Büyük konuşma sorunum :(

Ben de eskiden buyuk konusurdum...büyūk konustugum seylerin cogu da başıma geldi...artık cok keskin cizgilerim yok dogru ile yanlış arasinda..ne de olsa her ikisi de göreceli kavramlar...herkesin dogrusu yanlisi kendine...ve herseyin insanlar icin oldugunu gordum...gun gelip hic yapmam dedigim seyi yaptigim gun bu durum dönüm noktam oldu...artik kimseyi cok fazla eleştirmiyorum..eleştirmeye kalktigimda yaşadiklarim aklima geliyor ve diyorum ki kendi kendime ' acaba bu insanlar bunu yaparken hangi psikolojideydiler'...empati duygunu gelistirdikce ve tecrubelerin arttikca yumusak olmayi ogreniyosun zaten..hayat istemesen de ogretiyo...

Büyük konustugunuzu farkedince tövbe edin Rabbim sen bilirsin deyin böyle böyle aliskanlik olur bi bakmissiniz bu huyunuzdan vazgecmissiniz

Olmuşsun bile yakında bu saydıkların dile vurur korkma istediğini başarmışsın

Buyuk konusmadigim konu yoktur cok atar tutarim
Maksimum bir ayda basima gelir
Daha gelecek hakkinda baya saydirdim ama du bakalim onlarin vakti var daha
Her lafa Allahim buyuk konusmuyorum ama diye girerim
Yine olmuyor yine olmuyor

canım bu senin olaylar karşısında dik duruşun aslında karakterli oluşun kıvırtmadan konuşuşun oluyor.büyük lafdan ziyade.çokta gerilme olduğun gibi ol yine sen.Rabbime söle yine içinden konıuş. böyle sölüyorum böle hissediyorum ancak verende alanda sensin bunuda biliyorum de.çokta kafana takma neysen osun.

huy canım huy, kolay kolay çıkmıyor. Bende senin gibi çok ağır dersler almama rağmen bazen öfkeme kapılıp beylik laflar edebiliyorum

İnşallah hepimiz için güzel olsun her şey.
Çok teşekkür ederim gülümseten yorumunuz için.. :)

Ben başkaları için çok yorum yapmam genelde.
O konuda biraz daha iyiyim, atıp tutmalarım kendi hayatım üzerinden oluyor.
Karakterime gereğinden fazla güvendiğimden belki, ya da emin olduğum bir şey üzerine kolay atıp tutuyorum.
En büyük zararı da bunun üzerine gördüm.
Güven falan kalmadı hiç bir şeye

Çok çok haklısın..
Ben de büyük ölçüde akıllandım ama tamamen düzelemedim.
İnşallah düzelirim.

Büyük konustugunuzu farkedince tövbe edin Rabbim sen bilirsin deyin böyle böyle aliskanlik olur bi bakmissiniz bu huyunuzdan vazgecmissiniz

İnşallah teşekkür ederim.

Olmuşsun bile yakında bu saydıkların dile vurur korkma istediğini başarmışsın

Öyle mi dersin?
Umarım..

Bugune kadar ne büyük konustuysam yasadım dediğin gibi o yüzden ağzımdan çıkacakken tokadı basıyom ağzıma
:):)
Ben direk panik oluyorum artık ağzımdan kaçınca.

Tövbe tövbe Allah'ım sen duymazdan gel, sen bana bakma.
Ne dediğimi bilmiyorum ben diye tövbe ediyorum :S

Buyuk konusmadigim konu yoktur cok atar tutarim
Maksimum bir ayda basima gelir
Daha gelecek hakkinda baya saydirdim ama du bakalim onlarin vakti var daha
Her lafa Allahim buyuk konusmuyorum ama diye girerim
Yine olmuyor yine olmuyor

Aman Allah affetsin.
Gerçekten benim başka bilmeden dediğim varsa da dersimi aldım.
Düzeltmeye çalışıyorum.
Umarım yeni bir tanesiyle daha sarsılmam, sarsılmayız..

Doğru söylüyorsun. Ne kadar gerilsem de boş.
Bir yerde farketmeden çıkıyor ağzımdan anlamıyorum bile büyük konuştuğumu.

huy canım huy, kolay kolay çıkmıyor. Bende senin gibi çok ağır dersler almama rağmen bazen öfkeme kapılıp beylik laflar edebiliyorum

Umarım artık etmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…