Büyük konuşma sorunum :(

Vala ben aynı dediğin gibiyim canım her şey insanlar için diye düşünürüm ve 'kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz' cümlesi yankılanır kafamda sürekli yeter ki başıma gelmesin diye olağanca ılıman davranırım.. arkadaşlarımın birsürü sırrı var bende ölene kadar da benle kalcak kınasam hangisi anlatabilirdi ki? Sen de böyle olabilirsin tersi olmak daha zor bence büyük cesaret hani büyük konuşmak

Her büyük konuşanın başına gelmiyor mu ne,bilemedim..Benim geliyor..

Yaa keşke olabilsem..
Çok istiyorum..

Şimdi eşinden dert yanan hatuna ayy benim kocamm tam tersi.. diye yorum yapanlar gibi olacağim ama;

Çok hiic büyük konuşmam arkadaş benim hayat felsefemdir diyebilirim..

Normalde kelimelere dökmeden zihninden konuşan bir insanim bunun da etkisi var tabii..

Bunun hicbir zaman zararini gormedim hayatımda

Ne mutlu size..
İnşallah ben de öyle olabilirim..

Fevri davranmamanizi onerebilirim ozellikle agzinizdan çikanlar konusunda..

Dilin kemiği yoktur derler ya aynen öyle ona o ayarı vercek olan biz olmaliyiz.

Olaylari daha toleransli karsilamayi deneyin mesela..

Hayatta olmaz olmaz düsturunuz olsun.

Evet ben fevri biriyim doğru..
Zaten karakterimle ilgili bu sorunum farkındayım.

Uff yaa çok zorlanıyorum..

Evet ben fevri biriyim doğru..
Zaten karakterimle ilgili bu sorunum farkındayım.

Uff yaa çok zorlanıyorum..

Büyük konuşmak kötude de bazen fevri olmakta iyi aslinda..

Ben mesela buyuk konusmam olcer tartarim ama gele gelelim ay bunu soylesem kirilir belki yok şimdi bu soylenmez alinir diye diye kendimi uzerim.

Biraz törpiledin dikkat ettin mi tam super olur ins

Nasreddin hoca bir gün eşeğine malını yüklüyor , hanımına da "hanım ben şunları pazarda satıp kazandığım parayla da eve et alır gelirim , bir güzel ziyafet çekeriz diyor ,
Hanımı da ; "öyle deme hoca , rızkı veren Allah'tır , belki satamazsın , Belki başına bir musibet gelir , insallah de insallah diyor ,
Hoca koyuluyor yola , daha pazara varamadan haramiler yolunu kesiyor malını yağmalıyor , hoca eli boş evinin yolunu tutuyor , hanımı kim o diye seslenince; " insallah benim hanım, aç hanım insallah ben geldim diyor :)
Bir musibet bin nasihatten iyidir, siz de yaşadığınız somut örnekler sayesinde insallah bundan böyle daha temkinli yaparsınız konuşmalarınızı..
İnsanlık hâli, eminim hepimiz yapıyoruz bir durumu diğer bir durumla kıyas etmeyi , en beteri bu İşte daha beter ne olacak deyip koca koca laflar etmeyi istemeden de olsa yapıyoruz ,

Ben de mesela ailemde 2. derece akraba olduğum bir kişi var , hareketleri ve dili ile beni çok üzen ve kızdıran , sürekli içimdeki ego onu yeriyor , o cahil , o kötü vs...insanlık hali işte söyleniyor , ve bu içimden geçirdiklerim yüzünden ileride onun gibi davranıp, benim ardımdan da ona saydıklarım gibi konuşulmasından çok korkuyorum....
İnsallah insallah öyle olmam :) Allahım içimi biliyorsun diyorum ..
İnsallah feraha çıktığınız günler çok yakın olsun , bugünlerimizi , en önemlisi sağlığımızı aratmasın Allah...gerisi insallah er ya da geç hallolur...
Hayırlı geceler .

Yasattigini yasamadan ve kinadigini yasamadan olmezmis insan boyle dusun. Bende eskiden cok buyuk konusurdum ama biraz kisitladim Allah bi yerden insanin basina veriyor. Simdi mesela toplumda dedikodu edenler ayy bak bu boyle yapmis filan diye bana anlatmaya baslayinca genctir yapmistir hata filan diyorum. buyuk konusmakta bi bakima kinamak gibi bisey oluyor sanirsam.

Çok sinirlendiğinde derin nefes alarak devam et ve hiç konuşma işe yarar...

Öfke kontrolu kolay değildir bende basaramıyorm bazen bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…