ne de guzel demissin, sukur ki dua var Rabbim e siginma var.. daha zor imtihanlar gormeyiz insaallahSeni azda olsa anlayabiliyirum çünkü benim esim de tam bi ana manyagi ailesine nasil düşkün olduğunu anlatamam ne zman sorun yasasak asla benim tarafimi tutmz suc kimde olursa olsu onlar haklidir Allh bundan sonraki yasaminda da yardimcin olsun inşallah sahipsiz degiliz sahipsizler sahibi Allah ona Sığın
tespite hayran kaldim.. ozetlemissiniz.. kendimden suphe eder olmustum.. bunlara psikolojide paranoyak denebilir belki, uzmanligim yok ama psikiyatri vakasi olduklari kesin.. kompleksli tuhaf insanlar.. Allah sizin de yardimciniz olsun.. tanidiginuz son kotu insanlar olsunTasvir ettiğin kişiler çok tanıdık.
Yazdıkları senaryolara senin dudağın uçuklar ama onlar için gerçektir.
Hem yazıyor hem oynuyor hem de inanıyorlar.
Bunun psikolojide yeri vardır belkide hiç araştırmadım.
Beraberlik süresi uzadıkça kendinden şüphe eder hale geliyorsun.
Boşandığımda bu evredeydim. Daha sonraki evre hiçlik olabilirdi.
Yeni yolun açık, her şey gönlünce olsun.
ne de guzel demissin, sukur ki dua var Rabbim e siginma var.. daha zor imtihanlar gormeyiz insaallah
eşimle tanıştıgımda, iyiki bu zamana kadar kimse olmadı hayatımda diye düşündüm hep, öylesine büyük bi aşkla baglandık birbirimize, hemen evlilik kararı aldık, hersey güzel gibi giderken işin rengi onun kalitesiz ve aşağılık kompleksli ailesiyle tanışmayla değişmeye basladı.. inanın, fitne yalan iftira kompleks her türlü çamura sahip olan insanlardı ve yanlış anlasılmasın, zengin degiliz fakat görgülü bi aileden geliyorum, toplum içinde insanlıgından dolayı parmakla gösterilen babam annem, bu kalitesiz insanların ilk hedefi oldu.. ablası kardesini, annesi oglunu kaybedecem korkusuyla beni ve ailemi acıtmak için her türlü oyuna basvurdular ve benim o çok guvendigim sevdiğim ne yaptı? mutlaka ama mutlaka onları haklı cıkaracak bişey buldu, rezilliklerini örtmek için beni kırdı.. en acısı da eşimin annesi ve ablasından bi farkı olmadıgını ve hatta onlardan 5 adım önde oldugunu görmek oldu.. düğüne kadar pürüzler cıksa da, olsun nişan sürecinde yaşanır böyle seyler diyerek iyi niyetle hep kapattık.. yalnız kısa nişan dönemimizde o aileyle ne zaman bir araya gelsek, bizce bi sorun yokken, arkadan bişeyler üretip hep kıyameti kopardılar.. düğünde güya sorun yokken, benim her türlü cömertliği ve fedakarlığ yapan ailemi altın çalmakla sucladılar ve babam bunu kaldırmayınca (normal olarak) bi sürü sıkıntı yasandı.. balayında anne ve ablasının kışkırtmasıyla sevgili eşim bana bir sürü hakaret saydı.. öyle bi şoktaydım ki, ne oldugunu bile anlamadm. daha başındayız dedim.. attan aldım ama sustukca esim de ailesi de kendilerini haklı sandılar.. eşim babama hakaret dolu msjlar yazdı, bana sürekli psikolojik baskı uyguladı.. affettik, şans verdik ama öyle tuhaf ve korkunc insanlar ki, kendilerine yapılmayan şeyleri üretip kriz çıkarırken, insanlara yaptıkları rezillikleri amaaan ne var sanki diye görürler.. suc bastırma ve yalandan aglayıp acındırma had safhada.. ve eşimin aşağılık kompleksi beni ondan uzaklaştırdı.. hep