindan aglamak hemen geldi.bir gun gulduysem on gun agladim.
Mutsuzluktan,iyi bir anne bile olamadim.mutsuzlugumu onlara da yansittim.cocuklarimla yapmak istediklerimi yapamadim.
Ve dedim ki baba neden dovdun beniiiiii..sen dovmeseydin beni belki bununla evllenmezdim.
inanin beni alip sebepsiz yere baba evime getirmeseydi ben de asla cesaret edemezdim.. basta cok uzuldum nasil getirdi diye ama, belki bana iyilik etti, insaallah.. benim gelisimin kader olmasi gibi, sizinki de kader, oyle olmasi gerekmis demek ki, demek o yuku kaldirabilecekmissiniz.. insaallah mukafati buyuk olur, Allah yardimciniz olsun..

inanin beni alip sebepsiz yere baba evime getirmeseydi ben de asla cesaret edemezdim.. basta cok uzuldum nasil getirdi diye ama, belki bana iyilik etti, insaallah.. benim gelisimin kader olmasi gibi, sizinki de kader, oyle olmasi gerekmis demek ki, demek o yuku kaldirabilecekmissiniz.. insaallah mukafati buyuk olur, Allah yardimciniz olsun..
Evet.kader.allah cekemiyecegi yuku yuklemezmis kuluna.o beni hic birakmayi dusunmedi.sevdi.cok sevdi.bendecok seviyorum.ama cok bencil.hersey onun istedigigibi olsun istiyor.her sey kendi istedigi gibi olursa mutlu olabilirmisiz.yoksa ben mutlu olmadikca sizi de mutlu etmem diyor.bencillik degil mi bu.

Evet.kader.allah cekemiyecegi yuku yuklemezmis kuluna.o beni hic birakmayi dusunmedi.sevdi.cok sevdi.bendecok seviyorum.ama cok bencil.hersey onun istedigigibi olsun istiyor.her sey kendi istedigi gibi olursa mutlu olabilirmisiz.yoksa ben mutlu olmadikca sizi de mutlu etmem diyor.bencillik degil mi bu.
benim esim de birakmadi, sozde beni korkutacakti, perisan oldu pisman oldu ama donus yok Allah in izniyle, bitti.. bencil insanla omur gecmez, ne empati kurar ne de hissiyatinizi anlar. sevse de kendidir onceligi.. o yuzden ben biraktim..

gerci sizin durum belki daha baskadir bilemiylrum.. insan mutlu olmazaa mutluluk veremez evet ama ortak yol bulunmali

Bile bile lades olmussunuz ama olsun bundan sonrasi onemli artık sizin icin Allah yaninizda olsun bu insanlara guzel bir ders verilmeli bosanmayla birlikte nafaka ve tazminat davasida acin ayrica takilan takilariniz onlardaysa onlar icinde dava acin ugrassinlar biraz ve anlasinlarki bir insanla oynamak onu baba evine goturerek asagilamak iftira atmak oyle kolay diil bunu anlasinlar...

Bile bile lades olmussunuz ama olsun bundan sonrasi onemli artık sizin icin Allah yaninizda olsun bu insanlara guzel bir ders verilmeli bosanmayla birlikte nafaka ve tazminat davasida acin ayrica takilan takilariniz onlardaysa onlar icinde dava acin ugrassinlar biraz ve anlasinlarki bir insanla oynamak onu baba evine goturerek asagilamak iftira atmak oyle kolay diil bunu anlasinlar...
aslinda para hic umrumda dgl, keske mutlu olsaydik da kit kanaat gecinseydik.. ama o insanlar maddiyat icin bizim canimizi yaktilar ve onlarin canini yakacak sey de para, o yuzden de haklarimdan vazgecmeyecegim Allah in izniyle.. o kaynana simdi yuvadan once ogulcugunun bana verecegi paranin derdinden yataklaea dusmustur : ))

Bende basta senin gibi para umrumda diil dedim ugrasmak istemedim ama dusundum neden cezasiz kalsinlar dedim paraya duskun insani kendi silahiyla vurucaksin butun mahkemeleri kazandim ve suan kulagima gelen seyler hosuma bile gidiyo cunku artik anladilar insanlarla oynanmamasi gerektigini sakin pes etme vazgecme cezalarini cekicekler kul hakki parayla odenmez o ayri en azindan kalbin soguyacak....

Bende basta senin gibi para umrumda diil dedim ugrasmak istemedim ama dusundum neden cezasiz kalsinlar dedim paraya duskun insani kendi silahiyla vurucaksin butun mahkemeleri kazandim ve suan kulagima gelen seyler hosuma bile gidiyo cunku artik anladilar insanlarla oynanmamasi gerektigini sakin pes etme vazgecme cezalarini cekicekler kul hakki parayla odenmez o ayri en azindan kalbin soguyacak....
o iftiraci anne ve ablasina inat haklarimi sonuna kadar alacagim Allah in izniyle.. insanlarla ugrasmadan once dusunsunler ahlaksiz zihniyetteki insanlar.. ailwme bana verdikleri zarari trilyon odemez ama onlar 1lira icin deli olurlar, gosterecegim hirsiz iftirasi ne demekmis, hakkim olan disinda da 1kurusa tenezzul etmeden perisan edicem

bir de esim zaten perisan, onun cani para vermeden once yandi zaten.. ama annesi ablasi uzuldu mu, hic sanmiyorum, onlara haddin bildirmenin yolu bu simdilik.. ama herseyden once Allahima havale ettim onlari, hakkim asla helal dgl

Senden de razi olsun canim bol bol dua et beddua bende etmedim ama yaptiklarini odemelerini cok istedim rabbimin sayesinde hak ettiklerini buldular emin ol yapilan iyilikte kotulukte insanin karsisina cikiyor Allaha siginmak kadar huzur verici birsey yok Allah seninle olsun...

Senden de razi olsun canim bol bol dua et beddua bende etmedim ama yaptiklarini odemelerini cok istedim rabbimin sayesinde hak ettiklerini buldular emin ol yapilan iyilikte kotulukte insanin karsisina cikiyor Allaha siginmak kadar huzur verici birsey yok Allah seninle olsun...
amin, can ı gönülden amin.. simdi bile aklıma yaptıkları gelince sinirleniyorum, ya yuzyuze olsaydık devam edip Allah korusun.. her halimize elhamdülillah

Esiniz kendi kazdıgı kuyuya kendi düsmüs, kedi mi bu evine geri götürüyorsun? Bu sizin hayatınız, gördügüm kadarıyla da içten,aklı basında bir insansınız, ilerisini görseydiniz de mutlaka mücadele ederdiniz...Simdi bir adım atsanız hemen bak tıpıs tıpıs geldin havasına girecek esiniz, egosu sisecek, aynısını tekrar yasayacaksınız, anlattıklarınızdan karakterinin bu oldugunu düsünüyorum. Zaten bir evin içine aileler girmisse, ondan hayır gelmez gibi gelir bana hep nedense. İyi bir karar vermis gibi duruyorsunuz...

Back
X