şu noktada haklisin, etkilerinde kaldigi cok acik.. bi de bilincaltini kucuklugunden itibaren o kadinlarin işledigini dusunursek
karakter ona göre şekillenmiş işte.iki arayıda idare edebilseydi keşke.ama edememiş işte.keşke demeninde faydası yok artık.hayırlısı olsun
amin sagolasin.. edepsizlere sus deyip saf sevgime layik olmaya ugrassaydi bizden mutlusu yoktu.. o ona verdigim degerib uzerinde resmen tepindi ve yerlw bir etti.. hayirlisi ins bu
her hareketten bi mana cikarmaya calisir ve hemen kin tutar, b daha o kisi agziyla kus tutsa yaranamaz..
peki senin duyguların ne durumda.soğudunmu ondan.yada mantığın ağırmı basıyor sevdiğin halde
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de eşimden ayrılalı 10 ay oldu. Ben de saf saf zamanla benim ne kadar iyi niyetli temiz bir insan olduğumu anlayacağını düşünmüştüm. Ailesi anladı ama o hödük anlamadı. O kadar bencil, o kadar empatiden yoksun, o kadar narsist, kendini beğenmiş bir insandı ki.. Evliliğimizde ne şiddet, ne hakaret, ne kavga hiç bir şey yoktu. Ama adam meğer içinde neler yaşarmış ben salağın haberi yok.
Bana söylemedi bile ayrıldık. Sırtımdan bir kambur düştü sanki. Tabi şimdi. İlk zamanlar çok zordu hazmetmek.
cok sagolun.. evet cocugum yok.. herkesin oyledir, benim de ailem cok kiymetli.. cok incindiler tum iyi niyetlerine ragmen.. benim icin alttan aldilar ama karsidakilerde insanlik yoksa onlarin fedakarligi ne ise yarar ki? kiyamiyorum onlara ve onlarla hareket ediyorum, Rabbim eksikliklerini gostermesin.. iyi ki onlar icin aileme sirt donmedim, firsat bulsalar sildirirlerdi.. cok zormus ele karismak, aile olmaya calismak.. hele ki karsindakilerde sadece dusmanlik varsa.. Rabbim kolay eylesin imtihanlarimizi..Ne güzel anlatmıssın. Bu ailesinin kuyruğunu bırkmayan erkek en kötüsü.Yasamadan göremiyor malesef insan. Olan ailene oluyo. İncitme onları kararlarını onlarla birlkte al.ve çocuğn yok sanırım kurtar kendini bi ömür mutsuzlktan...
hayirli imis belki de olmamasi.. inanir misin, son donemde ben paranoyak olup cikmistim.. yorgunluktan yuzu dusuk olsa bile korkuya kapiliyodum, 'yine ne oldu neye takildi, arkasindan ne cikacak' diye.. iyi oldugu zaman cok cok iyiydi, ama benim aklimdan gitmiyodu o korkular sorular acabalar.. kendimden suphe eder olmustum, ben mi cok sorun ediyorum icimde diye.. psikolojim epey bozulmus galiba bi ara, simdi farkediyorum :)evliliğimde aynı duyguları yaşadığım insanlardan birisin. yaklaşamıyorsun. bir sorun var biliyorsun ama adam buz gibi. benim de çocuğum olmadı 2 kere hamile kaldım ama o zaman bile bu adam nasıl baba olacak diye korkularım vardı Allah ta kısmet etmedi zaten
insani ne hale getiriyolar degil miBoş ver ilk zamanlar çok kötü olmuştum bana yaptığını bir türlü hazmedemiyordum ama onunla bir ömür geçmeyeceğini de biliyordum. Hala zoruma gidiyor , zamanla daha rahat oluyorsun.
Benden götürdükleri ,aldıkları, verdiğim emekler haram olsun haram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?