sefkatle sarmaya calıştım ama içimden bana ait olmadıgını ve her an yine kırabilecegini atamadım hiç, zaten hiç yanıltmadı.. dengesiz, kompleksli, paranoyak, kinci, intikamcı, empati kuramayan, suc bastıran, narsist bi adam.. benim degerlerimin cevremin önemi yok hiç onun için.. kendi basit annesinin gönlü olsun da ne olursa olsun.. gelinleri baba evine göndermenin marifet sayıldıgı bi ortam, oylesine ayak altı insanlar, yani mesele maddiyat degil asla.. ve eşim beni sucum olmadıgı halde en ufacık seylerde boşanmayla korkuttu, haya eder utanır gidemez diye kovdu ve aldı evlilik yıldonumunde baba evime getirdi.. 1hafta gecmeden de perişan halde elime ayagıma , herseyi anladıgını benden baska kimsesinin olmadıgını vs vs söyledidi, ben davamı actım ve vazgecmeye niyetim yokken, duygusallıgımın etkisiyle bi umit aradım ama konuşmalarından az bucuk görüyorumki, o kopmmpleks kibir empatisizlik yine duruyo aynı yerinde ve kesin olarak boşanma kararı alıp irtibatı kestim.. ilerisinden, belirsizlikten korkuyorum, ama Rabbime sıgınıyorum.. inşaallah daha kötü şeyler yaşamam..
ama size tavsiyem, asla ve asla evlilik kararını aceleye getirmeyin, yani süre açısından değil, aşıkken her hatasına kör oluyosunuz, simdi ben ozamanları düşününce kendini o gunlerde de belli ettigini görüyorum, ama ben örtbas etmişim hep, hersey acıkca belliymiş.. insanlara kuşkuyla yaklaşın demiyorum asla ama hemen de mükemmel biri diye emin olmayın, ailesini tanıyın, aileler bir araya gelsin, uyuma önem verin.. ve anacı, kibirli, kompleksli, SUC BASTIRAN insanlardan uzak durun.. dualarınızı bekliyorum
yazdıklarını çok benzettim benim hikayeme. benim eski eşte 25 kilo verdi ben onu boşayınca. hiç acımam oh olsun. verdiğim 6 seneye saysın.
anlaşmalı ;acısız/ ağrısız, sancısız boşandım, sende öyle yap mümkünse.
şimdi de onu icraya verdim, bana olan borcunun taksitlerini ödemediği için. sürüm sürüm süründüreceğim, donuna kadar alacağım. beni, ailemi sömürmek, aptal yerine koymak, çalışıp eve - ona para getirmeme mani olmasın diye 35'ini geçmiş bir kadına çocuk vermemek ne demekmiş, dünya kaç bucakmış görecek. Neyse, herşeyde bir hayır var iyi ki de çocuk olmamış bir de onun sorumluluğu olacaktı sırtımda.. Neyse , 9 ay oldu ben boşanalı. Yalnız yaşıyorum, işyerinde ufak tefek sorunlardan yalnız bir kadınım diye evin her türlü masrafını bana yıkmaya çalışan, beceremeyince beni evden çıkartmakla dava etmekle tehdit eden ama ancak öyle kalabilen evsahibimin aşağılıklarına kadar irili ufaklı sorunlar ile uğraştım, hala uğraşıyorum. Ama yılmadım ! Ölmedim, hala yaşıyorum ve çok çok çok mutluyum.
Sende mutlu olacaksın, sakin ümitsizliğe kapılma. Güzel günler kapıda. .
okudum tüm yazılanları.gördüğüm o ki çok güçlü ve mantıklı bi kadınsın sen.yani benim tam tersim.ne güzelde tepkini göstermişsin gururlu ve mantıklı davranıp dönmemişsin.duygularına yenilmemişsin.tebrik ediyorum seni bu sağlam duruşundan ötürü.umarım alacağın tüm kararların sonuçları senin mutlu etsin.yeni bir hayata başlıcaksın.herşey senin arzuladığın gibi olur inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun.
