- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Sinirlendiğin anda içinden say derler ya işe yarıyo canım o. 10a kadar say yada hemen balkona kaç bi nefes al diyeceğin şeyler diline ulaşmadan ama.
Allah korusun dua hükmüne geçebilir büyük laflar
Pffffff( cozumunu bulursan banada soyleAma benim sinirlendiğim an değil de üzüntüyle ya da birikmiş hayal kırıklıklarımla yaptığım bir şey bu maalesef
Eskiden desem de korkmuyordum ama dediğim ne varsa bir bir burnumdan geldi artık farkına vardığım için der demez
bir arkadaşım öyle deme, büyük konuşma deyince hemen pişman olup tövbe ediyorum ama geç kalıyor muyumdur
çok ilginç bir konu olmuş bu
nasıl düzelir acep
olaylar karşısında direk tepkini dışa vurmak yerine konuşma derin nefes al belki işe yarar.
o durum yakında olur sana da. konuştukların başına gelmiş ya biyerden sonra "vardır illa bi sebebi" dersin. ben de yaşaya yaşaya yaptıysa olmuştur bişey gözüyle bakıyorum artık
Pffffff( cozumunu bulursan banada soylebende senin gbiyim aynisi yani pisman oluyorm ama bi anlik sinir ofke yada hayal kirikliginla cookk sacma konusabliyorm tabiisonrasi pismanlik....
hayatta .... yapmam dediğim ne varsa yaptım. öyle cümle kurmaktan da baya korkarım. biri bana da diyelim yaptığı saçma bişey anlattı empatiyle yaklaşabiliyorum. demekki daha yaşaman lazım :)Onu zaten yaşadım, dilimden çok korktum.
Hatta kendimi çok suçluyorum, o lafı ettim diye olduğunu düşünüyorum.
Yine de o yumuşaklığı kazanamadım bir türlü..
Kesin, net bakışımla asla, hayatta diye başlayan cümleleri tam olarak çıkaramadım hayatımdan.
Zamanla geçer hatanın farkındaysan. Ve zamanla bi olgunluk çöküyo insana kolay kolay konuşmak bile istemiyosun hayal kırıklıklarında... susmayı öğretiyor hayat..Ama benim sinirlendiğim an değil de üzüntüyle ya da birikmiş hayal kırıklıklarımla yaptığım bir şey bu maalesef
Eskiden desem de korkmuyordum ama dediğim ne varsa bir bir burnumdan geldi artık farkına vardığım için der demez
bir arkadaşım öyle deme, büyük konuşma deyince hemen pişman olup tövbe ediyorum ama geç kalıyor muyumdur
hayatta .... yapmam dediğim ne varsa yaptım. öyle cümle kurmaktan da baya korkarım. biri bana da diyelim yaptığı saçma bişey anlattı empatiyle yaklaşabiliyorum. demekki daha yaşaman lazım :)
Zamanla geçer hatanın farkındaysan. Ve zamanla bi olgunluk çöküyo insana kolay kolay konuşmak bile istemiyosun hayal kırıklıklarında... susmayı öğretiyor hayat..
En guzeli hic baskalarinin ornekleri uzerine yorum yapmamak. Ben olsaydim soyle yapardim, bu asla falan demeden, haklarinda hayirlisini dilemek. Zaten bir faydamiz dokunmaycaksa, baska hayatlar hakkinda konusmak bos bir is.
Bi sinirle bende bişey söylediğim zaman büyük konuşmanın doğru olmadığına inandığım için hemen tövbe tövbe Allahım sen içimi biliyosun yinede insanlık hali herşey sen beni böyle şeylerle sınama yanlış yaa filan derim. Öylebi konuşurum kendi kendime sonra.
Kendine güzel bir bileklik ve ya yüzük vs alabilirsin adına da "büyük konuşmama zımbırtısı" dersin. Onu gördükçe büyük konuşmayacağım diye hatırlat kendine. Bir zaman sonra büyük konuşacakken tam aklına gelir bence ve konuşmazsın.
Böyle bir yöntem deneyebilirsin sanki?
Bende asla yapmam dediğim ne varsa bin beterini yaptım. Hala ağzımdan kaçıyor. Brlkiyorum ne zaman başıma gelecek diye. Çünkü tesadüf olamaz yani kimi eleştirsem ne zaman büyük konuşsam hayat al sanaaa diye cevap verdi. Galiba egoları törpülemek daha mütevazi olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?