büyük bir aşk, evlilik ve yıkılan hayaller

ne de guzel demissin, sukur ki dua var Rabbim e siginma var.. daha zor imtihanlar gormeyiz insaallah

Tasvir ettiğin kişiler çok tanıdık.
Yazdıkları senaryolara senin dudağın uçuklar ama onlar için gerçektir.
Hem yazıyor hem oynuyor hem de inanıyorlar.
Bunun psikolojide yeri vardır belki... hiç araştırmadım.
Beraberlik süresi uzadıkça kendinden şüphe eder hale geliyorsun.
Boşandığımda bu evredeydim. Daha sonraki evre hiçlik olabilirdi.
Yeni yolun açık, her şey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
tespite hayran kaldim.. ozetlemissiniz.. kendimden suphe eder olmustum.. bunlara psikolojide paranoyak denebilir belki, uzmanligim yok ama psikiyatri vakasi olduklari kesin.. kompleksli tuhaf insanlar.. Allah sizin de yardimciniz olsun.. tanidiginuz son kotu insanlar olsun

okudum tüm yazılanları.gördüğüm o ki çok güçlü ve mantıklı bi kadınsın sen.yani benim tam tersim.ne güzelde tepkini göstermişsin gururlu ve mantıklı davranıp dönmemişsin.duygularına yenilmemişsin.tebrik ediyorum seni bu sağlam duruşundan ötürü.umarım alacağın tüm kararların sonuçları senin mutlu etsin.yeni bir hayata başlıcaksın.herşey senin arzuladığın gibi olur inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun.

İyi ediyorsun fes etmemek gerek ,sen bir amazon kadınısın,ben böyle erkeklerede acımıyorum mademki sorumluluk sahibi değilsin ne diye elin kızını rezil ediyorsun günümüzdede erkek için aşk evliliği değil mantık evliliği yapıyor hangi kadının parasını daha iyi yiyebilirim hesapları yapıp evleniryorlar zamane erkekler , kişilikten yoksun ve bencil

amin cok tesekkur ederim.. aslnda cok duygusalimdir, hep de duygularim yener mantigimi.. ama bu son noktaydi artik.. o verdirdi bu karari.. Rabbim pisman etmesin insaallah.. sevmek yetmez bi evlilige.. b de saygi ve guven yoksa sevgi artarak devam etmiyoki.. hayirlisi

ask evliligi yapsalar da bencillik varsa yine huzur vermiyolar..

bardağı taşırmış belliki.takıntı demiştin onlar neydi mesela

bardağı taşırmış belliki.takıntı demiştin onlar neydi mesela
hic bi sorun yokken uretir, sei mutlaka suclu cikarir.. kendi tum hatalarini orter ama benim en ufacik seyimi bile unutmaz, bunun icin aylar sonra bile huzursuzluk cikarir.. gozunde asla aklanamazsin, taktiysa kurtulamazsin vs vs.. tam anlatamadim da

her hareketten bi mana cikarmaya calisir ve hemen kin tutar, b daha o kisi agziyla kus tutsa yaranamaz..

hic bi sorun yokken uretir, sei mutlaka suclu cikarir.. kendi tum hatalarini orter ama benim en ufacik seyimi bile unutmaz, bunun icin aylar sonra bile huzursuzluk cikarir.. gozunde asla aklanamazsin, taktiysa kurtulamazsin vs vs.. tam anlatamadim da

bu durumdan yoruldun tabi sende.insanın kendini anlatamamış olması çok kötü.içinde patlıyor resmen söyleyemediklerin.anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyor sadece kendileri haklılar.

bu durumdan yoruldun tabi sende.insanın kendini anlatamamış olması çok kötü.içinde patlıyor resmen söyleyemediklerin.anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyor sadece kendileri haklılar.

ben de vazgectm zaten anlatmaktan.. ne yaparsa yapar artik

en guzeli zaten ulasamamasini saglamak.. karakter degismiyor.. omur boyu sucsuzken kendini mi aklamaya calisacaksin

en guzeli zaten ulasamamasini saglamak.. karakter degismiyor.. omur boyu sucsuzken kendini mi aklamaya calisacaksin

evet konuşsam ne olacak.kendi bildiğini okuduğu için beni rencide etmekten başka bişey yapmayacak.zaten sevseydi bu zamana kadar arardı.herşeyimle kabul ederdi.yani beni ne kadar basit kız yaparak rencide ettiyse kendide bana yol yapacak kadar ş...sizmiş işte.ama anlayana tabi.seninki seviyor ama süründüğüne göre.ama sen kararlısın maşallah ne güzel.tabi yaşadığını sen bilirsin.bardağı taşırmışlar ailece.konunuda kendi derdimle işgal ettim bu arada kusura bakma.

yok rica ederim.. seviyor kendince, ayinin yavrusunu sevdigi gbi hani, severken öldurerek.. ilk can skntisinda beni harciyor o yuzden, cok asik ya tabi ters tepiyor :) keske derine inseydi o sevgi.. yada karakterindeki bozukluklar sevgisinin onune gecmeseydi

belliki ablasının ve annesinin etkisinde çok kalmış.tabi buda onun karakterinin bozukluğunu gösteriyor.sen dava açtınmı kesin bitti yani

belliki ablasının ve annesinin etkisinde çok kalmış.tabi buda onun karakterinin bozukluğunu gösteriyor.sen dava açtınmı kesin bitti yani
dava coktan acildi, az bi sure kaldi sanirim bitmesine.. Allah tan hayirlisi.. sorun anne abla degildiki esas, o mertce dursaydi kimse karisamazdi..

şu noktada haklisin, etkilerinde kaldigi cok acik.. bi de bilincaltini kucuklugunden itibaren o kadinlarin işledigini dusunursek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…