İyi ediyorsun fes etmemek gerek ,sen bir amazon kadınısın,ben böyle erkeklerede acımıyorum mademki sorumluluk sahibi değilsin ne diye elin kızını rezil ediyorsun günümüzdede erkek için aşk evliliği değil mantık evliliği yapıyor hangi kadının parasını daha iyi yiyebilirim hesapları yapıp evleniryorlar zamane erkekler , kişilikten yoksun ve bencil
amin cok tesekkur ederim.. aslnda cok duygusalimdir, hep de duygularim yener mantigimi.. ama bu son noktaydi artik.. o verdirdi bu karari.. Rabbim pisman etmesin insaallah.. sevmek yetmez bi evlilige.. b de saygi ve guven yoksa sevgi artarak devam etmiyoki.. hayirlisi
hic bi sorun yokken uretir, sei mutlaka suclu cikarir.. kendi tum hatalarini orter ama benim en ufacik seyimi bile unutmaz, bunun icin aylar sonra bile huzursuzluk cikarir.. gozunde asla aklanamazsin, taktiysa kurtulamazsin vs vs.. tam anlatamadim dabardağı taşırmış belliki.takıntı demiştin onlar neydi mesela
hic bi sorun yokken uretir, sei mutlaka suclu cikarir.. kendi tum hatalarini orter ama benim en ufacik seyimi bile unutmaz, bunun icin aylar sonra bile huzursuzluk cikarir.. gozunde asla aklanamazsin, taktiysa kurtulamazsin vs vs.. tam anlatamadim da
bu durumdan yoruldun tabi sende.insanın kendini anlatamamış olması çok kötü.içinde patlıyor resmen söyleyemediklerin.anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyor sadece kendileri haklılar.
ben de vazgectm zaten anlatmaktan.. ne yaparsa yapar artik
umarım çok daha mutlu olursun.benim bu durumu başından görmüş olmam çok iyi o zaman.çünkü kendimi anlatmaya çalışıyordum ama o yine kendi dediğini diyordu.en zonunda yoruldum ben artık dedim ve kapatmıştım telefonu.
en guzeli zaten ulasamamasini saglamak.. karakter degismiyor.. omur boyu sucsuzken kendini mi aklamaya calisacaksin
yok rica ederim.. seviyor kendince, ayinin yavrusunu sevdigi gbi hani, severken öldurerek.. ilk can skntisinda beni harciyor o yuzden, cok asik ya tabi ters tepiyor :) keske derine inseydi o sevgi.. yada karakterindeki bozukluklar sevgisinin onune gecmeseydievet konuşsam ne olacak.kendi bildiğini okuduğu için beni rencide etmekten başka bişey yapmayacak.zaten sevseydi bu zamana kadar arardı.herşeyimle kabul ederdi.yani beni ne kadar basit kız yaparak rencide ettiyse kendide bana yol yapacak kadar ş...sizmiş işte.ama anlayana tabi.seninki seviyor ama süründüğüne göre.ama sen kararlısın maşallah ne güzel.tabi yaşadığını sen bilirsin.bardağı taşırmışlar ailece.konunuda kendi derdimle işgal ettim bu arada kusura bakma.
yok rica ederim.. seviyor kendince, ayinin yavrusunu sevdigi gbi hani, severken öldurerek.. ilk can skntisinda beni harciyor o yuzden, cok asik ya tabi ters tepiyor :) keske derine inseydi o sevgi.. yada karakterindeki bozukluklar sevgisinin onune gecmeseydi
dava coktan acildi, az bi sure kaldi sanirim bitmesine.. Allah tan hayirlisi.. sorun anne abla degildiki esas, o mertce dursaydi kimse karisamazdi..belliki ablasının ve annesinin etkisinde çok kalmış.tabi buda onun karakterinin bozukluğunu gösteriyor.sen dava açtınmı kesin bitti yani
şu noktada haklisin, etkilerinde kaldigi cok acik.. bi de bilincaltini kucuklugunden itibaren o kadinlarin işledigini dusunursekbelliki ablasının ve annesinin etkisinde çok kalmış.tabi buda onun karakterinin bozukluğunu gösteriyor.sen dava açtınmı kesin bitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?